Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']A ja myślałam, że zapytasz czy zrobiłam zdjęcia :mad: bo ostatnio dopytywałaś o takie zdjęcia :eviltong:[/QUOTE]

fakt, zapomniałam :splat:
noo to porobiłaś zdjęcia? :cool3:

Posted

Jutro będzie brudne futro!

Tyle mi sie tych owczarkowych galerii namnożyło (aż trzy :P :P :P ) że mi się wątki kićkają :P :D
Cieszcie sie, że wasze psiaki albo przynajmniej część z nich da sobie umyć podwozie.. u nas pies zaczyna lewitować i sufitem by wylewitował gdyby mógł :D

Posted

Owczary jak zawsze nakręcone na piłkę :loveu: U mnie jak spadł śnieg to był koniec z piłkowaniem - do zabawki się przykleiło to białe klejące paskudztwo i piesek do pyszczka czegoś tak paskudnego nie weźmie, no bo jak! ;) Ale znowu wiosnę (wręcz lato) teraz mamy, więc pieski się przekonały do aportowania na nowo :evil_lol:

Ale nagadane tu, kurczę! :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']Ciesz się, że jutro, a nie po jutrze :eviltong:[/QUOTE]
:evil_lol:
za niecała godzinę będzie jutro :lol:
[quote name='Baski_Kropka']Jutro będzie brudne futro!

Tyle mi sie tych owczarkowych galerii namnożyło (aż trzy :P :P :P ) że mi się wątki kićkają :P :D
Cieszcie sie, że wasze psiaki albo przynajmniej część z nich da sobie umyć podwozie.. u nas pies zaczyna lewitować i sufitem by wylewitował gdyby mógł :D[/QUOTE]
też fakt :lol: ja dzisiaj Ciapka dwa razy szorowałam! bo najpierw było jedno aportowanko, później dałam im odpocząć i poszłam drugi raz :angryy:
Noo to niedługo wsiąkniesz na dobre w Owczary :evil_lol: mogę podać linka do forum rasy, to uż w ogóle wpadniesz :D

Kiedyś to Ciap robiła rozpędy i sruuu biegiem przez ręcznik przeleciał i już, natychmiast chciał do domu, lub tak zaplątał się w ręcznik, że Pańcia musiała ratować :evil_lol:
Ale Owczary mają to do siebie, ze jak się wysuszy to się wykruszy i wystarczy zamieść podłogę, Ciap ma to samo :lol:
[quote name='zmierzchnica']Owczary jak zawsze nakręcone na piłkę :loveu: U mnie jak spadł śnieg to był koniec z piłkowaniem - do zabawki się przykleiło to białe klejące paskudztwo i piesek do pyszczka czegoś tak paskudnego nie weźmie, no bo jak! ;) Ale znowu wiosnę (wręcz lato) teraz mamy, więc pieski się przekonały do aportowania na nowo :evil_lol:

Ale nagadane tu, kurczę! :mad:[/QUOTE]

Akurat co był fotki robione, to Sonia miała kość w budzie, którą zostawiła z wielkim żalem. to też snuła się po kątach... dzisiaj było o wiele lepiej, ale już słońca nie było :shake:
Moim nie przeszkadza ani przyklejony śnieg, ani błoto. Za to jak wpadnie w kupę, lub nieopodal to jak kwiczę... Delikatne wąchanie, obejście zabawki, wydrapanie jej łapą na bezpieczny grunt i dopiero weźmie zabawkę i ją przyniesie :roflt::roflt: zapomniały gównojady, jak to było w szczenięctwie :diabloti: Ja jedynie sama odpuszczam aportowanie jak widzę w jakim stanie jest powierzchnia, bo to to moje nie myśli o przepisach bhp jak widzi piłeczkę.

