Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
TVP1 to ja oglądam tak rzadko, że teraz się nie dziwię, że nic nie słyszałam o tym serialu ;) A poza tym, to o godz.22:50 to ja już śpię :)

e tam.... nie tak późno...i ostatnio to i tak chodzę przed 2 w nocy spać... więc u mnie to norma ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
TVP1 to ja oglądam tak rzadko, że teraz się nie dziwię, że nic nie słyszałam o tym serialu ;) A poza tym, to o godz.22:50 to ja już śpię :)

O matko, a ja czasem do 5 siedzę :lol: A tak normalnie to kładę się w okolicy 3 w nocy... od wielu, wielu lat MARZĘ o tym, żeby położyć się spać przed północą, ale kiepsko mi idzie :shake:

Posted

makot'a;20838103 napisał(a):
O matko, a ja czasem do 5 siedzę :lol: A tak normalnie to kładę się w okolicy 3 w nocy... od wielu, wielu lat MARZĘ o tym, żeby położyć się spać przed północą, ale kiepsko mi idzie :shake:

Ja jak idę przez północą się położyć to i tak nie mogę zasnąć :shake:
a jak uda mi się zasnąć to potem wstaję wcześniej i nosi mnie ADHD :lol:
[quote name='Amber']A o której wstajesz? ;)
Ja ok 8-9 :lol:
[quote name='szalej']mega śliczne te fotki zachodu :O

:oops:

Posted

[quote name='Kaaasia']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0298-1_zpsececa81d.jpg Ślicznotka :loveu:
:loveu:
[quote name='magdabroy']Pozwoliłaś im się kąpać w oczku ;) Ja bym je tam codziennie wrzucała :diabloti:

w tym roku im pozwoliłam... ale ja śmierdzą jak wyjdą z tej "czystej" wody :evil_lol:
na szczęście mieszkają na dworze, więc nie jest to jakoś uciążliwe, nie chcę wiedzieć co czekałoby mnie, gdybym wykąpała tam Ciapulca :diabloti:
Choć myślałam, że dostanę super hałas, a rodzice to tylko się śmiali i w sumie pozwolili :hmmmm:

A taki mam plan, aby codziennie moczyć dupkę jest tak ciepło... teraz je zakropiłam na kleszcze, więc to 4 dni bez wody, ale potem to już nawet kilka razy dziennie się będę chłodzić. Do szczęścia brakuje już tylko płotu....
Wszystkie wody w okolicy są zabronione, na basen szkoda kasy, więc poszłam po najmniejszej linii oporu....

Gandzik to próbuje całą wodę wypić, a Sonia stoi i czeka aż ktoś ją wrzuci do tej wody :lol:

Posted

Dziwni jesteście, rasowe pieseczki na podwórku a kundel w domu :shake: Odwrotnie powinno być, szlachta na poduchy a bydło pod płot majątku pilnować :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']super zdjęcia :loveu:
[quote name='marta.k9080']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0299-2_zps6acbd13d.jpg

ale to jest fajne:p
:)
[quote name='Luzia']Dziwni jesteście, rasowe pieseczki na podwórku a kundel w domu :shake: Odwrotnie powinno być, szlachta na poduchy a bydło pod płot majątku pilnować :diabloti:

nooo, jesteśmy beznadziejni :shake: tylko temu kundlowi to dupa umarzłaby na dworze :eviltong:

A żebyś wiedziała, że tak się zachowują... Ciap odwala za nich cała robotę, bo im się zadków nie chce ruszyć.. :lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Wy w oczku macie ryby? :D

http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0298-1_zpsececa81d.jpg jakie wiosenne :loveu:
Były kiedyś... w tamtym roku koty wszystko wyłowiły :shake: w Sumie to tym lepiej, że ich tam nie ma...

[quote name='Pauliii']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0422-1_zpsc3a47e01.jpg czyżby bał się cały zamoczyć :diabloti::eviltong: ?

To jedna z jego obaw... on musi wolniutko się przystosować.. aż pokocha wodę ;) bo tu też jest minus, że nie ma wejścia, tylko od razu taki spad...

Sonia też nie cierpiała wody, a teraz zalicza każdą kałużę :splat: wsio przed nami :D

Posted

[quote name='Pauliii']my przystosowujemy się już od dwóch lat , więc witam w klubie :lol:

oo to mam nadzieję, że szybciej się uwiniemy :evil_lol:
Pierwsze spotkanie z dużą wodą miał nad morzem.. tam do wody wchodził za mną... głupia byłam, ze bałam się mu rzucać zabawki :splat: za kijkami z męką wchodził :evil_lol:

dopiero od kilku dni moczymy dupki w oczku i jest różnie, zależy czy jest mu gorąco... ale łapki sam już moczy :lol:

teraz sam tak wchodzi...

tu jest płytko, kawałeczek dalej już jest głębiej dlatego tak pajacuje :lol:
jest głębiej, ze Sonia wpada w panikę, bo woda podchodzi jej do pyska....

najgorsze co może być to zamoczyć jajka, wtedy to dopiero jest cyrk :roflt::roflt::roflt::roflt:

Sonia to jest Hard core :eviltong:

wrzucisz ją do wody, to będzie siedzieć w niej tak długo, aż każę jej wyjść :lol: jak mówię waruj to ślepo mi wierzy.. panika jak woda jest zbyt wysoko to waruje na kamieniach,tak że się nie topi :roflt:

W sumie to wczoraj aż spuchłam z dumy... miałam na smyczy Gandzika i Sonię i minęliśmy 2 owczary, które szczekały... potem była na siad i jej przed nosem przeszedł kot i nie ruszyła się :multi: :multi: noo a na podwórku już wcale mnie nie słuchała, ale wybaczyłam jej :evil_lol:

Posted

Za to z Ciapy to zawodowa kaleka ostatnio :shake:
raz biegł za piłką i fiknął koziołka, i się pozbierał.. na drugi dzień biegł i się pacnął i kulał na łapę.. dzisiaj biegł do drzwi i nie wymierzył, pisnął i znowu biegusiem do mnie..
myślałam, ze tylko Gandzik może ulec samodestrukcji....