kalyna Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Fajna ta pucha! Wiem :laugh2_2: U nas tenisowe też tylko na 3 rzuty :evil_lol: Yyyy ale 3 rzuty to są u Sonii. U Gazulca nie próbowałam. Poważnie :) Wygląda nie za specjalnie, ale jest tą ukochaną piłką, najwięcej wytrzymującą, codzienne zabawy są z nią Kupiłam na zapas 6, a tu jedna cały czas żyje I najlepsze że jak Kajce podstawię te nowe i tą, to i tak wybiera tą Nowoczesne liczenie- na 3 rzuty :evil_lol: To tak jak Soniula, ona na razie nie chce jej psuć. U nas też na pierwszym miejscu są te stare. to wiadomo czy warto tracić kasę czy nie. Mam w planach przetestować te Kongowe, oby tylko piszczałka w nich działała trochę dłużej ;) Jak pies zaleje śliną to cichnie, ale po wyschnięciu wraca. Ja już sobie odpuszczam takie piszczałki. Teraz tylko KONG squeezz lub krokodylek. No i te zwierzątka,co mamy. Liczenie "po dogomaniacku" :megagrin: i każdy wie o co chodzi. Jeśli Miczka nie jest jak Gandi to przeżyje. Ja polecam Tylko dogomaniak wie o co chodzi Sorki Alina za panoszenie :oops: Jakby miała tylko Soniulę to też polecałabym. Bo dość tania i nawet fajna jest. No ale jak ten pierdolec zwinie suce piłkę to może tego nie przeżyć. Dlatego mimo wszystko, jeśli zabawka dla Sonii to to musi wytrzymać, w razie w. Choć jak będę robić kiedyś zakupy, to może spróbuje z rozmiarem M, bo jest mniejsza i może wygodniejsza. Ależ nie masz za co przepraszać ;) z nowości to Sonii kong ożył. Nadal piszczy. Choć przy bardzo bliskim przyjrzeniu się stwierdzam, że obie piłki mają malutkie dziurki. Ale Soniula to ciapa jest... stoi G. z piłką w pysku, stoi Soniula i czeka aż rzucę. I patrzy a ja rzucam, a ta się zawiesi na sekundę i już piłki nie ma :shake: Quote
*Magda* Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Yyyy ale 3 rzuty to są u Sonii. U Gazulca nie próbowałam. Widocznie suki tak mają :evil_lol: Quote
marta1624 Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 O właśnie, ja mam M. Może też stąd różnica ;) Suki są niszczycielskie :D Quote
phase Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 mmmmmm :loveu: http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/kalyna2040/DSC_0036_zps93e0b1b7.jpg the best foto!! http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/kalyna2042/DSC_0055_zps1e495304.jpg Quote
kalyna Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 Widocznie suki tak mają :evil_lol: Hahaha to jest solidarność jajników :D O właśnie, ja mam M. Może też stąd różnica ;) Suki są niszczycielskie :D Sugerowałam się, że jednak pod Gazika jest ten rozmiar... Samce gorzej :P mmmmmm :loveu: http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/kalyna2040/DSC_0036_zps93e0b1b7.jpg the best foto!! http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/kalyna2042/DSC_0055_zps1e495304.jpg Fuuuuj :lol: ;) Quote
rashelek Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 No ja dla Miczki raczej Mkę bym potrzebowała, Ski kiedyś macałam i bardzo malutkie są. Ale Gandzia złodziej i znistek, nieładne z jego strony :P Quote
Guest wolfheart Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/kalyna2040/DSC_0036_zps93e0b1b7.jpg Luny piłki zawsze takie są...albo mam mokre rękawiczki,albo brudne dłonie :megagrin: zawsze wracam do domu uwalona,zawsze.. :megagrin: Quote
marta1624 Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Solidarność jajników.... :roflt: :roflt: :roflt: Quote
kalyna Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 No ja dla Miczki raczej Mkę bym potrzebowała, Ski kiedyś macałam i bardzo malutkie są. Ale Gandzia złodziej i znistek, nieładne z jego strony :P no my jak już to też Mki, taniej wychodzą przy większej ilości :) No cham sie z niego zrobił... nawet nie wiem kiedy :siara: http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/kalyna2040/DSC_0036_zps93e0b1b7.jpg Luny piłki zawsze takie są...albo mam mokre rękawiczki,albo brudne dłonie :megagrin: zawsze wracam do domu uwalona,zawsze.. :megagrin: jednak wolę gumowe, one śliną nie nasiąkają i nie jest to takie obrzydliwe. A teraz codziennie piorę robocze rękawiczki, bo są aż sztywne od śliny... Solidarność jajników.... :roflt: :roflt: :roflt: :laugh2_2: Quote
marta1624 Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Nie no ale zaspy :-o Kto to odśnieżał będzie :evil_lol: Gandzioch na każdym zdjęciu ma "ogniki" w oczach, widać że z niego szaleniec i psuja :evil_lol: A Sonia jaka szczęśliwa ze śniegu :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/kalyna2044/DSC_0119_zps112f88aa.jpg :loveu: :loveu: Quote
Oscar Patric Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Ale dużo śniegu :evil_lol: my też mieliśmy 4 dni temu,a teraz 8 na plusie w dzień Quote
kalyna Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 Nie no ale zaspy :-o Kto to odśnieżał będzie Gandzioch na każdym zdjęciu ma "ogniki" w oczach, widać że z niego szaleniec i psuja.A Sonia jaka szczęśliwa ze śniegu . pewnie nie damy rady, będziemy potrzebować wsparcia :eviltong: On ma zawsze te ogniki... i pytanie w nich, co będziemy robić, co, co cooooo? Jej wiele do szczęścia nie potrzeba. Dlatego z takim utęsknieniem wyczekujemy tej zimy. Ale dużo śniegu :evil_lol: Nooo, jaramy się nim :evil_lol: http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/kalyna2044/DSC_0119_zps112f88aa.jpg :loveu: :loveu: :loveu: my też mieliśmy 4 dni temu,a teraz 8 na plusie w dzień u nas wczoraj i dzisiaj pada...buuu wiadomo weekend to pogoda musi się popsuć... Quote
Oscar Patric Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 U Nas na plusie i deszcz sobie wisi Quote
agaga21 Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 widzę, że u was taka śnieżyca jaka była u nas parę dni temu ;) chociaż nie cierpię zimy, to chciałabym tak z -1 na minusie, by psie kupy zamarzały i się nie rozłaziły przy sprzątaniu ;) Quote
angineuuka Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Ty to chociaż masz tyle śniegu, ja nie miałam jeszcze ani grama :/ Quote
marta1624 Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 To u mnie porównywanie dużo było ;) Za to teraz deszcz :pissed: Quote
kalyna Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 U Nas na plusie i deszcz sobie wisi U nas dzisiaj typowo wiosenna pogoda...słoneczko,chmurki i delikatny wiatr. widzę, że u was taka śnieżyca jaka była u nas parę dni temu ;) chociaż nie cierpię zimy, to chciałabym tak z -1 na minusie, by psie kupy zamarzały i się nie rozłaziły przy sprzątaniu ;) W sumie to tylko parę godzin, ale zawsze coś. Nigdy nie wiadomo kiedy będzie kolejna dostawa czegoś białego. Yyy u nas to nigdy się nie rozłażą. Sprząta się u nas bez problemu. Twarde, zwarte podchodzę z łopatą i jeden ślizg i po problemie. W kojcach to czasem miotłą sobie pomagam. Ty to chociaż masz tyle śniegu, ja nie miałam jeszcze ani grama :/ Noo jarałam się nim, teraz czekam na śnieżycę :laugh2_2: To u mnie porównywanie dużo było ;) Za to teraz deszcz :pissed: U nas padało 2 dni i na jakiś czas starczy... teraz tylko buty mam strasznie oklejone od błota... :nonono2: Quote
xxxkaluniaxxx Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 a ze mnie się śmiałaś że śnieżyce mam :eviltong: a ja widzę że więcej śniegu miałam :evil_lol: szkoda że tak krótko :cry: Quote
marta1624 Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Mam nadzieję że i u mnie deszcz odpuści :) Chociaż zapowiadają na cały tydzień tak :( Quote
kalyna Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 a ze mnie się śmiałaś że śnieżyce mam :eviltong: a ja widzę że więcej śniegu miałam :evil_lol: szkoda że tak krótko :cry: :laugh2_2: no u nas też szał był... dzisiaj oglądałam zdjęcia z zimy, 2 lata temu... boże jak mi tęskno do tego białego puchuuu... Mam nadzieję że i u mnie deszcz odpuści :) Chociaż zapowiadają na cały tydzień tak :( tfu, tfu... oby nie. Dla mnie nie ma nic gorszego niż deszcz. chyba :eviltong: Quote
Recommended Posts