Ty$ka Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='magdabroy']Poczytać możesz, ale udzielać się to już nie :eviltong:[/QUOTE] Ej, nie zachęcaj ludzi do takich rzeczy :P Quote
*Magda* Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='Ty$ka']Ej, nie zachęcaj ludzi do takich rzeczy :P[/QUOTE] My tam prowadzimy bardzo kulturalną wymianę zdań :eviltong: Quote
Ty$ka Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='magdabroy']My tam prowadzimy bardzo kulturalną wymianę zdań :eviltong:[/QUOTE] Bardzo :P hehe. Quote
*Magda* Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='Ty$ka']Bardzo :P hehe.[/QUOTE] Masz nam coś do zarzucenia? :mad: Quote
Ty$ka Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='magdabroy']Masz nam coś do zarzucenia? :mad:[/QUOTE] A skądże znowu :saint1: Quote
*Magda* Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='Ty$ka']A skądże znowu :saint1:[/QUOTE] No ja myślę :p Quote
kalyna Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='Onomato-Peja']Baby, baby wszędzie. :lol: Jak nie o gotowaniu, pieczeniu, jedzeniu to o zmywaniu garów.[/QUOTE] taki nasz przykry los :placz: [quote name='magdabroy']Jak chcesz poczytać o czymś innym, to zapraszam tu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246029-Red-Room[/URL] :diabloti:[/QUOTE] ten link pojawił się drugi raz, na jednej stronie :evil_lol: to już rozpusta :roflt::roflt: [quote name='magdabroy']Poczytać możesz, ale udzielać się to już nie :eviltong:[/QUOTE] Magda a potem będziemy się dziwić, że ta młodzież taka obeznana w temacie jest :lol: [quote name='Ty$ka']Ej, nie zachęcaj ludzi do takich rzeczy :P[/QUOTE] hmm do jakich :siara: [quote name='magdabroy']My tam prowadzimy bardzo kulturalną wymianę zdań :eviltong:[/QUOTE] otóż to i to na tematy, Hm.... życiowe :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='kalyna'] ten link pojawił się drugi raz, na jednej stronie :evil_lol: to już rozpusta :roflt::roflt: Magda a potem będziemy się dziwić, że ta młodzież taka obeznana w temacie jest :lol: [/QUOTE] Lepiej 2x niż w ogóle :evil_lol: Lepiej obeznana, niż chodząca z brzuchem w wieku -nastu lat ;) Quote
Onomato-Peja Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='kalyna']taki nasz przykry los :placz: [/QUOTE] Czemu przykry? Mi on bardzo odpowiada, chyba jestem konserwatywna. :lol: Quote
natija Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 oj widze,ze temat red roomu non stop sie przewija:) Quote
kalyna Posted August 10, 2013 Author Posted August 10, 2013 [quote name='magdabroy']Lepiej 2x niż w ogóle :evil_lol: Lepiej obeznana, niż chodząca z brzuchem w wieku -nastu lat ;)[/QUOTE] otóż to :evil_lol: no to trzeba poruszyć temat anty :diabloti: [quote name='Onomato-Peja']Czemu przykry? Mi on bardzo odpowiada, chyba jestem konserwatywna. :lol:[/QUOTE] woow :crazyeye: dzisiaj zrobiłam tylko sernik na zimno i jabłecznik.. :diabloti: [quote name='natija']oj widze,ze temat red roomu non stop sie przewija:)[/QUOTE] oczywiście :loveu: a u nas nic nowego :siara: [img]http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0211_zps9ec5c3c2.jpg[/img] zgadnijcie, który to tak nawywijał :mad: Quote
natija Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 hehe pewnie ten co mial mine typu to nie ja;) Quote
zmierzchnica Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Masz piękne, bardzo designerskie krzesełko, nie marudź! :diabloti: Piesek z zapałem artystycznym :loveu: Ha, wieki minęły, odkąd moim takie akcje się zdarzały ;) Quote
kalyna Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 [quote name='magdabroy']Pewnie Gandzia :diabloti:[/QUOTE] to pytanie było łatwe :eviltong: [quote name='natija']hehe pewnie ten co mial mine typu to nie ja;)[/QUOTE] np. taką: [img]http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0182_zpsf26c6b6d.jpg[/img] [quote name='zmierzchnica']Masz piękne, bardzo designerskie krzesełko, nie marudź! :diabloti: Piesek z zapałem artystycznym :loveu: Ha, wieki minęły, odkąd moim takie akcje się zdarzały ;)[/QUOTE] na szczęście to krzesło było popsute, ale idealnie je zaprawił... a ile miałam sprzątania :angryy: ostatnia nasz akcja to dawno temu zimą.. Sonia w nocy po całym podwórku poroznosiła puszki po piwie :splat: Quote
kalyna Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 [quote name='dOgLoV']fajny fotel :peace:[/QUOTE] ale potem du.a boli od siedzenia :diabloti: [quote name='Ty$ka']Fiu fiu, jaka kreatywność :siara:[/QUOTE] noo :loveu: jak zrobię zdjęcie kijka od mopa, którego tylko przeniósł po podwórku to też się pochwalę :evil_lol: i Gandzi uwielbia czytać, wszystko, a najlepsze są ulotki reklamowe i programy telewizyjne :evil_lol: Pan Ciaposław był dzisiaj kąpany i chyba go nie domyłam, bo ciągle poprawia po mnie :diabloti: [quote name='natija']po piwie,pewnie miala na nie ochote[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG][/QUOTE] :evil_lol: mama rano była zachwycona :diabloti: Quote
Kaaasia Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Biedny Ciapuś. Za słabo się postarałaś to musi poprawić. Tylko uważaj aby się w czymś nie wyperfumował :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 (edited) [quote name='Kaaasia']Biedny Ciapuś. Za słabo się postarałaś to musi poprawić. Tylko uważaj aby się w czymś nie wyperfumował :evil_lol:[/QUOTE] chyba bym go utłukła :mad: Szukam smyczy dla mego Łowczarka.. i mam dylemat, bo nie mam pojęcia jaką kupić... :roll: iii zderzenie maleństw :roll: [img]http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0235_zpse8869f27.jpg[/img] [img]http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0236_zps64ab52d3.jpg[/img] Edited August 11, 2013 by kalyna Quote
zmierzchnica Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Oni są genialni, tylko Ciap w tle myśli sobie: co za wariaci...:diabloti: Quote
Ty$ka Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Też mam dylemat jaką smycz kupić. Głównie on bierze się z tego, że mam za duże wymagania i nie mogę znaleźć takiej, jaką sobie umyśliłam :P Łooo jaka łowcarkowa kolizja :D Quote
Recommended Posts