kalyna Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 To idź z psami na spacer :P Już byliśmy, na piłeczce też... teraz się zachmurzyło, a psy czekają na żarełko :) Quote
marta1624 Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 U mnie za tydzień ostatnie zerówki :D No i karta tematu pracy... Ogólnie to zawsze wszyscy mówią że zerówki są super bo w sesji luźniej... Ja zerówki uwielbiam, super że są, ale za to nawalone na zerówkach bo na egzaminie pierwszym jeszcze nie miałam okazji być :D Quote
kalyna Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 U mnie za tydzień ostatnie zerówki :D No i karta tematu pracy... Ogólnie to zawsze wszyscy mówią że zerówki są super bo w sesji luźniej... Ja zerówki uwielbiam, super że są, ale za to nawalone na zerówkach bo na egzaminie pierwszym jeszcze nie miałam okazji być :D to wiedz, że egzamin jest jeszcze gorszy :D więcej materiału i częściej są te pytania trudniejsze ;) wg mnie, bo czasem pisałam egzaminy, bo na zerówkę nie chciało mi się uczyć :P Quote
marta1624 Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Uff, to nie narzekam :D Teraz mam nieraz 3 egzaminy na dzień ;) Quote
kalyna Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 A ja się jaram :loveu: pada dość konkretnie u nas śnieg, oby tylko się utrzymał... i może tak padać dzień i noc ;) Quote
łamAga Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Jak dzisiaj wstała i zobaczyłam tą zamieć śnieżna to od razu pomyślałam " Kalyna pewnie szczęśliwa że tak sypie " :D Quote
rashelek Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Jeszcze jeden plus zerówek - czasem pozwalają korzystać z notatek! :D U nas też sypie śnieg, ale jakoś na ziemi nie zostaje go za dużo ;) Liczę na jakieś fotki w bieli! Quote
Oscar Patric Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Jak dzisiaj wstała i zobaczyłam tą zamieć śnieżna to od razu pomyślałam " Kalyna pewnie szczęśliwa że tak sypie " :D wiesz Aga jak tak samo pomyślałam jak u Nas śnieg sypał :) Quote
Dzikie nieporadne Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 U mnie za tydzień ostatnie zerówki :D No i karta tematu pracy... Ogólnie to zawsze wszyscy mówią że zerówki są super bo w sesji luźniej... Ja zerówki uwielbiam, super że są, ale za to nawalone na zerówkach bo na egzaminie pierwszym jeszcze nie miałam okazji być :D Czo to Zerówki? Quote
kalyna Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 I dupa, fotek w bieli nie będzie dzisiaj. bo co z tego, ze tak super padało, jak temp była sporo na plusie i wszystko topniało :( :( no a mnie w domu nie było... może jutro dopada.. Ale ja Wam się dobrze kojarzę :lol: Zerówka to egzamin na studiach, który jest w wcześniejszym terminie niż normalny. Zazwyczaj ostatnie lub przedostatnie zajęcia w semestrze. Spore ułatwienie dla studentów. Bo to nie jest przymusowy, kto chce pisze wcześniej. A kto nie zda lub nie pisze to ma normalny w sesji. aaaa ja nie mogę się środy doczekać.. buuuu :) Ale przyznam się Wam do czegoś... jestem głupek roku, stulecia. Przez ponad rok głowiłam się nad jedną pierdołą. I o takie błahe, że wstyd mi było pytać na forum. A na serio siedziałam i myślałam i kombinowałam na serio dużo. I co, wczoraj przez przypadek przewertowałam kilka książek i bach. We wszystkich jest taka sama metoda, tudzież bardzo podobna. Robiłam tak jak w książkach, ale zawsze miałam widmo, że psuję psa. Czyli coś podświadomie wiem :D I ja się pytam, czemu wtedy nie sprawdziłam w książkach tylko na czuja to robiłam? Wolę nie myśleć, z czym jeszcze się bujam :D Quote
rashelek Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Pocieszę Cię, u nas też tego śniegu już niewiele jest ;) Czasem rozwiązania problemów są tuż pod nosem, ale zawsze znajduje się je, jak już nie są potrzebne :lol: Quote
kalyna Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 Ja chcę śnieg a ja temp. -1 :P Pocieszę Cię, u nas też tego śniegu już niewiele jest ;) Czasem rozwiązania problemów są tuż pod nosem, ale zawsze znajduje się je, jak już nie są potrzebne :lol: bez sensu, człowiek tyle czekał, a jak co do czego przyszło to jest go tyle i tak długo, ze szkoda słów... no dokładnie... masakra Quote
xxxkaluniaxxx Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 u mnie była śnieżyca wczoraj a że na plusie było wsio stopniało :( że też jak było na minusie to tak nie padało :unsure: Quote
rashelek Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Właśnie, mogłoby spaść śniegu, zrobić się z -3 i zaczęło świecić słońce! Chciałabym jeszcze iść na białe zdjęcia, a tu co chwila śnieżyca i chmury jak kołdra :shake : Quote
kalyna Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 u mnie była śnieżyca wczoraj a że na plusie było wsio stopniało :( że też jak było na minusie to tak nie padało :unsure: No właśnie, a jak było na minusie to ni hu, hu śniegu... Właśnie, mogłoby spaść śniegu, zrobić się z -3 i zaczęło świecić słońce! Chciałabym jeszcze iść na białe zdjęcia, a tu co chwila śnieżyca i chmury jak kołdra :shake : oo tak ;) bo najlepsze są zdjęcia jak jest słońce :D Quote
kalyna Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 A zapowiadają deszcz :/ Ty to wiesz jak człowieka dobić. Leżącego kopniesz :P Quote
marta1624 Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Ty się pochwal nad czym tak rozkminiałaś :D Quote
rashelek Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Ehhh właśnie popatrzyłam na prognozę i od piątku ma znowu lać... A słońca nadal niet :< Quote
kalyna Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 Mnie też to dobija. :P :) Ty się pochwal nad czym tak rozkminiałaś :D Chodzenie przy nodze :P Ehhh właśnie popatrzyłam na prognozę i od piątku ma znowu lać... A słońca nadal niet :< ja spojrzałam na prognozę i niepotrzebnie to zrobiłam. Ciągle deszcz, deszcz i deszcz :( Quote
marta1624 Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 To ja na prognozę nie patrzę :p Mogę ci wysłać jamnika? Bo on nic nie czai, cały spacer ciągnie, więc może tobie się uda :D Quote
Recommended Posts