Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marta1624 napisał(a):
Kalyna bierz z DS ja mam i chwalę ;) Nasze pomarańczowe mają przód 3 cm plus podszycie bo takie lubię najbardziej ;)

pokaż no fotkę tych szelek, jeszcze raz ;)
rashelek napisał(a):
Haha teraz wybór kolorów i tasiemek będzie najgorszy, ja się zawsze zastanawiam miesiąc wcześniej a potem i tak wybieram na ostatnią chwilę :lol:

ani mi nie mów :mdleje: za duuużo tego, za dużo...
marta1624 napisał(a):
Ja nigdy nie wiem co wybrać :D i ostatecznie biorę coś co ktoś już kiedyś miał :D

to też jest jakaś myśl :evil_lol:

Posted

rashelek napisał(a):
Ja zazwyczaj biorę jakieś zestawienie, które już widziałam na Dogstajlowym FB, tylko je przerabiam pod siebie :lol:

Ja robię tak samo ;)
Kalyna wstawię koło południa nasze szele wszystkie, może cię coś zainspiruje ;)

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Nie ma się nad czym zastanawiać. Po prostu miej jaja i dokonaj wyboru :D
Mnie nie trzeba było długo namawiać :D :D :D

No wiem, wiem... szybki wybór, szybka decyzja. Tylko gdybym była pewna, czego chcę :eviltong: albo inaczej wiem czego chcę, tylko co chwila znajdują coś nowego...

Wasz jest piękny :loveu: ale szukam chyba czegoś ciut innego...
[quote name='rashelek']Ja zazwyczaj biorę jakieś zestawienie, które już widziałam na Dogstajlowym FB, tylko je przerabiam pod siebie :lol:
ja się boję z różem przesadzić :diabloti:

makot'a;22176967 napisał(a):
AAaa, tak dawno mnie nie było a tu taaaaaki przystojniak Ci wyrósł! :O
http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0052_zpsc83ea99c.jpg
Piękny się ten Gandzik zrobił, prawdziwy facet już! Tak dorosło wygląda :D

ahhh dzięki :loveu:
Aż taki? dla mnie to nadal malutki pieseł :lol:
[quote name='marta1624']Ja robię tak samo ;)
Kalyna wstawię koło południa nasze szele wszystkie, może cię coś zainspiruje ;)
Ok ;) to czekam ;)

Ale uwaga.. znalazłam kolejny model szelek, co jest ładny :mdleje:

Posted

Róż jest dobrze przebić jakimś innym kolorem. Jak miałam ochotę na różowy komplet to go połączyłam z limonką - jest słodko, ale nie chamsko, ja jestem zachwycona :grins:
Nie patrz na wygląd szelek, tylko ich wygodę - żeby się nie przekręcały, psa nie obcierały itp ;)

Posted

[quote name='marta1624']Moje szele (i obroże bo może wzorek ci się jakiś spodoba):

Brakuje jeszcze 2 obroży ;) Malutko, chyba powinnam coś dokupić :eviltong:
:mdleje:
masakra...
aż mnie głowa rozbolała :lol:
ile tego macie :crazyeye:
[quote name='Baski_Kropka']:crazyeye:
noo miałam taką samą reakcję..
[quote name='rashelek']Róż jest dobrze przebić jakimś innym kolorem. Jak miałam ochotę na różowy komplet to go połączyłam z limonką - jest słodko, ale nie chamsko, ja jestem zachwycona :grins:
Nie patrz na wygląd szelek, tylko ich wygodę - żeby się nie przekręcały, psa nie obcierały itp ;)
ciekawa jestem tego połączenia...
noo to biorę jako pierwsze pod uwagę. Ale też chcę, aby pięknie wyglądały :loveu:
zdjęcia, zdjęcia ;)

i jeśli ktoś jeszcze ma jakieś szelki godne polecenia to proszę wstawiać zdjęcia ;)

Posted

No trochę tego mam ;) A większość i tak już sprzedana ;)
Mam 14 par szelek dla Kajki, 4 smycze i 15 obroży. Lucek ma mało- jakieś 7 obroży, 2 pary szelek, 1 smycz. Czaję się jeszcze na smycz dla Kajki i norwegi dla małego :D

Posted

Różowy z limonką prezentuje się o tak:

Ja miałam wszystkie modele szelek prócz siodełkowych i najbardziej godne polecenia są norwegi. Dobrze wymierzone i wyregulowane sprawdzają się w 100% i do wszystkiego ;)

Posted

Marta, na ch*j Ci tyle tego? :crazyeye:

Moja Tora jest w takim razie biedna :evil_lol: Norwegi, szelki do auta i łańcuszek zaciskowy, do tego smycz skórzana krótka, pejcz do norwegów i flexi na cieczki :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Marta, na ch*j Ci tyle tego? :crazyeye:

Moja Tora jest w takim razie biedna :evil_lol: Norwegi, szelki do auta i łańcuszek zaciskowy, do tego smycz skórzana krótka, pejcz do norwegów i flexi na cieczki :eviltong:

Zawsze ci mówiłam że Tora biedna :eviltong: Po co mi.... Szczerze po nic, ale to uzależnienie odkąd na wątek weszłam ;) Teraz już przestaje zamawiać bo mam prawie wszystkie kolory szelek (zawsze chodzimy w szelach ;)) Ale był czas że było gorzej :D Część wysprzedawana już :D

Posted

[quote name='marta1624']No trochę tego mam ;) A większość i tak już sprzedana ;)
Mam 14 par szelek dla Kajki, 4 smycze i 15 obroży. Lucek ma mało- jakieś 7 obroży, 2 pary szelek, 1 smycz. Czaję się jeszcze na smycz dla Kajki i norwegi dla małego :D
too i tak baaaardzo duuużo :crazyeye:
[quote name='rashelek']Różowy z limonką prezentuje się o tak:

Ja miałam wszystkie modele szelek prócz siodełkowych i najbardziej godne polecenia są norwegi. Dobrze wymierzone i wyregulowane sprawdzają się w 100% i do wszystkiego ;)
piękne, ale jak dla mnie za duużo cukru :evil_lol:
ja wiem już jaki model chcę :loveu: tzn, to jedne, później mam jeszcze jedne w głowie :lol:
[quote name='marta1624']Ja też polecam najbardziej norwegi. Te Y się nie przekręcają, ale wkurza mnie ich zakładanie :D Guardy mam na rower ale ich bardzo nie lubię i chyba się pozbędę :shake:
dzięki ;)
[quote name='magdabroy']Marta, na ch*j Ci tyle tego? :crazyeye:

noo też jestem ciekawa :lol:
Biedna Tora, Pańcia jej nie kocha :shake:
[quote name='Baski_Kropka']A ja sobie myślę... kogo ulicha diabli niosą na FB do mnie... a ty TY! :evil_lol:
no wiesz :lol:
mam bardzo charakterystyczne psy :evil_lol:
[quote name='marta1624']Zawsze ci mówiłam że Tora biedna :eviltong: Po co mi.... Szczerze po nic, ale to uzależnienie odkąd na wątek weszłam ;) Teraz już przestaje zamawiać bo mam prawie wszystkie kolory szelek (zawsze chodzimy w szelach ) Ale był czas że było gorzej :D Część wysprzedawana już :D
Boże, mnie to mało co skusiłoby do takich zakupów.. je jestem straszna sknera.. nawet teraz to widać... jak mam kupić szelki to 15 razy się zastanowię ;)
[quote name='xxxkaluniaxxx']Ja tam nic wstawiać nie bd bo jesteś Aluś na bieżąco:diabloti: z resztą jak zobaczyłam twój zestaw Marta to stwierdziłam że nimam się czym chwalić :lol:
noo u Ciebie jednej jestem na bieżąco :evil_lol:
taka kolekcja jest oszałamiające ;)
[quote name='Baski_Kropka']Dexter to w ogóle bieda aż piszczy. Smycz i obroża z AmiPlay, Obroża po Baskim półzaciskowa Flexi i szelki do samochodu. Teraz dopiero ten komplet z DS :P
noo to powiększa kolekcję, powięsza.. strojniś :evil_lol:

Posted

xxxkaluniaxxx napisał(a):
Ja tam nic wstawiać nie bd bo jesteś Aluś na bieżąco:diabloti: z resztą jak zobaczyłam twój zestaw Marta to stwierdziłam że nimam się czym chwalić :lol:

Aż tak? A myślałam że mam mało :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Większą radość jej sprawię, kupując jej za to mięcho, a nie kolejne szelki :eviltong:

Za mięcho nie ja płacę, to kupowałam szelki :eviltong: ja załatwiam kości :D

Posted

marta1624 napisał(a):
Za mięcho nie ja płacę, to kupowałam szelki :eviltong: ja załatwiam kości :D

Ja tak dobrze nie mam :eviltong:
A teraz będę miała zwiększone koszty mięcha/kości, bo Lumpka planuję też przerzucić na barf :p

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja tak dobrze nie mam :eviltong:
A teraz będę miała zwiększone koszty mięcha/kości, bo Lumpka planuję też przerzucić na barf :p

Lumpkowi kości? Mielone? Bo on chyba deficyt zębów ma ?

Ja tak mam bo robię na budowie dużo, więc rodzice się zobowiązali do opłacenia karmy dla psa ;) Dodatkowe rzeczy kupuje za swoje ;)