Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dagaa111']http://imageshack.us/m/195/60/p4280341.jpg
i kto najsilniejszy :D
Ja :lol:

[quote name='milenaa']To może weź się na sposób jak ja- tabletki chłopcy dostają z jakimiś smakołykami i dlatego kochają odrobaczanie ;)
Ja najpierw dawałam mu razem z jakąś szynką czy czymś i pluł po ścianach, a teraz to dostał raz smakołyk, a raz tabletkę, tylko ją siłą musiałam wkładać do pyszczka..... przytrzymać i jak już poszła to pełno pochwał... i smaka, którego pół godziną wąchał czy to aby na pewno smaczek jest :lol:
a Sonia szczęśliwa, że żarcie jest :) ale też wkładam głęboko, trzymam pyszczek i smaczek :)

Posted

ja mam coraz większe problemy z podawaniem psu tabletek. Kiedyś wystarczyło wepchać tabletkę w kawałek pasztetu i tyle, potem zaczął zjadać wszystko tylko nie tabletkę, więc po prostu wpychałam do do gardła i przytrzymałam pysk żeby połknął. No to drań się nauczył udawać że połknął tabletkę :mad: niby przełknął, a jak puszczam pysk to nagle ją wypluwa. Jedynie ostatnio obyło się bez kombinowania, bo tabletkę przeciwbólową zjadł ze smakiem i czekał na więcej :lol:

Posted

To ja jak podawałam Sonii witaminy to połykała to nawet ich nie gryzła a były na prawdę wielkie... a tabletki to też brała sama, ale wolę jej podawać osobiście do gardła, bo mam pewność, że jej nie odbije i ją napewno zje :)

Posted

A ja właśnie wczoraj odrobaczałam Torę ;) I zjadła wszyściutko w żółtym serze, nie zawodny sposób na nią :D
A kota jak kiedyś wet odrobaczył tabletka (na chamca :( ), to od tamtej pory nie da się mu podać żadnej tabletki i muszę go odrobaczać kropelkami między łopatki.

Posted

makot'a;16900457 napisał(a):
O, widzę że psy prezent dostały :)
Przeciągają się tym sznurem razem?

ehh z tym przeciąganiem to śmiechu warte jest...
bo wsadzam Sonii w pyszczek i chcę pociągnąć, a one otwiera pyszczek i jęzor zadowolony wywala... no to mi się tylko udało pstryknąć fotkę. I jak jeden zacznie się nią interesować to drugi zaraz leci, a tak to uwagi nie zwraca :(

Posted

Dzięki :)
**
Ten kot byłby kochany, gdyby choć trochę Sonię lubił i to byłoby odwzajemnione...
Bo z Ciapkiem to najlepsi kumple :)
ale Sonia patrzeć na nią nie może, a tak po polu biegnie szybko, przez ogródek przeskoczy i jak zaczyna się podwórko to włącza bieg wolny i wolniejszy... Bo widzi, że Sonia w budzie się złości. czasami przed budą jej się położy :) ehh wredny kociaczek :)
a potem są akcje jak z horroru (nikomu krzywda się nie stała)

bo Sonia to takie kochane stworzenie, że nie zrobi złej Milce krzywdy, a radość jej sprawia fakt, że może ją wystraszyć...
wiem to nie jest normalne....

Posted

kalyna napisał(a):
ja mam nadzieję, że stadko mi się powiększy :)
czekam aż maleństwa urosną :)

A planujesz kolejnego zwierza??
Czy czegoś nie doczytałam :oops:
Maleństwa??

Posted

Wala2006 napisał(a):
A planujesz kolejnego zwierza??
Czy czegoś nie doczytałam :oops:
Maleństwa??

nawet 2 zwierzaki :) ale co to będzie to napiszę jak już u mnie będą :)