Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ana :)']Zdjęcia jak zawsze ładne :loveu:[/QUOTE]
dzięki :loveu:
[quote name='Luzia']Jaką książkę tak męczysz? :)[/QUOTE]
Millenium: mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet :eviltong:
ale już skończyłam... i zastanawiam się jaką dalej :lol:
[quote name='wiki4']Będziesz na wystawie? :)[/QUOTE]

Niestety nie :shake:

Posted

[quote name='Luzia']To jak nie czytałaś poczytam naszego polskiego Wiedźmina :loveu: :lol:[/QUOTE]

buuu teraz piszesz??
dzisiaj byłam w bibliotece.. i zong.. bo wsie książki jakie chciałam to nie było.. więc wróciłam tylko z jednym romansem... o Wiedźminie nawet nie pomyślałam :oops:

Chyba w końcu przeczytam trylogię o panu Grey'u.. nie przemawia do mnie, ale zobaczymy.. w końcu tak wszyscy polecają :eviltong:
do tego mam parę innych książek w kolejce do przeczytania :)

Jakby ktoś miał jakieś ciekawe propozycje to piszcie :evil_lol:

Posted

Hmmm propozycje? :diabloti:
Władca Pierścieni, Wszystko z serii opowieści ze Świata Dysku Pratchett'a, Wszystkie książki o Jakubie Wędrowyczu ( chyba z 6) - Pilipiuka, wyżej wspomnianego Wiedźmina.

Jest jeszcze taka pani która się zwie Robin Hobb, napisała trylogię o Skrytobójcy ( mmmm Bastard :loveu: i jego wilk Ślepun ;) ), i jej kontynuację trylogię o Złotoskórym :) Fajnie do tego przeczytać trylogię Kupcy i ich Żywostatki :cool3:

jak skończysz to daj znać :evil_lol:

Posted

Ja ostatnio czytałam "Matki, żony, czarownice" ;) Fajna powieść o kobietach w teraźniejszych czasach, a w trakcie człowiek się musi przenieść kilkaset lat wstecz ;) Więcej nie napiszę :eviltong:

Posted

[quote name='kalyna']
Chyba w końcu przeczytam trylogię o panu Grey'u.. nie przemawia do mnie, ale zobaczymy.. w końcu tak wszyscy polecają :eviltong:

Jakby ktoś miał jakieś ciekawe propozycje to piszcie :evil_lol:[/QUOTE]

Amen :evil_lol: w końcu mnie posłuchałaś i zaczniesz czytać Greya :diabloti: nie powinnaś żałować :cool3:

teraz jakoś, w końcu podeśle Ci te książki :grins::grins: wiesz te w moich klimatach :shiny:

Posted

[quote name='Luzia']Hmmm propozycje? :diabloti:
Władca Pierścieni, Wszystko z serii opowieści ze Świata Dysku Pratchett'a, Wszystkie książki o Jakubie Wędrowyczu ( chyba z 6) - Pilipiuka, wyżej wspomnianego Wiedźmina.

Jest jeszcze taka pani która się zwie Robin Hobb, napisała trylogię o Skrytobójcy ( mmmm Bastard :loveu: i jego wilk Ślepun ;) ), i jej kontynuację trylogię o Złotoskórym :) Fajnie do tego przeczytać trylogię Kupcy i ich Żywostatki :cool3:

jak skończysz to daj znać :evil_lol:
noo to jak będę pamiętać to się oglądnę za tym jak skończę moje zapasy :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Ja ostatnio czytałam "Matki, żony, czarownice" ;) Fajna powieść o kobietach w teraźniejszych czasach, a w trakcie człowiek się musi przenieść kilkaset lat wstecz ;) Więcej nie napiszę :eviltong:
ooo :cool3:
[quote name='biscuit']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0382-2_zps8ffa5452.jpg Wzrok zabójcy :diabloti: :D
oj tam, oj tam :eviltong:
[quote name='xxxkaluniaxxx']Amen :evil_lol: w końcu mnie posłuchałaś i zaczniesz czytać Greya :diabloti: nie powinnaś żałować :cool3:

teraz jakoś, w końcu podeśle Ci te książki :grins::grins: wiesz te w moich klimatach :shiny:

ja kiedyś przeczytałam streszczenie Grey'a, więc wiem o co caman... na razie przeczytałam 200 str i muszę zrobić przerwę..