U nas? a skądże :eviltong:

i na dobranoc napiszę, ze byłam z Gazikiem na patrolu nocnym po osiedlu. Każde drzewko musiał osikać, każde :mad: ale szybko sobie przypomniał, ze mimo iż jest tyle bodźców to się nie błaznuje.

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Jutro będzie brudne futro!

Cieszcie sie, że wasze psiaki albo przynajmniej część z nich da sobie umyć podwozie.. u nas pies zaczyna lewitować i sufitem by wylewitował gdyby mógł :D[/QUOTE]

Jakby mi moja sucz lewitowała, bo chce ją umyć, to bym jej łańcuch na szyję założyła i przywiązała do budy :diabloti:
Mam o tyle dobrze, że moja sucz, nawet jak coś jej się nie podoba, to będzie stała ze spuszczony łbem, ale nawet nie drgnie :D

[quote name='zmierzchnica']Owczary jak zawsze nakręcone na piłkę :loveu: U mnie jak spadł śnieg to był koniec z piłkowaniem - do zabawki się przykleiło to białe klejące paskudztwo i piesek do pyszczka czegoś tak paskudnego nie weźmie, no bo jak! ;) Ale znowu wiosnę (wręcz lato) teraz mamy, więc pieski się przekonały do aportowania na nowo :evil_lol:
[/QUOTE]

Dla mojego owczara, to nie ważne czy piłka oblepiona śniegiem, błotem czy piachem :evil_lol: Ważne, że pańcia rzuca piłeczkę :loveu:

[quote name='kalyna']
za niecała godzinę będzie jutro :lol:
[/QUOTE]

Kobieto, w takich godzinach, to ja się obracam na drugi bok :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Jakby mi moja sucz lewitowała, bo chce ją umyć, to bym jej łańcuch na szyję założyła i przywiązała do budy :diabloti:
Mam o tyle dobrze, że moja sucz, nawet jak coś jej się nie podoba, to będzie stała ze spuszczony łbem, ale nawet nie drgnie :D

Dla mojego owczara, to nie ważne czy piłka oblepiona śniegiem, błotem czy piachem :evil_lol: Ważne, że pańcia rzuca piłeczkę :loveu:

Kobieto, w takich godzinach, to ja się obracam na drugi bok :eviltong:[/QUOTE]
wyrodna Pańcia z Ciebie :eviltong:
ja sie obawiałam o Gandzika jak zareaguje przy czesaniu, bo nie zapoznałam go z zgrzebłem. I o jak to mu się spodobało... więc wszystko co w około niego się dzieje, jest suuuper, wariat:evil_lol:
nooo tak, bo to Łowczarek :lol:
ehh życie :eviltong:
[quote name='Baski_Kropka']Dex lewituje, i dopiero się uczy :P On robi głośny sprzeciw przeciwko krzywdzie która spotkała go pod prysznicem... bo przecież jaśnie panu pomoczyłam łapki :P
Gdzie fotki!? Już jest jutro?[/QUOTE]
łuuu moczenie jest straszne... łojesssso co się u nas działo jak łapy Gazulca do wody włożyłam :splat:
To u Magdy miały być... ja mam wolne od fotek na 2 miesiące :diabloti:
[quote name='magdabroy']Alinka, bierz Gandzie i na spacer :)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250875-LESZNO-(woj-wielkopolskie)-chętni-)?p=21855093#post21855093[/URL][/QUOTE]

ooo dzięki za linka :loveu:
mogłabym Gazikowi zrobić fajny socjal, bo o zabawie z pieskami raczej nie ma mowy... Nie chcę, aby zdeptał Jamniczkę czy Pińczerka ;) Ciap jest masywny, więc jemu te wielkie i nieogarnięte łapy krzywdy nie zrobią :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

z małymi pieskami Luna się raczej nie bawi,bo ona preferuje bardzo dziką zabawę:diabloti: Nasz kolega ,terier szorstkowłosy ,nie raz został przez nią niemal zgnieciony na placek:evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']wyrodna Pańcia z Ciebie :eviltong:

[B]ooo dzięki za linka :loveu: [/B]
mogłabym Gazikowi zrobić fajny socjal, bo o zabawie z pieskami raczej nie ma mowy... Nie chcę, aby zdeptał Jamniczkę czy Pińczerka ;) Ciap jest masywny, więc jemu te wielkie i nieogarnięte łapy krzywdy nie zrobią :evil_lol:[/QUOTE]

E tam, zaraz wyrodna :diabloti:

Czasem się do czegoś przydam :evil_lol:

Posted

[QUOTE][COLOR=#000000]łuuu moczenie jest straszne... łojesssso co się u nas działo jak łapy Gazulca do wody włożyłam [/COLOR]:splat:[COLOR=#000000] [/COLOR]
[COLOR=#000000]To u Magdy miały być... ja mam wolne od fotek na 2 miesiące [/COLOR]:diabloti:[/QUOTE]

OoOooo co to to nie! Fotki musisz jakieś popełnić... nie masz wyjścia... :mad:

Posted

[quote name='marta.k9080']z małymi pieskami Luna się raczej nie bawi,bo ona preferuje bardzo dziką zabawę:diabloti: Nasz kolega ,terier szorstkowłosy ,nie raz został przez nią niemal zgnieciony na placek:evil_lol:[/QUOTE]
No dlatego boję się o mniejsze psy :evil_lol:
[quote name='magdabroy']E tam, zaraz wyrodna :diabloti:

Czasem się do czegoś przydam :evil_lol:[/QUOTE]
;)
hahahaha :diabloti:
[quote name='Baski_Kropka']OoOooo co to to nie! Fotki musisz jakieś popełnić... nie masz wyjścia... :mad:[/QUOTE]

o boże... znowu fotki, zamęczycie mnie :evil_lol:
ale to dopiero i tak po week, bo teraz dwa dni szkoły mam, i to ciężkie dwa dni :shake:

Posted

[quote name='kalyna']
o boże... znowu fotki, zamęczycie mnie :evil_lol:
ale to dopiero i tak po week, bo teraz dwa dni szkoły mam, i to ciężkie dwa dni :shake:[/QUOTE]

Czyli dla relaksu po szkole, chwytasz aparat w dłoń i focisz :p

Posted

[quote name='magdabroy']Czyli dla relaksu po szkole, chwytasz aparat w dłoń i focisz :p[/QUOTE]

Taa w poniedziałek :loveu:
oby była tylko pogoda :lol:
jak wrócę jutro i w niedzielę to pewnie juz ciemno będzie, a sama siły mieć nie będę. Choć pocieszam się, bez spiny są drugie terminy :lol:

I na zakończenie tygodnia, nie mam fotek, ale mam filmik, który brał udział w konkursie :multi:
paczajcie i słuchajcie i podziwiajcie :evil_lol:

[URL]https://www.facebook.com/photo.php?v=596714517074138[/URL]

Posted

[quote name='magdabroy']Fajny filmik :)[/QUOTE]
:)
[quote name='Ty$ka']I jeszcze ta piosenka, no miodzio film :D[/QUOTE]

No piosenkę nie ja wybierałam.. ale trafili w 10 :)

Boszz teraz mam 2 tygodnie spokoju.. aż do następnego zjazdu :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Czyli dla relaksu po szkole, chwytasz aparat w dłoń i focisz :p[/QUOTE]

[quote name='kalyna']Taa w poniedziałek :loveu:
oby była tylko pogoda :lol:[/QUOTE]

Dziś wtorek, gdzie zdjęcia? :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']Dziś wtorek, gdzie zdjęcia? :mad:[/QUOTE]
Kobito, czasu nie mam :shake:
a teraz jest już ciemno :roll:
[quote name='unikatowydiament']może w następny:evil_lol:[/QUOTE]

być może :evil_lol: