Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Ciap nie idzie spać, ciap myśli jak wymordować owczary :P
Albo przynajmniej wyeksmitować je z dywanu :P
buahahaha :lol: jakie skojarzenia :)
[quote name='marta.k9080']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0008_zpsc95dc788.jpg

jak słodko śpi z piłeczką :loveu:
noo piłeczka to jak przytulanka :)
[quote name='marta1624']Ale śpiące psiaki :)

śpiące, bo najedzone, wybiegane, poćwiczone.. na szczęście padły, bo mi brakło pomysłów :D

nikt się zdjęć nie domaga? czy ja aby do dobrej galerii trafiłam :evil_lol:
oto nasz nowy nabytek :roll:

Guest wolfheart
Posted

ale duży ten kong :diabloti: można zapytać ile kosztował?

Posted

[quote name='magdabroy']Ten kong jest prawie większy niż Ciapuś :evil_lol:
bo chciałam aby Ciap miał zamiennik jaja, niestety przy zgryzaniu wydaje dźwięk wydmuchiwanego powietrza, wiec nie jest fajną zabawką :shake: za to Owczary go pokochały :lol:
[quote name='Kaaasia']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0001_zps3be25d16.jpg Niby śpi a piłki pilnować trzeba ;)
http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0024_zpsfc719d06.jpg Malusia zabaweczka :evil_lol:
zawsze robota na pierwszym miejscu :evil_lol:
bardzo mała zabawka :D ale ja zawsze piszę, że mam problemy z doborem wielkości ;)
[quote name='marta.k9080']ale duży ten kong :diabloti: można zapytać ile kosztował?
:lol: 44,80 :)
o tutaj http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/kong_dla_psa/classic/364396
[quote name='xxxkaluniaxxx']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0024_zpsfc719d06.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: który to rozmiar? :diabloti:
L :evil_lol:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
dziękuję:p może kupię Lunie na Wielkanoc:razz:

ooo :) to też miał być prezent na święta.. :siara:

ale do świąt jeszcze tyle czasu :roll:

Guest wolfheart
Posted

kalyna napisał(a):
ooo :) to też miał być prezent na święta.. :siara:

ale do świąt jeszcze tyle czasu :roll:

chętnie kupiłabym coś już teraz,ale poczekam jeszcze i przed świętami zamówię od razu kilka rzeczy:diabloti:

Posted

rashelek napisał(a):
Taka malutka zabaweczka dla takiego wielkiego Ciapka... Jak Ci nie wstyd :shake:

noo przynajmniej widzi jak go lofciam :loveu:
magdabroy napisał(a):
Dzień dobry :)

Bryyy ;)
marta.k9080 napisał(a):
chętnie kupiłabym coś już teraz,ale poczekam jeszcze i przed świętami zamówię od razu kilka rzeczy:diabloti:

ooo to co planujesz? pochwal się ;)

ja mam dwa cele, ale szkoda mi kasy :placz:
bo albo kupię coś psom, albo sobie... :roll:

Guest wolfheart
Posted

kalyna napisał(a):

ooo to co planujesz? pochwal się ;)

ja mam dwa cele, ale szkoda mi kasy :placz:
bo albo kupię coś psom, albo sobie... :roll:

konga,nowe piłki z pianki,nowe frisbee bo stare po 3mieś już zdychają:diabloti:

jak muszę wybrać,sobie lub Lunie,to zawsze kupuję jednak Lunie:evil_lol:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
konga,nowe piłki z pianki,nowe frisbee bo stare po 3mieś już zdychają:diabloti:

jak muszę wybrać,sobie lub Lunie,to zawsze kupuję jednak Lunie:evil_lol:

:evil_lol: to jednak ja mam chrapkę na coś innego :lol:
a ja chcem parę książek, oczywiście psich i nie wiem co mam wybrać :roll:

Guest wolfheart
Posted

kalyna napisał(a):
:evil_lol: to jednak ja mam chrapkę na coś innego :lol:
a ja chcem parę książek, oczywiście psich i nie wiem co mam wybrać :roll:

a na co?:razz:
ja nawet nie wiem czy coś jest godne polecenia...

