Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']to ja wole zmywać :diabloti:[/QUOTE]

Fu, nienawidzę :P
Piec bardzo lubię i jeszcze bardziej lubię te wypieki jeść :grins:
Gotować mogę, ale nie jest to moja miłość ;)

Posted

[quote name='Talucha']Nienawidzę zmywać :lol: Mogę robić wszystko inne byle nie zmywać![/QUOTE]

no co Wy , ja lubię , a jak sie przy tym paznokcie czyszczą :diabloti:

Posted

[quote name='Talucha']Nienawidzę zmywać :lol: Mogę robić wszystko inne byle nie zmywać![/QUOTE]
oo dokładnie !!
[quote name='dOgLoV']no co Wy , ja lubię , a jak sie przy tym paznokcie czyszczą :diabloti:[/QUOTE]

ja nie widzę żadnej korzyści z zmywania, a sam wady.. Boże dlaczego nie mamy zmywarki :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']korzysci takie ze juz gotować nie trzeba :diabloti:[/QUOTE]
:evil_lol:
nie przekonuje mnie to...
[quote name='xxxkaluniaxxx']ja tak nienawidzę zmywać że na 18urodziny zmywarkę dostałam od rodziców :evil_lol:

Lubię piec szczególnie babeczki :loveu:[/QUOTE]

łoo, że też na to nie wpadłam... :splat:

ja też odkąd kupiłam blaszkę :diabloti:

Posted

Ja też mam zmywarkę. Pamiętam, że jak był remont kuchni to moja mama chciała koniecznie zmywarkę to sobie kupiła, zanim została podłączona to mama ciągle chodziła i gadała "boże jak ja kocham moją zmywarkę, jak ja mogłam bez niej żyć" :diabloti:

Gotować lubię, piec lubię ale babeczki tylko, a zmywać i ogólnie sprzątać nienawidzę :evil_lol:

Posted

[quote name='understandme']Ja tez nie lubię zmywać, dlatego mamy zmywarkę, ale w mojej roli jest je opróżnianie.
Ale jeszcze bardziej nie lubię prasować ;)[/QUOTE]
w domu to zmywaniem zajmuje się babcia, albo mama... ale na studiach to był koszmar.. samemu ugotować, pozmywać i na koniec powycierać i do szafki :roll:
my bardzo mało prasujemy.. na szczęście :evil_lol:
[quote name='vege*']Ja też mam zmywarkę. Pamiętam, że jak był remont kuchni to moja mama chciała koniecznie zmywarkę to sobie kupiła, zanim została podłączona to mama ciągle chodziła i gadała "boże jak ja kocham moją zmywarkę, jak ja mogłam bez niej żyć" :diabloti:

Gotować lubię, piec lubię ale babeczki tylko, a zmywać i ogólnie sprzątać nienawidzę :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol: mojej mamie się też marzy.. ale pewnie za parę, jak nie paręnaście lat sobie kupi :diabloti:

Sprzątać mogę, a nawet lubię :)

Posted

Ja się przed zmywarką długo broniłam, bo uważałam, że dla 2 osób się nie opłaca ;) Ale mój mąż kupił mi zmywarkę na rocznicę ślubu (5 lat temu) i teraz bez zmywarki bym chyba nie miała w czym gotować, bo nie chce mi się myć ręcznie :evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']w domu to zmywaniem zajmuje się babcia, albo mama... ale na studiach to był koszmar.. samemu ugotować, pozmywać i na koniec powycierać i do szafki :roll:
my bardzo mało prasujemy.. na szczęście :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol: mojej mamie się też marzy.. ale pewnie za parę, jak nie paręnaście lat sobie kupi :diabloti:

Sprzątać mogę, a nawet lubię :)[/QUOTE]
Ja swoich rzeczy nie prasuję tylko układam w szafce, a jak chce założyć to dopiero prasuję bo jak szukam sobie czegoś to w tym czasie się i tak i tak wszystko pogniecie :evil_lol:
[quote name='magdabroy']Ja się przed zmywarką długo broniłam, bo uważałam, że dla 2 osób się nie opłaca ;) Ale mój mąż kupił mi zmywarkę na rocznicę ślubu (5 lat temu) i teraz bez zmywarki bym chyba nie miała w czym gotować, bo nie chce mi się myć ręcznie :evil_lol:[/QUOTE]
Ja też przez zmywarkę to nawet głupiej łyżeczki po jogurcie nie umyję tylko fru do zmywarki:diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja się przed zmywarką długo broniłam, bo uważałam, że dla 2 osób się nie opłaca ;) Ale mój mąż kupił mi zmywarkę na rocznicę ślubu (5 lat temu) i teraz bez zmywarki bym chyba nie miała w czym gotować, bo nie chce mi się myć ręcznie :evil_lol:[/QUOTE]
nie gadam z Tobą :obrazic:
u nas jest 4-5 osób. Nie licząc imprez, gdzie później przed ponad pół godzinie stoi się i zmywa... a nawet i godzinę :shake:
[quote name='vege*']Ja swoich rzeczy nie prasuję tylko układam w szafce, a jak chce założyć to dopiero prasuję bo jak szukam sobie czegoś to w tym czasie się i tak i tak wszystko pogniecie :evil_lol:

Ja też przez zmywarkę to nawet głupiej łyżeczki po jogurcie nie umyję tylko fru do zmywarki:diabloti:[/QUOTE]

Ja z reguł nie mam ubrań, które są podatne na gniecenia ;)

nosz Ty leniu.. ja najgorzej mam po wieczornym rozdaniu jedzenia dla psów... często wychodzi na to, ze cały zlew jest zawalony i sama muszę to pozmywać :placz:

Posted

[quote name='kalyna']nie gadam z Tobą :obrazic:
u nas jest 4-5 osób. Nie licząc imprez, gdzie później przed ponad pół godzinie stoi się i zmywa... a nawet i godzinę :shake:
[/QUOTE]

Po imprezach to w ogóle zmywarka, to cudny wynalazek :p A jeszcze program 30 minutowy jak jest, to super :)

Posted

[quote name='magdabroy']Po imprezach to w ogóle zmywarka, to cudny wynalazek :p A jeszcze program 30 minutowy jak jest, to super :)[/QUOTE]

nie dobijaj mnie :placz:

Posted

[quote name='magdabroy']To zróbcie w domu zebranie rodzinne, pogadajcie, zróbcie ściepę i kupcie zmywarkę ;)[/QUOTE]

to raczej problem nie, bo nie....
a i my do końca nie jesteśmy przekonane do tego pomysłu...

poza tym widziałam jak wyglądają naczynia, myte w zmywarce i nie napawa to optymizmem :roll: wiem, wiem, że to zależy od środków jakich się używa, ale niesmak pozostał....a już nic nie umyje tak dobrze jak babcia :evil_lol:

Posted

[quote name='natija']ja sobie juz zycia nie wyobrazam bez zmywarki,nic w rekach juz nie myje:evil_lol:[/QUOTE]

Co Wy wszystkie na dogo w zmowie jakieś jesteście?
:obrazic:

albo przybyło członków do spółki, a ja nic nie wiem :p

Posted

[quote name='natija']nie wiem jak ze spolka,ale nowych napisow na banerkach nie zauwazylam:roll:
zmykam moze cos ciekawego w tv dzisiaj leci;)milego wieczorka:)[/QUOTE]

bo takie wszystkie zgodne... a to jeden z punktów regulaminu :evil_lol:
Chyba nic ciekawego dzisiaj nie ma...
dobranoc i wzajemnie :loveu: