kalyna Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 [quote name='marta1624']Julki??? Nie rób mi tego :placz:[/QUOTE] tak :loveu: jestem okrutna :diabloti: Quote
łamAga Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='kalyna']tak :loveu: jestem okrutna :diabloti:[/QUOTE] To teraz bądź mega okrutna i pokaż nam Ciapulca w nich :loveu: Quote
marta1624 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='kalyna']tak :loveu: jestem okrutna :diabloti:[/QUOTE] Przez ciebie "zrobiłam" sobie swoje julki :obrazic: :D Quote
łamAga Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Mnie rozbroiły julki na króliku izy od Kissa :loveu: Quote
marta1624 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='dOgLoV']Mnie rozbroiły julki na króliku izy od Kissa :loveu:[/QUOTE] A ja nie widziałam :( Biednam :D Quote
kalyna Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 [quote name='dOgLoV']To teraz bądź mega okrutna i pokaż nam Ciapulca w nich :loveu:[/QUOTE] to jutro wstawię fotki ;) [quote name='marta1624']Przez ciebie "zrobiłam" sobie swoje julki :obrazic: :D[/QUOTE] oo wow ;) pokaż, pokaż :cool3: [quote name='dOgLoV']Mnie rozbroiły julki na króliku izy od Kissa :loveu:[/QUOTE] i ja tego nie widziałam :placz: Quote
marta1624 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Pokażem u siebie :D Jak uda mi się zdjęcie wstawić :D Przerobiłam nasze DS :D Quote
łamAga Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 To takie "julki" ale podobne :lol: chyba iza mnie nie zabije jak wam pokaże :evil_lol: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10561631_795064970537973_3907378413752022800_n.jpg Marta pokaż swoje , bo na Kalyny musimy czekać do jutra :eviltong: Quote
marta1624 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Świetnie w nich klulikowi :D Dla was się poświęciłam i kompa włączyłam, to Alina dawaj zdjęcie :D Quote
kalyna Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 [quote name='marta1624']Pokażem u siebie :D Jak uda mi się zdjęcie wstawić :D Przerobiłam nasze DS :D Wpadłam przed wyjazdem do Waszej galerii i widziałam... suuuuper są :loveu: [quote name='dOgLoV']To takie "julki" ale podobne :lol: chyba iza mnie nie zabije jak wam pokaże :evil_lol: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10561631_795064970537973_3907378413752022800_n.jpg Marta pokaż swoje , bo na Kalyny musimy czekać do jutra :eviltong: fajne szeleczki :loveu: noo obym miała czas ;) [quote name='marta1624']Świetnie w nich klulikowi :D Dla was się poświęciłam i kompa włączyłam, to Alina dawaj zdjęcie :D no, no szacun :cool3: czekam na smycze jeszcze, może jutro dojdą :lol: Quote
marta1624 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Ja kcem zdjęcie :( A i dzięki, ale jak się dorobię to julki kupię ;) Są na liście zakupowej :D Quote
kalyna Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 [quote name='marta1624']Ja kcem zdjęcie :( A i dzięki, ale jak się dorobię to julki kupię ;) Są na liście zakupowej :D[/QUOTE] noo jutro, może jutro.. bo muszę paru rzeczom fotkę zrobić jeszcze... haha to się uparłaś :lol: Pewnie mega długą masz tą listę zakupową :cool3: Quote
marta1624 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Noo jeszcze długa, chociaż powoli się skraca ;) Cały czas mam na niej uciekające jajo (którego nie jestem pewna czy się spodoba), julki, smycz z elperro, plecak dla psa, norwegi dla małego. No i ciągle na bieżąco coś :D To z rzeczy mniej potrzebnych, psich ;) Reszta to bardziej dla mnie (no chyba że nerka się zalicza :D). Quote
kalyna Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 [quote name='marta1624']Noo jeszcze długa, chociaż powoli się skraca ;) Cały czas mam na niej uciekające jajo (którego nie jestem pewna czy się spodoba), julki, smycz z elperro, plecak dla psa, norwegi dla małego. No i ciągle na bieżąco coś :D To z rzeczy mniej potrzebnych, psich ;) Reszta to bardziej dla mnie (no chyba że nerka się zalicza :D).[/QUOTE] wooow :crazyeye: no długawa i drogawa jest ta lista :lol: u Owczarkarzy to jajo jest bardzo polecane, bo psy faktycznie się tym bawią.. ewentualnie noszą w pysku, ale moim zdaniem nakręcić trzeba psa, ewentualnie mu pokazać, co i jak ;) właśnie, ciągle coś! masakra z tym jest. Choć ja o swojej liście nie wspomnę, wolę się nie denerwować :diabloti: Quote
marta1624 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Napisz, może się pocieszę :D Moja sukcesywnie się rozszerza niestety.... A z jajem właśnie mam chęć spróbować ;) Quote
