Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie z ludzmi jest różnie, czasem bardzo dużo, czasem nie spotykam nikogo. A jak chcę mieć luz to idę na hałdy, tam mało kto chodzi :D 

Ciemność mnie dobija, na szczęście w domu jestem zazwyczaj ok 12. Czasem kończę po 17, ale zaczynam na tyle późno, że mogę wyjść rano. 
Mam tyle czasu wolnego, że muszę iść do roboty, bo sie rozleniwie :lol:

Posted

My wczoraj z lasu uciekaliśmy, bo ciągnikiem liście ze ścieżek zbierali i niespecjalnie był Pan ciągnikowy ostrożny :evil_lol:

Moja jeszcze nadmiaru zabawek nie ma, ale za to z akcesoriów (obroży, smyczy itp) już mi się nic nie podoba i nic nie kusi :< A z zabawek mam jeszcze tylko ażurka i wubbę na oku... To smutne :D

Posted

U mnie z ludzmi jest różnie, czasem bardzo dużo, czasem nie spotykam nikogo. A jak chcę mieć luz to idę na hałdy, tam mało kto chodzi :D 

Ciemność mnie dobija, na szczęście w domu jestem zazwyczaj ok 12. Czasem kończę po 17, ale zaczynam na tyle późno, że mogę wyjść rano. 
Mam tyle czasu wolnego, że muszę iść do roboty, bo sie rozleniwie :lol:

Te hałdy to muszą być fajne :D

Ej Ty to masz za dobrze!

korzystaj z takiej wolności, później tylko praca i praca...

To może chora jesteś? :evil_lol:

jak najbardziej zdrowa.

Obecnie dumam nad 5 smyczami, mam nadzieję, że do końca listopada mi się to wyjaśni.

I na serio zabawek i przysmaków mamy nadmiar. Tak z miesiąc, góra dwa i zmienię zdanie.

My wczoraj z lasu uciekaliśmy, bo ciągnikiem liście ze ścieżek zbierali i niespecjalnie był Pan ciągnikowy ostrożny :evil_lol:

Moja jeszcze nadmiaru zabawek nie ma, ale za to z akcesoriów (obroży, smyczy itp) już mi się nic nie podoba i nic nie kusi :< A z zabawek mam jeszcze tylko ażurka i wubbę na oku... To smutne :D

wow, to lepsze niż u nas.

hahaha smutne, z zabawek nic, z przysmaków nic, akcesoria, teoretycznie nic. No ale tak jak pisałam wyżej, nad czymś myślę.

A ja mam fajne łąki, nigdy nikogo praktycznie na nich nie spotykam ale jest zwierzyna.. najmniejsze zło bażanty... ale zające i sarny spędzają mi sen z powiek :P

buuu zwierzątka, mimo wsio nie wielbię ich. Wczoraj chyba spotkałam 3 sarenki na naszej drodze, więc jak idziemy to skanuję teren w poszukiwaniu zwierząt i psów wolno biegających.

Posted

Te hałdy to muszą być fajne :D

Ej Ty to masz za dobrze!

korzystaj z takiej wolności, później tylko praca i praca...

nie narzekam https://lh5.googleusercontent.com/-NIxH5nagtx4/U34NXAhgHEI/AAAAAAAAcJw/yo13OQBMv_A/w640-h427-no/IMG_6656.jpg
ale taki spacer to jakieś 2,5-3h :P na co dzień chodzimy do parku na godzinkę, półtora. 
Dobrze, dobrze, dzisiaj poszłam na 2,5h ćwiczeń z rysunku technicznego :lol: 
Tego się boję, bo wiem, że protetycy na początku pracują i po 16h :< 

Posted

czy ja o czymś niewiem?  :siara:

Nadmiar zabawek, smakołyków? :niewiem: niewierze  :evil_lol: szczególnie jeśli chodzi o to drugie  :eviltong:

Wiesz raczej o wszystkim :D

nadal szukam karabińczyków...

Na serio, zwłaszcza jak takie ogromne wiadro metalowe mam samych smaczków, nieotwartych, do tego pół szafki otwartych. Także ten, z głodu te psy nie padną :D

nie narzekam https://lh5.googleusercontent.com/-NIxH5nagtx4/U34NXAhgHEI/AAAAAAAAcJw/yo13OQBMv_A/w640-h427-no/IMG_6656.jpg
ale taki spacer to jakieś 2,5-3h :P na co dzień chodzimy do parku na godzinkę, półtora. 
Dobrze, dobrze, dzisiaj poszłam na 2,5h ćwiczeń z rysunku technicznego :lol: 
Tego się boję, bo wiem, że protetycy na początku pracują i po 16h :< 

Ej no wypasik :loveu: u nas to niby są jakieś leśne drogi, ale duuuże prawdopodobieństwo kogoś spotkania...

Ogrom czasu, żeś kierunek ciężki sobie obrała...

Posted

Ja miałam tak na poprzednim osiedlu i łączkach - jak tylko była niepogoda to się złazili ludzie z agresywnymi psami, których normalnie by się nie dało puścić, ale liczyli że nikt nie wyjdzie w taką aurę i puszczali pieski. A ja z Waldkiem też korzystałam z takiej pogody i miałam szczęscie szczególnie wpadać na jedną staruszkę z rottkiem - widok babci ślizgającej się na błocie i fruwającej za rotem który jest gotowy rozszarpać wszystko co się pojawi w jego zasięgu, ściska gardło. A kagańca oczywiście piesek nie miał nigdy,mało tego, o ile dobrze pamiętam to jeszcze był na flexi...

Sam opis wywoluje u mnie gesia skorke.... Dalmat zerwal mi sie raz z flexi, co dopiero rozwscieczony rottek.... :roll: 

Alynko, jak macie za duzo zabawek to my chetnie przygarniemy. Marcel zgubil ostatnio dwie ulubione pilki :placz: 

Posted

Sam opis wywoluje u mnie gesia skorke.... Dalmat zerwal mi sie raz z flexi, co dopiero rozwscieczony rottek.... :roll:

Alynko, jak macie za duzo zabawek to my chetnie przygarniemy. Marcel zgubil ostatnio dwie ulubione pilki :placz:

miazga... :roll:

No niestety zbyt jesteśmy przywiązani do nich :evil_lol:

To ja zakupocholik jestem :D

Oj jesteś, jesteś :grins:

Moje dziwne psy bawią się wszystkim- stary karton, bluza znaleziona na spacerze czy odkurzacz w krzakach, więc nie wydaję kasy na zabawki dla nich :mdrmed:

hahahaha dobre podejście!

łooo jaaaaa, przysmak

DSC_0031-crop.JPG

:grins:

Posted

Ale Gandzioch zadowolony :loveu:

:loveu:

A ja się bałam, że te łapki będą jakieś przeterminowane i wolałam wziąć miskę jednak :lol: Widać, że psiaki zachwycone prezentem :D

Szczerze, to ja na to nie wpadłam. Nie potrzebna nam była kolejna miska, o takiej małej pojemności.

I widać psiakom ten wybór się podobał :lol:

Ale mają smakołyki :D

Już nie mają, zjadły z wielkim smakiem :D

a dzisiaj psiaki wykąpały się w oczku :loveu: jaka frajda... Soniuli wrzucałam zabawkę i jak nie znalazła to szybko się zniechęcała. Za to Gandzik prędzej padłby niż sobie odpuścił. Właził z jednej strony,, z drugiej, grunt był niepewny i się wyginał, ale za każdym razem wyłowił Konga ;) całe szczęście, bo ja musiałabym nurkować.

Posted

Aż takie ciepło macie że na kąpiel się zebrało? :D

a ciepło było, oj było :)

ale jak same na początku właziły, to przecież nie zaszkodzi jak im rzucę zabawkę :siara: