kalyna Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 [quote name='Kaaasia']Moje psy mają lenia a ja jeszcze większego :roll:. Nic nam się nie chce a czas najwyższy zabrać się do pracy bo zdziczejemy :evil_lol: Na zamówienie-model w swoich super męskich, lawendowych szeleczkach:diabloti: U nas leń to przeważnie mnie dotyka :roll: no, ale u nas albo są upały i szkoda mi psów, albo pada.. no piękną mamy pogodę , aby coś z psami porobić :loveu: Jessso jakie piękne :loveu: i Milowi pasują. Nie wiem co Ty od nich chcesz :shake: [quote name='marta1624']Kalyna chyba musisz zacząć drugi kierunek na dziennych :D No a co :loveu: [quote name='xxxkaluniaxxx']http://i58.tinypic.com/vrzci1.jpg nie byłam przekonana do fioletu, zmieniłam zdanie pięknie wygląda :loveu: no mi też się bardzo podoba :loveu: aaaa a ja się jaram, bo się dorobiłam roweru :evil_lol: stary złomek, ale jakbym kupiła za sporo kasy to zapłakałabym się.. :lol: zwłaszcza nauczona doświadczeniem, jak mój poprzedni rower skończył swój żywot... na jakieś gałęzi wystającej z ziemi :loveu: Quote
rashelek Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Uuu będziesz z psami rowerować czy raczej samodzielne wycieczki? :D Mnie by się rower przydał nowy, tylko jakoś kasy ani widu, ani słychu... Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 o rowerek gratki :lol: piesełki bd mogły se pobiegać :loveu: pamietaj co zawszze pisze Janek bezpieczeństwo przedewszystkim, kask masz? :diabloti: Quote
kalyna Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 rashelek napisał(a):Uuu będziesz z psami rowerować czy raczej samodzielne wycieczki? :D Mnie by się rower przydał nowy, tylko jakoś kasy ani widu, ani słychu... No jeszcze nie wiem, pewnie i tak i tak ;) Jak ja oglądałam to zawołali mi 1000-1100 za taki jak chciałam... a ten miał być wyrzucony :cool3: także ten jest na dojechanie, a potem się będę martwić :lol: xxxkaluniaxxx napisał(a):o rowerek gratki :lol: piesełki bd mogły se pobiegać :loveu: pamietaj co zawszze pisze Janek bezpieczeństwo przedewszystkim, kask masz? :diabloti: ahh dzięki ;) no się okaże czy będą biegać, najpierw pojadę trasę obczaić :lol: ni mam :shake: choć może zbroję powinnam poszukać jakąś :lol: Quote
rashelek Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 No ja znalazłam taki porządny, z lepszym sprzętem itp za 1300 :shake: Posrało ich z cenami tych rowerów, gdzie te czasy kiedy porządny można było za 500zł kupić :P Zbroję przywdziej i zapierniczaj z psami na rower! Nie bądź tchórz :evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 kalyna napisał(a): :lol: ni mam :shake: choć może zbroję powinnam poszukać jakąś :lol: Zbroje niet za ciężka a do tego bardziej się poobijasz, poduszki se poprzyczepiaj :diabloti: Quote
Baski_Kropka Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Znam taką co to w zaprzęgach na zawodach zawsze w sukience startowała... po cholere Ci zbroja? :roll: :P Quote
kalyna Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 rashelek napisał(a):No ja znalazłam taki porządny, z lepszym sprzętem itp za 1300 :shake: Posrało ich z cenami tych rowerów, gdzie te czasy kiedy porządny można było za 500zł kupić :P Zbroję przywdziej i zapierniczaj z psami na rower! Nie bądź tchórz :evil_lol: ten też miał wszystko itp... no dokładnie, ja byłam w szoku.. ceny kosmos.... :roflt: xxxkaluniaxxx napisał(a):Zbroje niet za ciężka a do tego bardziej się poobijasz, poduszki se poprzyczepiaj :diabloti: oo też dobry pomysł :lol: Baski_Kropka napisał(a):Znam taką co to w zaprzęgach na zawodach zawsze w sukience startowała... po cholere Ci zbroja? :roll: :P Boże, to ja wcale sukienek nie noszę... podziwiam :) coby przeżyć :evil_lol: Quote
kalyna Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 Przyszły nasze szelki, zakochałam się w nich :loveu: Quote
kalyna Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 I przy okazji pokazuję Ciapka szelki, coby nie było, że on gorszy :eviltong: choć Ciapie też julki pasowałyby :diabloti: Quote
rashelek Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Zrób zdjęcia julków jak któryś pieseł stoi bokiem, proooooooooooooszę :loveu: Quote
Naklejka Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Widuję w parku ONa w niebieskich julkach, mega są! :D Quote
Ty$ka Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Jesooooo piękne :loveu: Świetnie pasują! A Ciap też ma szelki całkiem sobie, choć kupiłabym mu o szerszej taśmie :p Quote
kalyna Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 magdabroy napisał(a):Julków komentować nie będę :eviltong: a to dlaczego? P:obrazic: rashelek napisał(a):Zrób zdjęcia julków jak któryś pieseł stoi bokiem, proooooooooooooszę :loveu: zrobię, zrobię ;) Naklejka napisał(a):Widuję w parku ONa w niebieskich julkach, mega są! :D noo mi podobają się o wiele bardziej, niż siodełkowe ;) Quote
*Magda* Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 kalyna napisał(a):a to dlaczego? P:obrazic: Mi osobiście julki się nie podobają :eviltong: Quote
marta1624 Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Ślicznie wyglądają w julkach :loveu: Niebieskie są zaczepiste :loveu: Musisz jeszcze Ciapowi zamówić :D Quote
kalyna Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 xxxkaluniaxxx napisał(a):pięknie w szelkach wyglądają :loveu: Nieskromnie się z Tobą zgodzę :evil_lol: magdabroy napisał(a):Mi osobiście julki się nie podobają :eviltong: Spoko ;) noo mi julki podobają się o wiele bardziej niż norweskie, dlatego postawiłam na julki, mimo, że nie było mojego wymarzonego koloru, różowego :shake: marta1624 napisał(a):Ślicznie wyglądają w julkach :loveu: Niebieskie są zaczepiste :loveu: Musisz jeszcze Ciapowi zamówić :D :loveu: tak dzisiaj przymierzyłam mu te stare i takie jakieś cienkie mi się wydają :siara: dlatego zaczynam myśleć :evil_lol: Quote
kalyna Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 Ty$ka napisał(a):Jesooooo piękne :loveu: Świetnie pasują! A Ciap też ma szelki całkiem sobie, choć kupiłabym mu o szerszej taśmie :p :loveu: dzięki! te szelki mają ponad 3 lata..jak jeszcze był szczuplejszy... Z julków są o szerokości 2cm, ale do wagi 15kg, a Ciap podejrzewam, ze przekroczył... :shake: choć wpadłam na nowy pomysł, kolejny :evil_lol: Ty$ka napisał(a):Ominęłaś mój post, nieładnie :p a widzisz, nie widziałam.. bo napisałaś jak zaczęłam już odpisywać :oops: Quote
Baski_Kropka Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Ja się już z julków wyleczyłam.. chociaż chciałam sobie kupić te czaprakowe z napisem POLICE :D Ale nie wiem czy może takie nosić? :P Quote
Ty$ka Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Ja się już z julków wyleczyłam.. chociaż chciałam sobie kupić te czaprakowe z napisem POLICE :D Ale nie wiem czy może takie nosić? :P A czemu by nie mógł? :D Kalyna, chwal się nowym pomysłem! ;p Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 kalyna napisał(a): te szelki mają ponad 3 lata..jak jeszcze był szczuplejszy... wagę ma porządną jak na MONa przystało :evil_lol: a wracając do wczorajszego, na rower go mierzyłam K jest mniej cm w klacie i talii :loveu: jest nadzieja :multi: Quote
kalyna Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 Baski_Kropka napisał(a):Ja się już z julków wyleczyłam.. chociaż chciałam sobie kupić te czaprakowe z napisem POLICE :D Ale nie wiem czy może takie nosić? :P Ja chciałam siodełkowe, ale jak poczytałam opinie to wybór padł na pasowe i nie żałuję ;) chyba nie może.... Ty$ka napisał(a):A czemu by nie mógł? :D Kalyna, chwal się nowym pomysłem! ;p Bo to nie zgodne z prawem, z tego co wiem :eviltong: już nie ma pomysłu...bo szerokość też jest 1cm... xxxkaluniaxxx napisał(a):wagę ma porządną jak na MONa przystało :evil_lol: a wracając do wczorajszego, na rower go mierzyłam K jest mniej cm w klacie i talii :loveu: jest nadzieja :multi: ej on jest gruby, a nasze odchudzanie przynosi odwrotny skutek :shake: noo to suuuuper :multi: :multi: :multi: tylko żebym Ciapka nie rozjechała :roll: ps. dostałam odpowiedź i plync... Ciap musi schudnąć :diabloti: Quote
Recommended Posts