kalyna Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Kaaasia napisał(a):Poproś kogoś aby sobie z nim pobiegał po ringu :eviltong: no właśnie nikt nie chce :lol: a i mi się już odechciało :eviltong: Quote
Luzia Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Dawaj na wystawę z nim, najlepiej do Rzeszowa w przyszłym roku, to sobie będę podziwiać na żywo :lol: Quote
kalyna Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Kaaasia napisał(a):Profesjonalistę wynajmij :evil_lol: szkoda kasy, nie mam parcia na wystawy ;) Luzia napisał(a):Dawaj na wystawę z nim, najlepiej do Rzeszowa w przyszłym roku, to sobie będę podziwiać na żywo :lol: taaaa już biegnę :diabloti: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 kalyna napisał(a):szkoda kasy, nie mam parcia na wystawy ;) przyznaj się że czekasz aż ja będę ze swoim psem latać po wystawach :evil_lol::diabloti: co byśmy razem latały :cool3: Quote
kalyna Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 xxxkaluniaxxx napisał(a):przyznaj się że czekasz aż ja będę ze swoim psem latać po wystawach :evil_lol::diabloti: co byśmy razem latały :cool3: noo na pewno :loveu: Quote
*Magda* Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 O chociaż Ty jesteś o tej porze na dogo :p Quote
kalyna Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 magdabroy napisał(a):O chociaż Ty jesteś o tej porze na dogo :p noo dla mnie to normalna pora :lol: reszta dogo pewnie ostro imprezuje :diabloti: Quote
Luzia Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 wypraszam sobie :eviltong: ja jestem grzeczna i mojego dziecka pilnuję :loveu: Quote
kalyna Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Angi napisał(a):ja jestem :P oo :) Luzia napisał(a):wypraszam sobie :eviltong: ja jestem grzeczna i mojego dziecka pilnuję :loveu: Oj wybacz.. imprezują Ci co nie wpakowali się w pieluchy :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 kalyna napisał(a): Oj wybacz.. imprezują Ci co nie wpakowali się w pieluchy :diabloti: A ja mam i pieluch i imprezy :eviltong: Quote
kalyna Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 magdabroy napisał(a):A ja mam i pieluch i imprezy :eviltong: ooo i siedzisz tak późno na dogo :crazyeye: mimo to nie przekonuje mnie taka wizja :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 kalyna napisał(a):ooo i siedzisz tak późno na dogo :crazyeye: mimo to nie przekonuje mnie taka wizja :eviltong: Czasem późno, czasem bardzo wcześnie :evil_lol: Kiedyś zmienisz zdanie :eviltong: Quote
kalyna Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 magdabroy napisał(a):Czasem późno, czasem bardzo wcześnie :evil_lol: Kiedyś zmienisz zdanie :eviltong: noo to prawie jak przy szczeniaczku :evil_lol: ostatnio się śmiałam, że mój instynkt macierzyński wyginął razem z dinozaurami :eviltong: a przebywanie wśród dzieci tylko mnie w tym utwierdza :lol: Quote
Naklejka Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 kalyna napisał(a):noo to prawie jak przy szczeniaczku :evil_lol: ostatnio się śmiałam, że mój instynkt macierzyński wyginął razem z dinozaurami :eviltong: a przebywanie wśród dzieci tylko mnie w tym utwierdza :lol: Pjona! :lol: Im dalej trzymają się ode mnie dzieci tym lepiej :) Quote
Luzia Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 I tak oto właśnie - ludzkość zmierza ku zagładzie :diabloti: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 (edited) Naklejka napisał(a):Pjona! :lol: Im dalej trzymają się ode mnie dzieci tym lepiej :) e tam dzieciaczki są titititi :cool3: połowe dzieciaków na mojej ulicy nauczyłam jeździć na rowerze :evil_lol: dzięki dzieciakowi sąsiada pomału przechodzi mi miłość do bachorków :loveu: przysięgam że jeśli raz podejdzie do mojego kochanego autka i je porysze gwoździem, kluczem czy mazgnie czymkolwiek to powyrywam mu wszystkie kończyny i rzucę na wycieraczkę sąsiada :loveu: cierpliwość do gówniarza już straciłam, cały bok samochodu mam porysany :placz: się wkurze to sąsiadowi też porysam :diabloti: Edited August 25, 2013 by xxxkaluniaxxx straszna literrrrrrrrrrrrrrówka :P Quote
