kalyna Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 światło było do d*** a już za bardzo nie chciałam przerabiać tych zdjęć.. a i tak sporo dzisiaj przy nich robiłam, aby można było je oglądnąć :shake: Quote
phase Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='kalyna']:roflt: pewnie dokopali się do jego korzeni.. bo aktor ma przodków z PL... A ogólnie to książka fajna, czy nie warto kupować? a swoją drogą to pięknie... zamiast na sesję się uczyć to wampiry czytasz :shake: mam fotki :eviltong: ale ma też jutro mega trudną poprawkę.. jak nie zdam to Wasza wina będzie :eviltong: A jak mi się uczyć nie chce :placz: Wasze galeria poodwiedzam dopiero jak uporam się z szkołą... bo inaczej znowu dogo mnie wchłonie... http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0294_zps9d31ca8c.jpg a co to za naburmuszona buzia. :cool3: No mi to dopiero przy czytaniu się śmiać chciało, ale zamówiłam 6 księgę, zobaczę jak tam będzie. Może Stefanos. :evil_lol: Książka? Chyba całe tomy. :diabloti: Szczerze - chyba nie warto.... No bo za dużo fantazji - jakieś lisy, drzewa. :shake: Elena nawet wampirem jeszcze nie jest. Żałuję, że nie kupiłam wersji filmowej.. Ej, uczę! Po prostu to takie przerwy między naukowe są. :evil_lol: Trzymam za Ciebie kciuki!! Daj znać jak poszło! Quote
*Magda* Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Śliczne foty :loveu: Ale ktoś zapomniał o Ciapku :mad: Quote
Izabela124. Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0273_zps36f8d563.jpg opluty ON :D Quote
Talucha Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0409-2_zps7058232e.jpg uwielbiam jak psy tak łby przekręcają :lol: Quote
kalyna Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='phase']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0294_zps9d31ca8c.jpg a co to za naburmuszona buzia. :cool3: No mi to dopiero przy czytaniu się śmiać chciało, ale zamówiłam 6 księgę, zobaczę jak tam będzie. Może Stefanos. :evil_lol: Książka? Chyba całe tomy. :diabloti: Szczerze - chyba nie warto.... No bo za dużo fantazji - jakieś lisy, drzewa. :shake: Elena nawet wampirem jeszcze nie jest. Żałuję, że nie kupiłam wersji filmowej.. Ej, uczę! Po prostu to takie przerwy między naukowe są. :evil_lol: Trzymam za Ciebie kciuki!! Daj znać jak poszło! mina pt.:jak to mnie nie kochasz? Wszystko możliwe :evil_lol: ehh no tak jak myslałam... choć miałam czas w życiu aby kupić cały zestaw :splat: Ostatnio miałam nowy pomysł, aby e-booka sobie kupić.. no ale te dobre, gdzie oczy się nie męczą to jest zbyt drogi :roll: ale obczaiłam nową opcję worda.. tzn. pewnie każdy o niej wiedział, a ja dopiero skapnęłam się jak z kompa na zaliczenia się uczyłam :splat: W ogóle to książki są bardzo drogie, bo przeciętnie kosztują ok 30zł..no i obecnie jest tyle książek, że nie wiadomo jaka jest fajna a jaka nie.. a biblioteki u nas mają większość staroci...na lepszą to trzeba się w kolejki zapisywać.. :mdleje: ja czekałam na dobrą książkę 3 miesiące, przy czym jak ją już wypożyczyłam to Panie prosiły abym jak najszybciej je oddała.... dzisiaj to pewnie przed 2 nie pójdę spać, więc musiałam sobie zrobić przerwę.... kciuki się przydadzą :lol: [quote name='M&S']Jaka udana sesja fotograficzna ;) :loveu: [quote name='magdabroy']Śliczne foty :loveu: Ale ktoś zapomniał o Ciapku :mad: :loveu: nie zapomniałam tylko do południa Ciap był na dworze w ubranku.. Ubranko było całe w śniegu i musiałam wysuszyć.. a bez ubranka jednak doopka mu marznie... co innego na siku,a co innego być na dworze 2 godziny :roll: no i siedział w domu.. ale podobno były 3 światy z nim :evil_lol: [quote name='Izabela124.']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0273_zps36f8d563.jpg opluty ON :D chlasta tymi glutami na wsie strony :angryy: [quote name='Talucha']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0409-2_zps7058232e.jpg uwielbiam jak psy tak łby przekręcają :lol: noo sprawiają wrażenie, ze myślą :evil_lol: raczej w przypadku moich ciołków...:diabloti: Quote
