Izabela124. Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Gratuluję zdania egzaminu :) Wszystkiego dobrego dla Soni! Quote
makot'a Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Ja też chciałabym, żeby zima jeszcze trochę potrwała, bo uwielbiam zimę :loveu: Lato tez lubię, o ile nie jest więcej niż 23 stopnie... bo powyżej to dla mnie męczarnia :P Jedyną wadą zimy jest to, że w miastach też jest zima... niestety zima w miescie to nie to samo, co zima w lesie - w miastach jest zwykle bardziej biało od soli, niż od śniegu :( Quote
phase Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Spóźnione, ale szczere, wszystkiego co najlepszego dla Sońki! :) Oby następnych 4 wspólnych lat. :) Quote
kalyna Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Dziękuję w imieniu swoim i Sonii ;) Witamy nową osobę na wątku :multi: A ja miałam się wyspać w domu, a do 4 w nocy czytałam książkę :splat: jestem nienormalna.... A co do zimy w mieście... to jak nie mam psa, to nawet wolę zimę niż lato w mieście. Mam koło siebie park i przepięknie wygląda w zimowej scenerii, tak samo ten park, który mam koło szkoły.. ileż ja się wściekałam na siebie, że aparatu nie wzięłam do Pn... Tym bardziej, ze pieszo mam 30 minut, więc uwielbiam w zimie chodzić, latem będzie masakra :shake: Ale fakt soli to sobie nie żałują... A u nas śnieg był wczoraj, jest dzisiaj, ale jest taka odwilż, że leje się z dachu :roll: Quote
Ana :) Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Spóźnione sto lat dla Soni :) A ja za to wczoraj egzamin oblałam :P ale to był ten najgorszy, a ucieszył mnie wczoraj dziekan bo powiedział, że na poprawce da test A B C i zaniży poziom bo z mojej grupy na 33 osoby zdały 2 :D Quote
łamAga Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Hejka ;) u nas dzisiaj juz nie sypie i nawet jest ciepło bo 1 w plusie ;) Quote
kalyna Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Ana :) napisał(a):Spóźnione sto lat dla Soni :) A ja za to wczoraj egzamin oblałam :P ale to był ten najgorszy, a ucieszył mnie wczoraj dziekan bo powiedział, że na poprawce da test A B C i zaniży poziom bo z mojej grupy na 33 osoby zdały 2 :D dzięx ;) łoo no to ładnie poszedł... najlepsze ot jest, że mam poprawkę, z czegoś o czym nie mam bladego pojęcia.. i pytanie jak tego się nauczyć :evil_lol: dOgLoV napisał(a):Hejka ;) u nas dzisiaj juz nie sypie i nawet jest ciepło bo 1 w plusie ;) Siemka ;) u nas chlapa się robi :angryy: Wczoraj Sonia była na sapcerzed o południa,a popołudniu Gandziu, a dzisiaj tylko do południa Gandziu.. chyba później z Ciapą się przejdę.. bo teraz znowu na tydzień wyjadę :shake: Quote
Ana :) Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 No ja właśnie z tego co oblałam to też pojęcia nie mam dołowanie czarna magia :evil_lol: Quote
kalyna Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Ana :) napisał(a):No ja właśnie z tego co oblałam to też pojęcia nie mam dołowanie czarna magia :evil_lol: spooooko ;) bez spiny, są drugie terminy :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 A u mnie właśnie zaczął padać śnieg :p Quote
Ana :) Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 U nas śniegu przez jeden dzień nawaliło tyle, że głowa mała. Ale co z tego jak dzisiaj na plusie jutro pewnie też na plusie i wszystko płynie sobie :P Quote
kalyna Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Dzień doberek ;) u nas wiosna :angryy: tzn. w Poznaniu.... nikt o fotki się nie dopomina :hmmmm: trudno.. i tak dodam.... :grins: Soniula przez te 4 lata.. dodaję wybiórczo, bo zasypałabym Was zdjęciami, bo trochę się tego uzbierało :grins: Sonia, czyli od zera do milionera Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 chociaż tu zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
phase Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 I Ty narzekasz na wiosnę?? :shake::evil_lol: Cudowna mina. http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/P6070052_zps8cb678a6.jpg :loveu::evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Piękna Sonia,słodka i śliczna:loveu: Quote
kalyna Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 [quote name='dOgLoV']chociaż tu zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: oo dzięki :eviltong: zaraz będzie więcej :evil_lol: [quote name='phase']I Ty narzekasz na wiosnę?? :shake::evil_lol: Cudowna mina. http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/P6070052_zps8cb678a6.jpg :loveu::evil_lol: noo bo ja koffffam zimę, całym serduszkiem :loveu: Ona od początku pozywała, że nie jest normalnym psem.. a mogłam wtedy ją oddać :lol: Urodzinowy spacerek ;) Quote
Recommended Posts