Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

makot'a;16939401 napisał(a):
Maleństwa? :diabloti:

się zobaczy :)
[quote name='savahna']Zapiszę sobie i poczytam później.:p
witamy :multi: i życzymy miłej lektury :evil_lol:

Posted

Wala2006 napisał(a):
To ja czekam na informacje jakie nowe zwierza ci się szykują :diabloti:

monika15 napisał(a):
Ooo! To ja z niecierpliwością czekam na nowe zwierzaki :)
A może teraz nam cos o nich zdradzisz?:evil_lol:

jak będą u mnie to powiadomię, was aby nie zapeszyć :)
ale jak chcecie to możecie 3mać kciuki bo mogą się przydać :)

Posted

Wala2006 napisał(a):
To ja czekam na informacje jakie nowe zwierza ci się szykują :diabloti:

monika15 napisał(a):
Ooo! To ja z niecierpliwością czekam na nowe zwierzaki :)
A może teraz nam cos o nich zdradzisz?:evil_lol:

Właśnie! Właśnie!
Czyżbyś faktycznie decydowała się na grzywka? ;>

Posted

makot'a;16944236 napisał(a):
Właśnie! Właśnie!
Czyżbyś faktycznie decydowała się na grzywka? ;>

NIE :) nawet na myśl mi nie przyszłoby aby na poważnie brać do siebie psa tej rasy...... przynajmniej nie teraz :)
ja nie jestem systematyczna i pielęgnacja tej rasy wykończyłaby mnie, a z czasem grzywka. Bo czasem jak mam Ciapka wykąpać to odwlekam to, czy wyczesać :)
Ja nie jestem przyzwyczajona i w pewnym momencie miałabym dość.... a robić coś potem z musu czy coś to jednak nie dla mnie :)

Posted

kalyna napisał(a):
NIE :) nawet na myśl mi nie przyszłoby aby na poważnie brać do siebie psa tej rasy...... przynajmniej nie teraz :)
ja nie jestem systematyczna i pielęgnacja tej rasy wykończyłaby mnie, a z czasem grzywka. Bo czasem jak mam Ciapka wykąpać to odwlekam to, czy wyczesać :)
Ja nie jestem przyzwyczajona i w pewnym momencie miałabym dość.... a robić coś potem z musu czy coś to jednak nie dla mnie :)

Aaaaj tam, jak się pp nie wystawia można na krótko ściąć - jak łysola, ale jednak z włosem :eviltong: i pielęgnacja nie jest wtedy trudna :)

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Aaaaj tam, jak się pp nie wystawia można na krótko ściąć - jak łysola, ale jednak z włosem :eviltong: i pielęgnacja nie jest wtedy trudna :)

ale mi się tylko takie owłosione podobają :)

Posted

milenaa napisał(a):
hoho, powiększenie stadka ? To od razu, brawo za odwage- że też Cię nie zniechęciło milenowe crazy zoo :D

taaa u mnie będzie bardzo kolorowo, aby jednak wszystko się ułożyło :) bo u mnie to jednak będzie Hardcore :(

Posted

kalyna napisał(a):

Ano, to prawda że roboty przy nich ogrom. Nigdy w życiu nie zdecyduję się na takiego psa, między innymi przez tę pielęgnację.
Hmmm, ale w takim razie co do Ciebie może małego trafić? :razz:
Nie przypominam sobie, żebyś w ostatnim czasie wspominała o jakiejś innej rasie niż grzywki...więc kto to taki?!
Może jakiś psiak bardziej z "mojej" półki? :diabloti:

Posted

ale wy nie dobre mnie męczycie, a ja się boję powiedzieć coby nie zapeszyć... bo to już powtarzam któryś tam raz, że to nic pewnego....
tak makot'a to bliżej Twojej półki choć nie za bardzo....

ale ja już się w tym zwierzaczku zakochałam, więc jak nie wypali to będę płakać przez tydzień jak nie lepiej :( a miałam sprawę wziąć na chłodno i co?... ehhh

Posted

kalyna napisał(a):
ale wy nie dobre mnie męczycie, a ja się boję powiedzieć coby nie zapeszyć... bo to już powtarzam któryś tam raz, że to nic pewnego....
tak makot'a to bliżej Twojej półki choć nie za bardzo....

ale ja już się w tym zwierzaczku zakochałam, więc jak nie wypali to będę płakać przez tydzień jak nie lepiej :( a miałam sprawę wziąć na chłodno i co?... ehhh

Mówisz, że bliżej mu do mojego ideału niż do grzywki? Cóż to będzie za śliczność?! :loveu:
Ja zaczynam trzymać kciuki, żeby wypaliło! Powodzenia :)

Posted

Czesc ;)
Piszesz o braniu sprawy na "chlodno". Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze kiedy pojawi sie chocby iskierka nadziei, malenki plomyczek szansy to sprawa przestaje byc na chlodno i plonie zywym ogniem :D:D:D

Posted

No to mam złą nowinę... nie będzie w najbliższym czasie tego zwierzaczka o którym pisałam.. sprawa nie była taka prosta jak myślałam.. no trudno... jest mi przykro, ale to było lepsze wyjście... :(
a na pocieszenie Wam napiszę, że i tak spodziewam się dwóch małych kociaczków :) Na razie czekamy, aż zaczną same jeść i pić i być trochę samodzielne :)
i jak się pojawią to na pewno wstawię fotki :)
dzięki za kciuki bo i tak się przydały, by podjąć odpowiednią decyzję :)