Ty$ka Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Nie dumaj, nie dumaj tylko się decyduj! Bullarze są zadowoleni i nie zawiedli się sprzętem od ElPerro, zresztą możesz popytać jak z wytrzymałością, no ale nie słyszałam, by komuś smycz pękła... chyba że jakiś odosobniony przypadek ;) [quote name='Wola istnienia.']No tak, ale spójrz na to, że te wystawowe są wyczesane do zdjęcia, a te użytkowe są podczas pracy i jak widać wcześniej wytaplały się w jakimś błocie, więc... nie ma co porównywać.[/QUOTE] A jednak jest różnica. Wyczesanemu psu sierść trochę oklapa, nie wzięłam showa na wystawie, bo tam mogę być trochę wypindrzone, ale psa, który jest na ogrodzie. Tak się składa, że akurat znam tę hmm... no niech będzie... hodowlę. Husky w lecie powinien być całkiem krótkowłosy, a nie takie coś, co ma ten pies. A przynajmniej powinien wyglądać ten, jak ten użytek ze zdjęcia, bo użytki to w ogóle całkiem robia się łyse... Przypominam, że użytek już się ofutrza na zimę... Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 myślę że już niedługo smycze bd wybrane :evil_lol::evil_lol: Quote
kalyna Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 [quote name='xxxkaluniaxxx']myślę że już niedługo smycze bd wybrane :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='kalyna']:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] kwestia kilku... dni :diabloti: Quote
kalyna Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 [quote name='xxxkaluniaxxx']kwestia kilku... dni :diabloti:[/QUOTE] nie przesadzaj :eviltong: bo już wybrane, teraz będziemy ich wyczekiwać.. i zamówiłam coś jeszcze... moje pieski będą wyglądać śłit do porzygania :diabloti: Quote
marta1624 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Rushofffffe obróżki w kwiatki?? :diabloti: Quote
kalyna Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 [quote name='marta1624']Rushofffffe obróżki w kwiatki?? :diabloti:[/QUOTE] nieee :eviltong: ale i tak bydzie piknie :diabloti: Quote
marta1624 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='kalyna']nieee :eviltong: ale i tak bydzie piknie :diabloti:[/QUOTE] A szkoda, bo już sobie je wyobraziłam :D Quote
*Magda* Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='kalyna'] Twój nie, choć tysz kontowana :eviltong: [/QUOTE] Ale tylko ociupinkę :p Quote
rashelek Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Chwal się co zamówiłaś, a nie! Nie wolno tak :P Quote
marta1624 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='rashelek']Chwal się co zamówiłaś, a nie! Nie wolno tak :P[/QUOTE] Ja wiem jaka firma smyczy! Ale tylko to :D Quote
kalyna Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 [quote name='marta1624']A szkoda, bo już sobie je wyobraziłam :D[/QUOTE] Ej to są poważne psy :diabloti: tylko chcę ocieplić im wizerunek :D [quote name='magdabroy']Ale tylko ociupinkę :p[/QUOTE] one w ogóle ma taką inną budowę. Rzadko spotykaną ;) [quote name='rashelek']Chwal się co zamówiłaś, a nie! Nie wolno tak :P[/QUOTE] chwaliłam się, smycze :eviltong: i coś jeszcze, jedną, malutką rzecz :loveu: [quote name='marta1624']Ja wiem jaka firma smyczy! Ale tylko to :D[/QUOTE] Noo to już coś :lol: Quote
kalyna Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 [quote name='marta1624']Ej no pisz co malutkiego wzięłaś :mad:[/QUOTE] pochwalę się zdjęciami, a co! :lol: obie me paczki są wysłane :multi: Quote
marta1624 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='kalyna']pochwalę się zdjęciami, a co! :lol: obie me paczki są wysłane :multi:[/QUOTE] Nie pozostaje mi nic innego jak.... :obrazic: Quote
kalyna Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 [quote name='marta1624']Nie pozostaje mi nic innego jak.... :obrazic:[/QUOTE] Oj psieplasiam :oops: napiszę tylko, że to małe to dla Ciapulca :diabloti: kiedyś o tym pisałam w galerii...teraz na pewno się skapniecie co to jest :lol: Quote
marta1624 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='kalyna']Oj psieplasiam :oops: napiszę tylko, że to małe to dla Ciapulca :diabloti: kiedyś o tym pisałam w galerii...teraz na pewno się skapniecie co to jest :lol:[/QUOTE] Ja dzisiaj ciężko myślę :D szelki juliusy? Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='marta1624']Ja wiem jaka firma smyczy! Ale tylko to :D[/QUOTE] a ja wiem jakie kolory :evil_lol::evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='xxxkaluniaxxx']a ja wiem jakie kolory :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Podziel się wiadomością :D Czerwony i niebieski? Quote
kalyna Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 [quote name='marta1624']Ja dzisiaj ciężko myślę :D szelki juliusy?[/QUOTE] nie wiem :eviltong: [quote name='xxxkaluniaxxx']a ja wiem jakie kolory :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Werrra :mad: nie kuś, nie kuś :) [quote name='marta1624']Podziel się wiadomością :D Czerwony i niebieski?[/QUOTE] ja tam nic nie wiem :siara: Quote
zmierzchnica Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Szalejesz z zakupami :diabloti: Ja ciułam na komórkę i moje biedne psy poszły w odstawkę :siara: Quote
Wola istnienia. Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 [quote name='zmierzchnica']Szalejesz z zakupami :diabloti: Ja ciułam na komórkę i moje biedne psy poszły w odstawkę :siara:[/QUOTE] Często to my idziemy w odstawkę żeby kupić pupilowi jakąś piękną obrożę, to one nieraz też mogą iść w odstawkę :diabloti: Quote
kalyna Posted August 2, 2014 Author Posted August 2, 2014 [quote name='xxxkaluniaxxx']Przecie nic nie powiem :evil_lol:[/QUOTE] :grins: [quote name='marta1624']Foch z przytupem :obrazic: :D[/QUOTE] :crazyeye: [quote name='zmierzchnica']Szalejesz z zakupami :diabloti: Ja ciułam na komórkę i moje biedne psy poszły w odstawkę :siara:[/QUOTE] przecie ja kupuję tylko potrzebne rzeczy :grins: Ja komórkę dostałam :grins: Nie no ja całej kasy nie przechulam na psy. ogólnie to nie kupuję im czegoś bardzo często.. [quote name='Wola istnienia.']Często to my idziemy w odstawkę żeby kupić pupilowi jakąś piękną obrożę, to one nieraz też mogą iść w odstawkę :diabloti:[/QUOTE] hahah u mnie to ja jestem na pierwszym miejscu :grins: A psiaki wsie różne rzeczy dostają tylko jak coś uciulam, zaoszczędzę ;) ps. chyba będę mieć na sprzedaż dwie smycze czerwone, skórzane, przepinane :) Quote
Recommended Posts