kalyna Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 xxxkaluniaxxx napisał(a):najlepiej jak się smaczki zostawi w kieszeni i wrzuci portki do prania :evil_lol: :lol: u mnie najgorsze co to... wędzone szprotki, do teraz mam wstręt do nich, ale jak piesełom smakowały! ale one były mega tłuste i tak bardzo śmierdzące. Nawet jak się przebrałam to cały dzień ode mnie tym waliło.. bo wtedy to ogólnie olśnienia doznałam i rano z nimi ćwiczyłam :splat: magdabroy napisał(a):Mój pies smaczków nie dostaje, więc ja nie mam problemu :eviltong: Biedna Tora :eviltong: ani smaczków nie dostaje, ani nie ma obroży :evil_lol: Quote
Naklejka Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Ja mam nerkę z allegro, jest zrobiona z dobrego materiału, wytrzymała, ale brakuje mi jeszcze jednej kieszeni. Na spacerach mi to nie przeszkadza, ale jak chcę gdzieś jechać, czy muszę być na planie, to nie mam gdzie schować portfela z dokumentami. Eee, ja chodzę w dresach na spacer, o ile nie chcę trenować frizbi, nie lubię jeansów, ograniczają ruch itd, więc zazwyczaj nie mam kieszeni w spodniach i nerkę mam zawsze na spacerze. Zabawki do niej też podczepiam, zawsze biorę coś na sznurku, żeby przepleść przez pasek. Quote
kalyna Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 Naklejka napisał(a):Ja mam nerkę z allegro, jest zrobiona z dobrego materiału, wytrzymała, ale brakuje mi jeszcze jednej kieszeni. Na spacerach mi to nie przeszkadza, ale jak chcę gdzieś jechać, czy muszę być na planie, to nie mam gdzie schować portfela z dokumentami. Eee, ja chodzę w dresach na spacer, o ile nie chcę trenować frizbi, nie lubię jeansów, ograniczają ruch itd, więc zazwyczaj nie mam kieszeni w spodniach i nerkę mam zawsze na spacerze. Zabawki do niej też podczepiam, zawsze biorę coś na sznurku, żeby przepleść przez pasek. no ja właśnie na allegro obczajam. Obecnie mam z dwóch firm na oku. Ja jak maszeruję na spacery to nigdy dokumentów nie biorę, ewentualnie od wielkiego dzwona to telefon :roll: Tą nerkę, którą miałam miała 3 kieszenie, ale ogólnie była mała... buuu straszna :lol: Ja chodzę tylko w dresach, z psami, po domu. Jeansy to tylko jak normalnie wychodzę, sama :lol: Bo po roboczemu to nie wyobrażam sobie popylać w jeansach, a znowu jak mam iść gdzieś poza, sama to w dresie nie wyjdę. Zawsze mam dylemat jak idę gdzieś z psem to jak mam się ubrać :evil_lol: bo tak niewypada, a tak nie wygodnie, po czym stwierdzam, że i tak za chwilę będę całą uwalona, więc lepszy dres :lol: I zawsze mam spodnie dresowe z kieszeniami :Cool!:Jessso bez sobie nie wyobrażam, albo wyobrażam, jak mieszkałam na studiach, ale tam psów nie miałam :diabloti: Quote
Naklejka Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Ja dokumenty potrzebuję tylko jak jadę gdzieś busem, więc na normalny spacer nie. Telefon mam zawsze, jakby coś się działo, żeby na policje dzwonić :evil_lol: Mam jedne ukochane dresy ze spodniami, są już pogryzione, poszyte, ale i tak je uwielbiam :loveu: Muszę kupić takie same. Czasem w dresie idę po zakupy do pobliskiego supermarketu i mam wywalone na to jak wyglądam :evil_lol: Quote
marta1624 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 O nerkę to ja też muszę kupić. Ale taką co wytrzyma ponad miesiąc ;) Bo te co mam teraz to porażka, prują się strasznie. Chciałam z Najki (:D) ale nie wiem czy warto za tą cenę (jeśli miałabym pewność że trwała to luzik, ale przekonana nie jestem ;)) Quote
Ty$ka Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Nerka to temat na czasie. Sama poluje na niewielką, ale jednocześnie pojemną i z obszyciem w środku, bo inaczej krótki żywot jej przewiduję, pies często dostaje tłuste. No, ale jestem wybredna i nadal nie wiem jaką chcę mieć. Miałam małą saszetkę, fajna, ale tlko na smaki, koty ją rozwaliły, teraz mam saszete z royala, ogromna, w sam raz dla ludzi, którzy mają zabawkowe psy, bo się spokojnie parę zabawek zmieści, no i ma dużo przegródek. Dla nas jest za duża na codzienne spacery. Teraz szukam kompromisu i znaleźć nie mogę :p. A noszenie w kieszeniu smaczków jest dobre, ale nie dla sklerotyków jak ja. Quote
