xxxkaluniaxxx Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 marta1624 napisał(a):Aż tak? A myślałam że mam mało :D nom :diabloti: ja mam aktualnie tylko 4 pary szelek :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 marta1624 napisał(a):Lumpkowi kości? Mielone? Bo on chyba deficyt zębów ma ? Tak, ma tylko 4 kły, więc kości nie pogryzie żadnych, nawet z kurczaka :shake: Dlatego, póki co się dokształcam w kocim barf'ie, bo kości chciałabym czymś zastąpić, a do tego, trzeba koty dość mocno suplementować, nie tak jak psy :roll: Więc czytam i szukam, co jestem w stanie kupić u siebie :) Karma sucha się kończy, więc myślę, że do lata powinien już być na surowiźnie :) Quote
marta1624 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 xxxkaluniaxxx napisał(a):nom :diabloti: ja mam aktualnie tylko 4 pary szelek :eviltong: To trochę mam jak widzę :D Ale nie planuje powiększać kolekcji :D Magda no ja w kocim barfie kompletnie nie siedzę, w psim dopiero niedawno zaczęłam się dokształcać ;) Ale barf jest zdrowy więc chyba dobry pomysł ;) Quote
*Magda* Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 marta1624 napisał(a): Magda no ja w kocim barfie kompletnie nie siedzę, w psim dopiero niedawno zaczęłam się dokształcać ;) Ale barf jest zdrowy więc chyba dobry pomysł ;) Ja też wcześniej nie siedziałam, ale teraz ostro nad tym siedzę ;) Lumpek lubi surowe, więc problemu nie będzie :) Tylko ta cała suplementacja, to dla mnie póki co, czarna magia :evil_lol: Quote
marta1624 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 magdabroy napisał(a):Ja też wcześniej nie siedziałam, ale teraz ostro nad tym siedzę ;) Lumpek lubi surowe, więc problemu nie będzie :) Tylko ta cała suplementacja, to dla mnie póki co, czarna magia :evil_lol: Poczytaj, będzie dobrze ;) Jak mu smakuje to przejdzie bez problemu :) Quote
*Magda* Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 marta1624 napisał(a):Poczytaj, będzie dobrze ;) Jak mu smakuje to przejdzie bez problemu :) Dlatego samego przejścia się nie boję :) P.S. Alinko, sorrki za off'a :loveu: Quote
marta1624 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Powinna nam dziękować, nabijamy jej stron :evil_lol::diabloti: Quote
kalyna Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 magdabroy napisał(a):Większą radość jej sprawię, kupując jej za to mięcho, a nie kolejne szelki :eviltong: Noo moim nic nie brakuje :eviltong: marta1624 napisał(a):Aż tak? A myślałam że mam mało :D mało? no proszę :lol: marta1624 napisał(a):Za mięcho nie ja płacę, to kupowałam szelki :eviltong: ja załatwiam kości :D no taka to pożyje :cool3: magdabroy napisał(a):Ja tak dobrze nie mam :eviltong: A teraz będę miała zwiększone koszty mięcha/kości, bo Lumpka planuję też przerzucić na barf :p woow ;) marta1624 napisał(a):Lumpkowi kości? Mielone? Bo on chyba deficyt zębów ma ? Ja tak mam bo robię na budowie dużo, więc rodzice się zobowiązali do opłacenia karmy dla psa ;) Dodatkowe rzeczy kupuje za swoje ;) deficyt zębów, tekst roku :diabloti: noo moi kupują żarełko, a i tak czasami je za swoje kupuję... i cała reszta jest na mnie :evil_lol: xxxkaluniaxxx napisał(a):nom :diabloti: ja mam aktualnie tylko 4 pary szelek :eviltong: o jej, jak mało :grins: magdabroy napisał(a):Tak, ma tylko 4 kły, więc kości nie pogryzie żadnych, nawet z kurczaka :shake: Dlatego, póki co się dokształcam w kocim barf'ie, bo kości chciałabym czymś zastąpić, a do tego, trzeba koty dość mocno suplementować, nie tak jak psy :roll: Więc czytam i szukam, co jestem w stanie kupić u siebie :) Karma sucha się kończy, więc myślę, że do lata powinien już być na surowiźnie :) powodzenia :eviltong: moje sobie chodzą na pole łapać myszki ;) ale też dostaną od psów mięso.. ale one nawet rzucają się na suchą karmę dla psów... idę z jedzeniem w misce/pudełku i zanim buty ubiorę to te biegiem do miski i na wyścigi jedzą :mdleje: Quote
kalyna Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 magdabroy napisał(a): P.S. Alinko, sorrki za off'a :loveu: ależ nie ma problemu :loveu: marta1624 napisał(a):Powinna nam dziękować, nabijamy jej stron :evil_lol::diabloti: no w końcu jest jakiś ruch w tej galerii :evil_lol: Quote
marta1624 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 kalyna napisał(a):ależ nie ma problemu :loveu: no w końcu jest jakiś ruch w tej galerii :evil_lol: Będziemy off'ować częściej u ciebie :D Quote
Ty$ka Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 kalyna, widzę, że nie jestem osamotniona z zakupywaniem czegokolwiek. Szykuję się z tym jak sójka za morze i w ostatecznym rozrachunku nic nie kupuję :lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 kalyna napisał(a): o jej, jak mało :grins: Ty sie nie boi :evil_lol: bd tego więcej :diabloti: planuje julkowe pasówki, różowe jakieś i guardy oczywiście moro :loveu: Quote
kalyna Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 [quote name='marta1624']Będziemy off'ować częściej u ciebie :D suuuper :loveu: [quote name='Ty$ka']kalyna, widzę, że nie jestem osamotniona z zakupywaniem czegokolwiek. Szykuję się z tym jak sójka za morze i w ostatecznym rozrachunku nic nie kupuję :lol: To ja robię tak samo. Co niestety widać. noo już mi lepiej, bo czułam się jak ostatnia sierota :evil_lol: [quote name='xxxkaluniaxxx']Ty sie nie boi :evil_lol: bd tego więcej :diabloti: planuje julkowe pasówki, różowe jakieś i guardy oczywiście moro :loveu: wiem, wiem :diabloti: mi się róż już odwidział.. Sonia też będzie ładnie w czerwonym.. do tego obroża czerwona i bydzie piknie :diabloti: bo wtedy róż nie będzie pasować :D a o takich szelkach jakie ty masz od ds też myślę, bo mam kolejną zwariowaną myśl :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 (edited) [quote name='kalyna'] powodzenia :eviltong: moje sobie chodzą na pole łapać myszki ;) ale też dostaną od psów mięso.. ale one nawet rzucają się na suchą karmę dla psów... idę z jedzeniem w misce/pudełku i zanim buty ubiorę to te biegiem do miski i na wyścigi jedzą :mdleje: Mój, to co najwyżej, może na muchy zapolować :eviltong: I to też nie ma dużego pola do popisu, bo w oknach siatki. Więc jak jakaś nie wleci przez otwarte drzwi, to nawet nie ma na co polować :roll: Lumpek kocha suche, bardziej od mokrego. Ale jeszcze bardziej kocha surowe :diabloti: A że ja nie jestem zwolennikiem suchego (wiem, pisałam to wielokrotnie :evil_lol:), to teraz przyszła kolej na jego zmianę menu :) Myślę, że będzie zadowolony :p Edited May 29, 2014 by magdabroy Quote
marta1624 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Hejka ;) kalyna do owczara pasuje pomarańcz :cool3: Quote
Baski_Kropka Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 marta1624 napisał(a):Hejka ;) kalyna do owczara pasuje pomarańcz :cool3: A nie się wydaje właśnie, że u owczarów już tego ciepłego koloru na futrze jest dużo i jakaś fajna soczysta zieleń by pasowała genialnie :D Quote
rashelek Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 To faktycznie widzę 7 wiatrów na minutę :evil_lol: Quote
marta1624 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Baski_Kropka napisał(a):A nie się wydaje właśnie, że u owczarów już tego ciepłego koloru na futrze jest dużo i jakaś fajna soczysta zieleń by pasowała genialnie :D Mnie się jeszcze turkus podoba :D Ale na mojej najlepiwj pomarańcz :) Quote
kalyna Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 [quote name='magdabroy'] Mój, to co najwyżej, może na muchy zapolować :eviltong: I to też nie ma dużego pola do popisu, bo w oknach siatki. Więc jak jakaś nie wleci przez otwarte drzwi, to nawet nie ma na co polować :roll: Lumpek kocha suche, bardziej od mokrego. Ale jeszcze bardziej kocha surowe :diabloti: A że ja nie jestem zwolennikiem suchego (wiem, pisałam to wielokrotnie :evil_lol:), to teraz przyszła kolej na jego zmianę menu :) Myślę, że będzie zadowolony :p ooo Helloł :) Biedny kot, nieszczęśliwy taki, bezpieczny, nie narobi się :lol: Ja te uwielbiam karmić psy surowym, ale jednak czasem mam parcie na suchą. I czasami im daję. Zwłaszcza jak mam fazę na szkolenie :evil_lol: [quote name='marta1624']Hejka ;) kalyna do owczara pasuje pomarańcz :cool3: [quote name='Baski_Kropka']A nie się wydaje właśnie, że u owczarów już tego ciepłego koloru na futrze jest dużo i jakaś fajna soczysta zieleń by pasowała genialnie :D [quote name='marta1624']Mnie się jeszcze turkus podoba :-D Ale na mojej najlepiwj pomarańcz :smile: na owczarach to wszystko ładnie wygląda :diabloti: [quote name='rashelek']To faktycznie widzę 7 wiatrów na minutę :evil_lol: oby tylko 7! :grins: Quote
marta1624 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 To prawda :D Owczary są zbyt piękne żeby nie pasowało :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0077_zps084e81f1.jpg ale jęzor :D Quote
kalyna Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 [quote name='marta1624']To prawda :D Owczary są zbyt piękne żeby nie pasowało :evil_lol: Otóż to, otóż to :loveu: [quote name='Izabela124.']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0077_zps084e81f1.jpg ale jęzor :D U nas jest zasada...im dłuższy jęzor, tym pies bardziej szczęśliwszy :evil_lol: A ja wreszcie zamówiłam coś, co chodziło za mną bardzo długooo :siara: i nie, to nie są szelki :lol: Muszę najpierw psy zmierzyć, a dzisiaj padało :roll: i coś na dzień dziecka.. będzie... smacznie :diabloti: No i wystarczyło, aby przez kilka dni psy nic nie robiły... bo byłam 3 (!) dni w szkole.. to tylko trochę po podwórku pobrykały, ale to jest nic. I dzisiaj Sonia miała głupawki takie, że aż miło. I power jej się super załączył jak ją wołałam :crazyeye:Gazik miał zrobić krótkie komendy za kolację to aż piszczał z emocji, równiutko siadał. warował i był zaje*bisty kontakt. A Ciap właził na mnie z ta swoją miną: piłka, piłka, piłeczka natyyychmiast :evil_lol: No, ale padało, czyli nici z roboty... ahh wyżyjemy się jak pogoda się polepszy :diabloti: Coś mi się wydaje, że chyba polubię szkołę :siara: Quote
Kaaasia Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Moje psy mają lenia a ja jeszcze większego :roll:. Nic nam się nie chce a czas najwyższy zabrać się do pracy bo zdziczejemy :evil_lol: Na zamówienie-model w swoich super męskich, lawendowych szeleczkach:diabloti: Quote
marta1624 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Kalyna chyba musisz zacząć drugi kierunek na dziennych :D Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 http://i58.tinypic.com/vrzci1.jpg nie byłam przekonana do fioletu, zmieniłam zdanie pięknie wygląda :loveu: Quote
Recommended Posts