*Magda* Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Zdjęciuszka :multi: http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0044_zpsc38804b7.jpg :loveu: Quote
łamAga Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper fotki :loveu: Quote
kalyna Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='magdabroy']Zdjęciuszka :multi: http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0044_zpsc38804b7.jpg :loveu: pędzący wariat :lol: [quote name='dOgLoV']suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper fotki :loveu: :loveu: no to mam na jakiś czas spokój :lol: I przy okazji zapraszam: https://www.facebook.com/events/244167262423486/?fref=ts Quote
łamAga Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 no powiedzmy że masz spokój na 2 godziny :eviltong: nie było u was śniegu ? :cool3: Quote
kalyna Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='dOgLoV']no powiedzmy że masz spokój na 2 godziny :eviltong: nie było u was śniegu ? :cool3:[/QUOTE] 2 godziny? tyle zdjęć, że chyba 2 miesiące :eviltong: było mało i strasznie ślisko :placz: psy połamałyby się, jakby miały brykać czy biegać za piłką... :shake: no a teraz znów mamy wiosnę i błoto :roll: Quote
łamAga Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='kalyna']2 godziny? tyle zdjęć, że chyba 2 miesiące :eviltong: było mało i strasznie ślisko :placz: psy połamałyby się, jakby miały brykać czy biegać za piłką... :shake: no a teraz znów mamy wiosnę i błoto :roll:[/QUOTE] A no to podobnie było u nas , wczoraj jedynie trochę prawie śnieżnych fotek zrobiliśmy a dzisiaj wiosna :lol: Quote
phase Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Dzień dobry Alinko :loveu: Nareszcie przybyłaś i sobie o dogoprzypomniałaś! Ale jakie ucieszone, uradowane, prze szczęśliwe piesecki :loveu: Fotki świetne! Ale tak Was dawno tu nie było, że jeszcze jeszcze by się pooglądało :evil_lol: Quote
kalyna Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='Izabela124.']Widać piłka zdała testy :D[/QUOTE] przeżyła i nie ma śladów użytkowania, a przede wszystkim psiakom się spodobała :) [quote name='dOgLoV']A no to podobnie było u nas , wczoraj jedynie trochę prawie śnieżnych fotek zrobiliśmy a dzisiaj wiosna :lol:[/QUOTE] ja już nie zdążyłam zrobić śnieżnych fotek :roll: [quote name='phase']Dzień dobry Alinko :loveu: Nareszcie przybyłaś i sobie o dogoprzypomniałaś! Ale jakie ucieszone, uradowane, prze szczęśliwe piesecki :loveu: Fotki świetne! Ale tak Was dawno tu nie było, że jeszcze jeszcze by się pooglądało :evil_lol:[/QUOTE] Witaj ;) nie no, nie mówcie, że tak dawno tu byłam ostatni raz :evil_lol: dzięki :loveu: O nie, nie, nie dam się namówić na focenie w takim błocie... po przyjściu do domu Ciapka trzeba było opłukać i spodnie do prania... poza tym to tylko moja siostra mogła ubrać JASNE spodnie w taką pogodę :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Wszystkie takie czyste :loveu: Ale jak najarane na zabawkę ;]] Ej, gdzie Wy macie śnieg.... :( Quote
kalyna Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='xxxkaluniaxxx']Ale Ciapuś czysty :evil_lol:[/QUOTE] Weź... i to szorowanie go.. a w domu siedzieć nie będzie jak taka impreza na dworze jest :roll: [quote name='Ty$ka']Wszystkie takie czyste :loveu: Ale jak najarane na zabawkę ;]] Ej, gdzie Wy macie śnieg.... :([/QUOTE] noo bardzo :roll: tu nie jest tak pokazane... kiedyś filmik nagram... no właśnie... u nas ni ma :( [quote name='marta.k9080']ile zdjęć :multi::multi:[/QUOTE] nooo miałam gest :diabloti: Quote
xxxkaluniaxxx Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Wiem co czujesz :lol: Kala wczoraj po spacerku tylko do wanny się nadawała :shake: Quote
Guest wolfheart Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='kalyna'] nooo miałam gest :diabloti:[/QUOTE] zdecydowanie,byłaś bardzo rozrzutna :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='kalyna'] kontakt wzrokowy :loveu: ale psiaki mają zabawę:evil_lol: Quote
Ty$ka Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Co jak co, ale ja mogę wymienić to białe gówno za oknem na błoto ze słońcem, chcesz? :evil_lol: Quote
kalyna Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='xxxkaluniaxxx']Wiem co czujesz :lol: Kala wczoraj po spacerku tylko do wanny się nadawała :shake:[/QUOTE] Szkoda słów.. jedyne co to Ciap nauczył się, że grzecznie się stoi jak Pańcia pieska wyciera :evil_lol: [quote name='marta.k9080']zdecydowanie,byłaś bardzo rozrzutna :evil_lol:[/QUOTE] Noo :lol: [quote name='unikatowydiament']ale psiaki mają zabawę:evil_lol:[/QUOTE] w końcu przez ok. 2 tygodnie nie widziały na oczy piłki :lol: [quote name='Ty$ka']Co jak co, ale ja mogę wymienić to białe gówno za oknem na błoto ze słońcem, chcesz? :evil_lol:[/QUOTE] spoko, jestem za :loveu: to kiedy mam się spodziewać dostawy? oddam błoto w dobre ręce :diabloti: [quote name='marta.k9080']dobry :)[/QUOTE] bryyyyy :) Dzisiaj psiaki miały taki wycisk z piłeczką, że chłopcy nadal mieli siłę, ale Sonia to po kolanach najchętniej szłaby... nawet była gotowa oddać swoją ulubioną zabawkę Gazikowi, bo już brakło jej sił :evil_lol: Ciap z piłeczką leżał na zimnej ziemi i odpoczywał... a Gandziu bez problemu oddawał piłkę, już przeciągać się nie chciał :evil_lol: taka zUa Pańcia jestem.... :) Quote
Guest wolfheart Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 ja tez dzisiaj tyrałam Lunę:diabloti: Quote
*Magda* Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Ja dziś też wyjątkowo miałam zabawę Tora+piłka :) Quote
kalyna Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='marta.k9080']ja tez dzisiaj tyrałam Lunę:diabloti:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Ja dziś też wyjątkowo miałam zabawę Tora+piłka :)[/QUOTE] noo to pracowity dzień miały psiaki... Mama przyszła z dworu i zrobiła wielkie oczy jak powiedziałam, ze psy są zmęczone.... bo Owczary latają jakby ktoś im motorki w tyłki wsadził.. i tak oto moja radość i zadowolenie poszło w..... :shake: Ale przyszła dzisiaj książka :loveu: teraz tylko do niedzieli się skupić na nauce, a od poniedziałku mam nadzieję, że zacznę ją czytać.... Quote
*Magda* Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 A ja myślałam, że zapytasz czy zrobiłam zdjęcia :mad: bo ostatnio dopytywałaś o takie zdjęcia :eviltong: Quote
Recommended Posts