Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

FOTKI
zaczęło się od tego, że Sonia przyszła do domu i wzięła kość Ciapka.. to on w akcie desperacji chciał zaszaleć, że ma szmatkę :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Tak się zmęczył, że nawet kurzej łapki nie zjadł, tylko padł :D

bo to baaardzo męczące było, pilnować aby Sonia mu nie zjadła :diabloti:
Wala2006 napisał(a):
Jakie one śliczne :loveu:

dzięki :loveu:
makot'a;17105964 napisał(a):
Aaaaa, jak mnie tu dawno nie było!
Jakie cudowne koteczki! :loveu:
A Sonia jakie ma piękne zębiska, jak u wilka :D
Słodko tu wyszła http://img12.imageshack.us/img12/4738/p6070258.jpg
I Ciapek jaki zrezygnowany z tą łapką :evil_lol:

no to jednak Sonia ma coś ze swojego krewnego :D
bo chyba jednak nie był głodny, ale jak dawałam Sonii to i Ciapkowi dałam, bo u nas jest równość i przy tym psia przyjaźń :)
i właśnie wczoraj stwierdziłam, że branie 2 małych kotów nie było za mądrym pomysłem.. jak się z jednym bawię, to drugi po nodze drapię, więc gdy z tym zaczynam się bawić to z drugiej strony mam podrapaną nogę. :angryy: i ciągle na węglu siedzą i są takie czyste, że serce jest czarno-szare zamiast białego...:diabloti:

Posted

zmierzchnica napisał(a):
Nie wiesz, że jak karmisz psy surowym mięsem, to będą agresywne? :evil_lol::evil_lol:

Morderców sobie hodujesz :diabloti:

Taaa straszne rzeczy :diabloti:
Jak na razie to ja muszę być agresywna coby te moje dwa potworki strzec :D

Polari napisał(a):
Ale Ciapek zmęczony po pilnowaniu kostki że aż siły zjeść jej nie miał. :evil_lol: To ja poproszę zdjecia szaro-czarnego kotka. :lol:

fotki będą jak zaległe Sonii i Ciapka dodam, bo jakaś kolejność musi być... I jak na razie to Sonia ma cieczkę, więc szału z fotami nie będzie to wtedy dodam kociaczki :)

Posted

zmierzchnica napisał(a):
Nie wiesz, że jak karmisz psy surowym mięsem, to będą agresywne? :evil_lol::evil_lol:

Morderców sobie hodujesz :diabloti:

Haa, moja ulubiona mądrość ludowa :diabloti:
Też już kilka osób uświadomiło mnie, że Basta nie lubi, gdy ktoś obcy do niej podchodzi (zaczyna prychać, albo kłapie zębami), dlatego, że daję jej surowe mięso i się po prostu agresywna zrobiła po nim :D

Posted

No a ja chciałabym Cię odwiedzić... http://img825.imageshack.us/img825/5105/p6070312.jpg ale chyba się boję o swoje zrowie i życie :roll: haha żart ;)
Oj... tak się składa, że Dżeksa ząbków też bym nie pokazała... wstyd. Szczoteczka odpada, tylko gryzaki ratują. :roll:
Ale na serio, chcę Cię w wakacje odwiedzić, jeżeli nie miałabyś nic na przeciwko;)
Zobaczyłabym te dwie kochane psie mordy, dwa kocie pyszczki i Ciebie :eviltong:
Tylko musiałabym babcię namówić, żeby zachciało jej się jechać do swojej siostry i żeby zachciało jej się poprosić tatę, to nie będzie miał nic do gadania ;) A mam już się nie zmieści :evil_lol:
Albo byśmy się ogólnie tylko spotkały ? hm? :):cool1:
Ps. odnawiaj swojego bloga, ale już! :lmaa::mad: :evil_lol: