kalyna Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Izabela124. napisał(a):Też powinnam się uczyć, ale mi się nie chce :evil_lol: e tam pie*** naukę i zostań ninja :eviltong: Quote
Ana :) Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Witamy się po raz pierwszy :) Fajne te twoje psy :loveu: będziemy zaglądać :):) Quote
Ana :) Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 kalyna napisał(a):e tam pie*** naukę i zostań ninja :eviltong: święta racja !!!!! Quote
kalyna Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Ana :) napisał(a):Witamy się po raz pierwszy :) Fajne te twoje psy :loveu: będziemy zaglądać :):) Witamy w naszych skromnych progach :cool3: dzięki :loveu; i zapraszamy.... ale u nas nudno jest :oops: Ana :) napisał(a):święta racja !!!!! tak nas zawsze pocieszali, jak się z kumpelą dołowałyśmy studiami.. Quote
Ana :) Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 kalyna napisał(a):Witamy w naszych skromnych progach :cool3: dzięki :loveu; i zapraszamy.... ale u nas nudno jest :oops: tak nas zawsze pocieszali, jak się z kumpelą dołowałyśmy studiami.. Ja teraz tak się pocieszam bo kolokwia się zbliżają wielkimi krokami :D a ja zamiast uczyć się grzecznie anatomii to zajęcia inne sobie znajduje :D Quote
Kaaasia Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Skoro twoje foty wywołują śnieg to zasypuj nas nimi :cool3: Quote
kalyna Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Ana :) napisał(a):Ja teraz tak się pocieszam bo kolokwia się zbliżają wielkimi krokami :D a ja zamiast uczyć się grzecznie anatomii to zajęcia inne sobie znajduje :D oo a co studiujesz? noo ja miałam się uczyć, ale nie idzie mi to... a w poniedziałek 2 koła.... :( :( Kaaasia napisał(a):Skoro twoje foty wywołują śnieg to zasypuj nas nimi :cool3: poczekaj do weekedu.. cobym i ja mogła zdjęcia nowe porobić :evil_lol: Quote
Ana :) Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 kalyna napisał(a):oo a co studiujesz? noo ja miałam się uczyć, ale nie idzie mi to... a w poniedziałek 2 koła.... :( :( Fizjoterapie :P masakra najgorsza w tym wszystkim jest biologia medyczna z dziekanem który gnoi ludzi na każdym kroku i wymaga nie wiadomo czego, aż się boje jak to u niego będzie bo nikt nic nie rozumie, a ten nawet nie tłumaczy bo uwaga " mieliście to na pewno w przedszkolu" :mad: a Ty co studiujesz ? Quote
kalyna Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Ana :) napisał(a):Fizjoterapie :P masakra najgorsza w tym wszystkim jest biologia medyczna z dziekanem który gnoi ludzi na każdym kroku i wymaga nie wiadomo czego, aż się boje jak to u niego będzie bo nikt nic nie rozumie, a ten nawet nie tłumaczy bo uwaga " mieliście to na pewno w przedszkolu" :mad: a Ty co studiujesz ? Łoooo to nie zazdroszczę :shake: myślałam, ze weterynarię :evil_lol: to w Wrocławiu studiujesz? u nas jest nawet fajnie, jak czegoś nie rozumiesz to tłumaczą drugi raz itp, ale ja i po 15 razie nie kumam :( Ja ekonomię :loveu: Quote
Ana :) Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 kalyna napisał(a):Łoooo to nie zazdroszczę :shake: myślałam, ze weterynarię :evil_lol: to w Wrocławiu studiujesz? u nas jest nawet fajnie, jak czegoś nie rozumiesz to tłumaczą drugi raz itp, ale ja i po 15 razie nie kumam :( Ja ekonomię :loveu: we Wałbrzychu :) u nas też raczej tłumaczą tylko nie szanowny dziekan który wie wszystko najlepiej :P ja kończyłam technikum ekonomiczne ale zaocznie i tam w sumie nic nie robiliśmy :D i powiem szczerze, że dla mnie to czarna magia :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 kalyna napisał(a): poczekaj do weekedu.. cobym i ja mogła zdjęcia nowe porobić :evil_lol: No dobra. Poczekam ;) Ja też po ekonomii więc powodzenia ;) Quote
kalyna Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='Ana :)']we Wałbrzychu :) u nas też raczej tłumaczą tylko nie szanowny dziekan który wie wszystko najlepiej :P ja kończyłam technikum ekonomiczne ale zaocznie i tam w sumie nic nie robiliśmy :D i powiem szczerze, że dla mnie to czarna magia :evil_lol: aaa ;) ten dolnośląskie mnie tak nakierowało na Wrocek ;) to jest najgorsze.. ja też kończyłam normalne technikum handlowe, potem licencjat z ekonomii w Lesznie :evil_lol: ale muszę się pochwalić... przyszedł do mnie kalendarz owczarkarski :multi: i tam jest Gaziu i Soniu :multi: edit. [quote name='Kaaasia']No dobra. Poczekam Ja też po ekonomii więc powodzenia no tak jakby nie masz wyjścia :evil_lol: no to jesteśmy wśród swoich :D Magda też po ekonomii... a Ty pracujesz w zawodzie? czy jeszcze się uczysz? bo nie mam pojęcia.... Quote
