Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']no powiedzmy że masz spokój na 2 godziny :eviltong:

nie było u was śniegu ? :cool3:[/QUOTE]

2 godziny? tyle zdjęć, że chyba 2 miesiące :eviltong:

było mało i strasznie ślisko :placz: psy połamałyby się, jakby miały brykać czy biegać za piłką... :shake:
no a teraz znów mamy wiosnę i błoto :roll:

Posted

[quote name='kalyna']2 godziny? tyle zdjęć, że chyba 2 miesiące :eviltong:

było mało i strasznie ślisko :placz: psy połamałyby się, jakby miały brykać czy biegać za piłką... :shake:
no a teraz znów mamy wiosnę i błoto :roll:[/QUOTE]

A no to podobnie było u nas , wczoraj jedynie trochę prawie śnieżnych fotek zrobiliśmy a dzisiaj wiosna :lol:

Posted

Dzień dobry Alinko :loveu: Nareszcie przybyłaś i sobie o dogoprzypomniałaś!

Ale jakie ucieszone, uradowane, prze szczęśliwe piesecki :loveu:

Fotki świetne! Ale tak Was dawno tu nie było, że jeszcze jeszcze by się pooglądało :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Widać piłka zdała testy :D[/QUOTE]
przeżyła i nie ma śladów użytkowania, a przede wszystkim psiakom się spodobała :)
[quote name='dOgLoV']A no to podobnie było u nas , wczoraj jedynie trochę prawie śnieżnych fotek zrobiliśmy a dzisiaj wiosna :lol:[/QUOTE]
ja już nie zdążyłam zrobić śnieżnych fotek :roll:
[quote name='phase']Dzień dobry Alinko :loveu: Nareszcie przybyłaś i sobie o dogoprzypomniałaś!

Ale jakie ucieszone, uradowane, prze szczęśliwe piesecki :loveu:

Fotki świetne! Ale tak Was dawno tu nie było, że jeszcze jeszcze by się pooglądało :evil_lol:[/QUOTE]

Witaj ;) nie no, nie mówcie, że tak dawno tu byłam ostatni raz :evil_lol:
dzięki :loveu:

O nie, nie, nie dam się namówić na focenie w takim błocie... po przyjściu do domu Ciapka trzeba było opłukać i spodnie do prania... poza tym to tylko moja siostra mogła ubrać JASNE spodnie w taką pogodę :evil_lol:

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']Ale Ciapuś czysty :evil_lol:[/QUOTE]
Weź... i to szorowanie go.. a w domu siedzieć nie będzie jak taka impreza na dworze jest :roll:
[quote name='Ty$ka']Wszystkie takie czyste :loveu: Ale jak najarane na zabawkę ;]]

Ej, gdzie Wy macie śnieg.... :([/QUOTE]
noo bardzo :roll: tu nie jest tak pokazane... kiedyś filmik nagram...

no właśnie... u nas ni ma :(
[quote name='marta.k9080']ile zdjęć :multi::multi:[/QUOTE]

nooo miałam gest :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='kalyna']

nooo miałam gest :diabloti:[/QUOTE]

zdecydowanie,byłaś bardzo rozrzutna :evil_lol:

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']Wiem co czujesz :lol: Kala wczoraj po spacerku tylko do wanny się nadawała :shake:[/QUOTE]
Szkoda słów.. jedyne co to Ciap nauczył się, że grzecznie się stoi jak Pańcia pieska wyciera :evil_lol:
[quote name='marta.k9080']zdecydowanie,byłaś bardzo rozrzutna :evil_lol:[/QUOTE]
Noo :lol:
[quote name='unikatowydiament']ale psiaki mają zabawę:evil_lol:[/QUOTE]
w końcu przez ok. 2 tygodnie nie widziały na oczy piłki :lol:
[quote name='Ty$ka']Co jak co, ale ja mogę wymienić to białe gówno za oknem na błoto ze słońcem, chcesz? :evil_lol:[/QUOTE]
spoko, jestem za :loveu:
to kiedy mam się spodziewać dostawy?
oddam błoto w dobre ręce :diabloti:
[quote name='marta.k9080']dobry :)[/QUOTE]

bryyyyy :)

Dzisiaj psiaki miały taki wycisk z piłeczką, że chłopcy nadal mieli siłę, ale Sonia to po kolanach najchętniej szłaby... nawet była gotowa oddać swoją ulubioną zabawkę Gazikowi, bo już brakło jej sił :evil_lol: Ciap z piłeczką leżał na zimnej ziemi i odpoczywał... a Gandziu bez problemu oddawał piłkę, już przeciągać się nie chciał :evil_lol: taka zUa Pańcia jestem.... :)

Posted

[quote name='marta.k9080']ja tez dzisiaj tyrałam Lunę:diabloti:[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Ja dziś też wyjątkowo miałam zabawę Tora+piłka :)[/QUOTE]

noo to pracowity dzień miały psiaki...
Mama przyszła z dworu i zrobiła wielkie oczy jak powiedziałam, ze psy są zmęczone.... bo Owczary latają jakby ktoś im motorki w tyłki wsadził.. i tak oto moja radość i zadowolenie poszło w..... :shake:

Ale przyszła dzisiaj książka :loveu: teraz tylko do niedzieli się skupić na nauce, a od poniedziałku mam nadzieję, że zacznę ją czytać....