Posted

marta.k9080 napisał(a):
a na co?:razz:
ja nawet nie wiem czy coś jest godne polecenia...

pochwalę się jak kupię, coby nie zapeszyć :lol:
ja tam staram się na bieżąco ogarniać wsiooo...

rashelek napisał(a):
Ja miałam ostatnio mega fart i wystarczyło mi kasy i na zakupy dla siebie, i dla psa. Bo tak to też miałam dylemat od miesiąca na co wydać :evil_lol:

wiesz, ja mam takie marzenia, że ile nie miałabym kasy to i tak na wsio mi nie starczy :evil_lol:
Tylko ja nie wybieram to co dla mnie a dla psów.... bo co do ubioru, kosmetyki, do szkoły, prezenty dla bliskich itp to wiadomo kupuję rozsądnie, ale nie wybieram coś dla siebie czy dla psa, bo wiadomo że wybiorę dla siebie...
Ale dylemat, coś co rozwija mnie np. książki, pierdoły :oops: czy coś do aparatu a dla psów no to tu mam dylemat :lol: I tak zbieram już któryś rok na obiektyw i zong, bo w tym tempie to nigdy nie uzbieram :evil_lol:

Ehh tam gdzie zawsze kupuję żarełko dla psów, nie było od dawna dostawy tego co ja kupuję... na drobiu długo nie pociągnęliśmy... więc stado jedzie na suchej karmie... i stęskniłam się za BARFem, zwłaszcza jak dzisiaj sprzątałam to i owo na podwórku.... :placz:

Guest wolfheart
Posted

kalyna napisał(a):
pochwalę się jak kupię, coby nie zapeszyć :lol:
ja tam staram się na bieżąco ogarniać wsiooo...

Ehh tam gdzie zawsze kupuję żarełko dla psów, nie było od dawna dostawy tego co ja kupuję... na drobiu długo nie pociągnęliśmy... więc stado jedzie na suchej karmie... i stęskniłam się za BARFem, zwłaszcza jak dzisiaj sprzątałam to i owo na podwórku.... :placz:

zaciekawiłaś mnie :razz:
ja nie karmię suchym,bo Luna tego nie chce jeść,wiec BARF lub gotowane,a karma jedynie do kuli smakuli wtedy ją zjada

Posted

marta.k9080 napisał(a):
zaciekawiłaś mnie :razz:
ja nie karmię suchym,bo Luna tego nie chce jeść,wiec BARF lub gotowane,a karma jedynie do kuli smakuli wtedy ją zjada

:oops: nie myślałam, ze aż tak... :lol:
moje zjedzą wszystko ;)
magdabroy napisał(a):
No to wracaj do BARF'owania z psami ;)

no nie mogę, bo niczego nie ma do kupienia :placz:

Guest wolfheart
Posted

kalyna napisał(a):
:oops: nie myślałam, ze aż tak... :lol:
moje zjedzą wszystko ;)

Luna z miski nie zje suchego:evil_lol: z ręki zje,z kuli smakuli zje,nawet z podłogi ,ale z miski nie:evil_lol:w misce tylko mięcho/zupa

Posted

marta.k9080 napisał(a):
Luna z miski nie zje suchego:evil_lol: z ręki zje,z kuli smakuli zje,nawet z podłogi ,ale z miski nie:evil_lol:w misce tylko mięcho/zupa

ooo to tak samo jak jedzenie Ciapka ziemniaków, warzywek itp, tylko przy stole, bo w misce nie ruszy :lol:
magdabroy napisał(a):
No a nie możesz poszukać gdzieś indziej "dostawcy"??

Oddalony o ok. 20-25km :roll:

Posted

kalyna napisał(a):

Oddalony o ok. 20-25km :roll:

Życie ;)
Ja co tydzień jeżdżę na zakupy 8-9km od domu :eviltong: A dla Tory, to ostatnio jechałam 45km w jedną stronę, żeby miała szyje i łapki z indyka :eviltong: