Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaaasia napisał(a):
Poproś kogoś aby sobie z nim pobiegał po ringu :eviltong:

no właśnie nikt nie chce :lol:
a i mi się już odechciało :eviltong:

Posted

Kaaasia napisał(a):
Profesjonalistę wynajmij :evil_lol:

szkoda kasy, nie mam parcia na wystawy ;)

Luzia napisał(a):
Dawaj na wystawę z nim, najlepiej do Rzeszowa w przyszłym roku, to sobie będę podziwiać na żywo :lol:

taaaa już biegnę :diabloti:

Posted

xxxkaluniaxxx napisał(a):
przyznaj się że czekasz aż ja będę ze swoim psem latać po wystawach :evil_lol::diabloti: co byśmy razem latały :cool3:

noo na pewno :loveu:

Posted

Angi napisał(a):
ja jestem :P

oo :)
Luzia napisał(a):
wypraszam sobie :eviltong:
ja jestem grzeczna i mojego dziecka pilnuję :loveu:

Oj wybacz.. imprezują Ci co nie wpakowali się w pieluchy :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
A ja mam i pieluch i imprezy :eviltong:

ooo i siedzisz tak późno na dogo :crazyeye:
mimo to nie przekonuje mnie taka wizja :eviltong:

Posted

kalyna napisał(a):
ooo i siedzisz tak późno na dogo :crazyeye:
mimo to nie przekonuje mnie taka wizja :eviltong:

Czasem późno, czasem bardzo wcześnie :evil_lol:
Kiedyś zmienisz zdanie :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Czasem późno, czasem bardzo wcześnie :evil_lol:
Kiedyś zmienisz zdanie :eviltong:

noo to prawie jak przy szczeniaczku :evil_lol:
ostatnio się śmiałam, że mój instynkt macierzyński wyginął razem z dinozaurami :eviltong:
a przebywanie wśród dzieci tylko mnie w tym utwierdza :lol:

Posted

kalyna napisał(a):
ostatnio się śmiałam, że mój instynkt macierzyński wyginął razem z dinozaurami :eviltong:

Pjona! :lol: Im dalej trzymają się ode mnie dzieci tym lepiej :)

Posted (edited)

Naklejka napisał(a):
Pjona! :lol: Im dalej trzymają się ode mnie dzieci tym lepiej :)

e tam dzieciaczki są titititi :cool3: połowe dzieciaków na mojej ulicy nauczyłam jeździć na rowerze :evil_lol: dzięki dzieciakowi sąsiada pomału przechodzi mi miłość do bachorków :loveu: przysięgam że jeśli raz podejdzie do mojego kochanego autka i je porysze gwoździem, kluczem czy mazgnie czymkolwiek to powyrywam mu wszystkie kończyny i rzucę na wycieraczkę sąsiada :loveu: cierpliwość do gówniarza już straciłam, cały bok samochodu mam porysany :placz: się wkurze to sąsiadowi też porysam :diabloti:

Edited by xxxkaluniaxxx
straszna literrrrrrrrrrrrrrówka :P
Posted

miało być zgłoszone ale sąsiad ubłagał ojca by tego nie robił :roll: zrobimy rozróbe jak będziemy się wyprowadzać na razie niema co bo się mogą zemścić :roll: na razie auto stoi se na ulicy pod moim oknem ;)

Posted

kalyna napisał(a):

No ja mam to samo, tylko w moim wieku już nie wypada o tym mówić, szczególnie przy przyszłej teściowej...:diabloti:

Posted

zmierzchnica napisał(a):
No ja mam to samo, tylko w moim wieku już nie wypada o tym mówić, szczególnie przy przyszłej teściowej...:diabloti:

Ej, ja Was nie czaję. Przecież dzieciaki są boskie :lol: :loveu:

Posted

[quote name='Naklejka']Pjona! :lol: Im dalej trzymają się ode mnie dzieci tym lepiej :)
najlepsze jest w tym wszystkim fakt, że prawie codziennie opiekuję się dziećmi kuzynki... :roll:
[quote name='Luzia']I tak oto właśnie - ludzkość zmierza ku zagładzie :diabloti:
ahh :loveu:
no to możesz się poświęcić i produkować dzieciaczki :lol:
[quote name='xxxkaluniaxxx']e tam dzieciaczki są titititi :cool3: połowe dzieciaków na mojej ulicy nauczyłam jeździć na rowerze :evil_lol: dzięki dzieciakowi sąsiada pomału przechodzi mi miłość do bachorków :loveu: przysięgam że jeśli raz podejdzie do mojego kochanego autka i je porysze gwoździem, kluczem czy mazgnie czymkolwiek to powyrywam mu wszystkie kończyny i rzucę na wycieraczkę sąsiada :loveu: cierpliwość do gówniarza już straciłam, cały bok samochodu mam porysany :placz: się wkurze to sąsiadowi też porysam :diabloti:
ja jakoś nigdy nie przepadałam szczególnie za dziećmi, ale teraz jest miazga... :(
OMG, biedny samochód :shake:

[quote name='xxxkaluniaxxx']miało być zgłoszone ale sąsiad ubłagał ojca by tego nie robił :roll: zrobimy rozróbe jak będziemy się wyprowadzać na razie niema co bo się mogą zemścić :roll: na razie auto stoi se na ulicy pod moim oknem ;)
:o ja każdą ryskę przeżywam na samochodzie, a tak ot na zawał zeszłabym chyba :roll:
[quote name='Angi']zasadziłabym kopa w dupe. :grins:
ochh jak delikatnie :D
[quote name='magdabroy']A ja bym nie odpuściła :shake: Niech tatuś płaci za lakierowanie auta, jak nie potrafi dzieciaka wychować :diabloti:
dokładnie...
[quote name='zmierzchnica']No ja mam to samo, tylko w moim wieku już nie wypada o tym mówić, szczególnie przy przyszłej teściowej...:diabloti:
ahh jak ja sobie czasem myślę, ze jaki to mam luksus, że nie mam teściowej i tej całek otoczki :diabloti:
[quote name='Ty$ka']Ej, ja Was nie czaję. Przecież dzieciaki są boskie
:splat:
słodkie to są szczeniaczki :grins:

i na dowód, ze te moje psy żyją, ale stan umysłu nie wskazuje, ze jest dobrze..