Naklejka Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 U mnie z ludzmi jest różnie, czasem bardzo dużo, czasem nie spotykam nikogo. A jak chcę mieć luz to idę na hałdy, tam mało kto chodzi :D Ciemność mnie dobija, na szczęście w domu jestem zazwyczaj ok 12. Czasem kończę po 17, ale zaczynam na tyle późno, że mogę wyjść rano. Mam tyle czasu wolnego, że muszę iść do roboty, bo sie rozleniwie :lol: Quote
marta1624 Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 my właśnie jesteśmy w takim dziwnym punkcie :evil_lol: tak samo jest z kupowaniem przysmaków... :roll: To może chora jesteś? :evil_lol: Quote
rashelek Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 My wczoraj z lasu uciekaliśmy, bo ciągnikiem liście ze ścieżek zbierali i niespecjalnie był Pan ciągnikowy ostrożny :evil_lol: Moja jeszcze nadmiaru zabawek nie ma, ale za to z akcesoriów (obroży, smyczy itp) już mi się nic nie podoba i nic nie kusi :< A z zabawek mam jeszcze tylko ażurka i wubbę na oku... To smutne :D Quote
Baski_Kropka Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 A ja mam fajne łąki, nigdy nikogo praktycznie na nich nie spotykam ale jest zwierzyna.. najmniejsze zło bażanty... ale zające i sarny spędzają mi sen z powiek :P Quote
kalyna Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 U mnie z ludzmi jest różnie, czasem bardzo dużo, czasem nie spotykam nikogo. A jak chcę mieć luz to idę na hałdy, tam mało kto chodzi :D Ciemność mnie dobija, na szczęście w domu jestem zazwyczaj ok 12. Czasem kończę po 17, ale zaczynam na tyle późno, że mogę wyjść rano. Mam tyle czasu wolnego, że muszę iść do roboty, bo sie rozleniwie :lol: Te hałdy to muszą być fajne :D Ej Ty to masz za dobrze! korzystaj z takiej wolności, później tylko praca i praca... To może chora jesteś? :evil_lol: jak najbardziej zdrowa. Obecnie dumam nad 5 smyczami, mam nadzieję, że do końca listopada mi się to wyjaśni. I na serio zabawek i przysmaków mamy nadmiar. Tak z miesiąc, góra dwa i zmienię zdanie. My wczoraj z lasu uciekaliśmy, bo ciągnikiem liście ze ścieżek zbierali i niespecjalnie był Pan ciągnikowy ostrożny :evil_lol: Moja jeszcze nadmiaru zabawek nie ma, ale za to z akcesoriów (obroży, smyczy itp) już mi się nic nie podoba i nic nie kusi :< A z zabawek mam jeszcze tylko ażurka i wubbę na oku... To smutne :D wow, to lepsze niż u nas. hahaha smutne, z zabawek nic, z przysmaków nic, akcesoria, teoretycznie nic. No ale tak jak pisałam wyżej, nad czymś myślę. A ja mam fajne łąki, nigdy nikogo praktycznie na nich nie spotykam ale jest zwierzyna.. najmniejsze zło bażanty... ale zające i sarny spędzają mi sen z powiek :P buuu zwierzątka, mimo wsio nie wielbię ich. Wczoraj chyba spotkałam 3 sarenki na naszej drodze, więc jak idziemy to skanuję teren w poszukiwaniu zwierząt i psów wolno biegających. Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Obecnie dumam nad 5 smyczami, czy ja o czymś niewiem? :siara: Nadmiar zabawek, smakołyków? :niewiem: niewierze :evil_lol: szczególnie jeśli chodzi o to drugie :eviltong: Quote
Naklejka Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Te hałdy to muszą być fajne :D Ej Ty to masz za dobrze! korzystaj z takiej wolności, później tylko praca i praca... nie narzekam https://lh5.googleusercontent.com/-NIxH5nagtx4/U34NXAhgHEI/AAAAAAAAcJw/yo13OQBMv_A/w640-h427-no/IMG_6656.jpg ale taki spacer to jakieś 2,5-3h :P na co dzień chodzimy do parku na godzinkę, półtora. Dobrze, dobrze, dzisiaj poszłam na 2,5h ćwiczeń z rysunku technicznego :lol: Tego się boję, bo wiem, że protetycy na początku pracują i po 16h :< Quote
kalyna Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 czy ja o czymś niewiem? :siara: Nadmiar zabawek, smakołyków? :niewiem: niewierze :evil_lol: szczególnie jeśli chodzi o to drugie :eviltong: Wiesz raczej o wszystkim :D nadal szukam karabińczyków... Na serio, zwłaszcza jak takie ogromne wiadro metalowe mam samych smaczków, nieotwartych, do tego pół szafki otwartych. Także ten, z głodu te psy nie padną :D nie narzekam https://lh5.googleusercontent.com/-NIxH5nagtx4/U34NXAhgHEI/AAAAAAAAcJw/yo13OQBMv_A/w640-h427-no/IMG_6656.jpg ale taki spacer to jakieś 2,5-3h :P na co dzień chodzimy do parku na godzinkę, półtora. Dobrze, dobrze, dzisiaj poszłam na 2,5h ćwiczeń z rysunku technicznego :lol: Tego się boję, bo wiem, że protetycy na początku pracują i po 16h :< Ej no wypasik :loveu: u nas to niby są jakieś leśne drogi, ale duuuże prawdopodobieństwo kogoś spotkania... Ogrom czasu, żeś kierunek ciężki sobie obrała... Quote
:: FiGa :: Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Ja miałam tak na poprzednim osiedlu i łączkach - jak tylko była niepogoda to się złazili ludzie z agresywnymi psami, których normalnie by się nie dało puścić, ale liczyli że nikt nie wyjdzie w taką aurę i puszczali pieski. A ja z Waldkiem też korzystałam z takiej pogody i miałam szczęscie szczególnie wpadać na jedną staruszkę z rottkiem - widok babci ślizgającej się na błocie i fruwającej za rotem który jest gotowy rozszarpać wszystko co się pojawi w jego zasięgu, ściska gardło. A kagańca oczywiście piesek nie miał nigdy,mało tego, o ile dobrze pamiętam to jeszcze był na flexi... Sam opis wywoluje u mnie gesia skorke.... Dalmat zerwal mi sie raz z flexi, co dopiero rozwscieczony rottek.... :roll: Alynko, jak macie za duzo zabawek to my chetnie przygarniemy. Marcel zgubil ostatnio dwie ulubione pilki :placz: Quote
Kaaasia Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Moje dziwne psy bawią się wszystkim- stary karton, bluza znaleziona na spacerze czy odkurzacz w krzakach, więc nie wydaję kasy na zabawki dla nich :mdrmed: Quote
kalyna Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Sam opis wywoluje u mnie gesia skorke.... Dalmat zerwal mi sie raz z flexi, co dopiero rozwscieczony rottek.... :roll: Alynko, jak macie za duzo zabawek to my chetnie przygarniemy. Marcel zgubil ostatnio dwie ulubione pilki :placz: miazga... :roll: No niestety zbyt jesteśmy przywiązani do nich :evil_lol: To ja zakupocholik jestem :D Oj jesteś, jesteś :grins: Moje dziwne psy bawią się wszystkim- stary karton, bluza znaleziona na spacerze czy odkurzacz w krzakach, więc nie wydaję kasy na zabawki dla nich :mdrmed: hahahaha dobre podejście! łooo jaaaaa, przysmak :grins: Quote
Kaaasia Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 http://3.bp.blogspot.com/-YyvTE8EYEm0/VFThWSHV1JI/AAAAAAAAAnU/wOjk5YIfqgY/s1600/DSC_0031-crop.JPG Nie dręcz fotami tylko karm :megagrin: Quote
kalyna Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 http://3.bp.blogspot.com/-YyvTE8EYEm0/VFThWSHV1JI/AAAAAAAAAnU/wOjk5YIfqgY/s1600/DSC_0031-crop.JPG Nie dręcz fotami tylko karm :megagrin: najpierw mundra mina ponad wszystko! Quote
xxxkaluniaxxx Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 http://3.bp.blogspot.com/-YyvTE8EYEm0/VFThWSHV1JI/AAAAAAAAAnU/wOjk5YIfqgY/s1600/DSC_0031-crop.JPG mina bezcenna :loveu: Quote
kalyna Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Ale zachwyt nad ratką :D Wędzonych im nie kupuję :D http://3.bp.blogspot.com/-YyvTE8EYEm0/VFThWSHV1JI/AAAAAAAAAnU/wOjk5YIfqgY/s1600/DSC_0031-crop.JPG mina bezcenna :loveu: rozdziw jakich mało :lol: MNiam, smacznosci :D chyba im smakowało :D Ciapuś nie dostał z racji alergii na niewiadomonaco.... Quote
rashelek Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 A ja się bałam, że te łapki będą jakieś przeterminowane i wolałam wziąć miskę jednak :lol: Widać, że psiaki zachwycone prezentem :D Quote
kalyna Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Ale Gandzioch zadowolony :loveu: :loveu: A ja się bałam, że te łapki będą jakieś przeterminowane i wolałam wziąć miskę jednak :lol: Widać, że psiaki zachwycone prezentem :D Szczerze, to ja na to nie wpadłam. Nie potrzebna nam była kolejna miska, o takiej małej pojemności. I widać psiakom ten wybór się podobał :lol: Ale mają smakołyki :D Już nie mają, zjadły z wielkim smakiem :D a dzisiaj psiaki wykąpały się w oczku :loveu: jaka frajda... Soniuli wrzucałam zabawkę i jak nie znalazła to szybko się zniechęcała. Za to Gandzik prędzej padłby niż sobie odpuścił. Właził z jednej strony,, z drugiej, grunt był niepewny i się wyginał, ale za każdym razem wyłowił Konga ;) całe szczęście, bo ja musiałabym nurkować. Quote
marta1624 Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Aż takie ciepło macie że na kąpiel się zebrało? :D Quote
kalyna Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Aż takie ciepło macie że na kąpiel się zebrało? :D a ciepło było, oj było :) ale jak same na początku właziły, to przecież nie zaszkodzi jak im rzucę zabawkę :siara: Quote
marta1624 Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Haha no nie :p Moja do wody też włazi, nawet zimą by pewnie chciała :D I nawet jamnior po płytkiej wodzie łazi. Ale widzę, jak niektórzy panikują- "uważaj! Będzie chora" :p Quote
Recommended Posts