Kaaasia Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Ja już na szczęście zakończyłam edukację ;) Ty robisz licencjat czy magisterkę? Quote
kalyna Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 M&S napisał(a):Dobry wieczór z deszczowej Warszawy. Witamy :multi: u nas dzisiaj też pada :shake: Kaaasia napisał(a):Ja już na szczęście zakończyłam edukację ;) Ty robisz licencjat czy magisterkę? ehh z jednej strony zazdroszczę, a z drugiej to lubię studiować ;) oczywiście poza sesją, ale to oczywiste ;) teraz magisterkę :diabloti: Quote
M&S Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Studia, to najfajniejszy czas w życiu, nawet z sesjami;) Quote
*Magda* Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 kalyna napisał(a): ale muszę się pochwalić... przyszedł do mnie kalendarz owczarkarski :multi: i tam jest Gaziu i Soniu :multi: no to jesteśmy wśród swoich :D Magda też po ekonomii... Pokaż ;) Nawet mi nie przypominaj :mdleje::evil_lol: Quote
kalyna Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 [quote name='M&S']Studia, to najfajniejszy czas w życiu, nawet z sesjami;) W sumie, gdyby nie sesja to nie byłoby takiego konkretnego powodu do opijania :evil_lol: [quote name='magdabroy']Pokaż ;) Nawet mi nie przypominaj :mdleje::evil_lol: Ktoś chyba nie lubi ekonomii :siara: są jeszcze chyba wolne sztuki, które można licytować na bazarku.. a cel jak zwykle bardzo słuszny bo na owczarkowe bidy :( http://kalendarzowczarkowy12.blogspot.co.uk/ Ja bardzo polecam, bo jest przepiękny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
*Magda* Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 kalyna napisał(a): Ktoś chyba nie lubi ekonomii :siara: U mnie ekonomia nie była dobrym wyborem :shake: Kalendarz śliczny, ale jaj już mam na ten rok ;) Quote
Guest wolfheart Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 dobry wieczór:p śliczny ten kalendarz,poznaję prawie wszystkie pyszczki z Owczarka:p Quote
angineuuka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 ja w tym roku stawiam na kalendarze siatkarskie :D . Oba są na szczytny cel ;) ale i tak ładny :loveu: Quote
Kaaasia Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 magdabroy napisał(a):U mnie ekonomia nie była dobrym wyborem :shake: To witam w klubie :roll: Kalendarzyk bardzo fajny :loveu: Quote
kalyna Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 magdabroy napisał(a):U mnie ekonomia nie była dobrym wyborem :shake: Kalendarz śliczny, ale jaj już mam na ten rok ;) a to szkoda :eviltong: marta.k9080 napisał(a):dobry wieczór:p śliczny ten kalendarz,poznaję prawie wszystkie pyszczki z Owczarka:p ja tam niektóre z zlotu kojarzę :oops: bo niestety na owczarku nie siedzę... wolę owczarkopedię ;) Angi napisał(a):ja w tym roku stawiam na kalendarze siatkarskie :D . Oba są na szczytny cel ;) ale i tak ładny :loveu: takie najleposze są, bo nie dość że ma się kalendarz to i pomóc można :multi: Kaaasia napisał(a):To witam w klubie :roll: Kalendarzyk bardzo fajny :loveu: mi się baaaardzo podoba :loveu: u mnie z tą ekonomią się okaże po latach... mi to spodobało się w technikum i nadal się podoba :loveu: Quote
phase Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='kalyna'] noo ja miałam się uczyć, ale nie idzie mi to... a w poniedziałek 2 koła.... :( :( Ja mam w przyszłym tyg. od pon do piątku 9. Nie ogarniam. :roll: [quote name='kalyna'] dam w piątek, bo moje fotki wywołują śnieg :evil_lol: Jest piątek. :grins: [quote name='kalyna'] a tak nawiasem mówiąc to zapraszam do galerii Zulinka ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/238253-ZUlUs-czyli-najlepszy-kumpel-mojej-kocury A mi link nie działa.. Quote
kalyna Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 [quote name='phase']Ja mam w przyszłym tyg. od pon do piątku 9. Nie ogarniam. :roll: Jest piątek. :grins: A mi link nie działa.. to ja tylko 4 :( ale tak mi się nie chce uczyć.. :roll: noo ale mamy śnieg, to poczekam z tymi fotkami :evil_lol: no właśnie nie mogę znaleźć galerii Zulusa.. czyżby usunęła? teraz ciągle słucham tej piosenki.... podoba mi się..na FB też ją wstawiłam :eviltong: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fcIqgYDOmXM Quote
Recommended Posts