Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie za tydzień ostatnie zerówki :D 

No i karta tematu pracy... Ogólnie to zawsze wszyscy mówią że zerówki są super bo w sesji luźniej... Ja zerówki uwielbiam, super że są, ale za to nawalone na zerówkach bo na egzaminie pierwszym jeszcze nie miałam okazji być :D

Posted

No i karta tematu pracy... Ogólnie to zawsze wszyscy mówią że zerówki są super bo w sesji luźniej... Ja zerówki uwielbiam, super że są, ale za to nawalone na zerówkach bo na egzaminie pierwszym jeszcze nie miałam okazji być :D

to wiedz, że egzamin jest jeszcze gorszy :D

więcej materiału i częściej są te pytania trudniejsze ;) wg mnie, bo czasem pisałam egzaminy, bo na zerówkę nie chciało mi się uczyć :P

Posted

Jeszcze jeden plus zerówek - czasem pozwalają korzystać z notatek! :D

U nas też sypie śnieg, ale jakoś na ziemi nie zostaje go za dużo ;) Liczę na jakieś fotki w bieli!

Posted

Czo to Zerówki?

Posted

I dupa, fotek w bieli nie będzie dzisiaj. bo co z tego, ze tak super padało, jak temp była sporo na plusie i wszystko topniało :( :( no a mnie w domu nie było... może jutro dopada..

Ale ja Wam się dobrze kojarzę :lol:

Zerówka to egzamin na studiach, który jest w wcześniejszym terminie niż normalny. Zazwyczaj ostatnie lub przedostatnie zajęcia w semestrze. Spore ułatwienie dla studentów. Bo to nie jest przymusowy, kto chce pisze wcześniej. A kto nie zda lub nie pisze to ma normalny w sesji.

aaaa ja nie mogę się środy doczekać.. buuuu :)

Ale przyznam się Wam do czegoś... jestem głupek roku, stulecia. Przez ponad rok głowiłam się nad jedną pierdołą. I o takie błahe, że wstyd mi było pytać na forum. A na serio siedziałam i myślałam i kombinowałam na serio dużo. I co, wczoraj przez przypadek przewertowałam kilka książek i bach. We wszystkich jest taka sama metoda, tudzież bardzo podobna. Robiłam tak jak w książkach, ale zawsze miałam widmo, że psuję psa. Czyli coś podświadomie wiem :D

I ja się pytam, czemu wtedy nie sprawdziłam w książkach tylko na czuja to robiłam? Wolę nie myśleć, z czym jeszcze się bujam :D

Posted

Ja chcę śnieg 2placz.gif

a ja temp. -1 :P

Pocieszę Cię, u nas też tego śniegu już niewiele jest ;)

Czasem rozwiązania problemów są tuż pod nosem, ale zawsze znajduje się je, jak już nie są potrzebne :lol:

bez sensu, człowiek tyle czekał, a jak co do czego przyszło to jest go tyle i tak długo, ze szkoda słów...

no dokładnie... masakra

Posted

Właśnie, mogłoby spaść śniegu, zrobić się z -3 i zaczęło świecić słońce! Chciałabym jeszcze iść na białe zdjęcia, a tu co chwila śnieżyca i chmury jak kołdra :shake :

Posted

u mnie była śnieżyca wczoraj a że na plusie było wsio stopniało  :(  że też jak było na minusie to tak nie padało  :unsure:

No właśnie, a jak było na minusie to ni hu, hu śniegu...

Właśnie, mogłoby spaść śniegu, zrobić się z -3 i zaczęło świecić słońce! Chciałabym jeszcze iść na białe zdjęcia, a tu co chwila śnieżyca i chmury jak kołdra :shake :

oo tak ;) bo najlepsze są zdjęcia jak jest słońce :D

Posted

Mnie też to dobija. :P

:)

Ty się pochwal nad czym tak rozkminiałaś :D

Chodzenie przy nodze :P

Ehhh właśnie popatrzyłam na prognozę i od piątku ma znowu lać... A słońca nadal niet :<

ja spojrzałam na prognozę i niepotrzebnie to zrobiłam. Ciągle deszcz, deszcz i deszcz :(