kalyna Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 [quote name='zmierzchnica']Jesteście szurnięte :cool1::diabloti: Hm.. Ok, ja też jestem :evil_lol: Chciałam wymienić, czego NIE kupiłam psom i sobie przypomniałam o torze za 160 zł, piłeczkach za 7 zł + przesyłka, gryzaczkach z rossmanna po 4 zł jeden (z jelenia albo bażanta - nie wiem ile w tym prawdy, ale psy były zachwycone, a takich gryzaków nie lubią zazwyczaj), no i mojej manii.. Zabawkach edukacyjnych dla psów (tych takich "psich planszówek"), które uwielbiam i za które dałabym każdą kasę :oops: Może moje buraski nowych obróżek za często nie mają, ale i tak pochłaniają znaczniejszą część moich finansów :diabloti:[/QUOTE] Spoko, witaj wśród swoich :evil_lol: zabawki edukacyjne mają straszną cenę.. dlatego swego czasu sama robiłam, jednorazówki, ale teraz mi się nie chce :siara: [quote name='Kaaasia']To chyba ja jestem dziwna bo bardzo mało kupuje :evil_lol:. Obroże dla młodego zamawiam kilka miesięcy i jeszcze jej nie ma, moja mama chce julki dla Olka ale też nam się nie śpieszy. Zabawki są i więcej nam nie trzeba :evil_lol:. Zła ze mnie pańcia, bardzo zła :diabloti: Jajo fajna sprawa jeśli pies chce się nim bawić (a są takie dziwne psy które je olewają :diabloti:). U mnie niestety nie do końca się sprawdza bo Milo nosi je w zębach :mad: a Oliś ładnie zagania ale wali łapami które potem go bolą :roll:. Jednak jak tylko zobaczą że mam jajco w rękach to mają szaleństwo w oczach.[/QUOTE] Ty mało kupujesz, bo już wszystko masz :lol: No ja julki kupowałam z rok, jak nie półtora.. U mnie wsie trzy, któryś u mnie też w pysku nosił, ale szybko pokazałam jak się bawić zabawką, bez noszenia :) [quote name='Baski_Kropka']A ja sobie zamówiłam frizbacza :P I mam na liście jeszcze jedynie plecioną smycz do szelek i safestixa i to by było na koniec :P[/QUOTE] Szalona ;) ja kiedyś miałam, ale się zapodziało. Tzn. Sonii kupiłam i jej nie kręciło, Gaziula nie było wtedy jeszcze... oo plecioną też chcę, ale nadal nie wiem jakie kolory, bo to pod obroże chce kupić. [quote name='rashelek']Ja ostatnio tak poszalałam z zakupami, że już nawet nie mam pomysłu co jeszcze mogłabym chcieć :lol: No i gdzie te fotki, chcę zobaczyć Ciapulca w szelach![/QUOTE] Ależ Ci współczuję bo ja ciągle i ciągle wiem co chce... będą później.. bo smycze przyszły to nimi też się pochwalę :eviltong: [quote name='Talia']Są takie same. Maja rogzy lekkie i miękkie różowe. Tina półzacisk, Meri klips. Oby dwie identyfikatorki z furkidz i smycz na dwa psy furteam w łapki - ślicznie wyglądają. :loveu:[/QUOTE] :loveu: aa to u nas wsio kolorami się różnią, bo nie chcę mieć samego kopiuj-wklej :)ale przeważnie jednego gatunku.. 3 smycze, różniące się kolorem szelki to samo. teraz obroże Owczary mają ta same, tylko Ciap ma z tasiemkami :) Quote
*Magda* Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='Kaaasia']To chyba ja jestem dziwna bo bardzo mało kupuje :evil_lol:. Obroże dla młodego zamawiam kilka miesięcy i jeszcze jej nie ma, moja mama chce julki dla Olka ale też nam się nie śpieszy. Zabawki są i więcej nam nie trzeba :evil_lol:. Zła ze mnie pańcia, bardzo zła :diabloti:[/QUOTE] Ze mnie też zła pańcia :evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Ja sobie ostatnio wsio pospisywałam co chce kupić :cool3: sie lekko przeraziłam :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 [quote name='marta1624']To ja czekam na zdjęcia ;) ;) [quote name='xxxkaluniaxxx']Ja sobie ostatnio wsio pospisywałam co chce kupić :cool3: sie lekko przeraziłam :evil_lol: oo aż tyle tego wyszło? :crazyeye: :loveu: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='kalyna'] oo aż tyle tego wyszło? :crazyeye: [/QUOTE] kartka ze zeszytu :evil_lol: który rozmiar Ciapkowi w końcu wzięłaś? :hmmmm:a smycze pikne :loveu: Quote
kalyna Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 [quote name='dOgLoV']wow :loveu: :loveu: [quote name='xxxkaluniaxxx']kartka ze zeszytu :evil_lol: który rozmiar Ciapkowi w końcu wzięłaś? :hmmmm:a smycze pikne :loveu: faktycznie sporo :evil_lol: te: http://www.p1es.pl/uprzaz-pasowa-szelki-idc-mini-czarna-51-67-cm-p-60.html noo trochę delikatnie wygląda, ale Ciap nie narzeka :lol: ahh w końcu ktoś pomógł mi wybrać :loveu: i trochę karabińczyki są wielkie :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Ale świetne smycze :loveu: Szele też, chociaż wolę czerwień :D Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='kalyna'] te: http://www.p1es.pl/uprzaz-pasowa-szelki-idc-mini-czarna-51-67-cm-p-60.html noo trochę delikatnie wygląda, ale Ciap nie narzeka :lol: ahh w końcu ktoś pomógł mi wybrać :loveu: i trochę karabińczyki są wielkie :evil_lol: czyli na bank jak bd kupować Kali to biore zero :diabloti: widzisz gdyby nie ja to byś nadal się męczyła ze smyczami :loveu: ale przynajmniej sie nie pękną :grins: Quote
