Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']Lepszym od Sizara :D

hahahaha a co :lol:

Sonia w pierwszy dzień po zabiegu...

a dzisiaj był na pierwszym od zabiegu spacerze ;) ale jeszcze ma ranę, czekamy aż całkiem się zagoi i będzie supcioooooo :loveu:

Posted

I Gandzia z szaprakiem (od Ty$ :loveu:)

Pańcia! uwolnię Cię!

Jednym ząbkiem..

Przednimi...

aż po migdałki

Maaaaam! złapałem tego węża... Pańcia uratowana :multi:

Jak ciężko robi się zdjęcia i bawi z psem... :shake: i z Ciapkiem pod nogami..

Posted

Najciężej to pewnie z Ciapkiem pod nogami :D Ja mam tak z Kajką- lecimy żeby poskakać w agi, bieg, a tu nagle Lucek przed nami się pląta więc stop i od nowa :D Dlatego małego zamykam na ten czas w kojcu ;) Gandi jaki zadowolony :loveu: I łapie jak moja- byle jak najmniej :D

Bym o Soni zapomniała- te oczka.... ;)

Posted

[quote name='marta1624']Najciężej to pewnie z Ciapkiem pod nogami :D Ja mam tak z Kajką- lecimy żeby poskakać w agi, bieg, a tu nagle Lucek przed nami się pląta więc stop i od nowa :D Dlatego małego zamykam na ten czas w kojcu ;) Gandi jaki zadowolony :loveu: I łapie jak moja- byle jak najmniej :D

Bym o Soni zapomniała- te oczka.... ;)
Bo on też chce, musi być w centrum :lol:
A w kojcu się nie drze? Ciapka to jakby ze skóry obrywali, więc już dawno odpuściliśmy... ;)
Zazwyczaj konkretnie chwyta, ale tu musiał przypajacować, ale on z tego słynie :loveu:
Już ma żywsze :)
[quote name='magdabroy']Owczary :loveu:

:)
Sieeeeemanko :cool3:
[quote name='rashelek']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0023_zpsf475135e.jpg jaki dumny głupek :loveu:
:loveu:
[quote name='dOgLoV']słodziaki :loveu:
[quote name='Kaaasia']Bardzo fajny ten szarpak :smile:
[quote name='agaga21']to samo miałam napisać :)

Ogólnie to polecam. Dużo osób je plecie.

ii przyszła dzisiaj do nas paczka.. tym razem od rashelkowej a w niej piłka.. oto jak Ciap na nią zareagował.... :loveu:

[video=youtube_share;t_WBOmfZC_Q]http://youtu.be/t_WBOmfZC_Q[/video]

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']Ale Ciapuś świruje :loveu: K mi zaczęła szczekać jak usłyszała Ciapa :lol::lol:[/QUOTE]
Buahahaha Kala usłyszała swego Romea :diabloti:
noo :loveu: ale teraz nie będzie tak często poobijany :evil_lol: a jeszcze trochę, jeszcze troszeczkę i w ogóle będzie mógł się wyszaleć ;)

Posted

Jakie te Twoje psiaki na zabawki nakręcone :loveu: Ja się mogę dwoić i troić, żeby moje futra łaskawie zainteresowały się nowymi zabawkami, czaaasem wezmą do pyska.. Za to stara, obślimtana, paskudna piłeczka jest spoko :diabloti: Albo ukradziona mi bluza :mad:

Posted

Jakby Mika tak się nią bawiła to bym jej w życiu nie sprzedała :lol: Baaardzo się cieszę, że tyle radości Ciapkowi sprawiła i taką ma z nią zabawę! :loveu: No i nawet jak nią dostanie, to nie będzie pobity, super super :multi:

Posted

[quote name='marta1624']Mój w kojcu nie wyje jeś jestem obok ;) Jak mnie nie widzi to pisk :D A Ciap jak szaleje :loveu:[/QUOTE]
To mó Ciapuś jest mega rozpuszczony.. bo tak piłuje ryjka, aż go nie wypuszczę.. nie ważne czy jestem obok czy nie.
[quote name='zmierzchnica']Jakie te Twoje psiaki na zabawki nakręcone :loveu: Ja się mogę dwoić i troić, żeby moje futra łaskawie zainteresowały się nowymi zabawkami, czaaasem wezmą do pyska.. Za to stara, obślimtana, paskudna piłeczka jest spoko :diabloti: Albo ukradziona mi bluza :mad:[/QUOTE]
nie są aż tak bardzo :)
Nowe są właśnie najlepsze! wtedy to każdy psiak lubi zabawkę, a potem jest selekcja... i co się Sonii i Ciapkowi nie podoba to dostaje Gandziocha..
Wiadomo co kradzione to najlepsze :evil_lol:
[quote name='rashelek']Jakby Mika tak się nią bawiła to bym jej w życiu nie sprzedała :lol: Baaardzo się cieszę, że tyle radości Ciapkowi sprawiła i taką ma z nią zabawę! :loveu: No i nawet jak nią dostanie, to nie będzie pobity, super super :multi:[/QUOTE]

Dawaj Milkę do mnie na wakacje, to ją nauczymy :grins: bo po Ciapie widać, że to nie jest samodzielna zabawa.. a jednak tą piłkę toczy ciągle do mnie, a jak stoję i nie idę to szczeka na mnie :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Jaki nakręcony Ciapulec :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol:
[quote name='xxxkaluniaxxx']o tym nie pomyślałam :evil_lol:[/QUOTE]
Ha a widzisz :eviltong:
[quote name='Kaaasia']Jedna piłka a tyle radości :lol:[/QUOTE]
dziwne to, dziwne :lol:

Posted

[quote name='Talia']Tak patrze na tą piłkę i...i chyba nie powinnam patrzeć. Za dobrze nią się bawi :evil_lol: Biegająca reklama.[/QUOTE]

patrz na tą piłkę, patrz :cool3:
ale też nie każdy pies chce się nią bawić, więc na to też trzeba wziąć poprawkę.
To dobrze, ze się tak bawi, po to mu ją kupiłam :evil_lol: