kalyna Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 [quote name='marta1624']W przypływie gotówki taką piłkę zamawiam, u mnie do wody sprawdzi się na 100% ;)[/QUOTE] A ja o mały włos, a kupiłabym mu taaaką mega twardą.. :roll: a ta fajniutka jest :loveu: Quote
marta1624 Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Zachęcaj zachęcaj :D Tylko chyba coś dorobić muszę na to wszystko :D Quote
Izabela124. Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 [quote name='dOgLoV']To takie "julki" ale podobne :lol: chyba iza mnie nie zabije jak wam pokaże :evil_lol: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10561631_795064970537973_3907378413752022800_n.jpg Marta pokaż swoje , bo na Kalyny musimy czekać do jutra :eviltong:Iza nie zabije :D Quote
kalyna Posted August 9, 2014 Author Posted August 9, 2014 [quote name='marta1624']Zachęcaj zachęcaj :D Tylko chyba coś dorobić muszę na to wszystko :D[/QUOTE] Spoko :) i jak ładnie pachnie i jaki ładny kolorek :loveu: to pójdziemy razem dorobić.. :lol: [quote name='Izabela124.']Iza nie zabije :D[/QUOTE] Suuuuper :multi: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Muszę się do Tk maxx przejechać, bo są ponoć boomer ball :D Ale daleko... Quote
kalyna Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']Muszę się do Tk maxx przejechać, bo są ponoć boomer ball :D Ale daleko...[/QUOTE] poważnie? :crazyeye: Jezzzu jak ja żałuję, że to to nie jest bliżej.... ale boomerball są bardziej twarde :eviltong: Quote
Talia Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='kalyna']patrz na tą piłkę, patrz :cool3: ale też nie każdy pies chce się nią bawić, więc na to też trzeba wziąć poprawkę. To dobrze, ze się tak bawi, po to mu ją kupiłam :evil_lol:[/QUOTE] A jest coś czym ten mały diabel nie chce się bawić? :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='Talia']A jest coś czym ten mały diabel nie chce się bawić? :evil_lol:[/QUOTE] jest :roll: to co jest trochę cięższe niż normalne.. np. piłka sumplast, hantelek tej samej firmy, niebieska zabawka od Ty$, rozmiar dla niego, ale nie i koniec.. i przede wszystkim nie weźmie to pyska ŻADNEJ piszczałki. Nawet piłki z sznurkiem są bee. Także zostają mu piłki funny, tenisowe i jajo i ta piłka.. no bawi się szarpakami, ale to musi mieć dzień, ale wtedy rzuca się na największego :eviltong: No i lubi jeszcze zabawki typu kong, ale jaki pies ich nie lubi :cool3: Quote
rashelek Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Widzisz, jak Ci dobrze poradziłam, że ta twarda nie byłaby dobra :P Ten zapach jest cudowny :loveu: U nas piłki ze sznurkiem też nie wzbudzają zachwytu, ale zamierzam to zmienić i psa nakręcić. Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Marta a wy z Moniką byłyście w Tk maxx u siebie? Jest po co jechać? ;) Quote
kalyna Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='rashelek']Widzisz, jak Ci dobrze poradziłam, że ta twarda nie byłaby dobra :P Ten zapach jest cudowny :loveu: U nas piłki ze sznurkiem też nie wzbudzają zachwytu, ale zamierzam to zmienić i psa nakręcić.[/QUOTE] oczywiście :loveu: muszę ją umyć, bo zapach ma problem z przebiciem się spod ziemi/śliny/trawy i co tam jeszcze :lol: mi się Ciapka nie chce nakręcać na piłki ze sznurkiem :lol: bo to to małe jest i pewnie potknie/przydepnie ten sznurek. a piłkę ślicznie przynosi i oddaje do ręki. Co innego pewien Owczar.. ten jak nie ma sznurka to przyjdzie i muszę z pyska odebrać taką oślinioną.. bleee :shake: [quote name='marta1624']Marta a wy z Moniką byłyście w Tk maxx u siebie? Jest po co jechać? ;)[/QUOTE] oo dobre pytanie, doobre.. :evil_lol: W Poznaniu prawdopodobnie nic nie ma :-( Quote
rashelek Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']Marta a wy z Moniką byłyście w Tk maxx u siebie? Jest po co jechać? ;)[/QUOTE] U nas w ogóle niewiele jest. Poproś Monikę, żeby zajrzała jak będzie w pracy, ja w najbliższym czasie się nie wybieram :) [quote name='kalyna']oczywiście :loveu: muszę ją umyć, bo zapach ma problem z przebiciem się spod ziemi/śliny/trawy i co tam jeszcze :lol: mi się Ciapka nie chce nakręcać na piłki ze sznurkiem :lol: bo to to małe jest i pewnie potknie/przydepnie ten sznurek. a piłkę ślicznie przynosi i oddaje do ręki. Co innego pewien Owczar.. ten jak nie ma sznurka to przyjdzie i muszę z pyska odebrać taką oślinioną.. bleee :shake:[/QUOTE] No ja ją płukałam po każdym przyjściu, bo jednak się robi taka fuj :lol: Akurat ze sznurkiem chcę ją nakręcić na szarpanie, do aportowania lepsze są te zwykłe, bo właśnie potyka się sierota i sznurek zawsze :lol: Haha to fuj, dla Gazika zdecydowanie tylko ze sznurkiem! Quote
Kaaasia Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='kalyna']Spoko :) i jak ładnie pachnie i jaki ładny kolorek :loveu: to pójdziemy razem dorobić.. :lol: [/QUOTE] Jak już się drobicie to podzielcie się troszke tą kasą :evil_lol: A co to za piłka którą się zachwycacie? Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Marta dzięki napiszę ;) Moja woli aportować samą piłkę, bez sznurków ;) Ale nieraz mi rzuca pod nogami taką obślinioną, że nie wiem jak złapać :D Quote
kalyna Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='rashelek']No ja ją płukałam po każdym przyjściu, bo jednak się robi taka fuj :lol: Akurat ze sznurkiem chcę ją nakręcić na szarpanie, do aportowania lepsze są te zwykłe, bo właśnie potyka się sierota i sznurek zawsze :lol: Haha to fuj, dla Gazika zdecydowanie tylko ze sznurkiem! buu nie lubi tego.. :lol: ja na szarpanie to najlepsze różne szarpaki... no ciężko z nim jest :lol: A z drugiej strony jak się zacznie jesień/zima to to zacznie się szorowanie moich łapek od śliny... bo teraz to kilka rzutów i koniec :lol: [quote name='Kaaasia']Jak już się drobicie to podzielcie się troszke tą kasą :evil_lol: A co to za piłka którą się zachwycacie? hahaha ino nasze potrzeby są ogromne :lol: teraz to ta: http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/pilki/pilki_dla_psa/189469 [quote name='marta1624']Marta dzięki napiszę ;) Moja woli aportować samą piłkę, bez sznurków ;) Ale nieraz mi rzuca pod nogami taką obślinioną, że nie wiem jak złapać :D u mnie Sonia nie lubi sznurków.. ale jak jest opcja bez zabawki, albo zabawka z sznurkiem to jednak się skusi :evil_lol: nie cierpię, jak pies rzuca pod nogi zabawkę.. jeden u mnie rzuca :angryy: Quote
rashelek Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Właśnie szarpaków nie chce nawet do gęby wziąć, dlatego zaczynamy od tej piłki i Safestixa (kuleczki na końcu ją rajcują :diabloti:). Ooo jesienią i zimą mam takie najtańsze rękawiczki do rzucania, które po sezonie idą na śmieci - po prostu nienawidzę jak mam taka obślinioną rękę i wieje wiatr, palce mi kostnieją wtedy... A jak pada i idziemy na szybką piłkę, to zabieram wyrzutnię i tyle ;) Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Moja zabawki zawsze przynosiła, ale jak chciałam wziąć to uciekała żeby ją gonić :shake: Więc ją nauczyłam że ma rzucić pod nogi, a potem podnoszę wyrzutnią z biedrony. Do rąk raczej staram się nie brać, bo bym w ślinie utonęła (chociaż nieraz muszę, to wycieram o trawę) :D A na sznurkach piłek nie lubi, jak już to szarpaki ;) Quote
kalyna Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='rashelek']Właśnie szarpaków nie chce nawet do gęby wziąć, dlatego zaczynamy od tej piłki i Safestixa (kuleczki na końcu ją rajcują :diabloti:). Ooo jesienią i zimą mam takie najtańsze rękawiczki do rzucania, które po sezonie idą na śmieci - po prostu nienawidzę jak mam taka obślinioną rękę i wieje wiatr, palce mi kostnieją wtedy... A jak pada i idziemy na szybką piłkę, to zabieram wyrzutnię i tyle ;)[/QUOTE] no ja ciągle próbuję Sonię przekonać do szarpania się.. ale ostatnio oglądałam filmiki i mam nowy pomysł :) hahah jednak co kulki to kulki :lol: Ja mam przygotowane 4 różne rękawiczki, od poprzedniego sezonu.. 2 pary wyrzuciłam, bo same dziury były.. :roll: i tak po każdej zabawie musiałam je prać, bo jak wyschły to były sztywne, dosłownie.. jak pada to ja z domu się nie ruszam, ewentualnie idę powypuszczać Owczary, a potem je pozamykać :grins: [quote name='marta1624']Moja zabawki zawsze przynosiła, ale jak chciałam wziąć to uciekała żeby ją gonić :shake: Więc ją nauczyłam że ma rzucić pod nogi, a potem podnoszę wyrzutnią z biedrony. Do rąk raczej staram się nie brać, bo bym w ślinie utonęła (chociaż nieraz muszę, to wycieram o trawę) :D A na sznurkach piłek nie lubi, jak już to szarpaki ;)[/QUOTE] U mnie Sonia kiedyś pięknie przynosiła, a teraz się wszystko popsuło.. przeze mnie, ale naprawię to :) ej to Ty za dobrze masz :mad: uwierz, że ja tonę, ale jak umyję ręce to mam takie gładziutkie, lepsze to niż krem :diabloti: Moja to ostatnio na bezrobociu jest, jeszcze trochę i będziemy wszystkie moje teorie wprowadzać w życie :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Jakie dobrze, ty masz naturalny krem a ja muszę kupować :eviltong: Ale tak na serio to piłeczkuję najczęściej u siebie albo u babci, a tam mam tą rączkę ;) Inaczej wiecznie bym opluta chodziła, już wystarczy że zawsze brudna chodzę :D Alina mam pytanie- jaki rozmiar boomer ball masz dla Ciapa? U Marty pewnie było ale sklerozę mam i nie znalazłam :oops: I czy owczar da radę ją chwycić? Quote
kalyna Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']Jakie dobrze, ty masz naturalny krem a ja muszę kupować :eviltong: Ale tak na serio to piłeczkuję najczęściej u siebie albo u babci, a tam mam tą rączkę ;) Inaczej wiecznie bym opluta chodziła, już wystarczy że zawsze brudna chodzę :D Alina mam pytanie- jaki rozmiar boomer ball masz dla Ciapa? U Marty pewnie było ale sklerozę mam i nie znalazłam :oops: I czy owczar da radę ją chwycić?[/QUOTE] już wolę stracić na krem, który pięknie pachnie :lol: Ja też wiecznie brudna, z glutami chodzę.. a jak mi odbije i jasny sweter ubiorę to wyglądam suuper, same psie łapki :lol: Ciapa ma średnicę 15, ale on też mi chwycił w pysk... owczarom nie dam, bo na 100% chwycą w pysk.. Quote
Kaaasia Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Te piłki oglądałam ale zdecydowałam się na jajo. Jak wy chodzicie :crazyeye:. Biały płaszczyk, szpileczki i na spacerek :eviltong: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Ja właśnie zawsze brudna od psa jestem. I mokra :D Bo a to skoczył (ale to tylko ja przekazuje: pańcia ratuj, ten piesek mnie zje!), a to się otrze... A to ja się wypaplam bo chodze nieraz po chaszczach ;) Jeszcze nigdy czysta nie wróciłam :D Ehh a miałam nadzieję że nie chwyci :/ No nic, muszę zbierać dalej ;) Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='Kaaasia']Te piłki oglądałam ale zdecydowałam się na jajo. Jak wy chodzicie :crazyeye:. Biały płaszczyk, szpileczki i na spacerek :eviltong:[/QUOTE] Szpileczki.... Ja nawet bez psa się zabije w nich :D Quote
Kaaasia Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']Szpileczki.... Ja nawet bez psa się zabije w nich :D[/QUOTE] Oj tam :evil_lol:. Przy psie nie pomyślisz czy ładnie idziesz tylko leeeeecisz :diabloti: Pocieszacie mnie, bo jak wracałam po niektóych spacerach to wstyd było przejść między ludźmi :evil_lol:. Ale zazwyczaj najbardziej się dziwią wyfiokowane paniusie z mini szczekaczkami na rękach. Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='Kaaasia']Oj tam :evil_lol:. Przy psie nie pomyślisz czy ładnie idziesz tylko leeeeecisz :diabloti: Pocieszacie mnie, bo jak wracałam po niektóych spacerach to wstyd było przejść między ludźmi :evil_lol:. Ale zazwyczaj najbardziej się dziwią wyfiokowane paniusie z mini szczekaczkami na rękach.[/QUOTE] Wolałabym nie uczyć się latać :D No ja słynę z tego, że jako jedyna chodzę na takie spacery z psem że zawsze jestem brudna :D U mnie większość to 10 minut spaceru na smyczy i dom, a ja jak już idę to z 1,5h, w miejsca gdzie psa spuszczę do zabawy ;) Quote
Recommended Posts