Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Wooo, a skad ja wzielas? ;)

na facebooku była ogłaszana, więc się nią zainteresowałam...
Z Warszawy, ale już nawet nad przywiezieniem myślałam...
Opisana jako ideał, ale jednak nie dla nas...

Posted

A zależy Ci na wystawianiu i młodym psie?? Bo jakbyś chciała to mogę Ci podać namiary na hodowcę, który chce oddać 8 latnią sukę owczarka po szkoleniu.

Posted

magdabroy napisał(a):
A zależy Ci na wystawianiu i młodym psie?? Bo jakbyś chciała to mogę Ci podać namiary na hodowcę, który chce oddać 8 latnią sukę owczarka po szkoleniu.

na wystawianiu nie, ale na młodym... bo to jest to, że może do nas się nie przyzwyczaić i rodzice boją się żeby nie była agresywna w stosunku do nas...

Posted

Szkoda, że się nie udało :(
A co z sunią było nie tak? Znając życie to była kiepsko zsocjalizowana z psami, nie?

No, ale ja też mimo wszystko czekam na kociaczki :)

Posted

makot'a;16980057 napisał(a):

A co z sunią było nie tak? Znając życie to była kiepsko zsocjalizowana z psami, nie?

Była bardzo nieufna do obcych, a my na początku bylibyśmy dla niej obcy. I w sumie ludzie co spotykali ja na spacerze to kazali nosić psu kaganiec, bo się jej bali.. :( a miała 2,5 roku więc trudno byłoby ją tego oduczyć. A jakby nie było Sonia to każdego wita i się cieszy, no chyba, że ktoś podejrzanie wygląda... :)

**
zapomniałam z wrażenia, że w sobotę jest wystawa zgrać fotek.... :( i nie mam żadnych ładnych i nowych, a poza tym w najbliższym czasie nie wiem czy się pojawią, bo zaczyna mnie sesja dręczyć :(

Posted

No tak, czyli tak jak myślałam :(
Szkoda, ale faktycznie z "dzikim" psem nie jest łatwo...ja sama widzę, jak Basta reaguje na obcych i nie jestem w stanie w ogóle wyobrazić sobie, jakby to było, gdyby miał ją wziąć ktoś obcy...to by była tragedia.

A sesja zbliża się wielkimi krokami, uuuugh :(

Posted

ostatnio się pogubiłam z fotkami, bo już sama nie wiem które wstawiałam...ehh zaniedbałam ta galerie :(
moje potworki będą za kilka dni i będzie ich tyle, że Wam się znudzą :D
a teraz czas na coś miłego dla oka, choć jakoś fotek nie powala :(
no więc są fotki z wystawy.. :)
na początek wszystkie jakie mam Samojedów, bo niektórzy baaardzo są ciekawi :)

Posted

mychaaaaa napisał(a):
To jest suka... suki mają inną budowę niż samce i dość często właśnie tak wyglądają ;)

A widzisz, bo właśnie taka malutka bardzo mi się wydała :)

Posted

Prześliczne psiaki, ja na wystawie jestem raz w roku, bo z Codym niestety nie mogę brać udziału, bo jest za duży o 4 albo 3 cm, chociaż ma rodowód. :-(
a Sonia i Ciapek .. mm .. marzenie. :loveu:
Zapraszam do nas. :evil_lol: