Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

kalyna napisał(a):

W sumie to Juliusy mi się podobają, ale są strasznie drogie. Wolę w tej cenie kupić 2 pary szelek mniej znanej firmy.

Ja szalałam za nimi,ale znudziłam się już (jak wszystkimi przedmiotami):diabloti: Jak je sprzedam to może kupię skórzane z IPO sklepu.

Posted

Jak szukacie julków w dobrej cenie, to aktualnie w TKMaxx są takie julko-podobne szelki :D Tylko głupia nie spojrzałam na cenę :evil_lol:
Mnie się kiedyś julki strasznie podobały, teraz wręcz przeciwnie, odrzuca mnie ich widok :lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Czemu jutro? :(

bo dorobię psie zdjęcia ;)
Baski_Kropka napisał(a):
Juliusy k9 Power <3 Chyba się zastanowie xD Ale w pierwszej kolejności guardy muszę na dogtrekking kupić :/

Czytam o tych szelkach i kurde jeszcze nie rozgryzłam, bo dla mnie ta firma nie istniała, ale świetne mają akcesoria do szelek, te Juki takie saszetki dopinane do szelek... kozackie :D oj chyba w marcu wydam dużo pieniędzy na psa :( :P
Musze tylko poczytać co z czym i do czego :P

noo fajne są ;)
uuu wśród Owczarkarzy i nie tylko to znana marka ;)
xxxkaluniaxxx napisał(a):
jak bd zamawiać piłeczki w ipo-sklepie to karabinki też weź :cool3:
julki są super :loveu: gdyby nie ta cena sprawiłabym K kolejne tym razem różowe :diabloti: wiesz Aluś że w TK maxx są podobne szele do julków? :diabloti: bd miała 2 pary w cenie 1julkowej :cool3:

na razie nie będę zamawiać :eviltong:
buuu zarzuć linkiem :cool3:
wiesz co weszłam na allegro i mam nowy plan, co do smyczy :loveu:
marta.k9080 napisał(a):
Ja szalałam za nimi,ale znudziłam się już (jak wszystkimi przedmiotami):diabloti: Jak je sprzedam to może kupię skórzane z IPO sklepu.

ty wolisz gonić króliczka niż go mieć :eviltong:
mi te skórzane to pasują tylko do IPO. Do zwykłych spacerów ich szkoda ;)
rashelek napisał(a):
Jak szukacie julków w dobrej cenie, to aktualnie w TKMaxx są takie julko-podobne szelki :D Tylko głupia nie spojrzałam na cenę :evil_lol:
Mnie się kiedyś julki strasznie podobały, teraz wręcz przeciwnie, odrzuca mnie ich widok :lol:

następna :mad: niech ktoś poda link :lol:
ja chcę fajne i wygodne. I mocne. Julki podobają mi się ze względu na kolory i napisy :oops:

Guest wolfheart
Posted

kalyna napisał(a):

ty wolisz gonić króliczka niż go mieć :eviltong:
mi te skórzane to pasują tylko do IPO. Do zwykłych spacerów ich szkoda ;)

coś w tym jest,jakoś nie przywiązuję się do przedmiotów:evil_lol:
najbardziej to chcę komplet smycz +obroża ze skóry:p

Posted

noo fajne są ;-)
uuu wśród Owczarkarzy i nie tylko to znana marka ;-)

Ale ja jestem raczkującym owczarkarzem, i na dodatek nie za bardzo widze różnice między tymi różnymi modelami haha :P Jedynie taką, że jedne mają rączkę, drugie jej nie mają :P

Posted

marta.k9080 napisał(a):
coś w tym jest,jakoś nie przywiązuję się do przedmiotów:evil_lol:
najbardziej to chcę komplet smycz +obroża ze skóry:p

:diabloti:
noo fajny, fajny :loveu:
Ja chciałabym taki zestaw, jak już pisałam do treningów. Ale jak na razie to sam pomysł jest zawieszony nawet na kilka lat. Więc wolę o tym nie myśleć ;)
Baski_Kropka napisał(a):
Ale ja jestem raczkującym owczarkarzem, i na dodatek nie za bardzo widze różnice między tymi różnymi modelami haha :P Jedynie taką, że jedne mają rączkę, drugie jej nie mają :P

