phase Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Zdrówka dla Soni i jak najwięcej wspólnych lat!!! :) :) :) Quote
kalyna Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Madzia cały dzień za mną chodziły te pączki.. rano weszłam jak zawsze na dogo i buch pączusie i tak długo musiałam na nie czekać. To jak znęcanie się nade mną :P dziękujemy za życzenia ;) i tak świrnięta trójca dzisiaj świetowała Quote
angineuuka Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Najlepszego! A co jest w tym torciku? Quote
kalyna Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Najlepszego! A co jest w tym torciku? Dzięki ;) Dokładny przepis podam na blogu, bo to muszę przypomnieć krok po kroku jak to robiłam... bo na czuja to było. Ogólnie to gotowane mięso z dziczyzny (jeleń) i dużo warzyw. A za świeczki robiły pedigree rodeo. edit. przepis już jest na blogu ;) http://www.ukalyny.blogspot.com/2015/02/ciastkatort-z-dziczyzny.html Quote
kalyna Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 Ale super tort! :) dzięki ;) albo mi się zdaje, albo Gandzia znowu coś wymyślił :( :( Quote
marta1624 Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Ehh, Gandzia za dużo myśli :/ Co teraz? Quote
rashelek Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Spóźnione sto lat dla Soniuli! Dużo smaków i piszczących zabawek :D A co Gazik znowu wykombinował? Quote
kalyna Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Ehh, Gandzia za dużo myśli :/ Co teraz? Nie pytaj... palec się jeszcze nie zagoił na błysk... Spóźnione sto lat dla Soniuli! Dużo smaków i piszczących zabawek :D A co Gazik znowu wykombinował? Dziękujemy ;) mówisz, że mało ma piszczących zabawek? no tak mi się zdawało :lol: Zdaje się, że zapalenie spojówek... ale to tak wg mnie, bo ciągle zieloną ropę ma i oko od strony nosa czerwone... suuuuper :( I nie wiem czy lepiej przemywać jakąś herbatą czy lepiej świetlikiem...pewnie oby do poniedziałku... w sumie to ma pierwszy raz i nie za bardzo ogarniam... Quote
marta1624 Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Oj, biedny Gandzik :( Nie pomogę niestety... Quote
rashelek Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Zabawek nigdy dość, sama wiesz! :lol: Ja psom zawsze oczy przemywam naparem z herbaty, takim bardzo mocnym - woreczek czarnej herbaty zalewam w filiżance odrobiną wrzątku. Ale też nie mieliśmy aż takich problemów z oczami, co najwyżej zasypane piachem albo uderzone... Quote
kalyna Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Oj, biedny Gandzik :( Nie pomogę niestety.. Spoko, już się przyzwyczaił ;) Zabawek nigdy dość, sama wiesz! :lol: Ja psom zawsze oczy przemywam naparem z herbaty, takim bardzo mocnym - woreczek czarnej herbaty zalewam w filiżance odrobiną wrzątku. Ale też nie mieliśmy aż takich problemów z oczami, co najwyżej zasypane piachem albo uderzone... Wiem, wiem ;) a teraz wygrałam nową i na serio psiakom się podoba. Tylko więcej materiału potrzebuję do recenzji ;) No takie to też mieliśmy przeboje... Jak mnie wkurza Ciap i jego małe myślenie i zasrana dominacja. I nie kumanie zabaw. A suka jest jeszcze durniejsza i stawia się za Ciapą jak bezmózgie.Wiem, wiem prawa stada, jego funkcjonowanie i bla, bla. I właśnie zaczynam obczajenie paru książek o stadach. I moje głupie błędy na poziomie przedszkola... masakra, psy ciągle i ciągle nas uczą, tylko od nas zależy co wyciągniemy z tej nauki. Quote
marta1624 Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 To zupełnie jak u nas- jamnikk kozaczy a Kajka się za nim wstawia :pissed : Ale między sobą też się potrafią odgryźć :) I czekam na recenzje :) Quote
kalyna Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 To zupełnie jak u nas- jamnikk kozaczy a Kajka się za nim wstawia :pissed : Ale między sobą też się potrafią odgryźć :) I czekam na recenzje :) Małe i rude to jest baardzo złe. Dla tych co nie mają nas na FB taki szarpak wygrał Gandzia i jesteśmy jak na razie z niego bardzo zadowoleni ;) Quote
marta1624 Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 O super szarpak! Czekam na recenzje w takim razie jak już trochę "poużywacie" :) Quote
*Magda* Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Hejka z wieczora :) I zdrówka dla Gandziochy ;) Quote
Amber Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Dzięki, że do mnie przyszłaś, bo właśnie sobie zdałam sprawę, że mi wywaliło twoją galerię z subskrypcji. Naprawiam błąd ;) Quote
rashelek Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Fajny ten szarpak, jeszcze takiego rozwiązania nie widziałam :D To koło jest jakoś usztywnione dodatkowo? Quote
kalyna Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 Witamy ;) Dzięki, że do mnie przyszłaś, bo właśnie sobie zdałam sprawę, że mi wywaliło twoją galerię z subskrypcji. Naprawiam błąd ;) Spoko ;) odwiedzam regularnie, ale rzadko piszę :P Fajny ten szarpak, jeszcze takiego rozwiązania nie widziałam :D To koło jest jakoś usztywnione dodatkowo? dość innowacyjny pomysł i sprawdza się ;) pies i tak tylko za szarpak chwyta ;) to koło to to guma jest :P nie jest usztywniane :P Quote
kalyna Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 Może strzelić w twarz? :D obawiałam się tego. Po puszczeniu tak szybko się dzieje, więc myślałam, że pies oberwał... nagrałam filmik i nie dostaje po pysku :P A bardziej nakręca psa na szarpanki ;) Quote
rashelek Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 A rączek nie pali przy szarpaniu? Bo rozwiązanie ciekawe, jeszcze takiego nie widziałam :D Zazwyczaj jak są szarpaki na gumie to w amortyzatorze ;) Na amorku sama mam ochotę spróbować, czy toto wygodne, ale mi kasy szkoda, bo drogo wychodzi bardzo. Quote
kalyna Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 A rączek nie pali przy szarpaniu? Bo rozwiązanie ciekawe, jeszcze takiego nie widziałam :D Zazwyczaj jak są szarpaki na gumie to w amortyzatorze ;) Na amorku sama mam ochotę spróbować, czy toto wygodne, ale mi kasy szkoda, bo drogo wychodzi bardzo. no jak na razie to nie. Takie szarpak na amortyzatorze i innymi bajerami to mam w planach zrobić, ale czy to mi się uda to wątpię. Bark czasu, chęci, sprzętu i materiałów :P Ale sama zabawka na gumie to świetny pomysł, dla psa który lubi się szarpać ;) Fajnie wygląda :) Hihihi ;) A psy mają bana na przeciąganie się... teraz wsie trzy biegają z normalnymi piłkami, bez sznurków. Najtrudniej to Gandzi przeżyć :lol: Quote
Recommended Posts