Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haha Sonia ma dzień dobroci :D

Ja teraz Greya czytam, 2 część :)

to chyba miesiąc dobroci :P

dzisiaj znowu szalała za speedem na sznurku ;)

Właśnie do mnie dotarło, że Grey'a czytałam jakieś 1,5 roku temu. Ależ to było dawno :O

Posted

Cross lepszy? bez jaj  :P w ogóle mi nie podeszła zdecydowanie Grey mi się bardziej spodobał  :D Jestem ciekawa czy film bd takim dnem jak zapowiadają, no ale jeszcze troszku :D

Ala, Love a Stake 14 przeczytałaś a przynajmniej powinnaś bo mi przecie podsyłałaś  :lol: ja jestem w trakcie 15   ^_^

Posted

Cross lepszy? bez jaj  :P w ogóle mi nie podeszła zdecydowanie Grey mi się bardziej spodobał  :D Jestem ciekawa czy film bd takim dnem jak zapowiadają, no ale jeszcze troszku :D

Ala, Love a Stake 14 przeczytałaś a przynajmniej powinnaś bo mi przecie podsyłałaś  :lol: ja jestem w trakcie 15   ^_^

no wiem, wiem, że Ty to Grey'owa jesteś :P

a nie czytałam żadnych zapowiedzi, po zwiastunach wygląda na fajny. Choć główny aktor nie ten, którego wolałabym. Ana też nie ta.

To, że Ci wysłałam nie znaczy, że przeczytałam. Bo ja czytałam całą serię do momentu jak była przetłumaczona. Po jakimś czasie mi się przypomniało i tylko poszukałam ich. Bo ja teraz nadrabiam papierowe, choć czytnik leży i czeka i czeka...

Posted

A mnie tutaj aż głupio wchodzić, bo dawno temu sięgałam po książkę z własnej woli :-?, teraz tylko te, które muszę.

Posted

A mnie tutaj aż głupio wchodzić, bo dawno temu sięgałam po książkę z własnej woli :-?, teraz tylko te, które muszę.

hihihih jak ja byłam w szkole to nie czytałam lektur :P

Baa przeczytałam tylko Quo Vadis do połowy, przez tyle lat. Wolałam pałę dostać niż coś przeczytać. Za Harrego Pottera to czytałam nałogowo.

Ale po maturze to pierwsze co zrobiłam to czytałam Ogniem i Mieczem.

Starałam się przeczytać choć jedną jego książkę i nie dałam rady :/

Ja dotrwałam do połowy jednej i wymiękłam...

Posted

A ja uwielbiam czytać lektury ;) Podobają mi się. Pan Tadzio i Lalkę nawet mi przypasowały, nawet - ale generalnie ja chłonę każdą książkę. A książki typu Krzyżacy są super. O, ale za to HP nie lubię, kiedyś czytałam, ale ostatnio próbowałam na nowo i mi nie wchodzi za nic...

Posted

No, wygrałaś :P

:lol:

A ja uwielbiam czytać lektury ;) Podobają mi się. Pan Tadzio i Lalkę nawet mi przypasowały, nawet - ale generalnie ja chłonę każdą książkę. A książki typu Krzyżacy są super. O, ale za to HP nie lubię, kiedyś czytałam, ale ostatnio próbowałam na nowo i mi nie wchodzi za nic...

wow :O

ja chciałam trylogię Sienkiewicza, ale no zawsze coś mi wyskoczy. A znowu jak mam cały dzień wolny to wziąć się nie umiem za czytanie. Najlepiej to się czyta na leżaku pod drzewkiem :lol:

Mam pytanie, czy ktoś się spotkał z takim problemem. Czy ktoś spotkał się z jaśnieniem nosa? normalnie nos czarny był, a teraz środek zrobił się lekko brązowy. Ktoś, coś wie?