vege* Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Jak to dzieciak ci rysuje samochód? :O Ja bym to zgłosiła Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 miało być zgłoszone ale sąsiad ubłagał ojca by tego nie robił :roll: zrobimy rozróbe jak będziemy się wyprowadzać na razie niema co bo się mogą zemścić :roll: na razie auto stoi se na ulicy pod moim oknem ;) Quote
*Magda* Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 A ja bym nie odpuściła :shake: Niech tatuś płaci za lakierowanie auta, jak nie potrafi dzieciaka wychować :diabloti: Quote
zmierzchnica Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 kalyna napisał(a):noo to prawie jak przy szczeniaczku :evil_lol: ostatnio się śmiałam, że mój instynkt macierzyński wyginął razem z dinozaurami :eviltong: a przebywanie wśród dzieci tylko mnie w tym utwierdza :lol: No ja mam to samo, tylko w moim wieku już nie wypada o tym mówić, szczególnie przy przyszłej teściowej...:diabloti: Quote
Ty$ka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 zmierzchnica napisał(a):No ja mam to samo, tylko w moim wieku już nie wypada o tym mówić, szczególnie przy przyszłej teściowej...:diabloti: Ej, ja Was nie czaję. Przecież dzieciaki są boskie :lol: :loveu: Quote
kalyna Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 [quote name='Naklejka']Pjona! :lol: Im dalej trzymają się ode mnie dzieci tym lepiej :) najlepsze jest w tym wszystkim fakt, że prawie codziennie opiekuję się dziećmi kuzynki... :roll: [quote name='Luzia']I tak oto właśnie - ludzkość zmierza ku zagładzie :diabloti: ahh :loveu: no to możesz się poświęcić i produkować dzieciaczki :lol: [quote name='xxxkaluniaxxx']e tam dzieciaczki są titititi :cool3: połowe dzieciaków na mojej ulicy nauczyłam jeździć na rowerze :evil_lol: dzięki dzieciakowi sąsiada pomału przechodzi mi miłość do bachorków :loveu: przysięgam że jeśli raz podejdzie do mojego kochanego autka i je porysze gwoździem, kluczem czy mazgnie czymkolwiek to powyrywam mu wszystkie kończyny i rzucę na wycieraczkę sąsiada :loveu: cierpliwość do gówniarza już straciłam, cały bok samochodu mam porysany :placz: się wkurze to sąsiadowi też porysam :diabloti: ja jakoś nigdy nie przepadałam szczególnie za dziećmi, ale teraz jest miazga... :( OMG, biedny samochód :shake: [quote name='xxxkaluniaxxx']miało być zgłoszone ale sąsiad ubłagał ojca by tego nie robił :roll: zrobimy rozróbe jak będziemy się wyprowadzać na razie niema co bo się mogą zemścić :roll: na razie auto stoi se na ulicy pod moim oknem ;) :o ja każdą ryskę przeżywam na samochodzie, a tak ot na zawał zeszłabym chyba :roll: [quote name='Angi']zasadziłabym kopa w dupe. :grins: ochh jak delikatnie :D [quote name='magdabroy']A ja bym nie odpuściła :shake: Niech tatuś płaci za lakierowanie auta, jak nie potrafi dzieciaka wychować :diabloti: dokładnie... [quote name='zmierzchnica']No ja mam to samo, tylko w moim wieku już nie wypada o tym mówić, szczególnie przy przyszłej teściowej...:diabloti: ahh jak ja sobie czasem myślę, ze jaki to mam luksus, że nie mam teściowej i tej całek otoczki :diabloti: [quote name='Ty$ka']Ej, ja Was nie czaję. Przecież dzieciaki są boskie :splat: słodkie to są szczeniaczki :grins: i na dowód, ze te moje psy żyją, ale stan umysłu nie wskazuje, ze jest dobrze.. Quote
Recommended Posts