Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To w życiu bym Cię nie podejrzewała o brak w kolekcji takiego klasyka, jak bałwanek :grins:

Fotka mega, mina Soniuli mówi wszystko :lol:

hahahaha a widzisz, zaskoczyłam Cię.

Ale była zła na niego :D

Bardzo mało... :evil_lol:

wręcz niezauważalnie...

no chciałby, żeby było jego. On ma problemy z oddawaniem tego, co kradzione. Choć dzisiaj on dostał bounzera to przynieść nie chciał, a na Soniuli piłkę polował. Jak pies ogrodnika, sam nie zje, a drugiemu nie da...

Posted

Ja to mam szczęście :mdleje:

zamówiłam karmę: 2kg jagnięcina i ryż i 2kg ryba i ryż. Co przysłali? 2x2kg jagnięcina i ryż.

edit. moje szczęście nr 2, zamówiłam smaczki i gratis do tego był do wyboru... wybrałam pluszową myszkę a dostałam gryzaka buta :loveu:

aż się boję kolejnych paczek :look3:

Posted

no chciałby, żeby było jego. On ma problemy z oddawaniem tego, co kradzione. Choć dzisiaj on dostał bounzera to przynieść nie chciał, a na Soniuli piłkę polował. Jak pies ogrodnika, sam nie zje, a drugiemu nie da...

Marcel to samo :mad: Wszystkie zabawki jego, zanosi do koszyka i wysiaduje jak kwoka, bawic sie nie bedzie ale nikomu nie da bo nie :evil_lol: 

Robisz reklamacje czy godzisz sie z porazka sklepu?  :evil_lol: 

Posted

O jejku, nie no, ty to masz szczęście :loveu: Ja jeszcze czekam :D

ja czekam na 3 paczki jeszcze, po tych dwóch to zaczynam się obawiać :roll:

Marcel to samo :mad: Wszystkie zabawki jego, zanosi do koszyka i wysiaduje jak kwoka, bawic sie nie bedzie ale nikomu nie da bo nie :evil_lol:

Robisz reklamacje czy godzisz sie z porazka sklepu?   :evil_lol:

Ej Gandzik to memła, dziamgoli i psuje jak dorwie. Dlatego on ma inne zabawki...

Zbiera i wysiaduje to Soniula :D

ej to były 2 sklepy :megagrin:

reklamacji nie mam po co składać. Jeśli miałabym wysyłać karmę z powrotem i czekać na tą druga to jest bez sensu, bo pies i tak to zje. Ale jeśli ta karma mu przypasuje to będę chciała kupić 12kg, a tu już wolałabym, aby nic nie pomylili.

Hahaha a ten gratis, cóż miał być dla kotów, jest dla Sonii :laugh2_2:

Posted

w sumie lepiej jagnięcina niż gdyby drobiową mieli wysłać  :eviltong:

No weź mnie nie załamuj :evil_lol:

Ale tam jedyny drób to indyk jest, więc on może przeszedłby, ale wolę nie mówić tego na głos :grins:

Posted

Ja też czekam na 3 paczki jeszcze, 2 już za mną :D A jutro planują dojść 2 z tych 3 :D

Szalejesz :D do mnie 3 paczki. iiii 2 nowe mam :laugh2_2: :laugh2_2:

Posted

Woow, szalejesz z zakupami. Nie lubię stanu, gdy otwieram paczkę i okazuje się, że dostałam coś innego niż chciałam :nonono2:

Nie zauważyłam, żebyś katowała wszystkich na fejsie :siara:

Posted

ja nie mam fb :jumpie:

Ja też :megagrin:

wiem :obrazic:

nawet nie wiecie ile tracicie :eviltong:

Woow, szalejesz z zakupami. Nie lubię stanu, gdy otwieram paczkę i okazuje się, że dostałam coś innego niż chciałam :nonono2:

Nie zauważyłam, żebyś katowała wszystkich na fejsie :siara:

Dzisiaj 2 paczki zostały wysłane, alleluja.

A te o których pisałam wczoraj, ze kolejne dwie to.... to są to nagrody z 2 konkursów :loveu:

U mnie to był pierwszy raz, i akurat 2 razy w ciągu jednego dnia. No cuuudnie.

Hahaha to spoko, sama o to prosiłaś :D

przeważnie patrzę kto jest dostępny i wtedy piszę.

Chyba nikt nie lubi  :nonono2:

Niuuuuu

Posted

Jeszcze więcej zyskujemy, niż tracimy :eviltong:

Pffff :eviltong:

ja tam dzięki FB wiele zyskałam a straciłam? w sumie mniej. Bo szukanie niektórych info byłoby o wiele bardziej czasochłonne i nie byłabym na bieżąco z tym co mnie interesuje. Nie wspomnę, że sporo zaoszczędziłam, dzięki info o promocjach, darmowych wysyłkach, o ilości konkursów nie wspomnę :eviltong:

Bo Fb to nie tylko wstawianie co chwilę fotek i postów z swojego życia, ale dla chcących ogromne źródło inf.

Posted

Pffff :eviltong:

ja tam dzięki FB wiele zyskałam a straciłam? w sumie mniej. Bo szukanie niektórych info byłoby o wiele bardziej czasochłonne i nie byłabym na bieżąco z tym co mnie interesuje. Nie wspomnę, że sporo zaoszczędziłam, dzięki info o promocjach, darmowych wysyłkach, o ilości konkursów nie wspomnę :eviltong:

Bo Fb to nie tylko wstawianie co chwilę fotek i postów z swojego życia, ale dla chcących ogromne źródło inf.

Nic z tych rzeczy nie jest dla mnie :eviltong:

Posted

Nic z tych rzeczy nie jest dla mnie :eviltong:

cóż, jest także multum dziecięcych stron z konkursami :eviltong:

I napisałam, że to tylko jedno z wielu zalet, a nie jedyne :)

Ale jak kto woli :)