Posted

Wiem, jestem dziwna :p

Nos całkiem zbrązowiał?? Bo niektórym psom jaśnieją zimą ;) Możesz podawać algi lub kwas foliowy - powinien wrócić do pierwotnego stanu :)

Posted

Nos Misi zmienia kolor ;)

a pielęgnujesz go jakoś?

Wiem, jestem dziwna :P

Nos całkiem zbrązowiał?? Bo niektórym psom jaśnieją zimą ;) Możesz podawać algi lub kwas foliowy - powinien wrócić do pierwotnego stanu :)

hihihi ;)

Nie na razie środek wygląda jak u Laba. Pierwszy raz się zdarzyło. Dzięki ;)

Posted

Ja akurat bym nie pielęgnowała tego jakoś, ale wiem, że niektórzy właśnie dodają do diety algi i nos ciemnieje. :) Tak cyz inaczej sam z siebie powinien wrócić po zimie.

Posted

Nos może się rozjaśniać też od suchego powietrza. Miczce też się zrobiła taka brązowa plamka między dziurkami, ale to w niczym nie przeszkadza i żadną zmianą nie jest, tylko wygląda gorzej ;)

Posted

Wygląda to to strasznie :P

Labek w wersji ONkowatej :|

A dzisiaj pół dnia zszywałam szarpaki Owczarów i tak lisek odzyskał 2 piszczałki i tylko łapki ma w różne strony. A szop, została tylko doopka z ogonkiem, jestę hirurgię :lol:

Posted

Dlatego strasznie mi się Tollery nie podobają, te to dopiero mają blade nosy, a fuj :lol: U labów też mi się to nie podoba, w ogóle blade nosy są jakieś takie... okropne :P

Pokaż te szarpaki, musza bardzo ciekawie teraz wyglądac :lol:

A'propos przeszczepów i operacji na pluszakach, to poważnie się zastanawiam nad kupnem tych wymiennych piszczałek z Konga, może taka transplantacja by się udała :D

Posted

Dlatego strasznie mi się Tollery nie podobają, te to dopiero mają blade nosy, a fuj :lol: U labów też mi się to nie podoba, w ogóle blade nosy są jakieś takie... okropne :P

Pokaż te szarpaki, musza bardzo ciekawie teraz wyglądac :lol:

A'propos przeszczepów i operacji na pluszakach, to poważnie się zastanawiam nad kupnem tych wymiennych piszczałek z Konga, może taka transplantacja by się udała :D

Ostatnio paczałam na ciołka, to myślałam, że po prostu coś węszył i się pobrudził, ale taki nos ma któryś dzień z kolei. Coby tylko bardziej to nie szło.

U mnie jak na razie to tylko czarne noski, wielbię takie. Dlatego też nie mogę wyjść z podziwu jak niektóre mają różne noski, zwłaszcza merlaki.

A to przy okazji. Jak ofiary wojny wyglądają...

Hmm jak przeglądałam to te piszczałki są podobne do tych, co są w zabawkach z biedronki, w tych naszych zwierzakach. Mi chodziło o to, aby jeden zwierzak nie piszczał, bo dostanie do Ciap i jeden piszczący dla Sonii. Gandzik to musi mieć coś konkretniejszego. Przecież jak to to się rozkręci to mop na raz jest.

Posted

Ja też nie lubię białych nosów u psów. Dlatego jeśli label u mnie zagości, to albo czekolada albo czarny :) Ten biały nos wygląda okropnie.

U biszkoptów ten nos strasznie wygląda :P

kalyna, chciałabym zobaczyć cały zbiór tych waszych psich zabawek :D

hmm nic w sumie nowego za bardzo się nie pojawiło, ale jak chcesz to zrobię.

Bo właśnie jakiś tydzień zbieram się do zrobienia porządków, jakie zabawki się nadają a jakie można już wyrzucić. Poza tym wkurzam się, że są rozwalone po całym domu... także przy porządkach, cyknę fotkę ;)

Ale będziecie oglądać te zdjęcia na własną odpowiedzialność :lol: