Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

xxxkaluniaxxx napisał(a):
http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0035_zpsf24ab2e2.jpg :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:Ciapek rządzi :diabloti:

mój miszczuuuu :loveu: :loveu:
rashelek napisał(a):

a to ta piłka zrobiła go w konia :siara:
:)
Ana :) napisał(a):

Ha, zrobiłby karierę ;)
Izabela124. napisał(a):
Powiedz mi w czym trzymasz wędzone przysmaki dla psów żeby nie pleśniały/gniły?

Ja nie trzymam jakoś długo.. ok 3-4 dni po zakupie, w pudełkach plastikowych, lub miseczce plastikowej w lodówce ;)

i nigdy mi nic z tym się nie stało.. :)

Posted

kalyna napisał(a):

Ja nie trzymam jakoś długo.. ok 3-4 dni po zakupie, w pudełkach plastikowych, lub miseczce plastikowej w lodówce ;)

i nigdy mi nic z tym się nie stało.. :)
Ja potrzebuję jakiegoś sprawdzonego sposobu na dłużej, bo mam zamiar zrobić zapas "śmierdziuchów", ale nie wiem gdzie to trzymać

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ja potrzebuję jakiegoś sprawdzonego sposobu na dłużej, bo mam zamiar zrobić zapas "śmierdziuchów", ale nie wiem gdzie to trzymać

to wyżej to pisałam akurat o szprotkach wędzonych, bo to też kupuję jak motywatory :lol:

wędzone.. a co będziesz zamawiać? bo za bardzo to nie wiem jakie produkty i jak Ci doradzić.... może się źle zrozumiałyśmy...

bo łapki, uszy czy inne to wędzonych nie kupuje, ale jeśli już mam to w wiaderkach takich jak kapusta kiszona do bieżącego jedzenia, tak samo przechowuję suszone :) Jak mam kilka paczek to po prostu leżą sobie nie rozpakowane, w oryginalnych workach w chłodnym pomieszczeniu, czyli schody na strych :lol: Jak z kilogramowych paczek wyciągnę tylko pół kg, bo tyle się mieści w wiaderku to resztę zawijam w ten worek. I tak przechowuję nawet i pół roku...

Posted

magdabroy napisał(a):
A te śmierdziuchy, jak kupujecie, to są w temp.pokojowej?
Bo tak na chłopski rozum, to powinna wystarczyć papierowa torebka ;)

śmierdzuchy to są dla mnie suszone żwacze itp i to przechowuję w paczkach, takich zapakowanych jak z sklepu.. na schodach na strych, bo tam chłodniej jest, nie wala się pod nogami i pies mi pod tym nie piszczy :evil_lol:

Posted

Ja jestem wyrodną pańcią, bo mój pies w ogóle śmierdziuchów nie dostaje. Ale ona nie jest jakąś wielką fanką gryzaków, zwłaszcza tych twardych, także chyba nie ma mi za złe :lol:

Posted

Czekam na filmik zabawy z kongiem i crakle ball i hoko funny, kiedyś jak już psiny trochę wykończą obecne zabawki, może im kupię...te trzy typy mi się podobają:)

Posted

[quote name='Ana :)']Powinnaś go na jakieś casting posłać :D jeszcze fortuny byś się dorobiła :D[/QUOTE]
to dobry pomysł :lol:
[quote name='marta1624']Ale świetne fotki :loveu: Piłeczkujące psiaki ;)[/QUOTE]
:loveu: te psy nic innego nie robią :lol:
[quote name='rashelek']Ja jestem wyrodną pańcią, bo mój pies w ogóle śmierdziuchów nie dostaje. Ale ona nie jest jakąś wielką fanką gryzaków, zwłaszcza tych twardych, także chyba nie ma mi za złe :lol:[/QUOTE]
u mnie to szał ciał jest przy takich gryzakach, piszczenie pod szafką, lub sami sobie wyciągają :roll:
Za Pańcia, oj zła... albo szczęśliwa, bo jej psy nie jojczą pod szafką :D
[quote name='Izabela124.'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/115082-kalyna"][B]kalyna[/B][/URL] ja za śmierdziuchy uważam wszystko: łapki, uszy, żwacze itp :D[/QUOTE]
aaa ;) no to spokojnie w pokoju możesz trzymać.. ja wynoszę na schody, bo jak pisałam, w domu miałabym wesoło :lol:
[quote name='aganela']Czekam na filmik zabawy z kongiem i crakle ball i hoko funny, kiedyś jak już psiny trochę wykończą obecne zabawki, może im kupię...te trzy typy mi się podobają:)[/QUOTE]

dzisiaj jak mi się uda to będzie filmik z kongiem :lol: hmm może uda mi się z Hoko funny, to Ciap i jakiś tam urywek crackle ball i inne.. ale nie obiecuję :lol: Spodobało mi się nagrywanie filmików, ino ten problem z montowaniem :roll:
W sumie to wsie 3 rodzaje mam i najbardziej polecam Funny, później kong, a na końcu crackle ball :)

Posted

[quote name='dOgLoV']Doberek ;)[/QUOTE]

[quote name='marta1624']Dobry :) :)[/QUOTE]

Witamy :)

o proszę, co udało mi się zrobić :roll:
współczuję Wam to oglądać..... ale obiecałam....
Kong będzie, jak uda mi się to sklecić... mam nadzieję, ze do week zdążę :evil_lol:[URL="https://www.youtube.com/watch?v=oAXwydOWcV0"]

[url]https://www.youtube.com/watch?v=oAXwydOWcV0[/url] [/URL]

[URL]https://www.youtube.com/watch?v=t6v0OMMJyg4[/URL]

filmiki się powtarzają, ale tyle razy je oglądałam, że wsio mi się pomyliło, co za wstyd :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: