Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpadam z rewizytą i szczerze nie żałuję :)
Podoba mi się Twoje stadko, a też fakt, że nie tylko u mnie jest zima jest pocieszający :lol:

Posted

kalyna napisał(a):

nie no.. przecież nie ma -20 :lol: ostatnio prawie ciągle jest w granicach -1 do 1 stopnia :lol:

Mogłoby być chociaż 10. :grins:

Posted

Witamy :multi:

phase napisał(a):
Mogłoby być chociaż 10. :grins:

na minusie? :evil_lol:

Aparat, mój kompakt.... dzisiaj umarł :placz::placz:
nie wiem czemu, ale długo go nie używałam.. a dzisiaj jak go włączyłam to same kreski się pojawiały.. Jak zrobiłam zdjęcia to też wsio zakreskowane :niewiem: co mu się stało :( :(

iii piekłam dzisiaj psie ciastka.. z 1kg wątróbki :grins:
"trochę" tego wyszło... podzielę i zamrożę... bo wolę tak, niż częściej się z tym babrać.. aaa i jak Ciap poczuł ciastka to do piekarnika chciał wejść :lol:

Posted

Wiesz... nie musisz zamrażać :p Ja chętnie wezmę trochę ciastek dla swojego kundla :lol: Bo zamówiłam paczkę, ale założę się, że przed świętami nie przyjdzie :/

Posted

Żeby z każdym się podzielić tymi ciastkami to musiałabym piec chyba z 10kg wątróbki :evil_lol:
Ale pewnie zanim do kogokolwiek doszłaby paczka to ciastka byłyby spleśniałe :shake:

Dawno zdjęć nie dodawałam :diabloti: takie, tam zwykłe... ;)

Posted

i tak kłusuje mój eksterier... noo bo każdy eksterier, oprócz zwalonej psychiki musi zamiatać tyłkiem ziemię..
Ja co do psychiki Gandzika nie mam żadnych zastrzeżeń, a nawet przerosła moje oczekiwania... tak nie widzę, coby zasuwał po ziemi dupcią ;)