Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marta1624 napisał(a):
Kaja ostatnio miała spotkanie z kotem, takim odważnym :) najpierw się zjeżyła, potem zaczęła szczekać, a jak podszedł to chowała się za nogi :lol:

Noo to bardzo jest odważna :lol:
unikatowydiament napisał(a):
cudna,cudna Soneczka:loveu:

dzięki :loveu:
marta1624 napisał(a):
Dzień dobry :)

Dooobry ;)
Baski_Kropka napisał(a):
Koty sa cudowne ale problem wyjazdów jest odwieczny. Znam to z autopsji. Nasz biedny jak mama trafila do szpitala i tylko siostra przyjeżdżała go dokarmiać to się biedny pochorował :(
Chociaz znam koty które są nauczone podróżowania i chętnie bywają w innych miejscach.

Sama chciała bym kota bo brakuje mi mruczanda na kolanach, ale to może jak już na stałe gdzieś się osiedle... :)

Jak dzień mija? Pogoda piękna <3

Biedactwo :(
mi kotów nie brakuje, mimo że nie mieszkają bezpośrednio w domu.

Pogoda piękna to fakt. U nas nic nadzwyczajnego się nie działo... ot aportowanko... teraz na chwilkę do domu przyszły :evil_lol:

marta.k9080 napisał(a):
hejka :)

Heeeej ;)
Mada95 napisał(a):
Cześć:) Ja zawsze myślałam że koty to zupełnie bezproblemowe zwierzęta...może dlatego że w zasadzie nigdy nie miałam kota :D

taaa bezproblemowe, same wsio robią same i gardzą człowiekiem :diabloti:

Posted

[quote name='marta1624']Ale psiaki zadowolone z piłeczek :) A Ghandzik ślicznotek :loveu:
mają szczęście, ze są zadowolone :diabloti:
:loveu:
[quote name='magdabroy']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0276_zps909202f6.jpg ale Gandzia ma pedalską różową piłeczkę :evil_lol:
ma pedalską, bo taka mi się podobała... na dodatek ona pachnie, wanilią :lol:,
nie chciałam brać żółtej, bo żółte piłki już ma 2 :lol: różowa to jego pierwsza :evil_lol:
[quote name='rashelek']Co to za piłkę Gandzik ma? :P
http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0312_zpsd6f8e1b9.jpg haha połamaniec :lol:

Piłka spiralna sum-plast, 7cm, zapachowa :evil_lol:
noo zapach piłki tak na niego podziałał :lol:

Posted

[quote name='kalyna']
Nieee teraz to zaczytuję się znowu w psich książkach ;) Obecnie czytam "Jak rozmawiać z psem" czekam na książkę "Zrozumieć psa"... i na bazarku kupiłam 12 książek :lol: w przyszłym tygodniu może będą :evil_lol:
Ogólnie to się rozchorowałam.... bo na FB znalazłam grupę z ogłoszeniami o sprzedaży książek... i tak od dwóch dni przez to choruję :angryy:

Pamiętniki wampirów to książki w sumie jeszcze nie przeczytałam... mam na czytniku i siostra chce przeczytać ;)
Z serialem to nie pamiętam na któym sezonie stanęłam. Wiem, że to było daaawno :evil_lol: Jedyny seriali jaki oglądam teraz to.... "Zbuntowany anioł" :loveu:
Zaszalałaś :-o Ja to teraz zbytnio kasy ni mam, więc ostatnio wydałam oczywiście na smaki dla psa też na dogo na bazarku. Ja to w ogóle teraz nie wyobrażam sobie nie czytać nic! Jak sesja była to tylko nauka, nauka tak mi brakowało czytania.. Oczywiście książki związane z nadprzyrodzonymi :grins:
Hahaha :evil_lol: Ta... Ja się wkręciłam w M jak miłość :diabloti:

[quote name='Kaaasia']
PS. Będzie 6 sezon Pamiętników i polecam The Originals (się wkręciłam):loveu:
Słyszałam właśnie o tych The Originals, ale ja nie mam w domu jak oglądać. :placz: Na tablecie ani na telefonie mi nie odtwarza, a na kompie tak muli, że szok. Opóźnienie dźwięku, wyprzedzenie obrazu:roll::mad: Nawet 5 sezon sobie ściągam i nagram na płytki, obejrzę na DVD. :evil_lol:

Ciapciak jak zawsze uroczy. :loveu: Takie psie dziecko :loveu:
Świetna fotka! http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0309_zps3d172025.jpg :loveu:

Guest wolfheart
Posted (edited)

śliczne foteczki:loveu: różowa piłka jest zajebista:cool1:

Edited by marta.k9080
Posted

[quote name='phase']Zaszalałaś :-o Ja to teraz zbytnio kasy ni mam, więc ostatnio wydałam oczywiście na smaki dla psa też na dogo na bazarku. Ja to w ogóle teraz nie wyobrażam sobie nie czytać nic! Jak sesja była to tylko nauka, nauka tak mi brakowało czytania.. Oczywiście książki związane z nadprzyrodzonymi :grins:
Hahaha :evil_lol: Ta... Ja się wkręciłam w M jak miłość :diabloti:

Słyszałam właśnie o tych The Originals, ale ja nie mam w domu jak oglądać. :placz: Na tablecie ani na telefonie mi nie odtwarza, a na kompie tak muli, że szok. Opóźnienie dźwięku, wyprzedzenie obrazu:roll::mad: Nawet 5 sezon sobie ściągam i nagram na płytki, obejrzę na DVD. :evil_lol:

Ciapciak jak zawsze uroczy. :loveu: Takie psie dziecko :loveu:
Świetna fotka! http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0309_zps3d172025.jpg :loveu:
:evil_lol:
ja też zbytnio kasy teraz nie mam, ale to nie był jakiś mega wydatek. Teraz zrobiłam listę jakie książkę chciałabym kupić i się przeraziłam :lol: a tam gdzie były tańsze to się spóźniłam :mad:
Ja też mam tak po sesji, jakiś głód książkowy :evil_lol:
Ja tam czytam wsioo praktycznie, oprócz horrorów. Mnie dużo ratuje czytnik, bo tam wejdzie dużo, a wszędzie go mogę zabrać. Dzięki niemu wysiedzę na wykładach :evil_lol:
Hmm a czytałaś tą? i potem pozostałe jej części?
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/49500/jak-poslubic-wampira-milionera :)

co za desperacja :lol: ja nie lubię oglądać na kompie seriali...

Psie dziecko... dzisiaj miało ciężki dzień... czyszczenie gruczołów :lol:
[quote name='marta1624']Pasuje Ghandzikowi różowa piłeczka ;)

[quote name='marta.k9080']śliczne foteczki:loveu: różowa piłka jest zjebista:cool1:

taaa piłeczka jest bardzo męska :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Bardzo :evil_lol: Ale ja też nie patrzę na kolor zabawek, kupuję te które mnie się podobają :)
:lol: noo ja z grubsza też :)
choć bardziej polecam na rekomendacjach.
[quote name='rashelek']Piłka może i pedalska, ale wydaje się porządna i skoro pachnie wanilią, to muszę takiej u siebie poszukać :D
noo szukaj, szukaj ;)
no co różoffy w modzie :evil_lol:
jak dla mnie to jest porządna, ale czy trwała to okaże się przy systematycznym użytkowaniu, a to nie u nas :lol:
[quote name='Mada95']Owczarowe jęzory:loveu:
:loveu:

widzę, że wróciłaś na dogo :)
[quote name='marta.k9080']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0291_zps6b1a758a.jpg

taką samą widziałam dzisiaj w sklepiku u veta,tylko była pomarańczowa:p
Następnym razem kupię ją:diabloti:

noo pomarańczowe to my mamy sznurki, więc szału u nas nie byłoby... :lol:

to jak kupisz to daj znać, jak się u Was sprawdza ;)

Posted

Wy znowu o zabawkach?
Ja ostatnio na spacerze z gadzinami straciłam piłkę na sznurku i czapkę :/ Szkoda, piłka była taka nie pachnąca, ale sznurek był porządny i solidnie przymocowany :(
Ale tak to jest jak mam dwa totalnie różne psy jeden który wymaga uwagi i czujengo oka co by nie nabroił, a druga co to by chciała mieć wiecznie poświęcaną uwagę z wlepionymi we mnie oczami :P
(u mamusi byłam i Kropkę uszczęśliwiałam spacerkami :P)

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Wy znowu o zabawkach?
Ja ostatnio na spacerze z gadzinami straciłam piłkę na sznurku i czapkę :/ Szkoda, piłka była taka nie pachnąca, ale sznurek był porządny i solidnie przymocowany :(
Ale tak to jest jak mam dwa totalnie różne psy jeden który wymaga uwagi i czujengo oka co by nie nabroił, a druga co to by chciała mieć wiecznie poświęcaną uwagę z wlepionymi we mnie oczami :P

Ale przynajmniej kropka szczęśliwa :)

Guest wolfheart
Posted

kalyna napisał(a):
noo pomarańczowe to my mamy sznurki, więc szału u nas nie byłoby... :lol:

to jak kupisz to daj znać, jak się u Was sprawdza ;)

kupię chyba niedługo,bo jedna z piłek po dzisiejszym memłaniu już zdycha:diabloti:

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Wy znowu o zabawkach?
bo ja uwielbiam kupować i testować na psiakach zabawki.... nie moja wina :lol:
buuu :( nie wiem jak u Was, ale mnie bolą straty piłek... może jakbyś się wróciła z psem i może znaleźlibyście ją? Ja zawsze Gandzika wysyłam na poszukiwania, no i większość znajduje ;)
No, ale przynajmniej psiaki przeszczęśliwe ;) a piłkę kupi się nową :evil_lol:
[quote name='marta1624']Ale przynajmniej kropka szczęśliwa :)
Też szukam dobrej strony :lol:
[quote name='Izabela124.']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0217_zpsacddc28a.jpg super :D
:)
czasem ich miny zwalają z nóg :)
[quote name='marta.k9080']kupię chyba niedługo,bo jedna z piłek po dzisiejszym memłaniu już zdycha:diabloti:
nie wiem jakie Ty masz piłki, ale Luna to taka niszczycielka?
u nas odpukać prawie wszystkie żyją, tak plus/minus.Bo wiem jakie, który pies może mieć :lol:

Ogólnie to polecam :D