kalyna Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Naklejka napisał(a):Straszny, oni też mają kota, jakiegoś jorka, który pewnie wyląduje za rok na ulicy, bo się znudzi :shake: Durni ludzie... Też może byc... :shake: masakra :( :( szkoda tych zwierząt.. wiki4 napisał(a):Biedne koteczki.... :-( Hej Alutka ;) niop :( Witaj ;) magdabroy napisał(a):Praca na wakacje, tak jak w zeszłym roku? Ojej :( a ja myślałam, że napiszesz, że "mój" koteczek wrócił ;) nieee... teraz już na poważnie.... niestety :( rozgłosiliśmy wieści, że szukamy kociąt.. więc pewnie coś małego się u nas pojawi... Tych filmików chyba nie wstawiałam... oczywiście bez głosów :diabloti: trochę zimy... [video=youtube;JwBiJ0ZObyU]https://www.youtube.com/watch?v=JwBiJ0ZObyU[/video] i trochę szaleństw sprzed roku... [video=youtube;OYsVteA3PR8]https://www.youtube.com/watch?v=OYsVteA3PR8[/video] [video=youtube;RIwT9dUXQeY]https://www.youtube.com/watch?v=RIwT9dUXQeY[/video] Quote
wiki4 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 dOgLoV napisał(a):to Wiki se pośpiewaj :diabloti: Lepiej nie... :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 wiki4 napisał(a):Lepiej nie... :evil_lol: oj tam nie krępuj się :lol: Quote
wiki4 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 dOgLoV napisał(a):oj tam nie krępuj się :lol: Gdy ja się wstydzę :oops: Nawet jak mam komuś coś zagrać na pianinie czy tam gitarze to też się krępuję :lol: Quote
kalyna Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 wiki4 napisał(a):Dziwnie sie ogląda taki filmik bez dźwięku :lol: oj nie narzekaj :eviltong: uwierz, że nie chciałabyś z dźwiękiem :shake: dOgLoV napisał(a):to Wiki se pośpiewaj :diabloti: trafna uwaga :evil_lol: wiki4 napisał(a):Lepiej nie... :evil_lol: dlatego ja mam dźwięki wyłączone... dogo zbanowałoby mnie, za takie teksty do psów :roll: Quote
Onomato-Peja Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Cześć kalyna, ja z takim pytankiem... Gdzie jest ten Twój szczeniak, bo na zdjęciach to ja już go nie widzę? :D Quote
kalyna Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 dOgLoV napisał(a):oj tam nie krępuj się :lol: może z Agą Cię usłyszymy jak cię poniesie :D wiki4 napisał(a):Gdy ja się wstydzę :oops: Nawet jak mam komuś coś zagrać na pianinie czy tam gitarze to też się krępuję :lol: e tam.. to sobie włącz swoją muzyczkę i będzie gites :lol: Onomato-Peja napisał(a):Cześć kalyna, ja z takim pytankiem... Gdzie jest ten Twój szczeniak, bo na zdjęciach to ja już go nie widzę? :D ooo witaj :) dawno Cię nie było... nie ma :shake: podmienili mi psa.... :diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Kurcze, a powiedz mi proszę, gdzie i kiedy, to może z moją się tam przejdę... :lol: Ano długo, miałam nawał. ;) Quote
kalyna Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Onomato-Peja napisał(a):Kurcze, a powiedz mi proszę, gdzie i kiedy, to może z moją się tam przejdę... :lol: Ano długo, miałam nawał. ;) nie ryzykowałabym na Twoim miejscu... bo zamienią Ci na bubla jakiegoś :lol: mojemu zapomnieli dodać mózg w gratisie :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Bubla to ja właśnie mam. :lol: Niewychowane to to i ciągle u mechanika by siedziało najchętniej. ;) Quote
kalyna Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Onomato-Peja napisał(a):Bubla to ja właśnie mam. :lol: Niewychowane to to i ciągle u mechanika by siedziało najchętniej. ;) Zawsze może być gorzej :roll: zmierzchnica napisał(a):Haha, świetnie się głupole bawią :loveu: oo tak, głupole, bardzo trafne stwierdzenie :lol: Olson napisał(a):hej :loveu: Siemka :loveu: Quote
kalyna Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 dzisiaj był kocing na trawingu :lol: i chciałam się go pozbyć to rzucałam zabawkę.. a on bardziej się nakręcał i tak ciągle na mnie PACZAł :evil_lol: reszta jutro :eviltong: i będzie niespodzianka :cool3: Quote
Onomato-Peja Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0309_zps495d58b3.jpg Nie za dużo tego? :) Poproszę niespodziankę. Quote
Kirinna Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 wyrzuciło mi waszą galerie z subskrybowanych wątków... biedny Ciapek na drugim filmiku, taki pomijany;) Quote
kalyna Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Onomato-Peja napisał(a):http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0309_zps495d58b3.jpg Nie za dużo tego? :) Poproszę niespodziankę. noo koc mógłby być jednokolorowy.. niestety tylko taki miałam na stanie :evil_lol: zaraz pokażę ;) Kirinna napisał(a):wyrzuciło mi waszą galerie z subskrybowanych wątków... biedny Ciapek na drugim filmiku, taki pomijany;) no to witamy Was ponownie ;) On najbardziej podjudza te Owczary.. dOgLoV napisał(a):jakie świetne fotki :loveu: :loveu: noo to niespodzianka.. kilka dni temu przyjechały do nas dwa kotki. Jak zniknął Łatek to po 3(?) tygodniach rozgłosiliśmy, że szukamy małych kotków... i oto nam przywieziono do domciu :evil_lol: nie mamy jeszcze imion... kocurki ;) Quote
zmierzchnica Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Jaaakie słodkie maluchy :loveu: U mojego TZa na gospodarstwie też są teraz dwa łaciate maleństwa, kochane są i zabawowe strasznie :p Gratuluję i mam nadzieję, że się uchowają. Kuzynka TZa kiedyś dała 2 znalezione kociaki, ale poszły sobie w świat :roll: Może ktoś znalazł i uznał, że to bezdomne? Zauważyłam, że jak są dwa, to łatwiej im sobie iść i nie wrócić, chyba się czują pewniej. Dlatego uważajcie na maluchy ;) Ale piękne są :loveu: http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0238_zps2214dfd6.jpg Genialne :lol: Quote
łamAga Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 uoooooooo jakie słodziaki :loveu: a jak ich relacja z psiakami ?? :cool3: Quote
kalyna Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 zmierzchnica napisał(a):Jaaakie słodkie maluchy :loveu: U mojego TZa na gospodarstwie też są teraz dwa łaciate maleństwa, kochane są i zabawowe strasznie :p Gratuluję i mam nadzieję, że się uchowają. Kuzynka TZa kiedyś dała 2 znalezione kociaki, ale poszły sobie w świat :roll: Może ktoś znalazł i uznał, że to bezdomne? Zauważyłam, że jak są dwa, to łatwiej im sobie iść i nie wrócić, chyba się czują pewniej. Dlatego uważajcie na maluchy ;) Ale piękne są :loveu: http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0238_zps2214dfd6.jpg Genialne :lol: Bardzo się martwię, aby się nam uchowały maleństwa.... Dlatego na razie same po podwórku nie chodzą.. Jak był Szary i Łatek to Milka ich pilnowała i pokazywała im świat. Wszystkiego ich nauczyła, dbała jak o swoje.. a teraz klapa. Żadnego dorosłego kota nie mamy :shake: Quote
kalyna Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 dOgLoV napisał(a):uoooooooo jakie słodziaki :loveu: a jak ich relacja z psiakami ?? :cool3: :loveu: Ciap ich pilnuje i ślini... liże ale próbuje podszczypywać :mad: Sonia chciała je zeżreć :splat: Gandi tylko wąchał i tak chuchał na nie, że małe myślały, że halny wieje :evil_lol: Quote
zmierzchnica Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 kalyna napisał(a):Bardzo się martwię, aby się nam uchowały maleństwa.... Dlatego na razie same po podwórku nie chodzą.. Jak był Szary i Łatek to Milka ich pilnowała i pokazywała im świat. Wszystkiego ich nauczyła, dbała jak o swoje.. a teraz klapa. Żadnego dorosłego kota nie mamy :shake: To ciężka sprawa, jak dorosłego kota nie ma... U TZa był kiedyś śliczny kotek, porzucony przez matkę rudasek. Kochany, ale tak głupi, że aż strach, matka niczego go nie nauczyła... Ściągałam go ze środka ruchliwej ulicy, bo sobie tam siedział ot tak. Łaził za ludźmi po chodniku. Narażał się obcym dorosłym kotom, przeganiały go. Wbiegał psu do miski, mimo że psiak zafiksowany na punkcie jedzenia i michy bronił. No dramat z nim był, szybko stracił życie, bo na gospodarstwie o to nie trudno :( No ale on był taki totalnie samopas, nie mieszkał też w domu, a wy o kociaki dbacie, więc im nie wróżę tak kiepskiej kariery ;) Będzie dobrze, tylko te początki są trudne, bo trzeba na nie chuchać i dmuchać ;) Quote
Recommended Posts