Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie :multi:
dziękuję Wszystkim za miłe słowa :)
dziękuję także za piękne życzenia i kartki ;)
Widzę, że Ptyśki wróciły.. mam nadzieję, że na dłużej ;)

[quote name=':: FiGa ::']Hello ;) Malo nadrabiania bylo, nie wierze :cool3:
Zimowy Ciap jest :loveu: A poczwary? :cool3:
u mnie nigdy nie ma dużo nadrabiania :lol:
poczwary też miały swoją sesję ale widać jaki ostatnio mam zapał do dodawania nowych zdjęć :shake:
ale dodam, dodam :evil_lol:

makot'a;20170020 napisał(a):
Nic mi nawet nie mów :shake:
Mnie głowa już pęka, a w oczach mam chyba nadciśnienie, bo mam wrażenie, jakby mi miały popękać gałki oczne... z wtorku na środę spędziłam 25h przed komputerem bez przerwy, bo robiłam projekt, w sumie byłam na nogach ponad 36 godzin, z czego większość przed komputerem, a prawie całą resztę na uczelni, projektu zrobić i tak nie zdążyłam i przy okazji z neiwyspania zawaliłam b. ważny egzamin... i dziś znów siedzę :-(

http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0796_zps1b9ada5f.jpg
Piękne światło na tym zdjęciu! :)
I Ciapek też :)

Oszz Ty.. ja tak długo nie siedzę przed kompem.. bo chyba haftowałabym dalej niż widziała.. ale to właśnie jest brak psa na studiach.. samej iść połazić mi się nie chce, a pies skutecznie motywowałby mnie.. tym bardziej Gandi, który wiecznie musi być w ruchu...
na całe szczęście w tym semestrze nie mam zajęć przed kompem :multi:
ja Cię podziwiam, że jesteś na tak ciężkim kierunku....

a teraz świątecznie..

Posted

A żyjemy..
na jedzenie Sonia patrzeć nie może :hmmmm: chyba się przeżarła :oops:

Gazik zjadł Ciapkowi miskę...
przy czym poszłam kupić miskę, potem poszłam do innego sklepu, gdzie pracuje znajoma i patrzy na miskę i tekst: Ojej macie zwierzątko? noo mamy, aż 5 zwierzątek.. :diabloti: przy czym jedno drugiemu zżarło miskę :evil_lol: mina babki bezcenna ;)

Znowu aparatu w łapy nie biorę :shake: i to w sumie tyle, co u nas :roll:

Posted

Kaaasia napisał(a):
To niech Sonia odda troszkę swego przeżarcia Olemu bo ten wiecznie głodny i wpiernicza jak dziki :lol:

noo to jest dziwne, bo zawsze żarła za dwóch.... zaczynam się obawiać czy nic jej nie jest :hmmmm:

choć dzisiaj jak zaniosłam pierwszemu G. to jak wystartowała do swojej miski i zaczęła ją wylizywać... chyba bała się abym o niej nie zapomniała :evil_lol:
ale żwaczy jeść nie chce... noo tylko, że ona zjada swoją porcję i potem wyjada G., który sobie wszystko zakopuje w słomie :evil_lol:

no i odrobaczyłam towarzystwo.. najpierw Ciap miał hafty... na drugi dzień Sonia, a potem sąsiada suczka... nie wiem, czy wirus jakiś panował czy tabletki tak podziałały na nie... G. nic nie ruszyło...

Posted

Sonia i Gazik mieli po dniu głodówki... po tym jak G. zakopywał jedzenia, a Sonia żarła wszystko, po czym rzygała i ze mną się ścigała w sprzątaniu :mdleje:
Ostatnio są hafty po żwaczach :shake:

noo ale już po sylwestrze, a więc wsiego dobrego w Nowym Roku ;)

Jestem zadowolona z psiaków, bo tylko Sonia się bała... tzn. nie trzęsła się, nie uciekała po kątach, ale przymulona była, tylko spać i spać.. aż wieczorem pojazgotowała sobie z swoim kochankiem (ten pies się chyba w Sonii zakochał) i jaka zadowolona była.. przyleciała z wywalonym jęzorem i luz. o 0.00 jak zwykle dostały po kości i mniam Sylwek :evil_lol:

Ciap patrzył w okno na fajerwerki i wsio dobrze :multi: Gandi albo miał zlewkę albo szczekał jak mocno hukało.. a jak było najgorzej to miał kość i wiecznie kombinował... Sonia zadowolona nie była, po 22 wyjść z domu już nie chciała... G. miał problem, bo dlaczego ona ma być w domu i ma być spokojny.. a jkego energia roznosiła.. a cały dzień z Sonią biegał po dworze....
W domu to miałam rozpierduchę, ale wszystko pod kontrolą.. np. Sonia z Gandim znalazły sobie zabawę.. siadanie na choince :diabloti:
aa i choinka to coś, na czym jest tyyyyyyle piłek.. :mdleje:

Nie wiem czy wszystkie suczki są tak humorzaste, ale ja wysiadam... S. miała zabawki w legowisku. G. łaził po domu, kulał się, memłał zabawki, żwacze itp. wsio ok. Raz szedł korytarzem i jak na niego zawarczała to biedak aż podskoczył i walnął w ścianę.. i niech ktoś tą sukę zrozumie..

ma zdjęcia, ale na razie nie-psów...