Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madzia cały dzień za mną chodziły te pączki.. rano weszłam jak zawsze na dogo i buch pączusie i tak długo musiałam na nie czekać. To jak znęcanie się nade mną :P

dziękujemy za życzenia ;)

i tak świrnięta trójca dzisiaj świetowała

16167_1620929314795362_55136922024415589

Posted

Ehh, Gandzia za dużo myśli :/ Co teraz?

Nie pytaj... palec się jeszcze nie zagoił na błysk...

Spóźnione sto lat dla Soniuli! Dużo smaków i piszczących zabawek :D

A co Gazik znowu wykombinował?

Dziękujemy ;)

mówisz, że mało ma piszczących zabawek? no tak mi się zdawało :lol:

Zdaje się, że zapalenie spojówek... ale to tak wg mnie, bo ciągle zieloną ropę ma i oko od strony nosa czerwone... suuuuper :(

I nie wiem czy lepiej przemywać jakąś herbatą czy lepiej świetlikiem...pewnie oby do poniedziałku... w sumie to ma pierwszy raz i nie za bardzo ogarniam...

Posted

Zabawek nigdy dość, sama wiesz! :lol:

Ja psom zawsze oczy przemywam naparem z herbaty, takim bardzo mocnym - woreczek czarnej herbaty zalewam w filiżance odrobiną wrzątku. Ale też nie mieliśmy aż takich problemów z oczami, co najwyżej zasypane piachem albo uderzone...

Posted

Oj, biedny Gandzik :(

Nie pomogę niestety..

Spoko, już się przyzwyczaił ;)

Zabawek nigdy dość, sama wiesz! :lol:

Ja psom zawsze oczy przemywam naparem z herbaty, takim bardzo mocnym - woreczek czarnej herbaty zalewam w filiżance odrobiną wrzątku. Ale też nie mieliśmy aż takich problemów z oczami, co najwyżej zasypane piachem albo uderzone...

Wiem, wiem ;)

a teraz wygrałam nową i na serio psiakom się podoba. Tylko więcej materiału potrzebuję do recenzji ;)

No takie to też mieliśmy przeboje...

Jak mnie wkurza Ciap i jego małe myślenie i zasrana dominacja. I nie kumanie zabaw. A suka jest jeszcze durniejsza i stawia się za Ciapą jak bezmózgie.Wiem, wiem prawa stada, jego funkcjonowanie i bla, bla. I właśnie zaczynam obczajenie paru książek o stadach. I moje głupie błędy na poziomie przedszkola... masakra, psy ciągle i ciągle nas uczą, tylko od nas zależy co wyciągniemy z tej nauki.

Posted

To zupełnie jak u nas- jamnikk kozaczy a Kajka się za nim wstawia :pissed : Ale między sobą też się potrafią odgryźć :)

I czekam na recenzje :)

Małe i rude to jest baardzo złe.

Dla tych co nie mają nas na FB

taki szarpak wygrał Gandzia i jesteśmy jak na razie z niego bardzo zadowoleni ;)

10982493_1622117268009900_72619456672275

10991354_1622117241343236_67103631463281

10968432_1622117251343235_26913925314332

Posted

Witamy ;)

Dzięki, że do mnie przyszłaś, bo właśnie sobie zdałam sprawę, że mi wywaliło twoją galerię z subskrypcji. Naprawiam błąd ;)

Spoko ;) odwiedzam regularnie, ale rzadko piszę :P

Fajny ten szarpak, jeszcze takiego rozwiązania nie widziałam :D To koło jest jakoś usztywnione dodatkowo?

dość innowacyjny pomysł i sprawdza się ;) pies i tak tylko za szarpak chwyta ;)

to koło to to guma jest :P nie jest usztywniane :P

Posted

Może strzelić w twarz? :D

obawiałam się tego. Po puszczeniu tak szybko się dzieje, więc myślałam, że pies oberwał... nagrałam filmik i nie dostaje po pysku :P A bardziej nakręca psa na szarpanki ;)

Posted

A rączek nie pali przy szarpaniu? Bo rozwiązanie ciekawe, jeszcze takiego nie widziałam :D Zazwyczaj jak są szarpaki na gumie to w amortyzatorze ;)

Na amorku sama mam ochotę spróbować, czy toto wygodne, ale mi kasy szkoda, bo drogo wychodzi bardzo.

Posted

A rączek nie pali przy szarpaniu? Bo rozwiązanie ciekawe, jeszcze takiego nie widziałam :D Zazwyczaj jak są szarpaki na gumie to w amortyzatorze ;)

Na amorku sama mam ochotę spróbować, czy toto wygodne, ale mi kasy szkoda, bo drogo wychodzi bardzo.

no jak na razie to nie.

Takie szarpak na amortyzatorze i innymi bajerami to mam w planach zrobić, ale czy to mi się uda to wątpię. Bark czasu, chęci, sprzętu i materiałów :P

Ale sama zabawka na gumie to świetny pomysł, dla psa który lubi się szarpać ;)

Fajnie wygląda :)

Hihihi ;)

A psy mają bana na przeciąganie się... teraz wsie trzy biegają z normalnymi piłkami, bez sznurków. Najtrudniej to Gandzi przeżyć :lol: