Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja nie wiem, co ona z tą mordą zrobiła, ale mam wrażenie, że jest ogromna i jakaś leista :lol:

Aleś mnie pocieszyła z hurttami :P

Ciapek w Sonii zakochany, ciągle się kręci koło niej :))

Hihihih, do usług :lol:

Ciap kręci się w około oby Owczarów, wie jak się ustawić :)

Ja się stęskniłam za kotami :P

A ja niet. Jak idę do psów, jeść im dać i postawię miskę z jedzeniem, aby buty ubrać to na wyścigi lecą i wyżerają :D

Do tego stoją przy drzwiach i stawiają się na psy, OMG. Albo kulają się przed kojcami. I są wiecznie głodne. O właśnie, śpią na moich papciach i mam problem z zwaleniem ich. Także ten, koty to nie moja bajka.

ooo Ciapciuszek :D a jak u Was pieknie!

było, bo od 2 dni pada i jest ciepło i jest bleeee.

Posted

No nie mam fot kotów i nie wiem czy i kiedy będę jakieś mieć :P

Nie ogarniam Ciapy alergii. Teoretycznie to wieprzowina i kurak to podstawa, co go uczula. Kilka dni temu potajemnie dostał ogon wieprzowy i nic, wczoraj 5 kurzych serc i nic. A jak kiedyś smaczki z 4% kurczaka to się drapał. Nie nadążam i nie ogarniam. Teraz ma karmę z tłuszczem drobiowym i smakuje mu i nic mu nie jest. A jak TOTW rybny to się drapał. I gdzie tu logika...

Posted

Jak był na BARFie to przez kilka miesięcy ciągle się drapał. A nie dostawał nic innego niż to co teraz.

Wetka mi mówiła, że tłuszcz nie powinien uczulać, także spoko.

Ale jeszcze lepszy numer, to że po przysmakach z o'canis też się drapie. A tam ni kury, ni świni, ni krowy...

Posted

Dziwię się, że Bodziana nie przerobiłaś jeszcze na szczylka, ciężko Ci to idzie :P

A jak ja mam Bodziana przerobić na szczyla? :P

Z człowieka psa nie zrobię :P

A tak szczerze, to mój rozsądek bierze górę nad resztą icon28.gif

Posted

A jak ja mam Bodziana przerobić na szczyla? :P

Z człowieka psa nie zrobię :P

A tak szczerze, to mój rozsądek bierze górę nad resztą icon28.gif

Przerobić jego zdanie :P

No to podświadomie nie chcesz drugiego psa :P gdybyś chciała to na pewno robiłabyś wszystko, aby zamieszkał drugi z Wami :P

Ember :loveu : Matko, ale bym go chciała mimo że onka już nie chcę... 

uuu Oniastych już nie chcesz? buuuu :P

Ja już mam w główce wsio poukładane :lol:

Posted

Cóż mi się podoba wizualnie dużo ras, niektóre nawet mają fajne charaktery, ale jakoś nie czuję tego. Ja siebie nie wyobrażam z inną rasą jak tylko ON/DON. To przykleiło się do mnie i ni chu, chu. I do tego jakiś kundelek, mix Jamniorka. Takiego Ciapka to mogłabym sklonować, wyjątkowo pasuje charakterem i wyglądem, mimo że tak różni się od Owczarów.

Miałam różne faze, fascynacje innymi rasami, no fajnie wyglądają u kogoś, nie u mnie :P Oprócz owczarów, myślałam nad małym psem m.in. Cavalierem, Staffikiem, Jamnikiem (OMG) i inne. Ale wszędzie znajduję zbyt dużo wad, aby się zatrzymać na dłużej.

Mam swoje wyobrażenie psa, do czego go chcę, z jakimi cechami fizycznym i psychicznymi. I co ja na o poradzę, że nie ma takiej rasy? :P

Jak nic, szukać wśród kundelków :P

Hmm jakby ktoś, coś to w Bricomarche są zabawki comfy. Hm truskawka i jabłuszko. Oj byłam o krok od zakupu, no ale...

Posted

Nie, nie pon. Tzn pon mógłby być jak bym go opitolila :D

To mnie zaskoczyłaś :D To która?

Alina zazdroszczę że masz taką rasę ;) Ja na razie szukam, bo co innego widzieć u kogoś, przez chwilę, a co innego mieć na własność... Więc się mogę przejechać na "moich" rasach ;)