kalyna Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 [quote name='marta1624']Jaki łobuz, toż to grzeczniutki psiaczuś :loveu: jaaasne :loveu: [quote name='magdabroy'] Hejka ;) no ale mnie zaszczyt kopnął :lol: https://www.youtube.com/watch?v=-fcx-r-TJSE&feature=youtu.be to jest ten grzeczny piesek? nie wydaje mi się :hmmmm: po zjedzeniu dywanu, napił się wody i poleciał na dworze rozrabiać, ot takie życie :diabloti: Swoją droga nie wyobrażam sobie, założyć takiemu maleństwu kolczatki, a już widziałam jak gościu prowadził takiego szczylka na kolcach... :shake: Quote
łamAga Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Nie można go obejrzeć :/ wyskakuje mi że jest prywatny ;) Quote
kalyna Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 [quote name='dOgLoV']Nie można go obejrzeć :/ wyskakuje mi że jest prywatny ;)[/QUOTE] teraz już można, trochę się pospieszyłam :) Quote
kalyna Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 [quote name='magdabroy']Zaje*isty Gandzik :loveu: :loveu: [quote name='dOgLoV']Fajny malutki taki :loveu: Jak tak oglądam te filmiki to mimo,że on tak śliczny był.. to jego zachowanie takie właśnie ciągle było :) My go przywieźliśmy późno w wieczorem w piątek, i od razu poszliśmy spać... a od rana nagrywałam te filmiki, od razu poczuł się jak u siebie :diabloti: Uwielbiam tą reklamę, zwłaszcza tą minę w 0:15 kogoś mi przypomina..... http://www.youtube.com/watch?v=4moA9c0WEcc Quote
kalyna Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 [quote name='magdabroy']Kogo Ci przypomina?[/QUOTE] Gandziochę :D Quote
kalyna Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 [quote name='magdabroy']Jak możesz tak mówić o swoim psie :diabloti:[/QUOTE] dziwne, bo wszystkim w domu tak się skojarzył :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 [quote name='zmierzchnica']Ja na Herę mówię nieraz "Heroina" :lol:[/QUOTE] Jak kupowałam mojej mamie sukę ONka, to daliśmy jej 3 imiona do wyboru: Hera (heroina), Amfa (amfetamina) i Koka (kokaina) :diabloti: Quote
rashelek Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Jak tu strasznie dawno żadnych nowych zdjęć nie było :shake: Quote
marta1624 Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Po filmie widać że to grzeczny, malutki piesek :loveu: Quote
Baski_Kropka Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Zaraz zaraz... mowa tu o jakimś filmiku ale ja nic nie widzę :( Quote
kalyna Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 [quote name='magdabroy']Dziwni jesteście :diabloti:[/QUOTE] my? skądże znowu :siara: [quote name='zmierzchnica']Ja na Herę mówię nieraz "Heroina" :lol:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Jak kupowałam mojej mamie sukę ONka, to daliśmy jej 3 imiona do wyboru: Hera (heroina), Amfa (amfetamina) i Koka (kokaina) :diabloti:[/QUOTE] ee bo wy macie jakieś pędy w tym kierunku :eviltong: choć ja ostatnio wpadłam na genialny pomysł w szukaniu imion dla przyszłych psów :diabloti: ino nowego psa na horyzoncie jeszcze nie widać :shake: [quote name='rashelek']Jak tu strasznie dawno żadnych nowych zdjęć nie było :shake:[/QUOTE] zdjęcia, zdjęcia... a filmik to co się nie liczy? toż to więcej niż zdjęcia :lol: [quote name='marta1624']Po filmie widać że to grzeczny, malutki piesek :loveu:[/QUOTE] oczywiście, oczywiście , ja od pół roku mam plan na tego dobrego pieseła, ale czasu nie mam a i fundusze nie sa zadowalające... ale poczekajmy do wakacji :evil_lol: [quote name='Baski_Kropka']Zaraz zaraz... mowa tu o jakimś filmiku ale ja nic nie widzę :([/QUOTE] są podane w linkach, jakoś tak z rozbiegu je wstawiałam.. na tej i poprzedniej stronie :) Quote
*Magda* Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='kalyna'] ee bo wy macie jakieś pędy w tym kierunku :eviltong: [/QUOTE] My mamy zapędy? :crazyeye: A kto ma "gandzię" w domu :eviltong: Quote
kalyna Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Gandzioch rozbójnik![/QUOTE] i tak mu zostało... wczoraj z zgrzebłem biegał po podwórku :evil_lol: [quote name='magdabroy']My mamy zapędy? :crazyeye: A kto ma "gandzię" w domu :eviltong:[/QUOTE] bo Wy wybierałyście imię, a ja tylko zostałam przy rodowodowym :diabloti: [quote name='marta1624']Dzień doberek z rana ;)[/QUOTE] Dziń dubryyy ;) Rzucałam zabawki, rzucałam.. i wrzuciłam na sam środek dachu garażu :splat: opcja nie do ściągnięcia..... Wyciągnęłam inną zabawkę i spoko. Na koniec zabawy, zabawki pozbierałam. Sonia położyła się pod drzwiami, Ciap poszedł wąchać zapaszki... a Gandzik? ano latał od płotu do garażu i z powrotem, ciągle paczając w niebo... no bo Pańcia ja coś czuję... myślałam, ze się znudzi, ale gdzie tam, po 20 minutach latania, zlitowałam się, weszłam na drabinę, zmontowałam dłuuuuugi kij i prowadziłam akcję ratowniczą :roll: Quote
Kaaasia Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Znaczy że nie tylko ja mam zdolności Super rzucacza :evil_lol: Quote
Baski_Kropka Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Ooo super Pani bohaterka. Musiałaś urosnąć w psich oczach :D Quote
Recommended Posts