phase Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='kalyna']mina pt.:jak to mnie nie kochasz? Wszystko możliwe :evil_lol: ehh no tak jak myslałam... choć miałam czas w życiu aby kupić cały zestaw :splat: Ostatnio miałam nowy pomysł, aby e-booka sobie kupić.. no ale te dobre, gdzie oczy się nie męczą to jest zbyt drogi :roll: ale obczaiłam nową opcję worda.. tzn. pewnie każdy o niej wiedział, a ja dopiero skapnęłam się jak z kompa na zaliczenia się uczyłam :splat: W ogóle to książki są bardzo drogie, bo przeciętnie kosztują ok 30zł..no i obecnie jest tyle książek, że nie wiadomo jaka jest fajna a jaka nie.. a biblioteki u nas mają większość staroci...na lepszą to trzeba się w kolejki zapisywać.. :mdleje: ja czekałam na dobrą książkę 3 miesiące, przy czym jak ją już wypożyczyłam to Panie prosiły abym jak najszybciej je oddała.... dzisiaj to pewnie przed 2 nie pójdę spać, więc musiałam sobie zrobić przerwę.... kciuki się przydadzą :lol: [/QUOTE] :evil_lol: Pomyśleć, że w gimbazie nie czytałam lektur, a teraz szczerze to mi tego brakuje. :lol: Ja na empik.com polecam, tam aż 5 książek kupiłam właśnie te Pamiętniki a wydałam 75 zł!! Kiedy jedna kosztuje 30-35zł. 5 księga kosztuje 37 zł, a na empik.com kupiłam za 26. Ja to te książki właśnie kupiłam dlatego, bo w kolejce w bibliotece musiałabym czekać miesiącami. :roll: Dokładnie, mogłabym kupować książki i nie żal mi na nich pieniędzy, ale żeby była pewność że są warte kupna.. Quote
Daga&Maks Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0319-3_zps75eed85f.jpg ale sobie zabawkę znalazł :D Quote
kalyna Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 szczerze? to poszło mi do d*** [quote name='phase']:evil_lol: Pomyśleć, że w gimbazie nie czytałam lektur, a teraz szczerze to mi tego brakuje. :lol: Ja na empik.com polecam, tam aż 5 książek kupiłam właśnie te Pamiętniki a wydałam 75 zł!! Kiedy jedna kosztuje 30-35zł. 5 księga kosztuje 37 zł, a na empik.com kupiłam za 26. Ja to te książki właśnie kupiłam dlatego, bo w kolejce w bibliotece musiałabym czekać miesiącami. :roll: Dokładnie, mogłabym kupować książki i nie żal mi na nich pieniędzy, ale żeby była pewność że są warte kupna.. noo ja też nie czytałam lektur.. a ile pał za to pozgarniałam :roll: nie ma się czym chwalić.. oo to nawet fajne te ceny... ja kiedyś w Matrasie kupowałam.. książki za 5,10,15 czy 20zł. Np. teraz jestem za tęczowym mostem, czyli Emil to po 5 zł. były... No ale ostatnio nie mam czasu czytać.. a jak mam czas to się zabrać nie mogę... teraz poluję na książkę, chyba już z pół roku.. i nadal jej nie kupiłam :roll: Np. nie żałuję, ze kupiłam całą serię Harry Potter, bo to książka na prawdę bardzo dobra.. ale już załamałabym się, gdybym wydała tyle kasy na zmierzch.. [quote name='dagaa111']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0319-3_zps75eed85f.jpg ale sobie zabawkę znalazł :D Uwaga!! śnieg stopniał i podwórko mnie przeraziło.. jutro pewnie będę musiała je posprzątać.. bo psy wynajdują sobie różne "zabawki", śnieg to przykrył a teraz jest :crazyeye: oo i jesienią, albo i wcześniej na dach wleciał mi dysk.. no i dzisiaj śnieg stopniał, wiało dość mocno i spadł :evil_lol: O dziwo Sonia,która dysk miała w poważaniu, zaczęła z nim biegać dzisiaj :mdleje: Na serio ja tej suki nie ogarniam... Quote
makot'a Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 A ja się zaopatruję w Tanich Książkach - coś wspaniałego :loveu: Kiedyś na tym zbankrutuję... książki tam da się kupić średnio za 4-15zł, czasem troszkę więcej... ale przez to człowiek chce mieć je wszystkieeeee... i serio można zbankrutować :diabloti: Quote
phase Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='kalyna']szczerze? to poszło mi do d*** noo ja też nie czytałam lektur.. a ile pał za to pozgarniałam :roll: nie ma się czym chwalić.. oo to nawet fajne te ceny... ja kiedyś w Matrasie kupowałam.. książki za 5,10,15 czy 20zł. Np. teraz jestem za tęczowym mostem, czyli Emil to po 5 zł. były... No ale ostatnio nie mam czasu czytać.. a jak mam czas to się zabrać nie mogę... teraz poluję na książkę, chyba już z pół roku.. i nadal jej nie kupiłam :roll: Np. nie żałuję, ze kupiłam całą serię Harry Potter, bo to książka na prawdę bardzo dobra.. ale już załamałabym się, gdybym wydała tyle kasy na zmierzch.. Ej, może nie będzie źle.. Na jakąś konkretną? Zaraz zobaczę tą stronkę z matrasu i porównam ceny, z ciekawości. ;) Quote
kalyna Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 makot'a;20374018 napisał(a):A ja się zaopatruję w Tanich Książkach - coś wspaniałego :loveu: Kiedyś na tym zbankrutuję... książki tam da się kupić średnio za 4-15zł, czasem troszkę więcej... ale przez to człowiek chce mieć je wszystkieeeee... i serio można zbankrutować :diabloti: no ja też właśnie.. bo tanie to można kupić :evil_lol: zaraz i to oblukam :D [quote name='M&S']Witanko w piąteczek :) Siemanko :) [quote name='phase']Ej, może nie będzie źle.. Na jakąś konkretną? Zaraz zobaczę tą stronkę z matrasu i porównam ceny, z ciekawości. ;) e tam.. wolę nie myśleć.. bo w przyszłym tygodniu mam egzamin co drugi dzień.. i tak od poniedziałku na przyszłym wtorku kończąc.. Nowoczesne szkolenie psów tropiących.. w normalnej księgarni kupić nie można już jej, a przed neta nie lubię zamawiać po jednej rzeczy :roll: ale pewnie jak w sesji się wkur*** to będę robić big zakupy... tak zawsze jest.. zaczynam od drobnych, a potem idę po całości... i co Ci wyszło z tych porównań? Quote
Kaaasia Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Sesyjka piękna jak zawsze :loveu: Książki są drogie, do biblioteki mam kawałek :shake: więc ściągnełam sobie dwie książki, ale czytanie na kompie jest do d. Quote
kalyna Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='Angi']siemaneczko :D[/QUOTE] Joł :lol: [quote name='Kaaasia']Sesyjka piękna jak zawsze :loveu: Książki są drogie, do biblioteki mam kawałek :shake: więc ściągnełam sobie dwie książki, ale czytanie na kompie jest do d.[/QUOTE] ahh :loveu: Mi szybko oczy łzawią jak mam czytać książki na kompie.. ale jak siedzę po kilka godzina na forach, FB itp to nie bolą :evil_lol: Choć ja w tydzień przeczytałam cała sagę zmierzch na kompie..i nigdy więcej.. potem przez ponad tydzień komputera nie włączałam :shake: Quote
łamAga Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Ja czytać uwielbiam ale nigdy na kompie nie przeczytałam ani jednej książki i nie przeczytam :shake: Quote
Kaaasia Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Jakoś siedzenie na forach a czytanie ksiązki to zupełnie inna sprawa :evil_lol:. Teraz czytam 50twarzy Greya i mam Zaklinacza psów i na tym zakończę bo oślepnę :evil_lol: Quote
kalyna Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja czytać uwielbiam ale nigdy na kompie nie przeczytałam ani jednej książki i nie przeczytam :shake:[/QUOTE] no ja na kompie nie polecam czytać... dlatego myślałam o czytniku e-book, no ale dobry kosztuje tyle, ze ohoho... wolę zbierać na obiektyw.. :evil_lol: [quote name='Kaaasia']Jakoś siedzenie na forach a czytanie ksiązki to zupełnie inna sprawa :evil_lol:. Teraz czytam 50twarzy Greya i mam Zaklinacza psów i na tym zakończę bo oślepnę :evil_lol:[/QUOTE] noo dziwne nie? :evil_lol: Zaklinacza książkę tą drugą wygrałam.. ale jeszcze pierwszej nie przeczytałam, którą zresztą też wygrałam... tą 50 to czytałam streszczenie, tak samo jak i 2 i 3 części :grins::grins: Quote
Kaaasia Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='kalyna'] tą 50 to czytałam streszczenie, tak samo jak i 2 i 3 części :grins::grins:[/QUOTE] To jest streszczenie :crazyeye:. Po co ja się męczę całością :evil_lol: Quote
Recommended Posts