kalyna Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 :: FiGa :: napisał(a):A zdradzisz co to mial byc za zwierzak? ;) Owczarek Niemiecki z rodowodem PKPR ;) piękna suczka 2,5 letnia :) Quote
kalyna Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Wooo, a skad ja wzielas? ;) na facebooku była ogłaszana, więc się nią zainteresowałam... Z Warszawy, ale już nawet nad przywiezieniem myślałam... Opisana jako ideał, ale jednak nie dla nas... Quote
*Magda* Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 A zależy Ci na wystawianiu i młodym psie?? Bo jakbyś chciała to mogę Ci podać namiary na hodowcę, który chce oddać 8 latnią sukę owczarka po szkoleniu. Quote
kalyna Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 magdabroy napisał(a):A zależy Ci na wystawianiu i młodym psie?? Bo jakbyś chciała to mogę Ci podać namiary na hodowcę, który chce oddać 8 latnią sukę owczarka po szkoleniu. na wystawianiu nie, ale na młodym... bo to jest to, że może do nas się nie przyzwyczaić i rodzice boją się żeby nie była agresywna w stosunku do nas... Quote
Sylwia K Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 no to w takim razie czekamy na fotki kociaczków Quote
makot'a Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Szkoda, że się nie udało :( A co z sunią było nie tak? Znając życie to była kiepsko zsocjalizowana z psami, nie? No, ale ja też mimo wszystko czekam na kociaczki :) Quote
kalyna Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 makot'a;16980057 napisał(a): A co z sunią było nie tak? Znając życie to była kiepsko zsocjalizowana z psami, nie? Była bardzo nieufna do obcych, a my na początku bylibyśmy dla niej obcy. I w sumie ludzie co spotykali ja na spacerze to kazali nosić psu kaganiec, bo się jej bali.. :( a miała 2,5 roku więc trudno byłoby ją tego oduczyć. A jakby nie było Sonia to każdego wita i się cieszy, no chyba, że ktoś podejrzanie wygląda... :) ** zapomniałam z wrażenia, że w sobotę jest wystawa zgrać fotek.... :( i nie mam żadnych ładnych i nowych, a poza tym w najbliższym czasie nie wiem czy się pojawią, bo zaczyna mnie sesja dręczyć :( Quote
makot'a Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 No tak, czyli tak jak myślałam :( Szkoda, ale faktycznie z "dzikim" psem nie jest łatwo...ja sama widzę, jak Basta reaguje na obcych i nie jestem w stanie w ogóle wyobrazić sobie, jakby to było, gdyby miał ją wziąć ktoś obcy...to by była tragedia. A sesja zbliża się wielkimi krokami, uuuugh :( Quote
kalyna Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 ostatnio się pogubiłam z fotkami, bo już sama nie wiem które wstawiałam...ehh zaniedbałam ta galerie :( moje potworki będą za kilka dni i będzie ich tyle, że Wam się znudzą :D a teraz czas na coś miłego dla oka, choć jakoś fotek nie powala :( no więc są fotki z wystawy.. :) na początek wszystkie jakie mam Samojedów, bo niektórzy baaardzo są ciekawi :) Quote
kalyna Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 to wszystko co mam z Samojedów.. reszta fot innych ras będzie później :) Quote
mychaaaaa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 http://img841.imageshack.us/img841/8568/p6040127.jpg jest i Gandalf - Szinuk! :loveu: półbrat Haniska :) szkoda, że tyłem :( Quote
makot'a Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Oo ile samoyedków! :D http://img803.imageshack.us/img803/4328/p6040134.jpg Jaki śliczny ten po lewej! http://img52.imageshack.us/img52/292/p6040141.jpg A ten to jakiś mały, jak na samoyeda chyba, nie? Czy to tylko wrażenie? :P Quote
mychaaaaa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 makot'a;17016686 napisał(a):http://img52.imageshack.us/img52/292/p6040141.jpg A ten to jakiś mały, jak na samoyeda chyba, nie? Czy to tylko wrażenie? :P To jest suka... suki mają inną budowę niż samce i dość często właśnie tak wyglądają ;) Quote
makot'a Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 mychaaaaa napisał(a):To jest suka... suki mają inną budowę niż samce i dość często właśnie tak wyglądają ;) A widzisz, bo właśnie taka malutka bardzo mi się wydała :) Quote
Natalia&Cody Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Prześliczne psiaki, ja na wystawie jestem raz w roku, bo z Codym niestety nie mogę brać udziału, bo jest za duży o 4 albo 3 cm, chociaż ma rodowód. :-( a Sonia i Ciapek .. mm .. marzenie. :loveu: Zapraszam do nas. :evil_lol: Quote
Recommended Posts