justysiek Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='kalyna']to ja tylko 4 :( ale tak mi się nie chce uczyć.. :roll: noo ale mamy śnieg, to poczekam z tymi fotkami :evil_lol: no właśnie nie mogę znaleźć galerii Zulusa.. czyżby usunęła? teraz ciągle słucham tej piosenki.... podoba mi się..na FB też ją wstawiłam :eviltong: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fcIqgYDOmXM tak galeria jest usunięta:( cześć:) Quote
kalyna Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 justysiek napisał(a):tak galeria jest usunięta:( cześć:) siemka ;) a wiesz co się stało? Quote
justysiek Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 kalyna napisał(a):siemka ;) a wiesz co się stało? wiem, ale nie bede pisala bo nie wiem czy moge, Zulus bedzie tylko na Owczarkopedii. Quote
kalyna Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 justysiek napisał(a):wiem, ale nie bede pisala bo nie wiem czy moge, Zulus bedzie tylko na Owczarkopedii. aha :( szkoda.... jak chcesz to na PW możesz ;) Quote
kalyna Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Siemanko... :multi: Jest prawie sesja, a więc JEST ZAKAZ wstawiania zdjęć :evil_lol: nadrobię w lutym, albo jak będę mieć dość nauki, więc od dzisiaj mogą się pojawić w każdej chwili... ehh już rzygam tą nauką, a nadal prawie nic nie umiem... taa efektywność uczenia się, jak się patrzy :roll: w sumie to mój cel, to aby na to 3 zaliczyć i mieć z głowy... Dzisiaj się poświęciłam i przyjechałam wcześniej do Poznania, bo rano i byłam na WOŚP z Goldenami.... tak mi d*** zmarzła, z edo teraz nie odtajałam.... i doszłam do wniosku, że to bardzo fajne pieski, ale jednak czegoś mi brakuje.. nie ma to jak ON :loveu: a tych nie było :shake: Wypiłam napój energetyzujący i zaraz śmigam robić obiad i zabieram się za dalsze uczenie :angryy: aaaa i u nas jest śnieg :multi: i ciągle pada.. oby utrzymał sie do piątku :evil_lol: Quote
zmierzchnica Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 kalyna napisał(a):Siemanko... :multi: Jest prawie sesja, a więc JEST ZAKAZ wstawiania zdjęć :evil_lol: nadrobię w lutym, albo jak będę mieć dość nauki, więc od dzisiaj mogą się pojawić w każdej chwili... ehh już rzygam tą nauką, a nadal prawie nic nie umiem... taa efektywność uczenia się, jak się patrzy :roll: w sumie to mój cel, to aby na to 3 zaliczyć i mieć z głowy... Dzisiaj się poświęciłam i przyjechałam wcześniej do Poznania, bo rano i byłam na WOŚP z Goldenami.... tak mi d*** zmarzła, z edo teraz nie odtajałam.... i doszłam do wniosku, że to bardzo fajne pieski, ale jednak czegoś mi brakuje.. nie ma to jak ON :loveu: a tych nie było :shake: Wypiłam napój energetyzujący i zaraz śmigam robić obiad i zabieram się za dalsze uczenie :angryy: aaaa i u nas jest śnieg :multi: i ciągle pada.. oby utrzymał sie do piątku :evil_lol: Powodzenia na sesji, ja właśnie zaczynam zaliczenia i DLATEGO nagle pojawiło się u mnie wiele zdjęć... Nie, żebym była leniwa! :diabloti: Z tym nieumieniem to się cicho i wrednie cieszę, że nie tylko ja mam ten problem ;) Ale mi się tak okropnie nie chce, że nawet widmo extra trudnych egzaminów mnie mało motywuje.. Byle 3 i do przodu ;) Trzymam kciuki! Quote
kalyna Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Angi napisał(a):hej, hej! Powodzenia w nauce! :D Nie dziękuję, aby nie zapeszyć :eviltong: zmierzchnica napisał(a):Powodzenia na sesji, ja właśnie zaczynam zaliczenia i DLATEGO nagle pojawiło się u mnie wiele zdjęć... Nie, żebym była leniwa! :diabloti: Z tym nieumieniem to się cicho i wrednie cieszę, że nie tylko ja mam ten problem ;) Ale mi się tak okropnie nie chce, że nawet widmo extra trudnych egzaminów mnie mało motywuje.. Byle 3 i do przodu ;) Trzymam kciuki! ja już dzisiaj nie mam czasu na zdjęcia, bo.... bo jutro mam 2 koła..i pewnie domyślacie się, że dopiero niedawno zaczęłam się na nie uczyć :roll: dzisiaj to konam od nadmiaru informacji :evil_lol: najchętniej ten czas przespałabym, a niestety to taki czas, ze na sen zostaje najmniej czasu... ale czy tylko mi się wydaje, czy wsio jest przeciwko mnie? łącznie z tym pięknym śniegiem za oknem :angryy: za kciuki podziękuję po sesji :eviltong: i ja też trzymam kciuki za wszystkich studentów, którzy odwiedzają tą marną galerię :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Zdjęcia :multi: Sonia się cieszy ze śniegu jakby była misiem polarnym :D Quote
kalyna Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='magdabroy']Sonia się cieszy ze śniegu jakby była misiem polarnym :D A Tora nie? no to dodam Gandzika... i się zaczęło..... ja tu chcę dominować no dobra.... żartowałem... Quote
*Magda* Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='kalyna']A Tora nie? Tora też ;) Ale takiej pozycji http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0089-4_zpsd181a355.jpg (na fokę) jeszcze u niej na śniegu nie widziałam :D Quote
*Magda* Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0343-1_zps737eabc5.jpg jaka głupkowata mina :D Quote
Recommended Posts