noo to czekam..to o co Cię kiedyś prosiłam to już mam :eviltong:

I zalało nas dzisiaj... wodę na podwórku mamy powyżej kostek... masakra....

Posted

[quote name='Kaaasia']Ja Greya zmęczyłam dwie części a trzecią może kiedyś doczytam :evil_lol:

Wody nie zazdroszcze. U nas ciągle pada :shake:[/QUOTE]

Buahaha :D bardzo szybko się tą książkę czyta, wiec najlepiej wsio na raz wziąć :eviltong:

Moje wsie 3 jak jeden mąż dreptają dzisiaj w wodzie... i nic nie zostało z psów, które na spacerze omijały każdą kałużę :roflt::roflt:

Posted

Czyta się szybko ale nudne strasznie :evil_lol:. Ciągle jedno i to samo :evil_lol:

U mnie Oli też kałuże omija, a jak podwórko zalało to taplał się jak prosiak :cool3:

Posted

[quote name='Kaaasia']Czyta się szybko ale nudne strasznie :evil_lol:. Ciągle jedno i to samo :evil_lol:

U mnie Oli też kałuże omija, a jak podwórko zalało to taplał się jak prosiak :cool3:

:evil_lol:

u nas na początku było nieśmiało..

a tak było później :eviltong:

resztę zdjęć później...

poza tym czekaliśmy na coś parę lat... a jak jest w zasięgu wzroku to obecnie jest to niemożliwe :placz: matka natura nas nie kocha :placz:

Posted

[quote name='Luzia']Co się stało? O co chodzi? :glaszcze:[/QUOTE]

jak się ogarniemy.. to może za miesiąc się pochwalę... obyśmy zdążyli do zimy... :roll:
po prostu u nas jest za mokro, po wczorajszej ulewie to już w ogóle masakra....

Poza tym ostatnio mam same problemiki... i tak czekam, czekam na wszystko...

Posted

Grey nudny? :-o:-o ja 3cz dosłownie połykałam :evil_lol::evil_lol: i zaś można było zobaczyć efekt na FB czyż nie Alu? :diabloti:

A tak w ogóle co ty mówisz że Ciap się zaokrąglił? :lol: w porównaniu do K to chucherko :evil_lol:

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']Grey nudny? :-o:-o ja 3cz dosłownie połykałam :evil_lol::evil_lol: i zaś można było zobaczyć efekt na FB czyż nie Alu? :diabloti:

A tak w ogóle co ty mówisz że Ciap się zaokrąglił? :lol: w porównaniu do K to chucherko :evil_lol:[/QUOTE]

Taaa i charlie tango :eviltong:
niestety czytnik mi się wiesza i mam przymusową przerwę :eviltong:

Jakoś tak mi się wydaje, że się zaokrąglił.. zanim pozbędziemy się tłuszczyku to trochę potrwa.... za to Sonia cudnie schudła... Gandzik przytył, bo ostatnio ma mniej ruchu, Ale jak mniej się rusza to mniej też je.. oczywiście Sonia sama potrafi się potem poczęstować :diabloti:

Z jajem teraz biegać nie może.. dzisiaj aportował i od razu poszedł do wanny. Na szczęście rodziców wtedy w domu nie było, bo miałabym spakowane mamantki, ze tak Ciapusia urządziłam, biedactwo takie, co ja niedobra mu zrobiłam itp :evil_lol: A tak opłukałam go wodą, wytarłam, potem sam się suszył i prawie suchy ich powitał :evil_lol:

