kalyna Posted October 19, 2014 Author Posted October 19, 2014 Mam taka sama piłkę zielona, Lu ja lubiła dopóki nie ujrzała piłki tenisowe konga...Obroża zielono-czarna mnie zainteresowała.. faktycznie, pamiętam, że ją kupowałaś ;) hahaha u nas ta piłka będzie super, bo będzie mieć sznurek, mam nadzieję. A tenisowych jeszcze nie dostały, bo jakoś nie było okazji. Na serio jest fajniutka :loveu: A co u Was, jak tam dziewczyny? Quote
rashelek Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Eee tam, myślałam, że więcej tego przywlokłaś! Zawiodłam się :evil_lol: Faktycznie ciekawa ta obroża zielona, z rączką jest, prawda? Ja bym chciała zrozumieć ten fenomen Pullerów, że kosztują taki majątek :hmmmm: Czym się różnią od zwykłego gumowego ringo? Dzięki wielkie za fotkę! 13cm będzie za duża, także będę celowała w Mkę. Dzięki :) Quote
kalyna Posted October 19, 2014 Author Posted October 19, 2014 Eee tam, myślałam, że więcej tego przywlokłaś! Zawiodłam się :evil_lol: Faktycznie ciekawa ta obroża zielona, z rączką jest, prawda? Ja bym chciała zrozumieć ten fenomen Pullerów, że kosztują taki majątek :hmmmm: Czym się różnią od zwykłego gumowego ringo? Dzięki wielkie za fotkę! 13cm będzie za duża, także będę celowała w Mkę. Dzięki :) No wiesz :lol: przecież wszystko inne, jakże ważne mamy :laugh2_2: Tak z rączką, na zatrzask. niecałe 4cm. I bardzo fajna w dotyku. Początkowo chciałam obroże Julliusa, ale wybór padł na tą. Jak wyzdrowieje to porobię śłit focie ;) no ja tego nie ogarniam. Hahaha ja w życiu się nie interesowałam tą zabawką, ba nigdy jej nie chciałam. Ale cena była baaardzo korzystna ;) ja za tego dałam 25zł. Choć zwykłe ringo jest chyba twardsze. To jest jakby z mega twardej pianki. Polecam się na przyszłość ;) no tak jak myślałam, Ciap tego wcale nie chciał tknąć :) Quote
rashelek Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Fajniutka ta obroża jest i kolorek wybrałaś nieźle oczojebny :D Czekam na fotaski! O, też chora? Pocieszyłaś mnie teraz haha :D Nie no za 25zł to grzech nie wziąć. Jak normalnie po 50zł są ;) Chociaż i tak nie wiem, co w niej jest, czekam na relację z użytkowania, może mnie oświecisz :grins: Wiesz, ja myślałam o 13cm ze względu na wrzucenie do środka piszczałek. Ale najwyżej zamiast dwóch Pyszczków będzie jeden, Mika raczej się nie pogniewa ;) Quote
kalyna Posted October 19, 2014 Author Posted October 19, 2014 Fajniutka ta obroża jest i kolorek wybrałaś nieźle oczojebny :D Czekam na fotaski! O, też chora? Pocieszyłaś mnie teraz haha :D Nie no za 25zł to grzech nie wziąć. Jak normalnie po 50zł są ;) Chociaż i tak nie wiem, co w niej jest, czekam na relację z użytkowania, może mnie oświecisz :grins: Wiesz, ja myślałam o 13cm ze względu na wrzucenie do środka piszczałek. Ale najwyżej zamiast dwóch Pyszczków będzie jeden, Mika raczej się nie pogniewa ;) Hahaha aż dziwne, ale u mnie w domu też wszystkim się podoba, więc zakup udany :) no wali po oczach, bo mam nadzieję, że będziemy widoczni wieczorami. Choć pewnie będzie mi mega szkoda tej obroży :lol: Noo od wczoraj wieczora leżę, nawet za bardzo na dwór nie idę. A takie miałam plany :placz: I tylko dlatego kupiłam tego Pullera. Hahah 3 razy pytałam o cenę, a na końcu Pani mi na kalkulatorze napisała, bo nie wierzyłam. Testy na pewno będą. Choć z tym to my nadal jesteśmy w czarnej *** Może w innych lepiej jest, ale ja miałam problemy z włożeniem w środek funny i na końcu zrezygnowałam. W 9cm może jakieś piłeczki dla kota wejdą w razie W? Quote
marta1624 Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 No jak obroża jeszcze ma rączkę to zazdroszczę :) :loveu: Quote
aganela Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 CzekAm na recenzje smyczy odblaskowych i obrozek odblaskowych:p ja kupiłam kiedyś obroże z Juliusa z rączka,ale nawet jeszcze nie zakładałam jej..leniuchy mnie dopadł;p a piesy u mnie w porządku,studia-dojazdy-dom-spacer-noc i tak codzień.. Quote
