łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='kalyna']mi zazwyczaj też.. ale już wolę piec niż gotować :diabloti:[/QUOTE] to ja wole zmywać :diabloti: Quote
Naklejka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']to ja wole zmywać :diabloti:[/QUOTE] Fu, nienawidzę :P Piec bardzo lubię i jeszcze bardziej lubię te wypieki jeść :grins: Gotować mogę, ale nie jest to moja miłość ;) Quote
kalyna Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']to ja wole zmywać :diabloti:[/QUOTE] zmywać? OMG :mdleje: to jest z tego wszystkiego najgorsze :roll: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 a ja sie gotowania nie tykam , ja zmywam :diabloti: Quote
Talucha Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Nienawidzę zmywać :lol: Mogę robić wszystko inne byle nie zmywać! Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Talucha']Nienawidzę zmywać :lol: Mogę robić wszystko inne byle nie zmywać![/QUOTE] no co Wy , ja lubię , a jak sie przy tym paznokcie czyszczą :diabloti: Quote
kalyna Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='Talucha']Nienawidzę zmywać :lol: Mogę robić wszystko inne byle nie zmywać![/QUOTE] oo dokładnie !! [quote name='dOgLoV']no co Wy , ja lubię , a jak sie przy tym paznokcie czyszczą :diabloti:[/QUOTE] ja nie widzę żadnej korzyści z zmywania, a sam wady.. Boże dlaczego nie mamy zmywarki :shake: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 korzysci takie ze juz gotować nie trzeba :diabloti: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 ja tak nienawidzę zmywać że na 18urodziny zmywarkę dostałam od rodziców :evil_lol: Lubię piec szczególnie babeczki :loveu: Quote
kalyna Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']korzysci takie ze juz gotować nie trzeba :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: nie przekonuje mnie to... [quote name='xxxkaluniaxxx']ja tak nienawidzę zmywać że na 18urodziny zmywarkę dostałam od rodziców :evil_lol: Lubię piec szczególnie babeczki :loveu:[/QUOTE] łoo, że też na to nie wpadłam... :splat: ja też odkąd kupiłam blaszkę :diabloti: Quote
Karro Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Ja tez nie lubię zmywać, dlatego mamy zmywarkę, ale w mojej roli jest je opróżnianie. Ale jeszcze bardziej nie lubię prasować ;) Quote
vege* Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Ja też mam zmywarkę. Pamiętam, że jak był remont kuchni to moja mama chciała koniecznie zmywarkę to sobie kupiła, zanim została podłączona to mama ciągle chodziła i gadała "boże jak ja kocham moją zmywarkę, jak ja mogłam bez niej żyć" :diabloti: Gotować lubię, piec lubię ale babeczki tylko, a zmywać i ogólnie sprzątać nienawidzę :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='understandme']Ja tez nie lubię zmywać, dlatego mamy zmywarkę, ale w mojej roli jest je opróżnianie. Ale jeszcze bardziej nie lubię prasować ;)[/QUOTE] w domu to zmywaniem zajmuje się babcia, albo mama... ale na studiach to był koszmar.. samemu ugotować, pozmywać i na koniec powycierać i do szafki :roll: my bardzo mało prasujemy.. na szczęście :evil_lol: [quote name='vege*']Ja też mam zmywarkę. Pamiętam, że jak był remont kuchni to moja mama chciała koniecznie zmywarkę to sobie kupiła, zanim została podłączona to mama ciągle chodziła i gadała "boże jak ja kocham moją zmywarkę, jak ja mogłam bez niej żyć" :diabloti: Gotować lubię, piec lubię ale babeczki tylko, a zmywać i ogólnie sprzątać nienawidzę :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: mojej mamie się też marzy.. ale pewnie za parę, jak nie paręnaście lat sobie kupi :diabloti: Sprzątać mogę, a nawet lubię :) Quote
*Magda* Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Ja się przed zmywarką długo broniłam, bo uważałam, że dla 2 osób się nie opłaca ;) Ale mój mąż kupił mi zmywarkę na rocznicę ślubu (5 lat temu) i teraz bez zmywarki bym chyba nie miała w czym gotować, bo nie chce mi się myć ręcznie :evil_lol: Quote
vege* Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='kalyna']w domu to zmywaniem zajmuje się babcia, albo mama... ale na studiach to był koszmar.. samemu ugotować, pozmywać i na koniec powycierać i do szafki :roll: my bardzo mało prasujemy.. na szczęście :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: mojej mamie się też marzy.. ale pewnie za parę, jak nie paręnaście lat sobie kupi :diabloti: Sprzątać mogę, a nawet lubię :)[/QUOTE] Ja swoich rzeczy nie prasuję tylko układam w szafce, a jak chce założyć to dopiero prasuję bo jak szukam sobie czegoś to w tym czasie się i tak i tak wszystko pogniecie :evil_lol: [quote name='magdabroy']Ja się przed zmywarką długo broniłam, bo uważałam, że dla 2 osób się nie opłaca ;) Ale mój mąż kupił mi zmywarkę na rocznicę ślubu (5 lat temu) i teraz bez zmywarki bym chyba nie miała w czym gotować, bo nie chce mi się myć ręcznie :evil_lol:[/QUOTE] Ja też przez zmywarkę to nawet głupiej łyżeczki po jogurcie nie umyję tylko fru do zmywarki:diabloti: Quote
kalyna Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='magdabroy']Ja się przed zmywarką długo broniłam, bo uważałam, że dla 2 osób się nie opłaca ;) Ale mój mąż kupił mi zmywarkę na rocznicę ślubu (5 lat temu) i teraz bez zmywarki bym chyba nie miała w czym gotować, bo nie chce mi się myć ręcznie :evil_lol:[/QUOTE] nie gadam z Tobą :obrazic: u nas jest 4-5 osób. Nie licząc imprez, gdzie później przed ponad pół godzinie stoi się i zmywa... a nawet i godzinę :shake: [quote name='vege*']Ja swoich rzeczy nie prasuję tylko układam w szafce, a jak chce założyć to dopiero prasuję bo jak szukam sobie czegoś to w tym czasie się i tak i tak wszystko pogniecie :evil_lol: Ja też przez zmywarkę to nawet głupiej łyżeczki po jogurcie nie umyję tylko fru do zmywarki:diabloti:[/QUOTE] Ja z reguł nie mam ubrań, które są podatne na gniecenia ;) nosz Ty leniu.. ja najgorzej mam po wieczornym rozdaniu jedzenia dla psów... często wychodzi na to, ze cały zlew jest zawalony i sama muszę to pozmywać :placz: Quote
*Magda* Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='kalyna']nie gadam z Tobą :obrazic: u nas jest 4-5 osób. Nie licząc imprez, gdzie później przed ponad pół godzinie stoi się i zmywa... a nawet i godzinę :shake: [/QUOTE] Po imprezach to w ogóle zmywarka, to cudny wynalazek :p A jeszcze program 30 minutowy jak jest, to super :) Quote
kalyna Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='magdabroy']Po imprezach to w ogóle zmywarka, to cudny wynalazek :p A jeszcze program 30 minutowy jak jest, to super :)[/QUOTE] nie dobijaj mnie :placz: Quote
*Magda* Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='kalyna']nie dobijaj mnie :placz:[/QUOTE] To zróbcie w domu zebranie rodzinne, pogadajcie, zróbcie ściepę i kupcie zmywarkę ;) Quote
kalyna Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='magdabroy']To zróbcie w domu zebranie rodzinne, pogadajcie, zróbcie ściepę i kupcie zmywarkę ;)[/QUOTE] to raczej problem nie, bo nie.... a i my do końca nie jesteśmy przekonane do tego pomysłu... poza tym widziałam jak wyglądają naczynia, myte w zmywarce i nie napawa to optymizmem :roll: wiem, wiem, że to zależy od środków jakich się używa, ale niesmak pozostał....a już nic nie umyje tak dobrze jak babcia :evil_lol: Quote
natija Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 ja sobie juz zycia nie wyobrazam bez zmywarki,nic w rekach juz nie myje:evil_lol: Quote
kalyna Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='natija']ja sobie juz zycia nie wyobrazam bez zmywarki,nic w rekach juz nie myje:evil_lol:[/QUOTE] Co Wy wszystkie na dogo w zmowie jakieś jesteście? :obrazic: albo przybyło członków do spółki, a ja nic nie wiem :p Quote
natija Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 nie wiem jak ze spolka,ale nowych napisow na banerkach nie zauwazylam:roll: zmykam moze cos ciekawego w tv dzisiaj leci;)milego wieczorka:) Quote
kalyna Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='natija']nie wiem jak ze spolka,ale nowych napisow na banerkach nie zauwazylam:roll: zmykam moze cos ciekawego w tv dzisiaj leci;)milego wieczorka:)[/QUOTE] bo takie wszystkie zgodne... a to jeden z punktów regulaminu :evil_lol: Chyba nic ciekawego dzisiaj nie ma... dobranoc i wzajemnie :loveu: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Ja się do żadnej spółki nie wpisałam :eviltong: To nie tylko zależy od środków jakich się używa, ale również od samej jakości naczyń ;) Quote
Recommended Posts