kalyna Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 [quote name='xxxkaluniaxxx']czyli na bank jak bd kupować Kali to biore zero :diabloti: widzisz gdyby nie ja to byś nadal się męczyła ze smyczami :loveu: ale przynajmniej sie nie pękną :grins:[/QUOTE] ale zero ma wyższą rozmiarówkę i wtedy szerokość to 4cm :eviltong: Oczywiście :loveu: :loveu: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='kalyna']ale zero ma wyższą rozmiarówkę i wtedy szerokość to 4cm :eviltong: Oczywiście :loveu: :loveu:[/QUOTE] no więc idealnie bd :diabloti: zawsze chętnie pomagam :loveu::loveu::evil_lol: Quote
kalyna Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 [quote name='xxxkaluniaxxx']no więc idealnie bd :diabloti: zawsze chętnie pomagam :loveu::loveu::evil_lol:[/QUOTE] no u nas niet, bo Ciap przed odchudzaniem ma 55cm :eviltong: ahh :loveu: Quote
rashelek Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Ale zajebiste te smycze wyszły! Tylko ta Ciapkowa to nie za wielka jednak? :lol: Szelki superaśne, ale czemu nie kolorowe? Quote
kalyna Posted August 5, 2014 Author Posted August 5, 2014 [quote name='rashelek']Ale zajebiste te smycze wyszły! Tylko ta Ciapkowa to nie za wielka jednak? :lol: Szelki superaśne, ale czemu nie kolorowe? dzięki :loveu: no jest wielka trochę.. ale i tak będzie do szelek, więc mam nadzieję, ze da radę.. i tak tylko będzie używana, jak wsie 3 na raz pójdą.. bo jak grupami to i tak na flexi będzie śmigać.. swoją drogą to myslałam, że mniejsze będą te karabińczyki,a tu takie wielkie :evil_lol: bo kolorowe mają Owczary, a on jako przywódca to ma stonowany kolor :lol: Quote
marta1624 Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 (edited) Ciapek miszczu :D Edited August 6, 2014 by marta1624 Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='rashelek']Tylko ta Ciapkowa to nie za wielka jednak? :lol: [/QUOTE] Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina :evil_lol: Bo się Ala pytała jaką najszerszą smycz mam dla Kali :evil_lol: jej wina że nie poprosiła mnie o foto karabinka :diabloti: przynajmniej za ch*lerę się Ciapek nie zerwie ze smyczy :diabloti::loveu::diabloti: Quote
kalyna Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 [quote name='marta1624']Ciapek miszczu :D[/QUOTE] :lol: [quote name='xxxkaluniaxxx']Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina :evil_lol: Bo się Ala pytała jaką najszerszą smycz mam dla Kali :evil_lol: jej wina że nie poprosiła mnie o foto karabinka :diabloti: przynajmniej za ch*lerę się Ciapek nie zerwie ze smyczy :diabloti::loveu::diabloti:[/QUOTE] Spoko loko, nie się czym martwić ;) bo jedyna wada tej smyczy to wielki karabinek, reszta mi baaardzo pasi :loveu:.. obczaję na spacerze, czy faktycznie mu tak źle jest i ogólnie i wtedy będę myśleć.. choć lepiej zbyt duży niż zbyt mały :eviltong: bo Ciap to taki zły pieseł, że lepiej było mu kupić kawał łańcucha :roflt: Quote
marta1624 Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Łańcuch łańcuchem, ale kolce to podstawa :D Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='marta1624']Łańcuch łańcuchem, ale kolce to podstawa :D[/QUOTE] ooo właśnie kolce to podstawa :lol: a tu nie dosyć że kolców nima to jeszcze szelki :shake: :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Ja, to bym mu szelki z kolców założyła :diabloti: Quote
marta1624 Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='magdabroy']Ja, to bym mu szelki z kolców założyła :diabloti:[/QUOTE] I to jest pomysł :D Owczary to w ogóle opleć kolcami :D Albo co, od razu drutem kolczastym :D Quote
kalyna Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 [quote name='marta1624']Łańcuch łańcuchem, ale kolce to podstawa :D[/QUOTE] [quote name='xxxkaluniaxxx']ooo właśnie kolce to podstawa :lol: a tu nie dosyć że kolców nima to jeszcze szelki :shake: :diabloti:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Ja, to bym mu szelki z kolców założyła :diabloti:[/QUOTE] [quote name='marta1624']I to jest pomysł :D Owczary to w ogóle opleć kolcami :D Albo co, od razu drutem kolczastym :D[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt: do tego jedzenie raz w tygodniu, resztki z obiadów :evil_lol: a swoją drogą to dzisiaj na spacerze był wsie trzy. i Ciapulcowi nic a nic nie przeszkadzała ta smycz, i w końcu szedł na równi z Owczarami i spisywał się, jak na niego to zadowalająco :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Kalyna- jesteś Cesarem :D Ale kto to widzaił- psy w szelkach :shake::D Quote
kalyna Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 [quote name='marta1624']Kalyna- jesteś Cesarem :D Ale kto to widzaił- psy w szelkach :shake::D[/QUOTE] Nieee, bo moje psy idą przede mną :shake: Taaa strasznie im źle w tych szelkach.. lepiej, aby w polu popylały przy nodze :diabloti: Quote
Recommended Posts