kalyna Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 No jak obroża jeszcze ma rączkę to zazdroszczę :) :loveu: :loveu: CzekAm na recenzje smyczy odblaskowych i obrozek odblaskowych:p ja kupiłam kiedyś obroże z Juliusa z rączka,ale nawet jeszcze nie zakładałam jej..leniuchy mnie dopadł;p a piesy u mnie w porządku,studia-dojazdy-dom-spacer-noc i tak codzień.. Hahaha recenzja już napisana, tylko nie opublikowana... bo smycze pojechały na reklamację. Ale kontakt z sklepem na 6! choć w sumie to tak patrząc, jak zależy Ci na dobrym odblasku to kupić smycz tak uszytą, jak Ciapka obroża. Choć mi teraz mega szkoda tej obroży i szukam chyba czegoś innego, ta będzie na specjalne wyjścia :evil_lol: Ja chciałam z Juliusa, ale wydawał mi się za mały odblask, a jak znalazłam obroże o 15zł tańsza, to już w ogóle byłam szczęśliwa :D ehh dobre czasy, czyli wakacje się skończyły... a ja nadal czekam na jakieś nowsze fotki Panienek, na pewno coś się pozmieniały ;) Quote
rashelek Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 To opublikuj notkę o smyczach, albo o czymś innym, bo nie mam co czytać już dzisiaj :lol: A przyjemnie czytać Twoje wpisy :D Quote
kalyna Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 To opublikuj notkę o smyczach, albo o czymś innym, bo nie mam co czytać już dzisiaj :lol: A przyjemnie czytać Twoje wpisy :D czekam, aż do mnie wrócą :) Choć pewnie coś napiszę, jak siedzę w domu chora... Ale jak miło mi czytać takie rzeczy! dzięki Quote
rashelek Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Pisz pisz! :loveu: Właaaśnie, czemu je musiałaś reklamować? Byłaś z nich zadowolona chyba? :) Quote
kalyna Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 A czemu reklamowałaś? Pisz pisz! :loveu: Właaaśnie, czemu je musiałaś reklamować? Byłaś z nich zadowolona chyba? :) Bo taśma odblaskowa nam powychodziła trochę... chciałam sama naprawić, ale Pan bardzo nalegał, więc wysłałam :) I nadal jestem :) noo to zdjęcie zachęcające do przeczytania notki Quote
marta1624 Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Aaaa Gandzioch :loveu: To lecę na bloga :D Quote
kalyna Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 Aaaa Gandzioch :loveu: To lecę na bloga :D Pan Gandzioch ma już siwą mordkę :( :) Quote
marta1624 Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Pan Gandzioch ma już siwą mordkę :( :) Na to nawet nie patzrę bo moja ma siwe przebarwienia odkąd jakiś rok miała :) Quote
kalyna Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Cześć :) Siemkanko :D Na to nawet nie patzrę bo moja ma siwe przebarwienia odkąd jakiś rok miała :) uu a tego tak teraz wzięło z tym siwieniem... a to ja myślałam, że przez niego prędzej osiwieję. Dzisiaj testowaliśmy pullera. I nie wiem czy to tylko u nas, ale ta zabawka chyba nie jest dla Owczarów :D Quote
marta1624 Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Przynajmniej kupowałaś w okazyjnej cenie ;) Ehh, może ja też trafię na okazję (mam nadzieję) bo chciałam protestować pullera, a 2 za 90zł to jednak za drogo :/ Quote
kalyna Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Przynajmniej kupowałaś w okazyjnej cenie ;) Ehh, może ja też trafię na okazję (mam nadzieję) bo chciałam protestować pullera, a 2 za 90zł to jednak za drogo :/ no zdziwiłam się jak wygląda po 5 minutach zabawy. Ale mimo to warto było kupić i spróbować, bo i Gandzia i Sonia się fajnie nakręcili na niego ;) Mam nadzieję, że jednak pożyje u nas dłuuugo :) Quote
marta1624 Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Nie no pożyć to chyba pożyje, dla TTB tez kupują (z różnym skutkiem, ale część żyje :)) Quote
kalyna Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Nie no pożyć to chyba pożyje, dla TTB tez kupują (z różnym skutkiem, ale część żyje :)) Jak widziałam pierwsze dziury po kłach to się zdziwiłam :lol: aaa moje ulubione smycze wróciły :loveu: Quote
kalyna Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 I jak? Poprawione? :) tak :loveu: firma godna polecenia :) ino teraz pada to też plync z spacerami... Quote
Recommended Posts