kalyna Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 Naklejka napisał(a):Ja dokumenty potrzebuję tylko jak jadę gdzieś busem, więc na normalny spacer nie. Telefon mam zawsze, jakby coś się działo, żeby na policje dzwonić :evil_lol: Mam jedne ukochane dresy ze spodniami, są już pogryzione, poszyte, ale i tak je uwielbiam :loveu: Muszę kupić takie same. Czasem w dresie idę po zakupy do pobliskiego supermarketu i mam wywalone na to jak wyglądam :evil_lol: My busem się nie bujamy :lol: ale jeśli chodzi o takie wyprawy to i tak biorę torebkę :eviltong: taką szmacianą, przez głowę przekładaną, coby ktoś nie pomyślał, że jakąś super, elegancką :lol: Ja wiem, ze tel powinnam mieć zawsze przy sobie, właśnie w razie W, ale w kieszeni mi ciąży, a nic ze sobą nie zabieram... taka nerka to faktycznie dobry pomysł :cool3: Ja mam kilka par spodni dresowych, prawie wszystkie cerowane, stare. Teraz mam jedne nowe, w Lidlu kupiłam i są na serio super. Jedyna wada to to, ze są... popielate. Dlatego jeszcze leżą w szafie :lol: nie no w okolicy to też śmigam w dresach, ale jak mam się dalej w osiedle zapuścić to trochę siara :evil_lol: marta1624 napisał(a):O nerkę to ja też muszę kupić. Ale taką co wytrzyma ponad miesiąc ;) Bo te co mam teraz to porażka, prują się strasznie. Chciałam z Najki (:D) ale nie wiem czy warto za tą cenę (jeśli miałabym pewność że trwała to luzik, ale przekonana nie jestem ;)) Haa ja znalazłam z 30letnią gwarancją :evil_lol: i na 99% ją biorę, tylko nad kolorem jeszcze myślę :eviltong: Forumowa Rashelek ma z croopy i też jest fajna ;) a cena praktycznie taka sama. Quote
kalyna Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 Ty$ka napisał(a):Nerka to temat na czasie. Sama poluje na niewielką, ale jednocześnie pojemną i z obszyciem w środku, bo inaczej krótki żywot jej przewiduję, pies często dostaje tłuste. No, ale jestem wybredna i nadal nie wiem jaką chcę mieć. Miałam małą saszetkę, fajna, ale tlko na smaki, koty ją rozwaliły, teraz mam saszete z royala, ogromna, w sam raz dla ludzi, którzy mają zabawkowe psy, bo się spokojnie parę zabawek zmieści, no i ma dużo przegródek. Dla nas jest za duża na codzienne spacery. Teraz szukam kompromisu i znaleźć nie mogę :p. A noszenie w kieszeniu smaczków jest dobre, ale nie dla sklerotyków jak ja. oo widzisz, jak ja wiem czego, kiedy potrzebuję :evil_lol: jak kupię to Ci napiszę czy faktycznie jest tak dobra :) Ja chcę z jedną przegródką. Bo jak zacznie się jesień to i tak bluzy będę nosić z wielką kieszenią po środku :lol: z drugiej strony nie ogarniam iść z taką wielką saszetką na spacer. Za duże obciążenie jak dla mnie :eviltong: Quote
Ty$ka Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Suuuper, to kupuj i czekam na recenzję :p Quote
rashelek Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Oj ja też długo się wahałam przy zakupie nerki ;) Zależało mi, żeby była dosyć pojemna, ale nieduża - nienawidzę jak mi się taki wór wala na biodrach. Ta moja obecna też nie jest idealna, bo jednak odrobinę większa mogłaby być, ale może kiedyś dorobię się jeszcze lepszej :lol: Chociaż na moje potrzeby: smaczki, piłka, aparat i potem smycz, to sprawdza się idealnie. A na takie zwykłe spacery mam saszetkę malutką przy kieszeni, do której mieszczą się tylko smaki :) Pochwal się, co wybrałaś! Quote
*Magda* Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 kalyna napisał(a): Biedna Tora :eviltong: ani smaczków nie dostaje, ani nie ma obroży :evil_lol: Niech nie narzeka, bo dostanie krowi łańcuch :diabloti: Quote
kalyna Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 Ty$ka napisał(a):Suuuper, to kupuj i czekam na recenzję :p OK! :lol: rashelek napisał(a):Oj ja też długo się wahałam przy zakupie nerki ;) Zależało mi, żeby była dosyć pojemna, ale nieduża - nienawidzę jak mi się taki wór wala na biodrach. Ta moja obecna też nie jest idealna, bo jednak odrobinę większa mogłaby być, ale może kiedyś dorobię się jeszcze lepszej :lol: Chociaż na moje potrzeby: smaczki, piłka, aparat i potem smycz, to sprawdza się idealnie. A na takie zwykłe spacery mam saszetkę malutką przy kieszeni, do której mieszczą się tylko smaki :) Pochwal się, co wybrałaś! właśnie, muszę obczaić tylko rozmiar, bo zgubiłam chwilowo linijkę :lol: ja ją obczajałam kiedyś tam i mi nie leżała :eviltong: a ta podobno jest najlepsza... oby bo kolejnego nietrafionego zakupu nie zdzierżę :evil_lol: a Jansport'u ;) Aleksandra95 napisał(a):Przywitam się ! :) Witanko :D magdabroy napisał(a):Niech nie narzeka, bo dostanie krowi łańcuch :diabloti: Coraz bardziej mi jej żal :shake: Quote
*Magda* Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 kalyna napisał(a): Coraz bardziej mi jej żal :shake: A mi nie :diabloti: Quote
rashelek Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Ponoć saszetki z Jansportu są niezniszczalne, a przynajmniej baaardzo cieżkie do zajechania. Udało Ci się dostać w PL czy będziesz ściągała? Jak w PL to podziel się linkiem :) Quote
xxxkaluniaxxx Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Mi jakoś nerki nie pasują :lol: mam jedną do dokumentów i starczy :cool3: chce jakąś normalną tylko na smaczki :lol: Quote
kalyna Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 magdabroy napisał(a):A mi nie :diabloti: :cool3: rashelek napisał(a):Ponoć saszetki z Jansportu są niezniszczalne, a przynajmniej baaardzo cieżkie do zajechania. Udało Ci się dostać w PL czy będziesz ściągała? Jak w PL to podziel się linkiem :) Tera to mi pojechałaś :mdleje: znalazłam na allegro i cena całkiem, całkiem. Tylko dumam nad kolorem :diabloti: xxxkaluniaxxx napisał(a):Mi jakoś nerki nie pasują :lol: mam jedną do dokumentów i starczy :cool3: chce jakąś normalną tylko na smaczki :lol: a to nie doradzę, bo ja słabo ogarniam taki temat :p Quote
marta1624 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Muszę obejrzeć tą nerkę z jansportu jak tak polecacie ;) Quote
kalyna Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Muszę obejrzeć tą nerkę z jansportu jak tak polecacie ;) do mnie nasza juz doszła ;) my mamy tą http://allegro.pl/jansport-saszetka-nerka-waist-pack-jtlr7088-i4582304883.html i się przyzwyczaić nie mogę :evil_lol: Dogo padło na kilka dni to przynajmiej bloga sobie dopracowałam, ale jeszcze torchę roboty przede mną, zanim podam linka :grins: Quote
rashelek Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Całkiem fajna ta nerka, tylko wydaje się dosyć duża. Zarzuć jakąś fotką na sobie :D Czekamy na bloga, jak się tak szykujesz to pewnie będzie niezły boom :razz: Quote
kalyna Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Całkiem fajna ta nerka, tylko wydaje się dosyć duża. Zarzuć jakąś fotką na sobie :D Czekamy na bloga, jak się tak szykujesz to pewnie będzie niezły boom :razz: szczerze to jest bardzo mała. Prawie wielkości tej Twojej z Croop'y Taa nie doczekanie, takiego zdjęcia :P Szykuje... tak wolno idzie mi pisanie :lol: Ten jeż od nas się nie wyniósł... wczoraj sobie chodził po ogrodzie, siedział pod drzewkami, krzakami... i tak jakoś mi się jeże spodobały ;) Quote
rashelek Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 To mnie teraz zszokowałaś, na zdjęciu wygląda na wielką. Oj no zrób takie foto, może być bez głowy nawet :lol: Pisz szybciej, bo tak się szykujesz, że jestem bardzo ciekawa efektów ;) Może się jeżyk u Was dobrze poczuł po prostu :loveu: Quote
marta1624 Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 A ja myślałam że duża ta nerka ;) Zmieści się garść smaczków i piłka 6cm, klucze, husteczki i telefon? Quote
kalyna Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 A ja myślałam że duża ta nerka ;) Zmieści się garść smaczków i piłka 6cm, klucze, husteczki i telefon? Też myślałam ;) na styk, ale się zmieści ;) bo jest jeszcza jedna kieszonka, z drugiej strony to tam śmiało telefon wejdzie ;) Pojemność 2,1l. To mnie teraz zszokowałaś, na zdjęciu wygląda na wielką. Oj no zrób takie foto, może być bez głowy nawet :lol: Pisz szybciej, bo tak się szykujesz, że jestem bardzo ciekawa efektów ;) Może się jeżyk u Was dobrze poczuł po prostu :loveu: zrobię, siostrze :D weź, wena mnie opuściła, a nie zostawię w połowie, bo powiecie, ze któegoś psa faworyzuję, a do innego się nie przyznaję czy coś :lol: dzisiaj szukałam go i nie znalazłam... :( Quote
Recommended Posts