Baski_Kropka Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Spoko, w przyszłym roku Cię to nie ominie :diabloti: Ale cały rok? Jezzzzu, i ciągle tak intensywnie? Wczoraj dziada wyczesałam, a dzisiaj już mu coś tam wystaje... i na dodatek jego czesać to tak trochę jak zgrzebłem przejechać po kościach :roll: Cały rok liniał tak samo...nie było takiej masakry dwa razy w roku, było po prostu stałe wymienianie futerka :) Z Dexem czesanie to też tak trochę wygląda jak jeżdżenie zgrzebłem po kościach... :P Quote
kalyna Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Cały rok liniał tak samo...nie było takiej masakry dwa razy w roku, było po prostu stałe wymienianie futerka :) Z Dexem czesanie to też tak trochę wygląda jak jeżdżenie zgrzebłem po kościach... :P[/QUOTE] No to przy Dexie sobie chyba odpoczniesz w tym względzie ;) może to i głupio zabrzmi, ale boję się, żeby nie zrobić mu krzywdy... raz mam wrażenie, ze go uderzyłam, choć nie zapiszczał ani nic... W sumie to my chyba mamy zgrzebło złe.. poprzednie zardzewiało i poszłam do naszego zoologa kupić.. i chyba szukam czegoś innego :evil_lol: Quote
Baski_Kropka Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Ja mam furminator... :) I mam też szczotkę z pojedynczym rzędem metalową :) Quote
rashelek Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Furminator to jest genialny wynalazek, oba psy tym wyczesuję i genialnie się sprawdza. Tylko przy DONkowym futrze trzeba uważać, żeby nie przycinać sierści - jak przestaje wychodzić ten puch, to trzeba przestać czesać :) Quote
Guest wolfheart Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 ja mam podróbkę Furminatora,za 40zł i jest super:diabloti: Quote
*Magda* Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 U mnie już mlecze przekwitły :placz: [quote name='kalyna'] Bryyy, ktoś dostał pozwolenie na neta w Pl :diabloti:[/QUOTE] Spadaj :eviltong: Quote
kalyna Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Ja mam furminator... :) I mam też szczotkę z pojedynczym rzędem metalową :) my też taką mieliśmy, ale zardzewiała... teraz mamy z Trixie i coś mi nie leży... Chyba zamówię sobie inne, polecane... tylko coś jeszcze muszę dokupić, coby za przesyłkę nie płacić :evil_lol: [quote name='rashelek']Furminator to jest genialny wynalazek, oba psy tym wyczesuję i genialnie się sprawdza. Tylko przy DONkowym futrze trzeba uważać, żeby nie przycinać sierści - jak przestaje wychodzić ten puch, to trzeba przestać czesać :) No właśnie boję się, aby nie przyciąć im futra... [quote name='marta.k9080']ja mam podróbkę Furminatora,za 40zł i jest super:diabloti: a to czym różni się podróbka od oryginału :lol: [quote name='magdabroy']U mnie już mlecze przekwitły :placz: Spadaj :eviltong: u nas już też.. wszędzie dmuchawce są... :diabloti: Pamiętacie, na pewno pamiętacie... obiecałam filmik... ale nikt się nie upomina za nim... to może nie pamiętacie i mi się upiekło...ogólnie ot jest długi, nudny i nic się nie dzieje, ale coby galeria mi nie umarła to go wstawię.... także, po wielkich mękach, tadam: https://www.youtube.com/watch?v=LkXb8o2WpAo Quote
Guest wolfheart Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='kalyna'] a to czym różni się podróbka od oryginału :lol: [/QUOTE] ceną:diabloti: Quote
marta1624 Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Hejka ;) Nie przypominałam o filmiki bo ja sklerozę mam i sama zaraz zapominam :evil_lol: Ale świetny jest ;) Quote
kalyna Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 [quote name='marta.k9080']ceną:diabloti:[/QUOTE] i pewnie tylko tym ;) [quote name='marta1624']Hejka ;) Nie przypominałam o filmiki bo ja sklerozę mam i sama zaraz zapominam :evil_lol: Ale świetny jest ;)[/QUOTE] skleroza to jak choroba cywilizacji jest :evil_lol: e tam, szału nie ma... A jednak to co Ciap miał to była wirusówka... cała majówka zasr*** bo Owczary usiekło... :diabloti: Quote
marta1624 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Współczuję wirusówki :shake: A skleroza.... Chyba tak, bo prawie każdy ma :lol: Quote
kalyna Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 [quote name='Izabela124.']Super sesja w mleczach :) taka na szybko, przed burzą :evil_lol: [quote name='marta1624']Współczuję wirusówki :shake: A skleroza.... Chyba tak, bo prawie każdy ma :lol: Ja już nie mam pojęcia co im jest/było... bo dzisiaj wsio w normie było...a zmieniłam im jedzenie.... może to przez to. Ja wiecznie o czymś zapominam.... [quote name='magdabroy'] łoo i kto tu przyszedł do mej galerii :lol: jaki śliczny obrazek, chyba zasłużyłam :loveu: :loveu: :loveu: Quote
*Magda* Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='kalyna'] łoo i kto tu przyszedł do mej galerii :lol: jaki śliczny obrazek, chyba zasłużyłam :loveu: :loveu: :loveu: Chyba :eviltong: Quote
Baski_Kropka Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Dmuchawce też są super :D I tez można zrobić psu super zdjęcia :D Quote
kalyna Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 [quote name='magdabroy']Chyba :eviltong: :lol: [quote name='Baski_Kropka']Dmuchawce też są super :D I tez można zrobić psu super zdjęcia :D ale i tak ja ostatnio nie mam czasu i weny... [quote name='magdabroy'] A teraz dawaj jakieś foty :diabloti: ahhh :loveu: fot nie mam... ale mam coś innego :) Gandi na drugi dzień od przyjazdu.... https://www.youtube.com/watch?v=D8DeiAndrUg&feature=youtu.be Quote
Kaaasia Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Jejku jaka słodka kuleczka. Czemu pozwoliłaś mu urosnąć :evil_lol:? Quote
marta1624 Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Ale malusi Gandi :loveu: Aż mam ochotę na szczylka :loveu: Quote
kalyna Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 [quote name='magdabroy']Musiał mu bardzo smakować ten dywan :evil_lol:[/QUOTE] to nie wiesz, że to było danie dnia szefa kuchni :lol: [quote name='Kaaasia']Jejku jaka słodka kuleczka. Czemu pozwoliłaś mu urosnąć :evil_lol:?[/QUOTE] Słodka kuleczka miała swoje za uszami :) nie pozwoliłam, ale on zwykł mnie nie słuchać... :roll: [quote name='marta1624']Ale malusi Gandi :loveu: Aż mam ochotę na szczylka :loveu:[/QUOTE] aż trudno uwierzyć, że z takiego maleństwa wyrosło takie cuś :D szczylusie są suuupcio, u kogoś :diabloti: Quote
Ty$ka Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Matko, dostałam cukrzycy :loveu: Cudowny mały Gandi :loveu: Quote
kalyna Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 [quote name='Ty$ka']Matko, dostałam cukrzycy :loveu: Cudowny mały Gandi :loveu:[/QUOTE] Boże i to wsio przez zbója Gazulca :evil_lol: gdzieś mam drugi filmik (może jutro wstawię, co robił później łobuz...) :diabloti: Quote
marta1624 Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Jaki łobuz, toż to grzeczniutki psiaczuś :loveu: Quote
Recommended Posts