łamAga Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 dostałam serduszko :multi: tzn Neron dostał :cool3: Quote
kalyna Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 dOgLoV napisał(a):dostałam serduszko :multi: tzn Neron dostał :cool3: łoo to nas nikt nie lubi :( a ja dzisiaj też byłam u weta po tabletki na odrobaczanie.. jutro jest akcja tabletki :lol: :lol: Quote
łamAga Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 kalyna napisał(a):łoo to nas nikt nie lubi :( a ja dzisiaj też byłam u weta po tabletki na odrobaczanie.. jutro jest akcja tabletki :lol: :lol: oj tam od razu nie lubi :roll: dostaniecie przy nastepnym szczepieniu :lol: jak ja nie lubie tych akcji :shake: Quote
kalyna Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 dOgLoV napisał(a):oj tam od razu nie lubi :roll: dostaniecie przy nastepnym szczepieniu :lol: jak ja nie lubie tych akcji :shake: hmm no to teraz mamy 2 razy w czerwcu :lol: Ja też nie.. najgorzej jest z Ciapkiem... dzisiaj remontowaliśmy kojec Gandzika.. no i teraz to mieszka prawie jak król :lol: Quote
łamAga Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 kalyna napisał(a):hmm no to teraz mamy 2 razy w czerwcu :lol: Ja też nie.. najgorzej jest z Ciapkiem... dzisiaj remontowaliśmy kojec Gandzika.. no i teraz to mieszka prawie jak król :lol: widzisz i od razu dostaniecie 2 serduszka :evil_lol: a nasz Neron nie chce spać na dworze , w ogóle nie chce nawet na nim siedzieć , teraz leży przy mojej nodze a Qwenda wariuje na dworze :lol: Quote
kalyna Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 dOgLoV napisał(a):widzisz i od razu dostaniecie 2 serduszka :evil_lol: a nasz Neron nie chce spać na dworze , w ogóle nie chce nawet na nim siedzieć , teraz leży przy mojej nodze a Qwenda wariuje na dworze :lol: Taaa już widzę, jak w moim mieście są takie serduszka :( :( ehh nie przewidzieliśmy jednego jak robiliśmy kojec G. że taka pogoda jak teraz to jest katastrofa... wsio miał wyłożone cegłami, miał tam deski i wolne miejsce a teraz po tym tygodniu wyglądało tam tragicznie.. Teraz to ma wszędzie deski położone i pracujemy nad dachem... :lol: W domu to jest im za ciepło.. zresztą jest tak brudny i nawet umyć go nie mogłam dzisiaj.. bo taki jakiś dziwny dzisiaj był... :( :( Wbrew pozorom to Sonia ma bardzo fajny ten kojec.... są tam elementy, który nawet nie przewidzieliśmy ;) Siemka ;) Quote
kalyna Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Witamy :multi: Jako, że chyba wróciłam na forum... w każdym bądź razie staram się.. to wrzucę jakieś fotki ;) Quote
łamAga Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Ghandi tak urósł że aż ciężko odróżnić która to Sonia a który Ghandzik :loveu: Quote
kalyna Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 i coś tam... ii nasze nowe obróżki :loveu: :loveu: :loveu: na modelach ;) Quote
kalyna Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 no i musiał za pozować :mdleje: koniec :loveu: Quote
Talucha Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Bardzo fajne obróżki :D Najbardziej mi się niebieska podoba :) Quote
kalyna Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 wiki4 napisał(a):Hej ciotka, opowiadaj co tam u Ciebie :D Witaj Wikuś :multi: aaa tęsknię z Tobą, Lisą i za naszymi spacerkami :placz::placz: tu nie mam z kim.. albo za daleko, albo nie teges :placz: Angi napisał(a):Dobry wieczór, fajne fotki ;) Siemka ;) dzięki ;) dOgLoV napisał(a):Ghandi tak urósł że aż ciężko odróżnić która to Sonia a który Ghandzik :loveu: hmm Gandzik jest tylko na ostatnim zdjęciu :evil_lol::evil_lol: kiedyś tam wstawię i jego fotki :diabloti: dOgLoV napisał(a):piękne :loveu: :loveu::loveu: Talucha napisał(a):Bardzo fajne obróżki Najbardziej mi się niebieska podoba Miło ;) a któa niebieska? bo są dwie :hmmmm: Aleksandra95 napisał(a):piękne obróżki :loveu: :loveu: ale czaję się na jeszcze inne :lol: Quote
Naklejka Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0110-2.jpg jakie skupienie :eviltong: ładne obróżki mają, szczególnie Ciapek :) Quote
phase Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Ale u Was bardzo jesiennie. :) http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0055-3.jpg Ale cudnie mu to wychodzi. http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0256-1.jpg :loveu: Quote
Recommended Posts