kalyna Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 [quote name='marta1624']Napisz, może się pocieszę :D Moja sukcesywnie się rozszerza niestety.... A z jajem właśnie mam chęć spróbować ;)[/QUOTE] Właśnie, zamiast ta lista się zmniejszać to się powiększa i mnie przeraża... wieszak na psie akcesoria :diabloti: ehh teraz pierwszeństwo to mają 3 obroże, 2 smycze i jedno flexi.. później koziołek treningowy, legowisko, furminator, różne zabawki (aby wzmocnić motywacje, zabawę z psem) później za X czasu (pewnie kilka lat) kamizelka i oe i szelki :oops: i więcej grzechów nie pamiętam :p i wiadomo smaczki ale to na bieżąco, co u nas idzie na kg :cool3: Quote
marta1624 Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 No to legowisko jeszcze mam na liście, a oe skreśliłam trochę temu :D I w sumie oe to chyba najdroższe było w mojej liście ;) I pewnie nigdy bym się nie dorobiła :D Quote
Talia Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Apropo wydatków dziś mój TŻ wychodząc do pracy powiedział "muszę iść żebyś miała kasę na te swoje zupełnie niepotrzebne rzeczy dla psów"... Ja się pytam co takiego niepotrzebnego kupiłam? Obróżki przyjaźni? Snoody (nauszniki)? Gwizdek za 45zł? Zupełnie się nie zna :shake: Quote
kalyna Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 [quote name='marta1624']No to legowisko jeszcze mam na liście, a oe skreśliłam trochę temu :D I w sumie oe to chyba najdroższe było w mojej liście ;) I pewnie nigdy bym się nie dorobiła :D[/QUOTE] Ha a widzisz, coś CI jeszcze przypomniałam :evil_lol: bo ja mam jedno legowisko dla Owczarów, które potem o nie się tłuką i wyganiają i takie tam cyrki :evil_lol: Spoko ja liczę, że kiedyś się dorobię.. za jakieś 5-10 lat, przed kolejnych szczeniakiem :roflt::roflt: [quote name='Talia']Apropo wydatków dziś mój TŻ wychodząc do pracy powiedział "muszę iść żebyś miała kasę na te swoje zupełnie niepotrzebne rzeczy dla psów"... Ja się pytam co takiego niepotrzebnego kupiłam? Obróżki przyjaźni? Snoody (nauszniki)? Gwizdek za 45zł? Zupełnie się nie zna :shake:[/QUOTE] buahahah noo wcale się nie zna, nic a nic :diabloti: Obróżki przyjaźni :mdleje: czy one się różnią od normalnych? i co pomogły w kontaktach między dziewczynami? No przecież każdy wie, że my kupujemy TYLKO potrzebne rzeczy :eviltong: Quote
zmierzchnica Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Jesteście szurnięte :cool1::diabloti: Hm.. Ok, ja też jestem :evil_lol: Chciałam wymienić, czego NIE kupiłam psom i sobie przypomniałam o torze za 160 zł, piłeczkach za 7 zł + przesyłka, gryzaczkach z rossmanna po 4 zł jeden (z jelenia albo bażanta - nie wiem ile w tym prawdy, ale psy były zachwycone, a takich gryzaków nie lubią zazwyczaj), no i mojej manii.. Zabawkach edukacyjnych dla psów (tych takich "psich planszówek"), które uwielbiam i za które dałabym każdą kasę :oops: Może moje buraski nowych obróżek za często nie mają, ale i tak pochłaniają znaczniejszą część moich finansów :diabloti: Quote
Kaaasia Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 To chyba ja jestem dziwna bo bardzo mało kupuje :evil_lol:. Obroże dla młodego zamawiam kilka miesięcy i jeszcze jej nie ma, moja mama chce julki dla Olka ale też nam się nie śpieszy. Zabawki są i więcej nam nie trzeba :evil_lol:. Zła ze mnie pańcia, bardzo zła :diabloti: Jajo fajna sprawa jeśli pies chce się nim bawić (a są takie dziwne psy które je olewają :diabloti:). U mnie niestety nie do końca się sprawdza bo Milo nosi je w zębach :mad: a Oliś ładnie zagania ale wali łapami które potem go bolą :roll:. Jednak jak tylko zobaczą że mam jajco w rękach to mają szaleństwo w oczach. Quote
Baski_Kropka Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 A ja sobie zamówiłam frizbacza :P I mam na liście jeszcze jedynie plecioną smycz do szelek i safestixa i to by było na koniec :P Quote
rashelek Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Ja ostatnio tak poszalałam z zakupami, że już nawet nie mam pomysłu co jeszcze mogłabym chcieć :lol: No i gdzie te fotki, chcę zobaczyć Ciapulca w szelach! Quote
Talia Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='kalyna'] buahahah noo wcale się nie zna, nic a nic :diabloti: Obróżki przyjaźni :mdleje: czy one się różnią od normalnych? i co pomogły w kontaktach między dziewczynami? [/QUOTE] Są takie same. Maja rogzy lekkie i miękkie różowe. Tina półzacisk, Meri klips. Oby dwie identyfikatorki z furkidz i smycz na dwa psy furteam w łapki - ślicznie wyglądają. :loveu: Quote
Recommended Posts