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']Ale oprócz Charliego przecież mój zajączek wielkanocny jest :loveu:

Ja K chyba kupie boomera :lol: miałam piłke do nogi ale znikneła :shake:[/QUOTE]

Osz w mordę.. dopiero teraz to widziałam :splat:
i czemu tego wcześniej nie zauważyłam :hmmmm:

Ja mam jajo i jest super :loveu:
Jednak Owczary mają inny typ zabawy. Gandzika wcale ono nie interesuje, no chyba że ja będę się z nim bawić.. Sonia i jajo i nic więcej nie istnieje... za to Ciap to jajo to taaaaak, ale Pańcia też musi być :eviltong:
myślałam nad boomerem, ale jakoś mi się nie widziało...

Posted

[quote name='kalyna']buuu teraz piszesz??
dzisiaj byłam w bibliotece.. i zong.. bo wsie książki jakie chciałam to nie było.. więc wróciłam tylko z jednym romansem... o Wiedźminie nawet nie pomyślałam :oops:

Jakby ktoś miał jakieś ciekawe propozycje to piszcie :evil_lol:

Jak jeszcze nie czytałaś "Wiedźmina", to musisz to NATYCHMIAST nadrobić! :loveu:
Podpisuję się też pod wszystkim, co poleciła Luzia :)

A mogę jeszcze polecić "Pieśń Lodu i Ognia" Martina (popularnie zwana "Grą o tron") - właśnie teraz to czytam i musze przyznać, że po pewnym czasie BARDZO wciąga, warto przeczytać :)

Posted

makot'a;20920331 napisał(a):
Jak jeszcze nie czytałaś "Wiedźmina", to musisz to NATYCHMIAST nadrobić! :loveu:

A mogę jeszcze polecić "Pieśń Lodu i Ognia" Martina (popularnie zwana "Grą o tron") - właśnie teraz to czytam i musze przyznać, że po pewnym czasie BARDZO wciąga, warto przeczytać :)

ha bo miszcze wiedzą co czytać :cool1: :evil_lol:

Jeśli chodzi o książki Martina to ja jestem leniwa i zapoznaję się z nimi w sposób następujący: 1 - obejżałam, 2- przeczytałam, 3 - oglądam, 4 - zapewne przeczytam :diabloti: Ale nie powiem i książka i film dość ciekawe :)

Posted

makot'a;20920331 napisał(a):

hmm szukałam ale powiedzcie mi jakie są tytuły tych części :cool3: bo ja nie do końca kumata chwilami jestem... :evil_lol:

A zobaczę, zobaczę ;)
[quote name='Luzia']ha bo miszcze wiedzą co czytać :cool1: :evil_lol:

Jeśli chodzi o książki Martina to ja jestem leniwa i zapoznaję się z nimi w sposób następujący: 1 - obejżałam, 2- przeczytałam, 3 - oglądam, 4 - zapewne przeczytam :diabloti: Ale nie powiem i książka i film dość ciekawe :)
poczekaj.. dołączę do miszczów :eviltong:

:roflt:
[quote name='dOgLoV']zapomniałam że kiedys chciałaś zobaczyc te kostki które kupujemy do psów ale mi sie wczoraj przypomniało wiec pstrykłam fotkę ;)

ooo dzięki :)
Ja już chyba dwa razy byłam po te kostki :evil_lol: ale wołowo-indyczej to nigdy mi się nie udało dostać :shake:
na takim ładnym talerzyku trzymasz te kostki :cool3:

Posted

[quote name='kalyna']
ooo dzięki :)
Ja już chyba dwa razy byłam po te kostki :evil_lol: ale wołowo-indyczej to nigdy mi się nie udało dostać :shake:
na takim ładnym talerzyku trzymasz te kostki :cool3:[/QUOTE]

bo te bez kości ogólnie trudno dostac , czesto czekamy za nimi pare tygodni :roll:

na czymś trza położyć zanim sie rozmrożą :lol: