Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale wiśnie na Was podziałały :D

Sonia nie zna wiele komend :( siad, leżeć, daj łapę, kulu kulu, do mnie, zostań, hop... przynieś patyk, szuka, kici kici :D, nie wolno, spacer i uczymy się buzi :D ale to jest niebezpieczne, bo jak mnie liźnie to ja wysiadam.. a ma polegać na tym żeby nosem trąca mi policzek..

trochę jakość leży, ale nie mogłam się powstrzymać :D są takie ciemne, bo faktycznie były czarne :)

i degustacja przez Antka :lol:

Posted

[quote name='kalyna']

a to jego brat :) Franciszek :D

Jaki słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a imie jeszcze ladniejsze , zawsze chcialam mic synka Franusia :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Paula03']http://img535.imageshack.us/img535/6053/p7160071p.jpg
Ale słodki maluch :loveu:
ja za dziećmi jeszcze nie przepadam, ale lubię robić im zdjęcia aby potem miały pamiątkę. Bo wszyscy mają aparaty, ale nikt ich nie foci.....
[quote name='Jaga.']chyba wisienki smakowały ;)
ale chłopaki mają piękne imiona :) uwielbiam takie!
[quote name='dOgLoV']Jaki słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a imie jeszcze ladniejsze , zawsze chcialam mic synka Franusia :loveu::loveu::loveu::loveu:
to takie typowo polskie chyba.... Antoni i Franciszek :D a mama i tata mają na imię Karolina i Karol :D

Figa to czas, żeby i u Ciebie dzieciaczki się pojawiły :lol: może nawet Twoje :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Figa musi się najpierw wyszaleć :evil_lol:

Oj no taka prawda nie smiej sie :evil_lol: Chce sie rozwijac w niktorych kierunkach, a dziecko... bede okrutna - przeszkadzaloby :diabloti:
Na szczescie kiedy nadchodza dni zalamki i wlacza mi sie instynkt macierzynski mam mozliwosc wypozyczenia na pare godzin coreczki znajomej.... a ona skutecznie mnie z tego wyciaga :evil_lol:

A dzieckow to mi nigdy nie brakowalo, praktycznie wychowalam trojke rodzenstwa kiedy moja mama pracowala za granica :diabloti: Moznaby pomyslec ze powinnam miec dosc... ale jest wlasnie odwrotnie ;)

Posted

Figa ale ja się Tobie wcale nie dziwię, bo dziecko to już wielki obowiązek i niestety nie na wszystko inne ma się czas itp.
a i tak jestem pod wrażeniem, że nadal lubisz dzieci po takim przeszkoleniu :)
no i ja trzymam się raczej z dala od takich szkrabów, ale o wiele bliżej mi do zajmowania się do takiego w jakim wieku jest Antek niż takie maleństwo jak Franek. Więc mój instynkt macierzyński jeszcze milczy :D

Posted

Rzadko ostatnio komputer włączam, nie mówiąc już o śledzeniu Waszych wątków... ale za każdym razem, kiedy się tu pojawię, to inny temat :D
Ostatnio były wiśnie, teraz widzę - dzieci :P
Nie martwcie się - mój instynkt macierzyński póki co utrzymuje się na poziomie mocno ujemnym -.-
Ale myślę, że kieeeeeeeeeedyś z tego wyrosnę :roll:

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Hej ! :) Jakoś się zaniedbałam u Ciebie w galerii :oops:

my się cieszymy, że wróciłaś :)
[quote name='Paula03']Hej wam ;)

makot'a;17328921 napisał(a):

Ostatnio były wiśnie, teraz widzę - dzieci :P
Nie martwcie się - mój instynkt macierzyński póki co utrzymuje się na poziomie mocno ujemnym -.-
Ale myślę, że kieeeeeeeeeedyś z tego wyrosnę :roll:

bo my tu poruszamy różne tematy :)
i ja też mam nadzieję, że z tego wyrosnę :) ale dopiero za jakiś czas.. :D
[quote name='przeszlus']Wiśnie, Dziecko konusumujące wiśnie, dziecko kiedy będzie więcej psów ???
będą, będą.. tylko musze nabrać siły do obróbki :)