Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podziwiam, że Wam się chce czytać te super-mądre kłótnie i wywody. Czy na fejsie, czy na forach. Toż to trzeba mieć anielską cierpliwość do tych ludzi!

A ten Cross, o którym tak piszecie, to taki lepszy Grey? Mnie teraz naszło i chyba sobie przeczytam całą trylogię od początku, akurat będzie co w wolne robić :D

Posted

No to teraz będę myśleć :) Kol czyta multum książek, lubi je, i raczej nie wybrzydza, ale zawsze to wolę kupić coś "poleconego" (chociaż wiadomo ilu ludzi tyle opinii :)). Mam nadzieję jutro zamówić :)

Posted

Hmm myślałam też o Crossie, bo opinie były dobre, ale sama nie czytałam... Wielkie dzięki Alina, już pooglądam, może jakiś tytuł mi utkwi szczególnie  I wam dziewczyny również

O tak, Crossa też możesz jej kupić, tylko to jest seria, jakby co ;)

Spoko, jakby co to pytaj dalej :)

Marta, ja też czytam Danielle Steel. Książki nawet w księgarni, to koszt około 20-30zł, a na allegro taniej.

Mam tej autorki 91 książek, z czego przeczytane ponad 80. W tym roku, planuję kupić 18 tytułów, które mi brakuje

Ta autorka pisze romanse, ale to też nie są romanse jak harlequiny.

Jej książki są o życiu, o problemach ludzi z różnych sfer społeczny i oczywiście w tle romans

Także polecam

No ja się czaję, ale kurcze mam za dużo zaległości. Ale sięgnę i po te książki, spokojnie :D

Podziwiam, że Wam się chce czytać te super-mądre kłótnie i wywody. Czy na fejsie, czy na forach. Toż to trzeba mieć anielską cierpliwość do tych ludzi!

A ten Cross, o którym tak piszecie, to taki lepszy Grey? Mnie teraz naszło i chyba sobie przeczytam całą trylogię od początku, akurat będzie co w wolne robić :D

Szczerze, jak mają takie podejście to kiepsko z ONkami będzie... o ile już jest...

Ostrych scen jest o wiele mniej niż w Grey;u bo tam to było bardziej ostro. Hmm ale ilość porównywalna. Więcej się dzieje, jakoś bardziej mi się podobała.

Taaa znowu wgłębiam się w książki, a tu szkoła mi tupie, że czas się ogarnąć...

Cross nie jest lepszy od Greya :P Choć Ala powie inaczej

Hihihi

No to teraz będę myśleć :) Kol czyta multum książek, lubi je, i raczej nie wybrzydza, ale zawsze to wolę kupić coś "poleconego" (chociaż wiadomo ilu ludzi tyle opinii :)). Mam nadzieję jutro zamówić

W takich chwilach ja idę do stacjonarnego sklepu i oglądam, przebieram... a obdarowany jest później zadowolony :P

edit. prawda, że nuda jest przereklamowana? Ohh a jakże...

no to w ramach wolnego czasu... studiuję psie zęby. I na serio ileż to się rzeczy można dowiedzieć... jednak zastanawiam się, czy psu, który ma 2 zęby starte do korzenia nie wprowadzić do diety więcej wapnia... bo od góry to widać te zęby, jednak jak jest się z psem pysk w pysk to ich nie ma... Suuuuuper.

edit 2. wyciągnęłam dzisiaj z czeluści zakurzonego pojemnika straszną rzecz... kolczatkę, ba nauczyłam się ją zmniejszać, eureka. Ależ jestem straszna...

Posted

Jakaś ty zła jest :P

Hmm, to chyba tego Crossa kupię, co będzie to będzie :) Dzięki za recenzje :)

Noo straszna... :P

niestety Sonii ciut odpuściłam i różki zaczynają kiełkować. Oj już duże jej nawet urosły...

Dobry wybór :)

Hmm im dyskusja durniejsza, tym bardziej mnie wciąga. To nie jest normalne :P

Kaganiec to narzędzie tortur :P kolczatka to olaboga..

http://demotywatory.pl/4452342/Jedyna-wada-jaka-pies-posiada-to-to-ze-tak-krotko-zyje

Posted

No demot chwyta za serducho ;)

Siemka wszystkim :D

i wiecie co? od wczoraj u nas pada śnieg i już dużo go nasypało :lol:

także jest bosko... tylko temp jest ciągle na plusie, więc długo nie poleży :(

Gandzik wczoraj był wypuszczony z kojca, aby sobie trochę kości rozprostował czyt. dałam mu wolną łapę, żeby sobie trochę pobrykał. Łapa jest w dobrym stanie i oszczędzanie można odpuścić już. I co? przez 30 minut biegał na pełnym speedzie. A jaki szczęśliwy :P

Jednak żadne zmęczenie psychiczne tak psa nie uszczęśliwi jak możliwość wybiegania :)

Posted

ze jaka bezsenność, szłam spać ok. 2 w nocy. Ale mi się popołudniu nudzi i wolę się położyć nyny niż bez sensu oglądać tv :P

tak się u nas dzisiaj działo :lol:

DSC_0079_zpseiqt3uxf.jpg

DSC_0109_zpswu6b8sgv.jpg

DSC_0128_zpsr4o9wfmx.jpg

DSC_0139_zpsq7epdqhd.jpg

DSC_0142_zps1kwdcvpx.jpg

Posted

Wow super !!!!!

ale u nas aż tyle śniegu to nie napadało ;)

:)

u nas wczoraj od 15 do dzisiaj rana ;)

ZDJĘCIA NA POPRZEDNIEJ STRONIE jakby co ;)

Posted

U Um nie śnieg się powoli roztapia - spoko, pozwalam juz mu :D ale tak ślisko u mnks na osiedlu ze idzie się połamać i obić tu i uwdzie. Ale gleby jeszcze nie zaliczylam. Fak jea :D

Posted

Nie mam.
Tylko jakiś cukier puder.

To niesprawiedliwe! :p

Posted

łooooooooooooooooo normalnie na tę zimę to śnieżycę macie :D Zazdroszczę!! Chciałabym chwilami by przyszła wiosna, ale patrząc na Twoje zdjęcia brakuje mi ogromnych spadających płatków z nieba. :)

Alinka, oglądałaś może "trzy metry nad niebem" albo czytałaś książkę? Bo mnie film zauroczył (oglądałam jeszcze 2 część , ale pierwsza bardziej przypadła mi do gustu), jutro chcę sobie tę książkę wypożyczyć.