Spoko, wsio z czasem ogarniesz :evil_lol:
http://k9-shop.com/index.php?a=5161&lang=eng tak wyglądają :eviltong: różne kolory w tym różowe moro :loveu: jak bym miała kase i tk maxx po nosem to bym kupiła :lol:

:-o:-o nooo :loveu:
to ja mam taki sam problem jak Ty, ani blisko sklepu, ani kasy :lol:
Baski_Kropka napisał(a):
Ja mam TKMaxxx pod nosem <3 będę polowała :D :D :D :D :D :D ale chciała bym niebieskie! :D

ooo to coś mi się wydaje, że będziesz zbierać zamówienia :cool3::cool3:
marta1624 napisał(a):
Ja też mam szelki a'la julius (bo z DS) i mogę polecić. Taki lans na dzielni :evil_lol:

oo pokaż fotkę :cool3:
mi się podoba różowe moro :loveu:

w różowym będzie jej ładnie... dawaj fotkę tego połączenia, jak masz ;)

Posted

Tw w tk sa po 69zł, orientowałam się miałam ochotę na nie, ale nie miały kółek po bokach...jak kupię inne julki to będę sprzedawać swoje dobre julki powery:)
Fajnie te doxlocki moro wyglądają..ja nie lubię moim psom,kupować takich samych akcesorii,wolę inne,a potem zamieniać jak się mieszczą:) https://www.google.pl/search?q=szelki+doxlock&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=oNoSU-ncJ6iuyAP7nYGIDw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1152&bih=673#facrc=_&imgdii=_&imgrc=_ihqBuZcDGV_FM%3A%3BGQZ1bCpD57egnM%3Bhttp%3A%2F%2Fwww.polskie-instrukcje.pl%2Fobrazki%2Fproduct_1577008.jpg%3Bhttp%3A%2F%2Fwww.polskie-instrukcje.pl%2F7060-uprza%25C5%25BC%3Fpage%3D2%3B270%3B270

Posted

aganela napisał(a):
Tw w tk sa po 69zł, orientowałam się miałam ochotę na nie, ale nie miały kółek po bokach...jak kupię inne julki to będę sprzedawać swoje dobre julki powery:)
Fajnie te doxlocki moro wyglądają..ja nie lubię moim psom,kupować takich samych akcesorii,wolę inne,a potem zamieniać jak się mieszczą:) https://www.google.pl/search?q=szelki+doxlock&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=oNoSU-ncJ6iuyAP7nYGIDw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1152&bih=673#facrc=_&imgdii=_&imgrc=_ihqBuZcDGV_FM%3A%3BGQZ1bCpD57egnM%3Bhttp%3A%2F%2Fwww.polskie-instrukcje.pl%2Fobrazki%2Fproduct_1577008.jpg%3Bhttp%3A%2F%2Fwww.polskie-instrukcje.pl%2F7060-uprza%C5%BC%3Fpage%3D2%3B270%3B270

a ja właśnie chcę kupić takie samo, coby każdy widział, ze to jedno stado :diabloti:
aaaa :loveu: piękne są :roll:
marta1624 napisał(a):
Hejka z rana:) dodawałam zdjęcie w wątku obrożę smycze szelki, ale dodam i tu jak pisałaś:)

piękna kobieta i te szeleczki bardzo jej pasują :loveu:
magdabroy napisał(a):
Marta, to Twoja księżniczka?? Śliczna :loveu:

zgadzam się, śliczna ;)
marta1624 napisał(a):
No to moja księżniczka :) chociaż z charakteru to istna diablica:)

aa to jak większość kobiet :lol:
http://www.fifinka.sk/image/295/doxlock_postroj_k9_ruzovy_maskac.jpg :eviltong: prędzej czy później jej sprawie słit różowe szeleczki :loveu: jak nie kolejne julki to norwegi z kudłatego w troskliwe misie :evil_lol:

kusisz :mad:
teraz wróciło to o czym parę lat temu myślałam... aby Gandziu miał niebieskie a Sonia różowe, Ciap moro julki... i mądre napisy :placz:potem stwierdziłam, ze takich szelek nie potrzebuję... a teraz znowu twierdzę, ze jednak potrzebuję ;)

Posted

marta1624 napisał(a):
Fakt, charakter ma po mnie chyba :diabloti:

:evil_lol:

noo to mam fotki :eviltong:

wspólne, na szybko warowanko :loveu:

i zabawki :shake: w sumie to aż tak dużo ich nie mam, zwłaszcza, że prawie wsie są do aportu...ewentualnie do przeciągania... :roll:
Pierwszy karton... zabawki zapasowe, nieużywane....

2 karton, zabawki nowe. Lub używane w domu, lub okazjonalnie (szarpak)

3 karton, zabawki codziennie, czyli są wykorzystywane normalnie. Codziennie jakąś zabawkę z tego wyciągam do zabawy :)
wsie...

zbliżenie na piłki :roll:

Więc jak widać na załączonym obrazku, wcale dużo zabawek nie mamy. Większość się powtarza, lub są podobne. Tak, w tych zabawkach są także mopy, którymi się przeciągamy i pętelki z starych bluzek. Nie ma fot pluszaków, bo zbyt krótko one żyją...

Posted

kalyna napisał(a):
:evil_lol:

noo to mam fotki :eviltong:

wspólne, na szybko warowanko :loveu:

i zabawki :shake: w sumie to aż tak dużo ich nie mam, zwłaszcza, że prawie wsie są do aportu...ewentualnie do przeciągania... :roll:
Pierwszy karton... zabawki zapasowe, nieużywane....

2 karton, zabawki nowe. Lub używane w domu, lub okazjonalnie (szarpak)

3 karton, zabawki codziennie, czyli są wykorzystywane normalnie. Codziennie jakąś zabawkę z tego wyciągam do zabawy :)
wsie...

zbliżenie na piłki :roll:

Więc jak widać na załączonym obrazku, wcale dużo zabawek nie mamy. Większość się powtarza, lub są podobne. Tak, w tych zabawkach są także mopy, którymi się przeciągamy i pętelki z starych bluzek. Nie ma fot pluszaków, bo zbyt krótko one żyją...

YyYyyyy nie masz dużo zabawek!? Na kg mogła byś sprzedawać! :P
My mamy dwie piłki na sznurku, dwa szarpaki, jeden polarowy jeden z mojej włansej koszulki :P I piłki tenisowe ze dwie :P

ooo to coś mi się wydaje, że będziesz zbierać zamówienia :cool3::cool3:

Mogę zaglądać i zerkać co tam jest ciekawego, tylko musicie napisać na co zwracać uwagę :)

Posted

Monika, u nas w TK zostały już raczej mniejsze rozmiary :P Musisz zmierzyć Dexa i wziąć ze sobą miarkę do sklepu, może któreś będą dobre. Ale na ONka itp już nie ma rozmiarów.

Posted

Naklejka napisał(a):
Yyy... ja mam dwie piłki na sznurku, dwa dyski :evil_lol:

o widzisz, dysk też mamy, tylko chwilowo nie wiem gdzie.. i podróbkę konga jeszcze :roll:
każdy ma tyle, ile potrzebuje ;)
Angi napisał(a):
ta, już widzę jak mama pozwoliłaby mi wziąć nakładkę na mopa.. do szarpania się z psami :lol:

no jaja sobie robisz chyba...
ja specjalnie, sama sobie kupiłam te nakładki :eviltong:
inaczej mama zrobiłaby :mad: bo po jednym razie on jest podarty :evil_lol:
magdabroy napisał(a):

:loveu:
rashelek napisał(a):
No fakt, myślałam, że będzie tego 3x więcej :evil_lol:
Szarpiesz się z psami mopem?

no widzisz, też jesteś zawiedziona :diabloti:
Taaak :loveu: