*Magda* Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='kalyna'] Wróciliśmy cali i nie do końca zdrowi, ale to nie ważne.. było jak zwykle za*ebiście :loveu: :loveu: :loveu: [/QUOTE] Co się stało? Ja nawet nie zauważyłam, że Was nie ma :oops: Quote
Kaaasia Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Dawaj zdjęcia i relacje :loveu: A co to za książka? Nowa pani Mrzewińskiej? Quote
kalyna Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='phase']Najważniejsze, że wróciliście szczęśliwi! :) Jaki macho. :loveu:[/QUOTE] Najszczęśliwszy to dzisiaj Gandzik jest, że wrócił do swoich :evil_lol: z dnia na dzień był bardziej przygaszony, a dzisiaj mimo, że zmęczony jest lepiej zmotywowany niż przez te 7 dni tam :roll: :loveu: [quote name='magdabroy']Co się stało? Ja nawet nie zauważyłam, że Was nie ma :oops:[/QUOTE] Miesiąc bez kontuzji to miesiąc stracony... a zlot bez pomocy weta to nie zlot :shake: Ogólnie to zamin wyjechaliśmy to Ciapowi spuchło całe ucho i ogólnie było 3 razy większe.. a Gandziu na zlocie coś w łapę sobie zrobił.. dzisiaj chodzi normalnie, ale jakby coś się działo to śmigami do weta. No pięknie, to mogłam nie odzywać się :eviltong: Quote
kalyna Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='Kaaasia']Dawaj zdjęcia i relacje :loveu: A co to za książka? Nowa pani Mrzewińskiej?[/QUOTE] Zdjęć nie mam za wiele... parę Gandzika, więc szału nie ma.. poza tym są takie koślawe, że aż wstyd :lol: Tak, zgadłaś :) I na dodatek z dedykacją :cool3: Quote
Kaaasia Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='kalyna']Zdjęć nie mam za wiele... parę Gandzika, więc szału nie ma.. poza tym są takie koślawe, że aż wstyd :lol: Tak, zgadłaś :) I na dodatek z dedykacją :cool3:[/QUOTE] Koślawe też będą dobre ;) Jeszcze nie widziałam taj książki ale będę polować. Quote
kalyna Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='dOgLoV']dawaj koślawe zdjęcia :evil_lol:[/QUOTE] to kiedyś wstawię, napewno :lol: [quote name='Kaaasia']Koślawe też będą dobre ;) Jeszcze nie widziałam taj książki ale będę polować.[/QUOTE] zobaczę co się da zrobić :lol: tutaj jest dostępna: [URL="http://www.silva-lupus.pl/a,70,zwykly-niezwykly-przyjaciel-ksiazka-juz-dostepna.html"]http://www.silva-lupus.pl/a,70,zwykly-niezwykly-przyjaciel-ksiazka-juz-dostepna.html [/URL]tylko mi dzisiaj strona nie działa, albo net mi muli... Quote
xxxkaluniaxxx Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Ala no wiesz :shake: foty dawaj biegusiem :cool3: Quote
kalyna Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']Ala no wiesz :shake: foty dawaj biegusiem :cool3:[/QUOTE] za rok będzie więcej :siara: i wtedy zawalę fotkami jakiegoś MONa :razz: [img]http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0021_zps7c17bba3.jpg[/img] Quote
kalyna Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 [quote name='magdabroy']Tylko jedna fota :mad: [quote name='dOgLoV']ale żeś fot nawaliła :siara: No ale się czepiacie :eviltong: teraz starczy?? Quote
łamAga Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 nawet nie zdążyłam się rozgrzać w oglądaniu :shake: Quote
zmierzchnica Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Fajnie, że Wam się podobało :) Gandzik pełna powaga, jak na owczarka przystało :loveu: Ale fot skąpisz, niedobra :mad: Quote
kalyna Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='Ana :)']słoneczny patrol :) :evil_lol: tylko stroju kąpielowego mu brak :D [quote name='dOgLoV']nawet nie zdążyłam się rozgrzać w oglądaniu :shake: ee rozgrzać? przecież nie było upałów, a nawet modliłam się aby nie padało.. niestety, albo na szczęście tylko w wtorek padało.. [quote name='zmierzchnica']Fajnie, że Wam się podobało :) Gandzik pełna powaga, jak na owczarka przystało :loveu: Ale fot skąpisz, niedobra :mad: skąpię, bo mam mało :shake: [quote name='dOgLoV']dawaj foty :evil_lol: zachwycaj się tymi gniotami co są :evil_lol: zaraz :eviltong: Gandziu miał fajny socjal, ale wszystkie jego problemy są przeze mnie. O taki ze mnie przewodnik do d*py... przy porcie... I muszę kupić mu mniejszy kaganiec :evil_lol: Quote
kalyna Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 i nad morzem... Nie wejdę do tej wody... mówisz, że to jest morze?? Ale i tak do niego nie wejdę... mogłaś uprzedzić, że ta woda jest taaaaka zimna.. i takie tam, wśród ludzi... Quote
*Magda* Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Coś mało tych zdjęć :mad: A gdzie Gandzia ma kaganiec? Przecież to zły wilk jest :evil_lol: Quote
kalyna Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='dOgLoV']piękny on jest :loveu: Miło mi :loveu: [quote name='magdabroy']Coś mało tych zdjęć :mad: A gdzie Gandzia ma kaganiec? Przecież to zły wilk jest :evil_lol: :lol: a właśnie, że ma :eviltong: ino za duży :lol: Ogólnie to ludzie robili mu zdjęcia :lol: a jedni nawet chcieli z nim mieć fotkę. Niestety jak chciałam dać im smycz od Gazika to szybko wycofali się z tego pomysłu :diabloti: Dzieci chciały go pogłaskać, ale rodzice bardzo mądrze wsio tłumaczyli, więc bardzo fajnie ;) i aporcik nad zalewem :loveu: I pudelkowa adresówka, i to różowa :lol: Quote
*Magda* Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Jakbyś mi zaproponowała potrzymanie smyczy, to bym wzięła i spierdzielała z Gandzikiem co sił w nogach :evil_lol: Quote
kalyna Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 i za żadne skarby nie wrócę do ośrodka... Quote
łamAga Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='magdabroy']Jakbyś mi zaproponowała potrzymanie smyczy, to bym wzięła i spierdzielała z Gandzikiem co sił w nogach :evil_lol:[/QUOTE] ja bym na niego wsiadła i wio :diabloti: Quote
Recommended Posts