Oscar Patric Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 magdabroy napisał(a):Życie ;) Ja co tydzień jeżdżę na zakupy 8-9km od domu :eviltong: A dla Tory, to ostatnio jechałam 45km w jedną stronę, żeby miała szyje i łapki z indyka :eviltong: bo dla Naszych pupili robi się wszystko,nawet kilkanaście kilometrów,aby były tylko szczęśliwe:loveu: Quote
Baski_Kropka Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Ja dla Dexa robie jeden telefon w miesiący, żeby miał pyszną karmę i chodzę do zoologa po siaty rożnych naturalnych suszonych przysmaków ;P Quote
ania90 Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0012_zps602d8964.jpg tez mamy taki nabytek tylko ze czarny i maly:eviltong: ale juz dlugo chyba ze 2lata :lol: aha i jeszcze taka pilke na przysmaki z tej samej firmy, za to pilka jest strasznie ciezka za to chlopaki z nia lataja jak by wazyla 5g :evil_lol: Quote
kalyna Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 [quote name='magdabroy']Życie ;) Ja co tydzień jeżdżę na zakupy 8-9km od domu :eviltong: A dla Tory, to ostatnio jechałam 45km w jedną stronę, żeby miała szyje i łapki z indyka :eviltong: :) :crazyeye: :mdleje: w życiu nie pojechałabym tylko po takie zakupy :roll: [quote name='unikatowydiament']bo dla Naszych pupili robi się wszystko,nawet kilkanaście kilometrów,aby były tylko szczęśliwe:loveu: to jestem wyrodna Pańcia :lol: [quote name='Baski_Kropka']Ja dla Dexa robie jeden telefon w miesiący, żeby miał pyszną karmę i chodzę do zoologa po siaty rożnych naturalnych suszonych przysmaków ;P my też na telefon, jak jest żarełko to jedziemy :lol: a karmę to ja przez neta kupuję i pod dom mi przywożą :loveu: przysmaki też przez neta kupuję.... teraz różnych, różniastych mamy jeszcze z 2-2,5kg, plus paróweczki, podroby :lol: [quote name='ania90']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0012_zps602d8964.jpg tez mamy taki nabytek tylko ze czarny i maly:eviltong: ale juz dlugo chyba ze 2lata :lol: aha i jeszcze taka pilke na przysmaki z tej samej firmy, za to pilka jest strasznie ciezka za to chlopaki z nia lataja jak by wazyla 5g :evil_lol: nawet nie wiedziałam, ze Bounzery są czarne ;) w sumie to produkt konga to nasz pierwszy, ale polecam :) Quote
marta1624 Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 My też mamy konga i polecamy ;) Teraz szukam piłki kong squeezz. I też jestem wyrodna pańcia, bo też bym nie jechała tyle km :roll: Quote
kalyna Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 marta1624 napisał(a):My też mamy konga i polecamy ;) Teraz szukam piłki kong squeezz. I też jestem wyrodna pańcia, bo też bym nie jechała tyle km :roll: mi się podoba większość zabawek z konga :placz: ja konga nie mam, tylko mam podróbkę.. i jak włożę karmę to psiakom pasuje, ale żeby coś wylizać to niestety jest za mały.. :roll: Mamusia się postarała i przywiozła 2kg kurzych łapek, 1kg ogonów wołowych, 5kg wieprzowych i jakieś ścinki wieprzowe :multi: także żyjemy, krótko, bo krótko, ale zawsze coś :multi: Quote
marta1624 Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 No ja mam tylko Konga classic, bo moje wyliżą wszystko ;) Ale chciałabym też piłkę :) To zaopatrzyłaś dobrze psiaki. Nie jesteś "aż" taką złą panią :lol: Quote
*Magda* Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Hej ;) Dobrze, że u Ciebie mało nadrabiania :) Quote
kalyna Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 marta1624 napisał(a):No ja mam tylko Konga classic, bo moje wyliżą wszystko ;) Ale chciałabym też piłkę :) To zaopatrzyłaś dobrze psiaki. Nie jesteś "aż" taką złą panią :lol: Ohh to co ja chciałabym :siara: no właśnie zła, bo to nie ja załatwiłam żarełko dla piesełów :roll: magdabroy napisał(a):Hej ;) Dobrze, że u Ciebie mało nadrabiania :) Siemka ;) tu się nic nie dzieje, więc spoko luzik :D My już po porannym treningu, śniadanku.... teraz odpoczywamy :evil_lol: Quote
zmierzchnica Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 marta1624 napisał(a):No ja mam tylko Konga classic, bo moje wyliżą wszystko ;) Ale chciałabym też piłkę :) To zaopatrzyłaś dobrze psiaki. Nie jesteś "aż" taką złą panią :lol: Miałam piłki z konga, przestały piszczeć po... Hm, może 3 minutach frotkowej zabawy? :evil_lol: Ale on jest niszczycielem zabawek. Dlatego stwierdziłam, że polecone przez kalynę funny to dar niebios, bo jeszcze jej nie zniszczył :-o Za niedługo kupię jeszcze z kilka :diabloti: Jak się u Ciebie kong sprawdza? Mój, niby oryginał, łapie wszystkie kłaki :roll: Hera go obślini, potem się nim pobawi i już jest cały zakłaczony... Potem znowu go mamle razem z sierścią :roll: Czekamy na foty :mad: Quote
kalyna Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 [quote name='unikatowydiament']witamy się w słoneczną niedzielę:) Witamy, u nas też jest dzisiaj pięknie, słoneczko świeci i już mamy dość tej pogody :evil_lol: [quote name='zmierzchnica']Miałam piłki z konga, przestały piszczeć po... Hm, może 3 minutach frotkowej zabawy? :evil_lol: Ale on jest niszczycielem zabawek. Dlatego stwierdziłam, że polecone przez kalynę funny to dar niebios, bo jeszcze jej nie zniszczył :-o Za niedługo kupię jeszcze z kilka :diabloti: Jak się u Ciebie kong sprawdza? Mój, niby oryginał, łapie wszystkie kłaki :roll: Hera go obślini, potem się nim pobawi i już jest cały zakłaczony... Potem znowu go mamle razem z sierścią :roll: Czekamy na foty :mad: buu tak szybko :-o choć mi nie zależy, aby piszczała jakoś mega dużo, bardziej mnie interesuje, że się odbija i nie idzie na przemiał :lol: w sumie to moje nie niszczą, skoro nawet Piłka Crackle Ball u nas żyje i ma się dobrze :evil_lol: A co do piszczałek, to zauważyłam, że Sonia już mniej interesuje się pod tym względem :multi: Też jak będę coś, gdzieś zamawiać i będą te piłki to domówię te 7cm, bo 6,3 mam "mały" zapas :evil_lol: Mamy też sum-plast dla Ciapy i przynosi max 3 razy, potem traci zainteresowanie piłką, a za funny to biega, biega i dopóki ja nie zarządzę, że koniec to jeszcze mógłby :lol: no nasza podróba tez :shake: z tym, że jak nie ma żarcia to psów nie interesuje... I znowu rozmowa zeszła na zabawki :lol: Foty? nic nie mam... chciałam wstawić filmik, ale mój program nie obsługuje mp4, muszę pożyczyć kompa od kogoś, a to znowu będzie trochę trwać :roll: Quote
xxxkaluniaxxx Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 kalyna napisał(a): I znowu rozmowa zeszła na zabawki :lol: Bo zabawki są fajne :lol: Quote
rashelek Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 O połowie tych zabawek, o których piszecie, to nawet w życiu nie słyszałam :lol: Trzeba zmienić format filmiku, a nie komputer :eviltong: Quote
kalyna Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 xxxkaluniaxxx napisał(a):Bo zabawki są fajne :lol: oczywiście :loveu: rashelek napisał(a):O połowie tych zabawek, o których piszecie, to nawet w życiu nie słyszałam :lol: Trzeba zmienić format filmiku, a nie komputer :eviltong: o weź, przecież to takie popularne zabawki :cool3: to jeszcze mi napisz jak to się robi :eviltong: Quote
Dzikie nieporadne Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Cześć:) Jak można chcieć aby psia zabawka piszczała?:crazyeye: Quote
marta1624 Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Moje niszczą, jakoś te piłki przepoławiają, więc chciałam Konga ;) Na piszczałce mi nie zależy. Muszę się rozejrzeć za jakąś trwałą piłką do aportu, ale żeby pływała :) Możecie coś polecić? Quote
kalyna Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 [quote name='Mada95']Cześć:) Jak można chcieć aby psia zabawka piszczała?:crazyeye: ooo witamy ;) to Wy żyjecie :crazyeye: normalnie :lol: choć wolę jak chrumka, kwacze itp :lol: [quote name='marta1624']Moje niszczą, jakoś te piłki przepoławiają, więc chciałam Konga ;) Na piszczałce mi nie zależy. Muszę się rozejrzeć za jakąś trwałą piłką do aportu, ale żeby pływała :) Możecie coś polecić? hmm trwała piłka do aportu :diabloti: Hoko Funny7, możesz sobie zrobić dziurkę i przewlec sznurek ;) piłki plecione, typu bosmanki ;) http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/plywajace/49229 to mamy, widziałam, że te też są fajne ;) http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/plywajace/190081 Jeszcze gumowe, piszczące ale trwałe to one nie są ;) Quote
Dzikie nieporadne Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Słabo bo słabo ale żyjemy:razz: Lejdi by łaziła w kólko z taką zabawką i tylko piszczała nią 24h na dobę:roll: Quote
kalyna Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 Mada95 napisał(a):Słabo bo słabo ale żyjemy:razz: Lejdi by łaziła w kólko z taką zabawką i tylko piszczała nią 24h na dobę:roll: dawno Was nie było :eviltong: Ale moje psy mają zabawkę tylko na jakiś czas, i to na zabawę ze mną... później są schowane :) także ona piszczy tylko podczas przynoszenia, lub jak pozwalam, aby psiak poleżał i pomemłał zabawkę ;) i tak jest z każdą zabawką, nie tylko piszczącą... U mnie nie ma porozrzucanych, walających się zabawek... u nas jest rygor, bo zabawki są tylko jak się z Pańcią bawią, ewentualnie pracują i są nagradzane zabawą... na jedzonko też muszą zapracować :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Kalyna dzięki za rady ;) Już obczaję te piłki co podałaś. Nie mam za dużych wymagań, bo potrzebuję piłki 6-7cm do kieszeni ;) Quote
Dzikie nieporadne Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 no to ja się na takie rygory nie nadaję:D Quote
kalyna Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 [quote name='marta1624']Kalyna dzięki za rady ;) Już obczaję te piłki co podałaś. Nie mam za dużych wymagań, bo potrzebuję piłki 6-7cm do kieszeni ;) proponuję zacząć od hoko funny7 :evil_lol: [quote name='Mada95']no to ja się na takie rygory nie nadaję:D A ja sobie na bezkrólewie nie mogę pozwolić, nie przy 3 psach ;) Poza tym byłoby mi wstyd, że w moim przypadku, psy wchodzą mi na głowę ;) mam zdjęcia, bo nie mam filmiku :shake: Quote
kalyna Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 i wiecie co Wam napiszę? w bricomarche są fajne zabawki... chrumkająca świnka, taka sporych rozmiarów za 30zł.... ale mi się spodobała :lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0035_zpsf24ab2e2.jpg :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:Ciapek rządzi :diabloti: Quote
Recommended Posts