Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pytanie skąd wziąć taki fajny amortyzator z rączką i taśmą do przyszycia futra i piłki? Zupełnie nie mam pomysłu, a aż tyle sama nie zrobię :lol:

Co Ci zrobili? :D

to też napisałam, że kiedyś może uda mi się zrobić... plan w głowie mam :D

Właśnie, co zrobili? :D

Przecież napisałam, że Ciapę wali w mózg :P

Taka tam gleba itp :P

Posted

Taka gleba... Ciekawie się robi u was :D

Ej nawet mi nie mów... ale Panowie mają ostatnio jakieś zgrzyty, które mi się nie podobają.

Choć myślałam, że temat dominacji mamy zakończony, a jednak :P

Posted

cześć :D
Szarpak mocno mi się podoba, a tort... hmmm... chyba swojemu zrobię za rok, jak nie zapomnę :p

Posted

cześć :D
Szarpak mocno mi się podoba, a tort... hmmm... chyba swojemu zrobię za rok, jak nie zapomnę :P

No fajny jest ;) jak na razie Ciap ma do niego dystans, może się jeszcze przekona, jak przestanie gwiazdorzyć :P

Ja często coś psiakom piekę/gotuję i ogólnie kombinuję :lol:

Teraz myślę, bo zostało mi jeszcze trochę dziczyzny i nie wiem, czy dać im to jak zawsze surowe, czy coś wytworzyć z tego...

Ogólnie to jeszcze trochę i minie mój ban na zakupy :lol: toteż zaczynam poważnie myśleć na różową smyczą dla Sonii. I może mi poradzicie :P

ta mi się marzyła, ale cena zbyt wysoka, bo to nie będzie jedyna smycz jaką mamy

http://www.pelna-miska.pl/pl/p/Hurtta-Outdoor-smycz-Explorer-Leash-180cm-x-25mm/6893

i tak dumam nad tą: przemawia za nią cena, no i okazjonalna

http://www.elperro.com.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=177&category_id=36&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=pl

lub tą, kolor fuksja, podszycie rączki, ciemniejszy ten róż...

http://www.elperro.com.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=344&category_id=36&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=pl

lub tą...

http://www.elperro.com.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=336&category_id=46&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=pl

a na końcu stwierdzam, że dwójnik nie jest złym pomysłem, idąc z dwoma owczarami po dzielni :P

choć z drugiej strony rzadko chodzimy razem, to szkoda wydawać tyle kasy...

to proszę doradźcie mi, którą smycz wziąć... plissss ;)

Posted

Ja bym brała linową z ElPerra, a jeżeli wolisz taśmę to koniecznie fuksję. Ta baby pink będzie za jasna i nie dość, że brudząca, to do szelek będzie słabo wyglądać ;)

Posted

Linowej nigdy nie mieliśmy :P

Prawie jestem na nią zdecydowana, tylko chyba jest ciut za długa, bo 180cm.

Przy czym zastanawiam się, jaką długość robić sobie gumową smycz. Bo taśmę mam od 1,5roku tylko karabińczyków mi nadal brakuje..

I mimo wszystko nadal ciągnie mnie do skórzanych smyczy...

Chyba mam za mało psów :P

Posted

Ja mam zwykłe linowe z dino i to najlepsze smycze jakie kiedykolwiek miałam:D Nie palą w ręce, przepinane (bo takie lubię), naprawdę wygodne ;) Też chciałam z elperro linową, ale dla mnie też za długa na codzień...

Posted

Jak weźmiesz linową to daj znać jak się sprawuję, sama się zastanawiam nad jakąś. :)

Spoko ;)

Ja mam zwykłe linowe z dino i to najlepsze smycze jakie kiedykolwiek miałam:D Nie palą w ręce, przepinane (bo takie lubię), naprawdę wygodne ;) Też chciałam z elperro linową, ale dla mnie też za długa na codzień...

ja już mam dość przepinanych :P mam ich trochę (6) i teraz chcę pocisnąć w zwykłe :P

bo tak chciałabym 150cm, więc dlatego nad taśmowymi myślałam ;)

znowu te 30cm niby mnie nie zbawi, no ale ja lubię mieć po górkę.

Posted

Są u nich dwie wolne suczki...

Ale to nie czas na szczylka :(

I nawet po przydomkach widzę, że mają psa z tej samej hodowli co hodowla, z której mam Torę ;)

to nic tylko brać :D

widzę, że bardzo męczysz się, że nie możesz wziąć tego szczeniaka...

No, ale jak nie teraz to później wcale nie będzie łatwiej... :P