kalyna Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Ciap się tak wiercił, że nie ma ładnego, a nawet względnego zdjęcia... :shake: Quote
łamAga Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 jaki masz obiektyw ?? super Ci te zdjecia wychodzą ;) Quote
M&S Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Jak nastrojowo:) http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0149_zps3d8d2acd.jpg Quote
kalyna Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 [quote name='M&S']Jak nastrojowo:) http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0149_zps3d8d2acd.jpg dzięki za miłe słowa :loveu: ja zrobiłam kilkanaście różnych zdjęć.. i od tych czerwonych to aż mnie mdli.. dlatego tylko 2 wstawiłam :evil_lol: Aga ja mam tylko jeden obiektyw i to jeszcze kit :mdleje: [h=1][FONT=arial]Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR[/FONT][/h]marzy mi się coś do tego, ale nie umiem się zdecydować.. hmm i tak zastanawiam się, czy dokupiona lampa pomogłaby mi.. no bo wbudowaną nie chcę walić po oczach tym psom.. a dokupioną można sterować i np,odbić światło od sufitu.. i wtedy nie dostają po oczach.. z drugiej strony czy warto inwestować w lampę.. :hmmmm: napaliłam się na nią jakiś czas temu, a potem stwierdziłam, ze to głupi pomysł.. Quote
ania90 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0153-2_zpsd217415f.jpg w blasku choinki :loveu: Quote
Kaaasia Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Zdjęcia super (zwłaszcza fajerwerków) :loveu: Też chciałam zrobić ale mój zas...y aparat tylko łapie ostrość lub się naświetla :angryy:. Quote
Aleksa. Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0264_zpsa4a85ce4.jpg piękne :) u nas mało było fajerwerek Quote
kalyna Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 dzieki wszystkim ;) [quote name='ania90']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0153-2_zpsd217415f.jpg w blasku choinki :loveu: taaa jak tak dł€żej patrzę to piekielne klimaty to są :evil_lol: [quote name='Kaaasia']Zdjęcia super (zwłaszcza fajerwerków) :loveu: Też chciałam zrobić ale mój zas...y aparat tylko łapie ostrość lub się naświetla :angryy:. :loveu: a jaki masz aparat? wiesz z tamtego roku to zdjecia nie nadają się do publikacji... zawaliłam po całości... [quote name='Aleksandra95']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0264_zpsa4a85ce4.jpg piękne :) u nas mało było fajerwerek w sumie to u nas tez nie było jakoś mega dużo... poprzednie lata było o wiele bardziej na bogato.. a;e im mniej fajerwerków tym mniej hałasu :multi: Quote
Kaaasia Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Mam Canona eos 1100D i mało cierpliwości ;) Oli to jakiś dziwny bo jak byliśmy na spacerze i strzelali jak diabli to tylko głowę zadzierał i podziwiał a o północy na siłę musiałam go z balkonu zabierać bo chciał oglądać :evil_lol: (niestety sąsiedzi z boku odpalali petardy na balkonie i wszystko leciało do nas :angryy:) Quote
łamAga Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 [quote name='kalyna'] Aga ja mam tylko jeden obiektyw i to jeszcze kit :mdleje: [FONT=arial]Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR[/FONT] marzy mi się coś do tego, ale nie umiem się zdecydować.. hmm i tak zastanawiam się, czy dokupiona lampa pomogłaby mi.. no bo wbudowaną nie chcę walić po oczach tym psom.. a dokupioną można sterować i np,odbić światło od sufitu.. i wtedy nie dostają po oczach.. z drugiej strony czy warto inwestować w lampę.. :hmmmm: napaliłam się na nią jakiś czas temu, a potem stwierdziłam, ze to głupi pomysł.. a to my tez mamy jeden taki obiektyw a takie ładne zdjęcia mi nie wychodza :roll: Quote
Izabela124. Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Zdjęcia fajerwerków przykuły moją uwagę :) Quote
kalyna Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Kaaasia napisał(a):Mam Canona eos 1100D i mało cierpliwości ;) Oli to jakiś dziwny bo jak byliśmy na spacerze i strzelali jak diabli to tylko głowę zadzierał i podziwiał a o północy na siłę musiałam go z balkonu zabierać bo chciał oglądać :evil_lol: (niestety sąsiedzi z boku odpalali petardy na balkonie i wszystko leciało do nas :angryy:) oo to ten sam poziom, bo w nikonie odpowiednik (+-) to D3100 ;) a jaki obiektyw? u mnie Gazik zachowywał sie jakby nie słyszał, Sonia przeczuwała, ale nie było paniki... za to jam geniusz poszłam w południe z nimi na spacer...w oddali huczało, a S i G pełen luz... :multi: dOgLoV napisał(a):a to my tez mamy jeden taki obiektyw a takie ładne zdjęcia mi nie wychodza :roll: diabeł tkwi w ustawieniach :diabloti: Izabela124. napisał(a):Zdjęcia fajerwerków przykuły moją uwagę :) oo cieszem się ;) Quote
łamAga Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 kalyna napisał(a): diabeł tkwi w ustawieniach :diabloti: jo nie umiem ustawić :eviltong: Quote
Kaaasia Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 kalyna napisał(a): a jaki obiektyw? 18-55mm dOgLoV napisał(a):jo nie umiem ustawić :eviltong: Nie jesteś sama. Plus jak ja coś poustawiam to potem nie potrafię zrobić jak było :evil_lol: Quote
kalyna Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 dOgLoV napisał(a):jo nie umiem ustawić :eviltong: nie bój się, aparat nie gryzie... jak coś spier**** to ustaw funkcję "przywróć ustawienia fabryczne" Kaaasia napisał(a):18-55mm Nie jesteś sama. Plus jak ja coś poustawiam to potem nie potrafię zrobić jak było :evil_lol: ja w sumie od samego początku bawiłam się ustawieniami i nawet do głowy mi nie przyszło, ze coś się może popsuć :hmmmm: szkoda, że jak kupowałaś aparat to nie wzięłaś tego lepszego kitu... choć pewnie jakbyś się postarała to i tym może coś by wyszło.. :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Czasem tym aparatem da się zrobić coś fajnego :eviltong: Ja się zupełnie nie znam i brałam co w sklepie polecili i na co kasa pozwalała ;) Quote
kalyna Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Kaaasia napisał(a):Czasem tym aparatem da się zrobić coś fajnego :eviltong: Ja się zupełnie nie znam i brałam co w sklepie polecili i na co kasa pozwalała ;) pewnie, ze można :loveu: znam parę osób z takimi body i jest suuper ;) a myślisz o jakimś obiektywie, czy nie potrzebujesz kolejnego? dOgLoV napisał(a):nastepnym razem sie pobawie ;) noo polecam ;) ale wiesz do tych fotek jest potrzebny statyw... no, ale ja go nie mam i sobie poradziłam :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 O jakimś obiektywie myślałam ale że teraz nie mam kasy i szybko mieć nie będę więc muszę nauczyć się obsługiwać to co mam :evil_lol: Quote
makot'a Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Jak tu u Was świątecznie! :) I widzę, że Mikołaj pod choinkę przyniósł Ci pieski :diabloti: Tylko czemu ich nie rozpakowałaś od razu i aż do Sylwestra pod tą choinką leżały? :D Ale mnie tu dawno nie było, ojojoj.... Quote
Recommended Posts