kalyna Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 3 przeczytałam i więcej nie mam zamiaru Uszanowanko :D Hejka Magdalenoooo :) właśnie się dowiedziałam, że jest 4 cześć serii crossa. Quote
phase Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Buuu ja kiedyś ryczałam, bo chciałam mieć ściętą równo grzywkę, a fryzjerka zrobiła mi półkola. Dzień przed weselem kuzynki, choć w sumie to mniej, bo w nocy wyjeżdżaliśmy, a byłam popołudniu. Ahh sama się wkurzyłam, chwyciłam nożyczki i ścięłam to co mi nie pasowało i byłam mega zadowolona. Hmm to może 12, 13 przeczytałam, nie wiem. Jaką skończyłaś czytać? A masz może czytnik lub tableta? bo ja przeważnie tylko tak czytam książki ;) O dżizys... Ja pewnie byłabym na tyle psychicznie opętana, że w ogóle nie poszłabym na wesele :P Może masz rękę do tego? :D Niedawno skończyłam czytać serię Wybranych na 4 części a jeszcze ma być kolejna, która pewnie dopiero wyjdzie na jesień. Ja mam lapka, chociaż ja wolę mieć w ręku książkę :D właśnie się dowiedziałam, że jest 4 cześć serii crossa. No teraz to już w ogóle mnie zachęciłaś do jej przeczytania :D Po sesji na pewno ją wypożyczę; a ile jest ogólnie części? Quote
kalyna Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 O dżizys... Ja pewnie byłabym na tyle psychicznie opętana, że w ogóle nie poszłabym na wesele :P Może masz rękę do tego? :D Niedawno skończyłam czytać serię Wybranych na 4 części a jeszcze ma być kolejna, która pewnie dopiero wyjdzie na jesień. Ja mam lapka, chociaż ja wolę mieć w ręku książkę :D No teraz to już w ogóle mnie zachęciłaś do jej przeczytania :D Po sesji na pewno ją wypożyczę; a ile jest ogólnie części? Hahahaha :D niee, raczej, niet. Choć nie raz obcinałam sama włosy, a potem tylko do wyrównania szłam do fryzjerki :D A to nie czaję ;) Buu szkoda, bo mam kilka pdfów. Na lapku tragicznie się czyta, ale od bidy da się radę, tak czytałam całą sagę zmierzch, wiele lat temu :P zachęcam. Kiedyś czytałam, że niby 5. Chciałabym też przeczytać "gwiazd naszych wina", może w bibliotece coś będzie ;) ZIMOOOOOOO tak bardzo tęsknimy.... :( Quote
angineuuka Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Przygarne jakaś fajną książkę w pdfie, poczytam na fonie :lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 większość to o wampirach, zmiennych podaj maila na fb albo pw To Ci wyśle jutro kilka naście :D Quote
kalyna Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 większość to o wampirach, zmiennych podaj maila na fb albo pw To Ci wyśle jutro kilka naście :D Te co ja mam, czy jeszcze jakieś? no ja raczej psie, romanse, no i wyżej wspomniane. Quote
kalyna Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Ojezu byleby nie wampiry hmm a pozostałe? jak chcesz to odezwij się na pw ;) Quote
angineuuka Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Oczywiście, a psie to już wogole :D odezwę się jutro, dziś już idę do wyrka.. Quote
kalyna Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Oczywiście, a psie to już wogole :D odezwę się jutro, dziś już idę do wyrka.. ok :) A ja bym mogła psie? ;) Oczywiście ;) a inne też Cię interesują? Quote
Naklejka Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Alinka, jakie masz romanse i psie? Też kce! :D Quote
kalyna Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Z psich to b. różne. Pewnie je macie, tak mi się zdaje, bo ja też skądś dostałam. Inne to love at starke, grey, cross, jakieś wampirowe. I ogólnie kilka z serii romans historyczny, lub inaczej: nie chowaj tej książki przez żoną i tak kupi sobie nową. Tam książek jest na serio baaardzo dużo. To co na chomikuj. To na pw meila proszę ;) Quote
marta1624 Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 ok :) Oczywiście ;) a inne też Cię interesują? Najbardziej psie ;) I romanse ;) Wysyłam PW ;) ...... Znaczy nie wysyłam bo"użytkownik nie może dostać nowych wiadomości" Marta tez się wciągnęła? :D To po Greyu :D 2 część skończyłam :) Quote
*Magda* Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 właśnie się dowiedziałam, że jest 4 cześć serii crossa. Podacie mi tytuł, bo koleżanka z pracy jest zainteresowana ;) Quote
kalyna Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Najbardziej psie ;) I romanse ;) Wysyłam PW ;) ...... Znaczy nie wysyłam bo"użytkownik nie może dostać nowych wiadomości" To po Greyu :D 2 część skończyłam :) wyczyściłam skrzynkę ;) hihihi 3 chcesz też? Podacie mi tytuł, bo koleżanka z pracy jest zainteresowana ;) wybór crossa :) Quote
*Magda* Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 wybór crossa :) Dziękuję :) A masz to w pdf?? Quote
Recommended Posts