Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakie powitanie :D

No a co :)

No to już w sumie wiem że mi spasuje ta nerka ;) Tylko trzeba zamówić :)

oo widzisz ;)

postaram sie dzisiaj jakieś foto wstawić ;)

wg mnie to nie jest majątek, a i darmowa wysyłka jest, jeśli weźmiesz polecony ekonomiczny ;) u tego sprzedawcy, u którego ja kupowałam.

Ja muszę jakąś nerkę męską kupić dla TŻ, żeby nie chował smaków po kieszeniach. Ta chyba by mu pasowała. 

Z innymi nie miałam doświadczenia.

Ale te ma fajne kolory, więc może coś znajdzie dla siebie ;)

może ta http://allegro.pl/jansport-saszetka-nerka-waist-pack-jtlr76ta-i4590934276.html

http://allegro.pl/jansport-saszetka-nerka-waist-pack-jtlr75ym-i4582303862.html ta mi się baaaardzo podobała. Ale u nas bardzo szybko zmieniłaby kolor :(

Posted

Ta jasna wyglądałaby jak moje różowe papcie-świnki, po miesiącu nawet pralka im nie pomaga. 
Kupię TŻ jakąś na dzień chłopaka, niech ma gdzie smaki nosić. 

Posted

Jaki bieg :D

jak taki dzikus.

Ta jasna wyglądałaby jak moje różowe papcie-świnki, po miesiącu nawet pralka im nie pomaga. 
Kupię TŻ jakąś na dzień chłopaka, niech ma gdzie smaki nosić. 

hahaha skąd ja to znam :D

o to jest dobry pomysł ;)

Super :laugh2_2:

:)

Ale macie fajnie ;)

Gandzik bardzo zmężniał ;)

noo obijamy się po całości.

Wreszcie, bo już traciłam nadzieję :siara:

bo w wysokiej temperaturze go prałam i masz, wstąpił się :nonono2:

Posted

Piękne te Twoje mordy. Jak to jest mieć trzy psy? Bo dwa to już tak pospolicie. 

:)

hmm tak normalnie :laugh2_2:

Jedna więcej mordka do jedzenia, do głaskania, do zabawy. A tak to się nic nie zmienia. Przy czym nie brakuje nam trzeciej ręki, to się wszystko samo tak układa. Psy działają jak stado, co ma swoje plusy i minusy.

Mnie ciągle zastanawia jak to jest z czterema psami :grins:

a co do stada... to Ciapkowi urosło ego. Ciapuś jak chodził z Owczarami to był taki mądry, a jak sam to do rany przyłóż.  I co? wczoraj szłam z nim sama do weta i burki na niego szczekały za płotem. No zbój pierwszy był do awantury :roll: